Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965
Atsiliepimai: 2

#1 2010-02-26 11:43

Papildu "TEST DRIVE"

Manau turetu buti aktuali tema papildu "TEST DRIVE"
Butu malonu, jog sioje temoje parasytume konkrecius atsiliepimus apie
vartojamus papildus. Kogero aktualiausia butu visiems kazkokiu nauju papildu testai. Tiesiog rasome savo pamastymus , gautus efektus ir aisku gale isvada.
Siulau tokia tvarka :
-PRODUKTO PAVADINIMAS
-SKONIS (jei toks yra)
-ISSAMI RECENZIJA
-ISVADA-REKOMENDACIJA

Neprisijungęs

 
Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965
Atsiliepimai: 2

#2 2010-02-26 11:44

Re: Papildu "TEST DRIVE"

NO-XLODE NT
(FRUIT PUNCH).

Na kagi.Vakar ishbandziau naujaja XPLODE versija.Individualiai supakuota 30servingu.
Visa pakuote maloni akiai, viduj yra specialus uzhsidarantis indelis jei vartotumem 0.5servingo.
Skonis gana shvelnus ir tikrai malonus (FRUIT PUNCH).

Vakar nusprandziau ishkarto artoti 1 pakeli ir tai buvo mano labai didele klaida.
Kafeinas dave apie save jausti labai greit (ranku drebejimas, keli vizitai i tualeta,paranoja).
Turiu ishkarto pamineti jog nevartoju jokiu kafeino produktu (nei kavos,nei colos), todel mano organzimas daug jautresnis siam papildui nei eilinio zhmogaus.
Idomumo delei priesh vartojima pasimatavau spaudima ir pulsa, ta pati atlikau po 20min, Rezultatai praktishkai identishki - tai gerai.
Matavimus atlikau po treniruotes nes paranoja po kafeino man jau buo nepavydetina. Rezultatai apie 10padalu aukshtesni tiek spaudimo,tiek pulso. tai tikrai nera daug, nes mano vidine busena buvo gerokai prastesne (velgi cia kaltinu konkreciai kafeina ir tai gali buti asmenishka, todel kitu tai kogero neitakos).
Pati treniruote praejo gana sklandziai apart gal 3 vizitu i WC :-)
Jegu,energijos ir ishtvermes tikrai uzhteko.
Visgi siandien as vartosiu 0.5 porcijos ir geriau dasimesiu AAKG ar CM siek tiek, bei BEta Alanino , SIZE ON vartoju kartu, nes creatinas tiesiog butinas.
P.S. Man asmenishkai SIZE ON - ARTIC LEMON LIME daug malonesnis skonis nei GRAPE BLAST.Velgi tai skonio reikalas.
Daugiau komentaru vargu ar galima butu duoti vos po 1treniruotes, ipusejus dezhute manau tikslingiau daryti kazhkokias ishvadas.
O pirmoji treniruote buvo tik energetiku kiekio nustaytmas.Kafeino jame yra ir daug...

As tikrai nepavydeciau stuburinukui 60kg neturinciam kafeino tolerancijos....
Mano verdikatas kafeino netoleruojantiems forumieciams pirmas 2 treniruotes vartoti 0.5 porcijos, na o veliau jau galima kelti reikalui esant.

Atkelta lexusrx (Vakar 10:12:43)

Paskutinį kartą taisė Valdas (2010-02-26 11:45)

Neprisijungęs

 
InfiNeon
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-06-15
Žinutės: 302
Atsiliepimai: 0

#3 2010-03-01 11:51

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Ne KAFEINAS, o KOFEINAS.

Truputis apie KOFEINA:

Kofeinas – tai medžiaga, priklausanti ksantinų narkotikų šeimai. Nors teofilinas (jo randama arbatoje) ir teobrominas (jo yra šokolade) taip pat yra skantinai, jų sandara ir biologinės funkcijos gerokai skiriasi nuo kofeino. Cheminiu požiūriu šie nakrotikai panašūs, bet gali sukelti visiškai skirtingą organizmo fiziologinį atsaką.

Kofeino galime rasti kavoje, juodoje ir žalioje arbatoje bei matėje (Pietų Amerikos augalas), koloje.

Taigi, kaip kofeinas veikia mūsų organizmą?

Kofeinas apgauna mūsų nervų sistemą, t.y., padidina riebiųjų rūgščių kiekį kraujyje. Tai reiškia, kad kraujo spaudimas padidėje, atsiranda stresinis poveikis, kuris paruošia puikias sąlygas širdies smūgiui.
Kofeinas skatina skrandį gaminti daugiau rūgšties, dažnai sukelia rėmenį. Tokiu būdu labai dažnai atsiranda opa.
Kofeinas sukelia stresinį poveikį, nes skatina kūną gaminti papildomai adrenaliną ir noradrenaliną. O tai padidina kraujospūdį. Be to, stresinis kofeino poveikis iš dalies paralyžiuoja virškinamąjį traktą. Ilgai trunka maisto virškinimas ir įsiurbimas. Maistas ilgiau išbūna žarnyne. Dėl to atsiranda dujų ir pablogėja virškinimas, padidėja pavojus susirgti tiesios žarnos vėžiu.
O kas po to? Kofeino pasekmės:

