Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#26 2013-03-17 20:06
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Ragelis rašė:
Gal kas nors galt apšviest ką tai reiškia kai sudėtų rašo carbohydrates xx g (angliavandeniai) of which sugars xx g. Tai dalis tų angliavandenių yra tik cukrus? Ar gerai kai didesnė dalis cukraus yra ar mažesnė?
Kuo maziau cukraus tuo geriau!!!
Ieskok lean mass gainerio.Na u jaigu sveri 60 kg ir esi kokiu 1.8m tai tas cukrus tau nepakenks.Aisku jai sportuosi,o ne nosi krapstysi.
Paskutinį kartą taisė rolka78 (2013-03-17 20:08)
Neprisijungęs
- Ragelis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-11-22
- Žinutės: 83
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#27 2013-03-17 20:27
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Panašiai ir yra apie 1.9m sveriu ~75
Neprisijungęs
- Korka
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-01-09
- Žinutės: 412
- Atsiliepimai: 0
#28 2013-03-18 16:34
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Dabar tik perskaiciau sia tema, tai pats "pluostas" kaloriju neturi, jsi reikalingas tik zarnyno valymui ir neleidzia uzkietet viduriam
Neprisijungęs
- zheneaugis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-08-15
- Žinutės: 19
- Atsiliepimai: 0
#29 2013-04-09 20:47
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Norinčioms padailinti raumenis sportuojančioms moterims labai naudingi špinatai, teigia švedų mokslininkai. Medicinos tyrimų duomenimis, kasdien suvalgant po 300 g špinatų, net minimaliai sportuojant raumenų masė didėja akyse.
ka jus i tai nevalgot ? ar tik moterim tinka kaip galvojat ?
Neprisijungęs
- idijotaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-06-29
- Žinutės: 234
- Atsiliepimai: 0
#30 2013-04-09 20:58
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Nu popajui tai padėdavo, reiškias veikia.
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-07-11
- Žinutės: 1651
- Atsiliepimai: 7
#31 2013-07-14 12:24
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
http://en.wikipedia.org/wiki/Quinoa http://lt.wikipedia.org/wiki/Bolivin%C4%97_balanda gal kas naudojat si produkta?
Paskutinį kartą taisė Gourmandises (2013-07-14 12:25)
Neprisijungęs
- Korišas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-01-25
- Žinutės: 16
- Atsiliepimai: 1
#32 2014-02-01 19:09
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Kilo man gal ir kvailas klausimas,bet idomu kas jeigu pavyzdziui baltymu suvartoji daugiau negu 2g per 1 kuno kilograma? Ar nuo to nepradeciau storeti ir panasiai? Toks pat klausimas ir del angliavandeniu kiek uztenka ir kas jeigu perdaug? siuo metu valgau 3000 kcal per diena gaunu 257 angliavandeniu 200 baltymu 85 riebalu.Sveriu 65.Kas jei dar damesciau 70g baltymu 500 angliavandeniu ir 20g riabalu? Nes kartais norisi saldumynu ir megstu isgert proteina .
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#33 2014-02-01 19:36
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Storejama nuo kaloriju pertekliaus, nesvarbu kokiu pavidalu jas virsysi. Optimaliausiai organizmas energija pasisavina is angliavandeniu. Per didelis baltymu ar riebalu kiekis bereikalingai apkraus organizma (su ivairiais niuansais ir galimom pasekmem) nei kad tos kalorijos butu gautos is angliavandeniu.
Neprisijungęs
- Korišas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-01-25
- Žinutės: 16
- Atsiliepimai: 1
#34 2014-02-01 19:37
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Dekingas.
Neprisijungęs
- Pylle
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-01-03
- Žinutės: 188
- Atsiliepimai: 0
#35 2014-02-09 15:58
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Klausimas butu: ar nuplovus ryzius, dripsnius po virimo nedingsta maistingosios medziago? nes isvirus jie pasidaro tokia lipnesne mase ir daug sunkiau suvalgyt didesny kieky, taciau nuplovus tuos klijus nuo ju, 50gramu daugiau laisvai galima sukimst.
Neprisijungęs
- Kolibris
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: vilnius-kaunas
- Registravosi: 2008-07-24
- Žinutės: 689
- Atsiliepimai: 2
#36 2014-02-09 16:01
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Pylle rašė:
Klausimas butu: ar nuplovus ryzius, dripsnius po virimo nedingsta maistingosios medziago? nes isvirus jie pasidaro tokia lipnesne mase ir daug sunkiau suvalgyt didesny kieky, taciau nuplovus tuos klijus nuo ju, 50gramu daugiau laisvai galima sukimst.
geriausia plauti juos nevirtus nieks tada nedigsta...
