- ro_mka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#51 2010-08-30 18:00
Re: Kurso Log'as
Na ka, oxy daro savo juoda darba... panasu, kad artimiausiom savaitem su galvos skausmu nesiskirsiu toks truputi priplotas vaikstau, galva lengvai sukas, reiks nusipirkt kraujospudzio aparata, kad pasekti, nors dar iki to uzkilusio spaudimo tai toli toli, kol vandens uzsikaups ir RBC uzkils normaliai praeis truputis laiko, greiciausiai cia pats oxy taip maloniai veikia
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#52 2010-08-30 21:15
Phobos rašė:
Na ka, oxy daro savo juoda darba... panasu, kad artimiausiom savaitem su galvos skausmu nesiskirsiu
toks truputi priplotas vaikstau, galva lengvai sukas, reiks nusipirkt kraujospudzio aparata, kad pasekti, nors dar iki to uzkilusio spaudimo tai toli toli, kol vandens uzsikaups ir RBC uzkils normaliai praeis truputis laiko, greiciausiai cia pats oxy taip maloniai veikia
duodu 96%, kad cia nuo sukilusios spaudimo o kad jis sukyla nuo oxio, tai nieko nuostabaus
beje, kiek esi sukeles oxio? kiek skrandis nesa?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#53 2010-08-30 21:17
Phobos rašė:
Na ka, oxy daro savo juoda darba... panasu, kad artimiausiom savaitem su galvos skausmu nesiskirsiu
toks truputi priplotas vaikstau, galva lengvai sukas, reiks nusipirkt kraujospudzio aparata, kad pasekti, nors dar iki to uzkilusio spaudimo tai toli toli, kol vandens uzsikaups ir RBC uzkils normaliai praeis truputis laiko, greiciausiai cia pats oxy taip maloniai veikia
beje, tamoxos 20mg/d smarkiai pagelbetu siuo atveju
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
- Atsiliepimai: 0
#54 2010-08-30 21:51
Phobos rašė:
Kai pas daktare buvau mano spaudimas buvo 190/160 Sako truputi sukiles. Bet galvos skausmu nejauciu ir siaip kaip ant tokiu kiekiu super jauciuosi, bet cia kiekvienam zinoma skirtingai. Vienintelis minusas tai jau nesuvaldau agresijos
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#55 2010-08-30 22:57
nenormalus rašė:
Phobos rašė:
duodu 96%, kad cia nuo sukilusios spaudimo
o kad jis sukyla nuo oxio, tai nieko nuostabaus
beje, kiek esi sukeles oxio? kiek skrandis nesa?
nei keliau nei mazinau, 100mg op nuo pirmos dienos ir viskas dar per anksti sakyt ka mano skrandis apie tai galvoja, bet ant apetito pramuse belenkaip (greiciausiai tik psichologiskai :p ) prikapoju, kad sonai braska, pusantros valandos praeina ir turiu kazka vel i skrandi imest
nera klausimo ar sukyla spaudimas, tik gal ne taip greitai ir ne taip aukstai, kad galva suktus...
p.s. gryzes po darbo i veidrodi paziuriu - zandai
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#56 2010-08-30 22:59
TNT rašė:
Phobos rašė:
Kai pas daktare buvau mano spaudimas buvo 190/160
Sako truputi sukiles. Bet galvos skausmu nejauciu ir siaip kaip ant tokiu kiekiu super jauciuosi, bet cia kiekvienam zinoma skirtingai. Vienintelis minusas tai jau nesuvaldau agresijos
draugeliui toks spaudimas kai buvo tai vaizdas kaip kaleidoskope sake ai ne, pas ji iki 220 atrodo dakildavo...
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#57 2010-08-30 23:11
Phobos rašė:
TNT rašė:
Phobos rašė:
Kai pas daktare buvau mano spaudimas buvo 190/160
Sako truputi sukiles. Bet galvos skausmu nejauciu ir siaip kaip ant tokiu kiekiu super jauciuosi, bet cia kiekvienam zinoma skirtingai. Vienintelis minusas tai jau nesuvaldau agresijos
draugeliui toks spaudimas kai buvo tai vaizdas kaip kaleidoskope sake
ai ne, pas ji iki 220 atrodo dakildavo...