Kofeinas stimuliuoja centrinę nervų sistemą. Visų pirma jis sukelia streso reiškinius, padidina cukraus kiekį kraujyje, pulsą, minutinį širdies tūrį ir kraujospūdį. Jis paskatina insktus gaminti daugiau šlapimo ir padidina kvėpavimo dažnumą. Kaip tai vyksta? Šiuos procesus sąlygoja apgaulinga narkotiko veikla. Jis neduoda mums nei kalorijų, nei maisto, nei vitaminų. Tai tolygu pavargusio arklio plakimui. Arklys, skausmo varomas, gali greičiau judėti, bet iš tikrųjų jis nėra mažiau pavargęs. Mes priverčiame arklį skolinti rezervinę energiją. Tuos rezervus nelengva atstatyti. Kai kuriuos netgi neįmanoma. Viso to pasekmės – pastovus nuovargis, nervų ir organų nusilpimas.

Ko gero, kyla klausimas, kaip išlikti budriam, žvaliam, energingam? Labai paprasti patarimai:

Gerti gėlo vandens
Anksti eiti miegoti – taip gerai išsimiegosit
Būkite gryname ore
Gerti žolelių, raudonos arbatos vietoje juodos ir žalios arbatų

Kofeinas pasižymi stimuliuojančiu poveikiu ir didina energijos kiekį. 300 mg kofeino per parą yra laikoma saugia doze. Kofeino pašaliniai poveikiai:
  - Pagreitėjęs širdies plakimas
  - Nervingumas
  - Viduriavimas
Per didelis suvartojamo kofeino kiekis gali sukelti sunkią dehidrataciją, nemigą, nerimą.

Paskutinį kartą taisė InfiNeon (2010-03-01 11:54)

Neprisijungęs

 
Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965
Atsiliepimai: 2

#4 2010-03-01 15:25

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Tokio pobudzio info daugumai ir taip zinoma...
Geriau rasyk apie kazkokio konkretaus produkto testavima.
Cia vedam temuke ne bendrai pazintinei-mokslinei informacijai.

Neprisijungęs

 
Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965
Atsiliepimai: 2

#5 2010-03-05 22:39

Re: Papildu "TEST DRIVE"

EPOZINE-O2 NT
tabletes

Isbandziau naujaj Epozine produkta, tai BSN atnaujinta Nitrix versija.
Jei lyginant su nitrix sis ben jau kazkiek man jautesi. Isbandziau du vartojimo variantus. Lietuviska ekonomini kai vartoji po 6 tab per diena ir
po 9 tab per diena, na taip kaip reikia, kaip rekomenduojama.
Isbandziau ivairiai ant tuscio skrandzio, pries pat valgi, po valgio... Kazkoks kiek geresnis jausmukas gal kai ant tuscio skrandzio.
Savotiskas tartum raumens pilnumo jausmas. Kaip vartojau po 6 tab ir po 9 tab akivaizdaus skirtumo nesijaute. Nors jo kaip ir nereikia
vartoti pries treniruote , bandziau ir taip. Per treniruote tikrai sis tas jauciasi. Sunkoka butu apibudinti, bet treniruotes metu tikrai jauciasi
silumos antpludis i tuos raumenis kuriuos tuo momentu treniruoju. Gal tai del naujos OXY priedu formules idetos, kas kogero leidzia
dirbanciam raumeniui gauti daugiau deguonies. Sioks toks raumens pilnumas tikrai jauciamas. Pumpas tikrai ne kazkoks....
Nors kogero tiketis ir neverta is Epozine. Ryskesniu pojuciu produktas nedave kaip ir vaizdiniu ir gabaritiniu pakitimu... Kogero reiketu
pavartoti ilgesni laika, gal gal...Vienos bankes tikrai nepakaks. Nors tikiu, kad tiems kas nieko panasaus nera vartojes apart proteino ir vitaminu jis kogero pasijaus. Tikrai brangus malonumas, neturint laisvu litu klausimas rei vertetu rinktis. Taciau jei svarstytumete, ka rinktis ar Nitrix ar Epozine, tikrai net negalvoti tik naujesne versija...
Mano verdiktas bandyti tik tuo atveju jei pakankamai laisvu litu, ir dievinantiems Nitrix... wink

Sekantis mano testas Muscletech Cryotest ... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:Zo8epFCr5KzNLM:http://www.hanne-mugaas.com/COMING%2520SOON%252001web.jpg

Neprisijungęs

 
Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#6 2010-03-06 20:31

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Halodrol http://www.bodybuilding.com/store/gn/ha … ional.html
kapletes

Po kiauliu gripo, kai pilnai atsistaciau fiziskai, nukrito 5 kg, pradejau vartot sita papilda ir pastebejau, jog sumazejo riebalinis sluoksnis, pirmas vaizdas, kuri visi pastebejo, tai veido sumazejimas, dingo zandai, isburkimas, kaip sutines atrodziau. Vartoju antra doze, tai kyla darbiniai svoriai, darosi didesni negu, kad sveriau 5 kg daugiau, o pats kunas ryskesnis, bet nesupraskit klaidingai, kai buvau visas bulka su pilvu ir veidu isburkusiu, dabar neliko tu paburkimu ir pilvas apmazejo, svoris nesikeicia, valgau ta pati kaip visada.
dar naudoju gryna aakg, tai greit uzsipumpuoja raumenys palyginus, o taip pat vartoju size on, kai pries tai vartojau size on su 3 dienu jegos treniruote, tai taip jegos nekilo kaip dabar 4 d sportuojant. Taip, kad paliko ispudi sitas geris.