Neprisijungęs
- Pylle
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-01-03
- Žinutės: 188
- Atsiliepimai: 0
#37 2014-02-09 16:03
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Tai nevirtus juos butina plaut, bet as klausiu apie plovima isvirus, nes lipni mase atsiranda npriklausomai nuo to ar jie buvo plauti pries verdant ar ne
Neprisijungęs
- Kolibris
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: vilnius-kaunas
- Registravosi: 2008-07-24
- Žinutės: 689
- Atsiliepimai: 2
#38 2014-02-09 16:23
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Pylle rašė:
Tai nevirtus juos butina plaut, bet as klausiu apie plovima isvirus, nes lipni mase atsiranda npriklausomai nuo to ar jie buvo plauti pries verdant ar ne
nezinau jei gerai praplauni pries verdant nieko ten nelieka,verdu su isgarinimu as... kad nebutu tu bereikalingu galvos skausmu kaip tau:)
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-09-08
- Žinutės: 2227
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#39 2014-02-09 16:27
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Tai kas is ju gali dingt, logiskai mastant, cia gi is ju tik anglis imi ? as visada perplaunu isvires, nes verdu ne vienam kartui, o pastoveja nenuplauti sulimpa i vientisa gabala.
Neprisijungęs
- Pylle
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-01-03
- Žinutės: 188
- Atsiliepimai: 0
#40 2014-02-09 16:35
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Na meginsiu kazka keist tada, gi ryziai ne stebuklingi,pavyko tau pavyks ir man ;D
Neprisijungęs
- Pylle
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-01-03
- Žinutės: 188
- Atsiliepimai: 0
#41 2014-02-09 16:42
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Bigger rašė:
Tai kas is ju gali dingt, logiskai mastant, cia gi is ju tik anglis imi ? as visada perplaunu isvires, nes verdu ne vienam kartui, o pastoveja nenuplauti sulimpa i vientisa gabala.
Tai va man ir ydomu kas ten gali dingt, nu nes vistiek tokia kose tai tirsta gaunas
Neprisijungęs
- Žilvinas.
- buvęs Parapapapapa
- Registravosi: 2013-05-05
- Žinutės: 3088
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 11
#42 2014-02-09 16:44
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
nesuk galvos dėl tokių dalykų
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-09-08
- Žinutės: 2227
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#43 2014-02-09 16:46
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Pylle rašė:
Bigger rašė:
Tai kas is ju gali dingt, logiskai mastant, cia gi is ju tik anglis imi ? as visada perplaunu isvires, nes verdu ne vienam kartui, o pastoveja nenuplauti sulimpa i vientisa gabala.
Tai va man ir ydomu kas ten gali dingt, nu nes vistiek tokia kose tai tirsta gaunas
Nesuk galvos del nieku, niekas ten nepradingsta, valgyk nors ir keptus.
Neprisijungęs
- Cheburaska
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-12-20
- Žinutės: 36
- Atsiliepimai: 0
#44 2014-02-09 19:59
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Gourmandises rašė:
http://en.wikipedia.org/wiki/Quinoa http://lt.wikipedia.org/wiki/Bolivin%C4%97_balanda gal kas naudojat si produkta?
Nusipirkau 100g. 6lt. Brangus malonumas būtų valgyt juos. Dar neviriau, bet galėsiu pasakyt, kokie įspūdžiai.
O aš norėjau paklaust, rytais valgyt kiaušinienę vietoj virtų kiaušinių normaliai būtų? Ta prasme, ar labai krenta maistinė verta valgant kiaušinienę vietoj virtų kiaušų? Ilgai užtrunku juos kietai virt, tai užknisa.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8131
- Atsiliepimai: 54
#45 2014-02-09 20:09
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
kaipgalvoji kiek kcal bus 5 virti kiausiniai ir 5 kepti?
Neprisijungęs
- Nesamone
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-10-21
- Žinutės: 261
- Atsiliepimai: 1
#46 2014-02-09 20:31
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
zaliasss rašė:
kaipgalvoji kiek kcal bus 5 virti kiausiniai ir 5 kepti?
Tiek pat, jeigu aliejaus nedesi
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8131
- Atsiliepimai: 54
#47 2014-02-09 20:34
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Nesamone rašė:
zaliasss rašė:
kaipgalvoji kiek kcal bus 5 virti kiausiniai ir 5 kepti?
Tiek pat, jeigu aliejaus nedesi
nu tai turbut atsakiai pats i savo klausima
Neprisijungęs
- Cheburaska
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-12-20
- Žinutės: 36
- Atsiliepimai: 0
#48 2014-02-09 20:34
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Viskas aišku.
Neprisijungęs
- Bachuras
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2014-02-05
- Žinutės: 52
- Atsiliepimai: 0
#49 2014-02-10 14:07
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Neradau temos tai gal čia geriausia rašyti? Norėčiau paklausti gal kas galite pasakyti kaip pasidaryti Angliavendenio kokteili, kad būtu daug angliavandeniu, bet su maisto produktais. Recepta koki ;D
Paskutinį kartą taisė Bachuras (2014-02-10 14:07)
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#50 2014-02-10 14:10
Re: Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai
Bachuras rašė:
Neradau temos tai gal čia geriausia rašyti? Norėčiau paklausti gal kas galite pasakyti kaip pasidaryti Angliavendenio kokteili, kad būtu daug angliavandeniu, bet su maisto produktais. Recepta koki ;D
Aviziniai miltai, gliukoze arba medus ir vanduo, ir kaip lolardas sake "aciu, visogero"
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Maistinės medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai