- Sedas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-24
- Žinutės: 8
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-12-24 15:12
Del M.Traukos
Sveiki man 18 metu , esu buves akademistas ir irkluodamas susigadinau nugara , turiu nemazu problemu su ja , nes pradejau irkluot nuo 11metu, per anksti pradejau per dideliu kriuviu varyt , ar labai man kenktu M.Traukos pratimas dirbant su ne maximaliu , bet dideliu svoriu?
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#2 2009-12-24 15:23
Re: Del M.Traukos
Sedas rašė:
Sveiki man 18 metu , esu buves akademistas ir irkluodamas susigadinau nugara , turiu nemazu problemu su ja , nes pradejau irkluot nuo 11metu, per anksti pradejau per dideliu kriuviu varyt , ar labai man kenktu M.Traukos pratimas dirbant su ne maximaliu , bet dideliu svoriu?
Jei isvarza buvo, tai tavo vietoi privengciau to pratimo. arba su kokiu 60% daryciau, jei neskaudetu. Siaip geriausia butu, kad nuvarytum i dispanceri ir pasikonsultuotum su tikrai ismananciais
Neprisijungęs
- Sedas
- Naujas dalyvis
#3 2009-12-24 15:27
Na man irkluot toliau leido dispanceri , bet taip pat esu girdejas , kad taisiklingai darant si pratima galima kazkiek pataisyt situacija... na o trauma tai du slanksteliai truputy pajudeja...
Paskutinį kartą taisė Sedas (2009-12-24 15:27)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#4 2009-12-24 15:36
Pabandyk pasikalbet su Lolardas, jei tures laiko, gal pakonsultuos detaliau, kaip ten ka tavo situacijoj geriau daryti...
Neprisijungęs
- Sedas
- Naujas dalyvis
#5 2009-12-24 15:40
dekui
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#6 2009-12-24 16:15
as manau kad su dirzu,treniruotes gale ir po 12-15 pakartojimu tikrai galima su vidutiniu svoriu daryti m.trauka, nes jau manau svoris bus iki 80kg tada.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#7 2009-12-24 17:16
Sedas rašė:
Na man irkluot toliau leido dispanceri , bet taip pat esu girdejas , kad taisiklingai darant si pratima galima kazkiek pataisyt situacija... na o trauma tai du slanksteliai truputy pajudeja...
Teisingai girdejas, kol forma ideali, tol viskas ok, kai jauti, kad nugara nebelaiko ar dar kas netaip meti stanga ir vsio... kazkaip panasiai ir reiktu dirbt... visiskas DL nedarymas dar labiau traumuos tavo nugara...
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#8 2009-12-24 17:31
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-08 11:06)
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#9 2009-12-24 17:59
bet tai zmogus irkluotojas buves, tai nugarele kaip reikalas turetu but imo... nebent aisku nezinau kaip tas core, ar veikia jis irkluojant?
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Atsiliepimai: 15
#10 2009-12-24 18:21
tai zinoma kad dirba
Neprisijungęs
- Sedas
- Naujas dalyvis
#11 2009-12-24 18:30
Na nugarele jegos turi , tikrai turi... tik baisu daryt , kad nenusigadint jos isvis...
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#12 2009-12-24 18:57
Sedas rašė:
Na nugarele jegos turi , tikrai turi... tik baisu daryt , kad nenusigadint jos isvis...
Nu bent as kaip isivaizduoju, tai irkluojant pagrinde dirba virsus nugaros (upper back), jei niekada nedaryta DL, Squat, tai pas tave bus lieva visa posterior chain... kojos, apatine nugara, presas... kaip isivaizduoju ta sporta, tai sedint irklaujuoma, tai core irgi nelabai rimtas bus... tai viska sudejus ir gaunasi trauma, kai didelio virsutines dalies svorio nebeislaiko apatines dalies raumenys, kurie nera tokie stiprus kaip turetu but palyginus su virsum... tai va visa sita ir reiktu pradet tvarkyt imo...
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Atsiliepimai: 15
#13 2009-12-24 19:09
Core dirba kaip reikalas, turbut nesi irklaves.
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-02-04
- Žinutės: 910
#14 2009-12-24 19:28
Akademiniam irklavime turbūt visas kūnas neblogai dirba..
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#15 2009-12-24 19:37
Makleris rašė:
Core dirba kaip reikalas, turbut nesi irklaves.
Esu, bet ne sportiniu principu... nu gali but, nesigincysiu...
Neprisijungęs
- Sedas
- Naujas dalyvis
#16 2009-12-25 00:31
na matyt ne akademini irklavima esi bandes , nes akademinis irklavimas gali but tik sportinis , veiksmas eina privaziavys kojom atsispiriant nuo pakoju , atsilenkiant nugara ir datraukiant rankom... dirba ir presas ir apacia nugaos ir virsus ir rankos...
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#17 2009-12-25 03:41
Sedas rašė:
na matyt ne akademini irklavima esi bandes , nes akademinis irklavimas gali but tik sportinis , veiksmas eina privaziavys kojom atsispiriant nuo pakoju , atsilenkiant nugara ir datraukiant rankom... dirba ir presas ir apacia nugaos ir virsus ir rankos...
Jei viskas dirbtu kaip reikiant, nebutum susivares nieko...
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#18 2009-12-25 09:12
OZ rašė:
Sedas rašė:
Irkluotojai netik irkluoja, bet treniruojasi ir krante...
Neprisijungęs
- CrowMan
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: marijampole
- Registravosi: 2008-02-24
- Žinutės: 843
#19 2009-12-25 12:56
o kas galetu buti kad pas mane lyg slankiojasi stuburo uodegoje kazkas ? persislenka su tokiu garsiu takstelejimu
Neprisijungęs
- MajorPain
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-22
- Žinutės: 14
#20 2009-12-25 16:43
CrowMan rašė:
o kas galetu buti kad pas mane lyg slankiojasi stuburo uodegoje kazkas ? persislenka su tokiu garsiu takstelejimu
Cia pratima koki darant ar kaip?
Neprisijungęs
- Sedas
- Naujas dalyvis
#21 2009-12-25 18:22
OZ rašė:
Sedas rašė:
susivaryt galima ir kai viskas dirba , pradejau jaunas , dar nezinojau tikslei technikos , o kruviai buvo tikrai ne pagal mano metus...
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#22 2009-12-25 18:26
Sedas rašė:
OZ rašė:
Sedas rašė:
susivaryt galima ir kai viskas dirba , pradejau jaunas , dar nezinojau tikslei technikos , o kruviai buvo tikrai ne pagal mano metus...
deja ne, nu aisku persitempt, nepamatuot ir t.t. tai jo... bet tokios problemos dazniausiai atsiranda del grybavimo... pvz: elementarus disbalansas tarp keturgalvio ir dvigalvio, iskart veda prie kelio traumos... elementarus disbalansas tarp virsutines kuno mases ir apatines veda prie lower back arba stuburo traumos... cia tas SS variantas pagal mane... gal nesupyks, kad ji kaip pvz paemiau is pazystamu irgi yra panasiu problemu buve ir priezastys aiskiai matomos...
Neprisijungęs
- CrowMan
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: marijampole
- Registravosi: 2008-02-24
- Žinutės: 843
#23 2009-12-25 18:38
MajorPain rašė:
CrowMan rašė:
Cia pratima koki darant ar kaip?
nea tarkim sedint viena koja stipriau minu i grindis ir pokstelia kazkas ir jauciasi kaip pasislenka budavo del to stuburo net koja negalejau judint per skausma
Neprisijungęs
- Sedas
- Naujas dalyvis
#24 2009-12-27 13:39
OZ rašė:
Sedas rašė:
OZ rašė:
Jei viskas dirbtu kaip reikiant, nebutum susivares nieko...susivaryt galima ir kai viskas dirba , pradejau jaunas , dar nezinojau tikslei technikos , o kruviai buvo tikrai ne pagal mano metus...
deja ne, nu aisku persitempt, nepamatuot ir t.t. tai jo... bet tokios problemos dazniausiai atsiranda del grybavimo... pvz: elementarus disbalansas tarp keturgalvio ir dvigalvio, iskart veda prie kelio traumos... elementarus disbalansas tarp virsutines kuno mases ir apatines veda prie lower back arba stuburo traumos... cia tas SS variantas pagal mane... gal nesupyks, kad ji kaip pvz paemiau
is pazystamu irgi yra panasiu problemu buve ir priezastys aiskiai matomos...
skaityikim pas mane slanksteliuose problema , jie galejo pajudet , ne tik del ne vienodos apkrovos skirtingiems raumenims , bet irkluodami sedime ir jeigu nezinai tikslei technikos , turi nekokia valti kuri yra kreiva is saves , arba ne vienodo svorio sedi kazkiek pakrypes kad islaikyt balanca ir taip prairklavus pora metu tikrai gali turet ne viena problema su nugara...
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#25 2009-12-27 13:57
Sedas rašė:
OZ rašė:
Sedas rašė:
susivaryt galima ir kai viskas dirba , pradejau jaunas , dar nezinojau tikslei technikos , o kruviai buvo tikrai ne pagal mano metus...deja ne, nu aisku persitempt, nepamatuot ir t.t. tai jo... bet tokios problemos dazniausiai atsiranda del grybavimo... pvz: elementarus disbalansas tarp keturgalvio ir dvigalvio, iskart veda prie kelio traumos... elementarus disbalansas tarp virsutines kuno mases ir apatines veda prie lower back arba stuburo traumos... cia tas SS variantas pagal mane... gal nesupyks, kad ji kaip pvz paemiau
is pazystamu irgi yra panasiu problemu buve ir priezastys aiskiai matomos...
skaityikim pas mane slanksteliuose problema , jie galejo pajudet , ne tik del ne vienodos apkrovos skirtingiems raumenims , bet irkluodami sedime ir jeigu nezinai tikslei technikos , turi nekokia valti kuri yra kreiva is saves , arba ne vienodo svorio sedi kazkiek pakrypes kad islaikyt balanca ir taip prairklavus pora metu tikrai gali turet ne viena problema su nugara...
Neesme kas ir kaip buvo, esme, kad dabar jau susirask tiese stangine su tiesiom stangom ir stiprink viska kas pas tave silpna...
Neprisijungęs