Neprisijungęs

 
Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468
Atsiliepimai: 1

#7 2010-03-06 20:52

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Captain Anabolic rašė:

Halodrol http://www.bodybuilding.com/store/gn/ha … ional.html
kapletes

Po kiauliu gripo, kai pilnai atsistaciau fiziskai, nukrito 5 kg, pradejau vartot sita papilda ir pastebejau, jog sumazejo riebalinis sluoksnis, pirmas vaizdas, kuri visi pastebejo, tai veido sumazejimas, dingo zandai, isburkimas, kaip sutines atrodziau. Vartoju antra doze, tai kyla darbiniai svoriai, darosi didesni negu, kad sveriau 5 kg daugiau, o pats kunas ryskesnis, bet nesupraskit klaidingai, kai buvau visas bulka su pilvu ir veidu isburkusiu, dabar neliko tu paburkimu ir pilvas apmazejo, svoris nesikeicia, valgau ta pati kaip visada.
dar naudoju gryna aakg, tai greit uzsipumpuoja raumenys palyginus, o taip pat vartoju size on, kai pries tai vartojau size on su 3 dienu jegos treniruote, tai taip jegos nekilo kaip dabar 4 d sportuojant. Taip, kad paliko ispudi sitas geris.

tik kas sugalvosit pirkti sita papildeli pirkit tik amerikietiska versija, kadangi skaiciau svediskame forume, kad europietiska versija yra gerokai apkapota lyginant su amerikietiskaja.....

Neprisijungęs

 
SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#8 2010-03-06 20:55

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Shvedas rašė:

Captain Anabolic rašė:

Halodrol http://www.bodybuilding.com/store/gn/ha … ional.html
kapletes

Po kiauliu gripo, kai pilnai atsistaciau fiziskai, nukrito 5 kg, pradejau vartot sita papilda ir pastebejau, jog sumazejo riebalinis sluoksnis, pirmas vaizdas, kuri visi pastebejo, tai veido sumazejimas, dingo zandai, isburkimas, kaip sutines atrodziau. Vartoju antra doze, tai kyla darbiniai svoriai, darosi didesni negu, kad sveriau 5 kg daugiau, o pats kunas ryskesnis, bet nesupraskit klaidingai, kai buvau visas bulka su pilvu ir veidu isburkusiu, dabar neliko tu paburkimu ir pilvas apmazejo, svoris nesikeicia, valgau ta pati kaip visada.
dar naudoju gryna aakg, tai greit uzsipumpuoja raumenys palyginus, o taip pat vartoju size on, kai pries tai vartojau size on su 3 dienu jegos treniruote, tai taip jegos nekilo kaip dabar 4 d sportuojant. Taip, kad paliko ispudi sitas geris.

tik kas sugalvosit pirkti sita papildeli pirkit tik amerikietiska versija, kadangi skaiciau svediskame forume, kad europietiska versija yra gerokai apkapota lyginant su amerikietiskaja.....

tos "amerikietiskos" man atrodo nelengva ir jav gauti, nes kiek ziurejau toli grazu ne visur yra.  gal net ir uzdrausta eilini karta

Neprisijungęs

 
emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#9 2010-03-06 20:55

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Shvedas rašė:

Captain Anabolic rašė:

Halodrol http://www.bodybuilding.com/store/gn/ha … ional.html
kapletes

Po kiauliu gripo, kai pilnai atsistaciau fiziskai, nukrito 5 kg, pradejau vartot sita papilda ir pastebejau, jog sumazejo riebalinis sluoksnis, pirmas vaizdas, kuri visi pastebejo, tai veido sumazejimas, dingo zandai, isburkimas, kaip sutines atrodziau. Vartoju antra doze, tai kyla darbiniai svoriai, darosi didesni negu, kad sveriau 5 kg daugiau, o pats kunas ryskesnis, bet nesupraskit klaidingai, kai buvau visas bulka su pilvu ir veidu isburkusiu, dabar neliko tu paburkimu ir pilvas apmazejo, svoris nesikeicia, valgau ta pati kaip visada.
dar naudoju gryna aakg, tai greit uzsipumpuoja raumenys palyginus, o taip pat vartoju size on, kai pries tai vartojau size on su 3 dienu jegos treniruote, tai taip jegos nekilo kaip dabar 4 d sportuojant. Taip, kad paliko ispudi sitas geris.

tik kas sugalvosit pirkti sita papildeli pirkit tik amerikietiska versija, kadangi skaiciau svediskame forume, kad europietiska versija yra gerokai apkapota lyginant su amerikietiskaja.....

chimija cia.. manau tuoj uzbanins JAV sita produkta, kaip kad su novedex buvo smile

Neprisijungęs

 
Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#10 2010-03-06 23:17

Re: Papildu "TEST DRIVE"

emexas rašė:

Shvedas rašė:

Captain Anabolic rašė:

Halodrol http://www.bodybuilding.com/store/gn/ha … ional.html
kapletes

Po kiauliu gripo, kai pilnai atsistaciau fiziskai, nukrito 5 kg, pradejau vartot sita papilda ir pastebejau, jog sumazejo riebalinis sluoksnis, pirmas vaizdas, kuri visi pastebejo, tai veido sumazejimas, dingo zandai, isburkimas, kaip sutines atrodziau. Vartoju antra doze, tai kyla darbiniai svoriai, darosi didesni negu, kad sveriau 5 kg daugiau, o pats kunas ryskesnis, bet nesupraskit klaidingai, kai buvau visas bulka su pilvu ir veidu isburkusiu, dabar neliko tu paburkimu ir pilvas apmazejo, svoris nesikeicia, valgau ta pati kaip visada.
dar naudoju gryna aakg, tai greit uzsipumpuoja raumenys palyginus, o taip pat vartoju size on, kai pries tai vartojau size on su 3 dienu jegos treniruote, tai taip jegos nekilo kaip dabar 4 d sportuojant. Taip, kad paliko ispudi sitas geris.

tik kas sugalvosit pirkti sita papildeli pirkit tik amerikietiska versija, kadangi skaiciau svediskame forume, kad europietiska versija yra gerokai apkapota lyginant su amerikietiskaja.....

chimija cia.. manau tuoj uzbanins JAV sita produkta, kaip kad su novedex buvo smile

nu dar daugiau tokiu isminciu kaip tu pareiks apie sita papilda tokia nuomone kaip tavo, tai tikrai visi laikys, kad chemija big_smile
anksciau buvo jis su pro hormonais, dabar tuscias sia prasme

Neprisijungęs

 
Dejavu
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-25
Žinutės: 401
Atsiliepimai: 0

#11 2010-03-08 12:23

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Amerikietišką versiją su 6-oxo ir dhea dar įmanoma gaut, bet kainuoja oj nepigiai smile

Neprisijungęs

 
Hasisas
Išmestas
Registravosi: 2010-03-08
Žinutės: 110
Atsiliepimai: 0

#12 2010-03-08 12:27

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Captain Anabolic rašė:

Halodrol http://www.bodybuilding.com/store/gn/ha … ional.html
kapletes

Po kiauliu gripo, kai pilnai atsistaciau fiziskai, nukrito 5 kg, pradejau vartot sita papilda ir pastebejau, jog sumazejo riebalinis sluoksnis, pirmas vaizdas, kuri visi pastebejo, tai veido sumazejimas, dingo zandai, isburkimas, kaip sutines atrodziau. Vartoju antra doze, tai kyla darbiniai svoriai, darosi didesni negu, kad sveriau 5 kg daugiau, o pats kunas ryskesnis, bet nesupraskit klaidingai, kai buvau visas bulka su pilvu ir veidu isburkusiu, dabar neliko tu paburkimu ir pilvas apmazejo, svoris nesikeicia, valgau ta pati kaip visada.
dar naudoju gryna aakg, tai greit uzsipumpuoja raumenys palyginus, o taip pat vartoju size on, kai pries tai vartojau size on su 3 dienu jegos treniruote, tai taip jegos nekilo kaip dabar 4 d sportuojant. Taip, kad paliko ispudi sitas geris.

Bet kokios aromatizacija mazinancios priemones skatina skysciu sumazejima audiniuose. Apskritai jei isigylinti i testosterono skatintoju papildu rinka, tai daugumas is ju firminiu ir uzpatentuotu esenciju pavidalais, stengiasi isgauti elementarias Provirono savybes islaisvinant endogenini testosterona ,uz kelis kart didesne kaina. Na dar ten pamineta GH, bet nemanau, kad bus kazkas daugiau nei elementarus tradiciniai Arginino ir ornitino panaudojimas.

Neprisijungęs

 
emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#13 2010-03-09 19:02

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Captain Anabolic rašė:

emexas rašė:

Shvedas rašė:


tik kas sugalvosit pirkti sita papildeli pirkit tik amerikietiska versija, kadangi skaiciau svediskame forume, kad europietiska versija yra gerokai apkapota lyginant su amerikietiskaja.....

chimija cia.. manau tuoj uzbanins JAV sita produkta, kaip kad su novedex buvo smile

nu dar daugiau tokiu isminciu kaip tu pareiks apie sita papilda tokia nuomone kaip tavo, tai tikrai visi laikys, kad chemija big_smile
anksciau buvo jis su pro hormonais, dabar tuscias sia prasme

jei atidziai paskaitytum ivairiu produktu sudetis, tai suprastum jog praktiskai visos tokios maistos papildu kompanijos kisa i sudeti tokias medziagas, kurios "rauna stoga" ir t.t.
ir toms kompanijoms tikrai neidomios ilgalaikio vartojimo perspektyvos ir pasekmes... svarbiausia kad paragautum, nurautu tuo metu stoga, parasytum kokiam forume puiku atsiliepima, tada banda kitu veikeju isbandytu ir t.t., ko pasekoje tos kompanijos darosi gera bizniuka. (akivaizdus pavyzdys NO produktai)
po keliu metu nuraso produkta.. isleidzia nauja versija ir pasaka vel is naujo.. pinigeliai sukas, tik spek skaiciuot big_smile

realiai dauguma papildu yra paskutinis sh##.
man baisu jau ir pagalvot kokia zala daro tie super-duper nauji produkteliai.. mega-dozes ivairiu stimuliantu, prohormonu ir dar visokios chimijos.. ir beabejo, kruva dazikliu. manot visa tai nekenkia? - naivu.

