Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Berija
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-04
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2009-09-04 20:06

Esu sakalys

Sveiki.tai vat , esu pradedantysis ir noriu pasiteirauti jusus.Mano ugis 185cm ,sveriu 60 kg.Nors ziauriai skamba,bet man uz 18 dienu bus 15 metu.As labai isaugau i ugi.O svoris atsilieka.Mano kojos plonos kaip pagaliai,ilgos,o rankos irgi.bet kaip su rubais tai neatrodau toks  plonas.lankiau sporto kluba du menesius,bet nieko nepasiekiau(kur cia per tiek laiko pasieksi),aisku gal siek tiek 'apstiprejau',bet kokia nauda is to jeigu vos isstumiu 38kg ar 2 prisitraukimus padarau.valgau tikrai daug,nepaisau ar rytas ar vakaras,sveikas ar nesveikas maistas viska sluoju.raumenu lyg ir truputely biski turiu(cia jau pagal mane),bet irgi naudos nulis.kaip man priaugt raumenu?as nenoriu but sakalys kad mergos juoktusi,ir ne tik del to ir del saves.mano klasiokai dauguma uzsikacialine ,o as....kazkoks nevykelis net nekenciu saves...tiesa,dar dabar pradejau atsispaudimus daryt,liepos menesy prisitraukimus dariau(su uzsimetimais,nes be uzsimetimu tik 2 teissteniu)vazinejau dviraciu,begiojau.bet baigesi vasara viska meciau

Neprisijungęs

One_by_One
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-06-29
Žinutės: 258
Atsiliepimai: 1

#2 2009-09-04 21:20

Re: Esu sakalys

Viską metei,tai ko tu dar nori ? Nori svorio,tai jau turi sportuoti pagal sporto programas ir mitybą.

Neprisijungęs

edwiz
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-12-22
Žinutės: 74
Atsiliepimai: 0

#3 2009-09-04 21:43

Berija rašė:

Sveiki.tai vat , esu pradedantysis ir noriu pasiteirauti jusus.Mano ugis 185cm ,sveriu 60 kg.Nors ziauriai skamba,bet man uz 18 dienu bus 15 metu.As labai isaugau i ugi.O svoris atsilieka.Mano kojos plonos kaip pagaliai,ilgos,o rankos irgi.bet kaip su rubais tai neatrodau toks  plonas.lankiau sporto kluba du menesius,bet nieko nepasiekiau(kur cia per tiek laiko pasieksi),aisku gal siek tiek 'apstiprejau',bet kokia nauda is to jeigu vos isstumiu 38kg ar 2 prisitraukimus padarau.valgau tikrai daug,nepaisau ar rytas ar vakaras,sveikas ar nesveikas maistas viska sluoju.raumenu lyg ir truputely biski turiu(cia jau pagal mane),bet irgi naudos nulis.kaip man priaugt raumenu?as nenoriu but sakalys kad mergos juoktusi,ir ne tik del to ir del saves.mano klasiokai dauguma uzsikacialine ,o as....kazkoks nevykelis net nekenciu saves...tiesa,dar dabar pradejau atsispaudimus daryt,liepos menesy prisitraukimus dariau(su uzsimetimais,nes be uzsimetimu tik 2 teissteniu)vazinejau dviraciu,begiojau.bet baigesi vasara viska meciau

pasiskaityk apie mityba, nes zinok nesveikas maistas tau naudos neduos. jei pradesi normaliai valgyt ir sportuot, tai tau svoris turetu greit augt.

Neprisijungęs

One_by_One
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-06-29
Žinutės: 258
Atsiliepimai: 1

#4 2009-09-04 21:55

Ir tiesiog reikia savęs taip nenuvertinti smile Sportas turėtų viską sutvarkyti. smile Pradėk nuo paprastų pratimų atsispaudimų,atsilenkimų,truputi su henteliais. Šiek tiek sustriprėjęs galėsi ir štangą paimti į rankas ir niekad nepamiršk gero apšilimo prieš sportą. wink

Neprisijungęs

Kajus
Moderatorius
Registravosi: 2007-09-18
Žinutės: 1581
Atsiliepimai: 4

#5 2009-09-05 04:43

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net