Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Lukosius
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-25
Žinutės: 41
Atsiliepimai: 0

#1 2009-01-26 16:31

Sveiki stipruoliai

Sveiki ir Sveikos esu Lukas, tikuosi priimsit mane į savo ratą wink . Apie mane: ūgis 175 (tiksliai nžn big_smile +-5), svoris 65 gan mažas sad ,  stengsiuos didint. Pradėjau sportuot nuo spalio iki Kalėdų, tada buvo pettrauka iki dabar. Nuo šiandien vėl kibsiu į darbą.
Mano savaitė:
Pirmadienis- salė
Antradienis- salė
Trečiadienis- poilsis (krepšinis)
Ketvirtadienis- salė
Penktadienis- salė
Šeštadienis- poilsis (krepšinis)
Sekmadienis- į bažnyčią big_smile
Bažnučioj reiks atgaut jėgas big_smile
Nusipirkau amino 1900, pokolkas nieko daugiau negalvoju pirkt : Krizė. Sportuju dėl savęs, be įspudingų rezultatų siekimo. Max: stumimas 90kg buvo, nžn ar tiek galima užskaityt, nes jaučiu netaisiklingai kėliau (teko daug išsiriest). Daugiau nežinau ką rašyt jei kas įodmu klauskite.
VISIEMS SĖKMĖS SPORTE wink

Paskutinį kartą taisė Lukosius (2009-01-26 16:38)

Neprisijungęs

Rolandux
©
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2008-03-11
Žinutės: 1091
Atsiliepimai: 3

#2 2009-01-27 21:33

Re: Sveiki stipruoliai

Sveikas, sėkmės tau didžiausios. Tik nepersistenk. Mažokai poilsio. Iki bažnyčios dar nueiti reikia. Kada ilsėtis? roll
hanteliaicool

Neprisijungęs

Lukosius
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-25
Žinutės: 41

#3 2009-01-28 15:32

Rolandux rašė:

Sveikas, sėkmės tau didžiausios. Tik nepersistenk. Mažokai poilsio. Iki bažnyčios dar nueiti reikia. Kada ilsėtis? roll
hanteliaicool

Tai, kad kitaip nelabai gaunasi, per sekmadienį pailsiu big_smile užteks

Neprisijungęs

Guevara
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-12-22
Žinutės: 83

#4 2009-01-28 16:40

Sweikas sekmes siekiant sporto aukstumu wink   Tai pat pajausi kad pasiilseti reikia ir ilsekis o is sporto aptemusiom akim naudos jokios wink

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net