ikala ciuvai xplode 1 porcija - rauna stoga
po menesio jau nuo 2-ju nieko nejaucia.
dar po poros menesiu prie xplode koki shocka dasimeta big_smile rezultate: "uuu.. sulauziau stangas saleje"

o po poros metu itariu pasipils tokie postai: "vyrai, kepenis skauda.. galva nedirba.. erekcija sutrikus" big_smile

galvokit patys ka i burna dedat.. ir patikekit - neivienai maisto papildu kompanijai nerupi jusu sveikata. del didelis konkurencijos sitoje rinkoje jau senai nukentejo tikroji produktu kokybe.. beliko tik komercinis slamstas wink

Neprisijungęs

 
samatogen
Išmestas
Registravosi: 2010-02-17
Žinutės: 37
Atsiliepimai: 0

#14 2010-03-09 19:22

Re: Papildu "TEST DRIVE"

emexas rašė:

Captain Anabolic rašė:

emexas rašė:


chimija cia.. manau tuoj uzbanins JAV sita produkta, kaip kad su novedex buvo smile

nu dar daugiau tokiu isminciu kaip tu pareiks apie sita papilda tokia nuomone kaip tavo, tai tikrai visi laikys, kad chemija big_smile
anksciau buvo jis su pro hormonais, dabar tuscias sia prasme

jei atidziai paskaitytum ivairiu produktu sudetis, tai suprastum jog praktiskai visos tokios maistos papildu kompanijos kisa i sudeti tokias medziagas, kurios "rauna stoga" ir t.t.
ir toms kompanijoms tikrai neidomios ilgalaikio vartojimo perspektyvos ir pasekmes... svarbiausia kad paragautum, nurautu tuo metu stoga, parasytum kokiam forume puiku atsiliepima, tada banda kitu veikeju isbandytu ir t.t., ko pasekoje tos kompanijos darosi gera bizniuka. (akivaizdus pavyzdys NO produktai)
po keliu metu nuraso produkta.. isleidzia nauja versija ir pasaka vel is naujo.. pinigeliai sukas, tik spek skaiciuot big_smile

realiai dauguma papildu yra paskutinis sh##.
man baisu jau ir pagalvot kokia zala daro tie super-duper nauji produkteliai.. mega-dozes ivairiu stimuliantu, prohormonu ir dar visokios chimijos.. ir beabejo, kruva dazikliu. manot visa tai nekenkia? - naivu.

ikala ciuvai xplode 1 porcija - rauna stoga
po menesio jau nuo 2-ju nieko nejaucia.
dar po poros menesiu prie xplode koki shocka dasimeta big_smile rezultate: "uuu.. sulauziau stangas saleje"

o po poros metu itariu pasipils tokie postai: "vyrai, kepenis skauda.. galva nedirba.. erekcija sutrikus" big_smile

galvokit patys ka i burna dedat.. ir patikekit - neivienai maisto papildu kompanijai nerupi jusu sveikata. del didelis konkurencijos sitoje rinkoje jau senai nukentejo tikroji produktu kokybe.. beliko tik komercinis slamstas wink

teisingai:)

Neprisijungęs

 
boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#15 2010-03-09 22:02

Re: Papildu "TEST DRIVE"

emexas rašė:

Captain Anabolic rašė:

emexas rašė:


chimija cia.. manau tuoj uzbanins JAV sita produkta, kaip kad su novedex buvo smile

nu dar daugiau tokiu isminciu kaip tu pareiks apie sita papilda tokia nuomone kaip tavo, tai tikrai visi laikys, kad chemija big_smile
anksciau buvo jis su pro hormonais, dabar tuscias sia prasme

jei atidziai paskaitytum ivairiu produktu sudetis, tai suprastum jog praktiskai visos tokios maistos papildu kompanijos kisa i sudeti tokias medziagas, kurios "rauna stoga" ir t.t.
ir toms kompanijoms tikrai neidomios ilgalaikio vartojimo perspektyvos ir pasekmes... svarbiausia kad paragautum, nurautu tuo metu stoga, parasytum kokiam forume puiku atsiliepima, tada banda kitu veikeju isbandytu ir t.t., ko pasekoje tos kompanijos darosi gera bizniuka. (akivaizdus pavyzdys NO produktai)
po keliu metu nuraso produkta.. isleidzia nauja versija ir pasaka vel is naujo.. pinigeliai sukas, tik spek skaiciuot big_smile

realiai dauguma papildu yra paskutinis sh##.
man baisu jau ir pagalvot kokia zala daro tie super-duper nauji produkteliai.. mega-dozes ivairiu stimuliantu, prohormonu ir dar visokios chimijos.. ir beabejo, kruva dazikliu. manot visa tai nekenkia? - naivu.

ikala ciuvai xplode 1 porcija - rauna stoga
po menesio jau nuo 2-ju nieko nejaucia.
dar po poros menesiu prie xplode koki shocka dasimeta big_smile rezultate: "uuu.. sulauziau stangas saleje"

o po poros metu itariu pasipils tokie postai: "vyrai, kepenis skauda.. galva nedirba.. erekcija sutrikus" big_smile

galvokit patys ka i burna dedat.. ir patikekit - neivienai maisto papildu kompanijai nerupi jusu sveikata. del didelis konkurencijos sitoje rinkoje jau senai nukentejo tikroji produktu kokybe.. beliko tik komercinis slamstas wink