Oho 220 tai visai kosmosas. Man sake, kad gali buti jog sirdis prisitaike prie dideliu kruviu ir dabar tai normalus jos darbas. Dirba kaip uzturbinta Zinoma pridejo,kad ir ateis diena kai ji pavargs. Bet juk visiem ta diena ateis
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#58 2010-08-31 07:56
TNT rašė:
Phobos rašė:
TNT rašė:
Kai pas daktare buvau mano spaudimas buvo 190/160Sako truputi sukiles. Bet galvos skausmu nejauciu ir siaip kaip ant tokiu kiekiu super jauciuosi, bet cia kiekvienam zinoma skirtingai. Vienintelis minusas tai jau nesuvaldau agresijos
draugeliui toks spaudimas kai buvo tai vaizdas kaip kaleidoskope sake
ai ne, pas ji iki 220 atrodo dakildavo...
Oho 220 tai visai kosmosas. Man sake, kad gali buti jog sirdis prisitaike prie dideliu kruviu ir dabar tai normalus jos darbas. Dirba kaip uzturbinta
Zinoma pridejo,kad ir ateis diena kai ji pavargs. Bet juk visiem ta diena ateis
Nu jo, bet kita tema sirdies ir kraujagysliu issipletimas kuri gali sukelt toks spaudimas per laika...
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#59 2010-08-31 09:40
Phobos rašė:
TNT rašė:
Phobos rašė:
draugeliui toks spaudimas kai buvo tai vaizdas kaip kaleidoskope sakeai ne, pas ji iki 220 atrodo dakildavo...
Oho 220 tai visai kosmosas. Man sake, kad gali buti jog sirdis prisitaike prie dideliu kruviu ir dabar tai normalus jos darbas. Dirba kaip uzturbinta
Zinoma pridejo,kad ir ateis diena kai ji pavargs. Bet juk visiem ta diena ateis
Nu jo, bet kita tema sirdies ir kraujagysliu issipletimas kuri gali sukelt toks spaudimas per laika...
Bet su tuo nieko nepadarysi. Sirdis taip dirba, nes apkrova jai didele. Ir iprato prie jos. Nemesi visko tik del to, kad galimybe yra praplatinti kraujagysles. Ar gi netaip?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#60 2010-08-31 09:54
TNT rašė:
Phobos rašė:
TNT rašė:
Oho 220 tai visai kosmosas. Man sake, kad gali buti jog sirdis prisitaike prie dideliu kruviu ir dabar tai normalus jos darbas. Dirba kaip uzturbintaZinoma pridejo,kad ir ateis diena kai ji pavargs. Bet juk visiem ta diena ateis
Bet su tuo nieko nepadarysi. Sirdis taip dirba, nes apkrova jai didele. Ir iprato prie jos. Nemesi visko tik del to, kad galimybe yra praplatinti kraujagysles. Ar gi netaip?
jei sveikata svarbu, gal ir mesciau
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#61 2010-08-31 10:03
Dėl spaudimo ne tik širdis ir kraujagyslės kenčia. Absoliučiai visi organai drožiami. Na bet jūs tai turbūt ir taip žinot
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#62 2010-08-31 10:16
nenormalus rašė:
TNT rašė:
Phobos rašė:
Nu jo, bet kita tema sirdies ir kraujagysliu issipletimas kuri gali sukelt toks spaudimas per laika...Bet su tuo nieko nepadarysi. Sirdis taip dirba, nes apkrova jai didele. Ir iprato prie jos. Nemesi visko tik del to, kad galimybe yra praplatinti kraujagysles. Ar gi netaip?
jei sveikata svarbu, gal ir mesciau
Na bet su sveikata viskas ok. Cia kalba eina apie desimtis metu. Ar gi bijosi visko kas gali po 10 metu nutikti. Gi ir rytoj beturi gali avarijoj sumalt i miltus. O mest siekius del to tai gi neverta. Bent jau as taip manau. Beto nusipirksiu as aparateli spaudimui matuoti ir pasimatuosiu dazniau. Gal cia buvo sutapimas. nes ta NAKLTI ILGAI DIRBAU IR BEVEIK NEMIEGOJAU PRIES EINANT pas daktare. Manau galejo ir tai itakos tureti.
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#63 2010-08-31 10:18
Butelis rašė:
Dėl spaudimo ne tik širdis ir kraujagyslės kenčia. Absoliučiai visi organai drožiami. Na bet jūs tai turbūt ir taip žinot
Na ne as to nezinau. Bet reikia pirma isitikinti ar ten buvo tik sutapimas ar pas mane pastovus toks spaudimas. Bet zinau tiek, kad as visada super jauciuosi. Buna agresijos priepoliu ir vsio.