Keista, tu gi kaip ir tos imones turetum bet kokia kaina propoguot brandinius papildus, o sita teksta rasyt as big_smile

Neprisijungęs

 
emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#16 2010-03-09 22:04

Re: Papildu "TEST DRIVE"

boozer rašė:

emexas rašė:

Captain Anabolic rašė:


nu dar daugiau tokiu isminciu kaip tu pareiks apie sita papilda tokia nuomone kaip tavo, tai tikrai visi laikys, kad chemija big_smile
anksciau buvo jis su pro hormonais, dabar tuscias sia prasme

jei atidziai paskaitytum ivairiu produktu sudetis, tai suprastum jog praktiskai visos tokios maistos papildu kompanijos kisa i sudeti tokias medziagas, kurios "rauna stoga" ir t.t.
ir toms kompanijoms tikrai neidomios ilgalaikio vartojimo perspektyvos ir pasekmes... svarbiausia kad paragautum, nurautu tuo metu stoga, parasytum kokiam forume puiku atsiliepima, tada banda kitu veikeju isbandytu ir t.t., ko pasekoje tos kompanijos darosi gera bizniuka. (akivaizdus pavyzdys NO produktai)
po keliu metu nuraso produkta.. isleidzia nauja versija ir pasaka vel is naujo.. pinigeliai sukas, tik spek skaiciuot big_smile

realiai dauguma papildu yra paskutinis sh##.
man baisu jau ir pagalvot kokia zala daro tie super-duper nauji produkteliai.. mega-dozes ivairiu stimuliantu, prohormonu ir dar visokios chimijos.. ir beabejo, kruva dazikliu. manot visa tai nekenkia? - naivu.

ikala ciuvai xplode 1 porcija - rauna stoga
po menesio jau nuo 2-ju nieko nejaucia.
dar po poros menesiu prie xplode koki shocka dasimeta big_smile rezultate: "uuu.. sulauziau stangas saleje"

o po poros metu itariu pasipils tokie postai: "vyrai, kepenis skauda.. galva nedirba.. erekcija sutrikus" big_smile

galvokit patys ka i burna dedat.. ir patikekit - neivienai maisto papildu kompanijai nerupi jusu sveikata. del didelis konkurencijos sitoje rinkoje jau senai nukentejo tikroji produktu kokybe.. beliko tik komercinis slamstas wink

Keista, tu gi kaip ir tos imones turetum bet kokia kaina propoguot brandinius papildus, o sita teksta rasyt as big_smile

siek tiek teisybes neprosal big_smile

Neprisijungęs

 
boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#17 2010-03-09 22:13

Re: Papildu "TEST DRIVE"

siek tiek teisybes neprosal big_smile

Siaip respectas, kritiskas poziuris kiekvieno mastancio zmogaus savybe, tik biski pats sau duobyte kasi smile

Neprisijungęs

 
lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#18 2010-03-09 22:27

Re: Papildu "TEST DRIVE"

boozer rašė:

siek tiek teisybes neprosal big_smile

Siaip respectas, kritiskas poziuris kiekvieno mastancio zmogaus savybe, tik biski pats sau duobyte kasi smile

As tai seniai pirmas dalykas ka darau tai ziuriu sudeti ir tik sudeti.
Labai retai kada is oro buna ishspaudziama kazhkas, tikrai retai.
Siaip tai jau seniai susidariau nuomone apie bazinius papildus ir ju aishku veikima, o kartais idomumo delei pasiimu pasitestuotiviena kita produkteli, bet beveik visad jis buna tik del skonio ir pasauleziurai praplesti, nes jau po poros servingu kraunu i ji tai ka jau gamintojas turejo ideti, bet pagailejo, va tada jau ir veikimas aishkesnis atsiranda.
Paimkim betkuri NO, i ji drasiai galima krauti AAKG,CM,Beta Alanina ir kas beko reikia Creatino.Nekeldami tu scoopu ir nedubasindami saves energetikais ir neurotransmiteriais.
Ishimciu nera.
Va tada turim produkta verta demesio ir su akivaizdiu veikimu, bei geru skoniu ir minimum energetiku.

Ta pati istorija su POST WORKOUT eina.
paimkim kad ir XTEND, puikiai tinka dasimesti gryno Glutamino 5-10gr
SIZE ON kas trukdo dasimesti 3-5gr Beta Alanino ?
Taip kainuos pigiau ir efektas bus geresnis.

Neprisijungęs

 
butuzzic
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-03-01
Žinutės: 226
Atsiliepimai: 0

#19 2010-03-10 22:47

Re: Papildu "TEST DRIVE"

samatogen rašė:

emexas rašė:

Captain Anabolic rašė:


nu dar daugiau tokiu isminciu kaip tu pareiks apie sita papilda tokia nuomone kaip tavo, tai tikrai visi laikys, kad chemija big_smile
anksciau buvo jis su pro hormonais, dabar tuscias sia prasme

jei atidziai paskaitytum ivairiu produktu sudetis, tai suprastum jog praktiskai visos tokios maistos papildu kompanijos kisa i sudeti tokias medziagas, kurios "rauna stoga" ir t.t.
ir toms kompanijoms tikrai neidomios ilgalaikio vartojimo perspektyvos ir pasekmes... svarbiausia kad paragautum, nurautu tuo metu stoga, parasytum kokiam forume puiku atsiliepima, tada banda kitu veikeju isbandytu ir t.t., ko pasekoje tos kompanijos darosi gera bizniuka. (akivaizdus pavyzdys NO produktai)
po keliu metu nuraso produkta.. isleidzia nauja versija ir pasaka vel is naujo.. pinigeliai sukas, tik spek skaiciuot big_smile

realiai dauguma papildu yra paskutinis sh##.
man baisu jau ir pagalvot kokia zala daro tie super-duper nauji produkteliai.. mega-dozes ivairiu stimuliantu, prohormonu ir dar visokios chimijos.. ir beabejo, kruva dazikliu. manot visa tai nekenkia? - naivu.

ikala ciuvai xplode 1 porcija - rauna stoga
po menesio jau nuo 2-ju nieko nejaucia.
dar po poros menesiu prie xplode koki shocka dasimeta big_smile rezultate: "uuu.. sulauziau stangas saleje"

o po poros metu itariu pasipils tokie postai: "vyrai, kepenis skauda.. galva nedirba.. erekcija sutrikus" big_smile

galvokit patys ka i burna dedat.. ir patikekit - neivienai maisto papildu kompanijai nerupi jusu sveikata. del didelis konkurencijos sitoje rinkoje jau senai nukentejo tikroji produktu kokybe.. beliko tik komercinis slamstas wink

teisingai:)

Kad Emexas taip parasys, tikrai nesitikejau, bet bravo vyras, juk kazkas turi parasyti kas yra kas smile Tik vat Emexo deklaruojamas lozungas papildai, kurie is tikro veikia - ar n ereiketu ju atsisakyti, nes nemanau, kad tai ka jis aprase, nera jo parduodamuose branduose... Bet vistiek malacius!

Neprisijungęs

 
emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#20 2010-03-11 04:08

Re: Papildu "TEST DRIVE"

butuzzic rašė:

samatogen rašė:

emexas rašė:


jei atidziai paskaitytum ivairiu produktu sudetis, tai suprastum jog praktiskai visos tokios maistos papildu kompanijos kisa i sudeti tokias medziagas, kurios "rauna stoga" ir t.t.
ir toms kompanijoms tikrai neidomios ilgalaikio vartojimo perspektyvos ir pasekmes... svarbiausia kad paragautum, nurautu tuo metu stoga, parasytum kokiam forume puiku atsiliepima, tada banda kitu veikeju isbandytu ir t.t., ko pasekoje tos kompanijos darosi gera bizniuka. (akivaizdus pavyzdys NO produktai)
po keliu metu nuraso produkta.. isleidzia nauja versija ir pasaka vel is naujo.. pinigeliai sukas, tik spek skaiciuot big_smile

realiai dauguma papildu yra paskutinis sh##.
man baisu jau ir pagalvot kokia zala daro tie super-duper nauji produkteliai.. mega-dozes ivairiu stimuliantu, prohormonu ir dar visokios chimijos.. ir beabejo, kruva dazikliu. manot visa tai nekenkia? - naivu.

ikala ciuvai xplode 1 porcija - rauna stoga
po menesio jau nuo 2-ju nieko nejaucia.
dar po poros menesiu prie xplode koki shocka dasimeta big_smile rezultate: "uuu.. sulauziau stangas saleje"

o po poros metu itariu pasipils tokie postai: "vyrai, kepenis skauda.. galva nedirba.. erekcija sutrikus" big_smile

galvokit patys ka i burna dedat.. ir patikekit - neivienai maisto papildu kompanijai nerupi jusu sveikata. del didelis konkurencijos sitoje rinkoje jau senai nukentejo tikroji produktu kokybe.. beliko tik komercinis slamstas wink

teisingai:)

Kad Emexas taip parasys, tikrai nesitikejau, bet bravo vyras, juk kazkas turi parasyti kas yra kas smile Tik vat Emexo deklaruojamas lozungas papildai, kurie is tikro veikia - ar n ereiketu ju atsisakyti, nes nemanau, kad tai ka jis aprase, nera jo parduodamuose branduose... Bet vistiek malacius!

yra du skirtingi dalykai: verslas ir mano asmenine nuomone.. kam reikia - tas supranta kas yra kas smile

Neprisijungęs

 
Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#21 2010-03-11 14:41

Re: Papildu "TEST DRIVE"

emexas rašė:

butuzzic rašė:

samatogen rašė:


teisingai:)

Kad Emexas taip parasys, tikrai nesitikejau, bet bravo vyras, juk kazkas turi parasyti kas yra kas smile Tik vat Emexo deklaruojamas lozungas papildai, kurie is tikro veikia - ar n ereiketu ju atsisakyti, nes nemanau, kad tai ka jis aprase, nera jo parduodamuose branduose... Bet vistiek malacius!

yra du skirtingi dalykai: verslas ir mano asmenine nuomone.. kam reikia - tas supranta kas yra kas smile

ka as galiu pasakyt, duok zmogui ko jis nori, ir pasakyk tai, ko jis laukia , bet nesitiki, tada dar vienu laipteliu pakilsiu ju akyse, bet esme tame, kad nei proteinas, nei aminorugstys ir pan ant medziu neauga, o kad tu cia pradejai vardint NO produktus ir ju poveikius tai jau kitas atvejis, cia tema ne tam skirta.
as galiu pasakyt, kad analginas ziauri chemija! ir ten pavardint apie bendra vaistu sudeti ir t.t., nu ir kas is to? kazkas pritars, kazkas paneigs, cia tema papildu testavimas ir pan, kodel yra tokiu zmoniu, kur kisa ta savo nuomone, kurios cia vapse nereikia? taip ir diskusijos gaunasi visur vienodos.

Neprisijungęs

 
hispano
Dažnas dalyvis
Vietovė: ALMERIMAR
Registravosi: 2010-01-14
Žinutės: 542
Atsiliepimai: 1

#22 2010-03-11 15:28

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Captain Anabolic rašė:

emexas rašė:

butuzzic rašė:


Kad Emexas taip parasys, tikrai nesitikejau, bet bravo vyras, juk kazkas turi parasyti kas yra kas smile Tik vat Emexo deklaruojamas lozungas papildai, kurie is tikro veikia - ar n ereiketu ju atsisakyti, nes nemanau, kad tai ka jis aprase, nera jo parduodamuose branduose... Bet vistiek malacius!

yra du skirtingi dalykai: verslas ir mano asmenine nuomone.. kam reikia - tas supranta kas yra kas smile

ka as galiu pasakyt, duok zmogui ko jis nori, ir pasakyk tai, ko jis laukia , bet nesitiki, tada dar vienu laipteliu pakilsiu ju akyse, bet esme tame, kad nei proteinas, nei aminorugstys ir pan ant medziu neauga, o kad tu cia pradejai vardint NO produktus ir ju poveikius tai jau kitas atvejis, cia tema ne tam skirta.
as galiu pasakyt, kad analginas ziauri chemija! ir ten pavardint apie bendra vaistu sudeti ir t.t., nu ir kas is to? kazkas pritars, kazkas paneigs, cia tema papildu testavimas ir pan, kodel yra tokiu zmoniu, kur kisa ta savo nuomone, kurios cia vapse nereikia? taip ir diskusijos gaunasi visur vienodos.

Reikia ir labai reikia,nes daug jaunimo is papildu tikisi stebuklu,bet neatsizvelgia i ju naudojmo pasekmes.

Neprisijungęs

 
Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#23 2010-03-11 15:36

Re: Papildu "TEST DRIVE"

hispano rašė:

Captain Anabolic rašė:

emexas rašė:


yra du skirtingi dalykai: verslas ir mano asmenine nuomone.. kam reikia - tas supranta kas yra kas smile

ka as galiu pasakyt, duok zmogui ko jis nori, ir pasakyk tai, ko jis laukia , bet nesitiki, tada dar vienu laipteliu pakilsiu ju akyse, bet esme tame, kad nei proteinas, nei aminorugstys ir pan ant medziu neauga, o kad tu cia pradejai vardint NO produktus ir ju poveikius tai jau kitas atvejis, cia tema ne tam skirta.
as galiu pasakyt, kad analginas ziauri chemija! ir ten pavardint apie bendra vaistu sudeti ir t.t., nu ir kas is to? kazkas pritars, kazkas paneigs, cia tema papildu testavimas ir pan, kodel yra tokiu zmoniu, kur kisa ta savo nuomone, kurios cia vapse nereikia? taip ir diskusijos gaunasi visur vienodos.

Reikia ir labai reikia,nes daug jaunimo is papildu tikisi stebuklu,bet neatsizvelgia i ju naudojmo pasekmes.

tai eikit i tokia tema ir diskutuokit.

Neprisijungęs

 
Dejavu
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-25
Žinutės: 401
Atsiliepimai: 0

#24 2010-03-11 20:32

Re: Papildu "TEST DRIVE"

Papildus skirstau į dvi kategorijas - veikiančius ir neveikiančius. O sveiki jie ar ne, čia jau retorinis klausymas smile Kas šiais laikais abskritai sveika? Gyvenimas pats iš savęs yra žalingas smile Galų gale bijai vilko - neik į mišką smile Pritariu Captain Anabolic, ši tema sukurta ne tam.

Neprisijungęs

 
Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965
Atsiliepimai: 2

#25 2010-03-24 16:29

Re: Papildu "TEST DRIVE"

CRYOTEST
Muscletech
kapsules

Na va praejo sio produktelio testas. Kadangi pries tai vartojau AStack ir padares pertraukele pradejau Cryotest.
Ziurint i sudeti tikrai ju panasumas yra. Pasakysiu taip jog ir didelio skirtumo nesijaute. Tas pats tonusiukas, tok pat jegos antpludis.
Savijauta praktiskai visa diena labai gera. Testo padidejimas tikrai jautesi, sex draivas pagerejes wink Vartojau kaip ir rekomenduojama
po 4kaps per diena du kartus.  Vat koks skirtumas jautesi didziausias tai geras poilsis ir miegas. Miegas superinis nuo pat pirmos vartojimo
dienos. To apie AStack nepasakyciau to. Del to cryotest man net labiau patiko, nes gero polisio ir miego tikrai buna, kad truksta.
Visumoje, kaip testo skatintoju rezultatu ir poveikiu likau patenkintas. Norintys isbandyti neturetu nusivilti. Sudetis save pateisino.

Paskutinį kartą taisė Valdas (2010-03-24 16:31)

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net