Neprisijungęs
- 100
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-05-31
- Žinutės: 105
#64 2010-08-31 11:57
sirdies hipertrofija anksciau ar veliau veda i sirdies nepakankamuma, nemanau kad i tai reikia spjauti, bet kiekvienas savo kuna savaip ivertina. o vaiksciot su apatiniu 160 tai cia is vis kvailyste mano nuomone. dar virsutinis 190 tai mat ji b...
Paskutinį kartą taisė 100 (2010-08-31 12:00)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#65 2010-08-31 12:02
100 rašė:
sirdies hipertrofija anksciau ar veliau veda i sirdies nepakankamuma, nemanau kad i tai reikia spjauti, bet kiekvienas savo kuna savaip ivertina. o vaiksciot su apatiniu 160 tai cia is vis kvailyste mano nuomone. dar virsutinis 190 tai mat ji b...
Nezinau gal ir tavo tiesa. Bet manes kazkaip nejaudina tai. Isigysiu aparateli tada aisku bus kas kaip.
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#66 2010-09-01 09:05
Siandien juoko delei uzlipau ant svarstykliu... Per 3 dienas +3kg 1.5 ant vieno zando ir 1.5 ant kito
Vakar is sales po trevkes isejau kaip kitas zmogus, belenkaip uzsipompavau nors nei 100 setu dariau nei 100 pakartojimu truputi lyg galvos skausmas sumazejo vakar antroj dienos pusej, gal apsipranta organizmas siek tiek... Ziuresim kas toliau
Neprisijungęs
- filia
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-06
- Žinutės: 254
- Atsiliepimai: 1
#67 2010-09-01 09:23
Phobos rašė:
Siandien juoko delei uzlipau ant svarstykliu... Per 3 dienas +3kg
1.5 ant vieno zando ir 1.5 ant kito
![]()
Vakar is sales po trevkes isejau kaip kitas zmogus, belenkaip uzsipompavau nors nei 100 setu dariau nei 100 pakartojimutruputi lyg galvos skausmas sumazejo vakar antroj dienos pusej, gal apsipranta organizmas siek tiek... Ziuresim kas toliau
tokio kurso metu gal vertetu aspirino pagert, skystina krauja tuo paciu mazeja spaudimas, galva ne taip skauda
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#68 2010-09-01 09:38
filia rašė:
Phobos rašė:
![]()
Vakar is sales po trevkes isejau kaip kitas zmogus, belenkaip uzsipompavau nors nei 100 setu dariau nei 100 pakartojimutruputi lyg galvos skausmas sumazejo vakar antroj dienos pusej, gal apsipranta organizmas siek tiek... Ziuresim kas toliau
tokio kurso metu gal vertetu aspirino pagert, skystina krauja tuo paciu mazeja spaudimas, galva ne taip skauda
Su tokiu vandens uzlaikymu ir taip kraujas pakankamai skystas turetu but
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#69 2010-09-01 09:40
filia rašė:
Phobos rašė:
![]()
Neprisijungęs
- filia
- Dažnas dalyvis
#70 2010-09-01 10:22
Phobos rašė:
filia rašė:
Phobos rašė:
![]()
vanduo kaupiasi raumeny, o nuo steru dideja eritrocitu skaicius (red blood cells), kurie didina kraujo klampuma ko pasekoje dideja kraujo spaudimas atsiranda galvos skausmai gali susidaryti kresuliai ir t.t as jaunystej prie sustos, decos visad saudavau aspirina, man padedavo
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#71 2010-09-01 10:49
filia rašė:
Phobos rašė:
filia rašė:
tokio kurso metu gal vertetu aspirino pagert, skystina krauja tuo paciu mazeja spaudimas, galva ne taip skaudaSu tokiu vandens uzlaikymu ir taip kraujas pakankamai skystas turetu but
vanduo kaupiasi raumeny, o nuo steru dideja eritrocitu skaicius (red blood cells), kurie didina kraujo klampuma ko pasekoje dideja kraujo spaudimas atsiranda galvos skausmai gali susidaryti kresuliai ir t.t as jaunystej prie sustos, decos visad saudavau aspirina, man padedavo
aspirinas visad turi buti po ranka bbderio vaistineleje
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#72 2010-09-01 10:57
nenormalus rašė:
filia rašė:
Phobos rašė:
Su tokiu vandens uzlaikymu ir taip kraujas pakankamai skystas turetu butvanduo kaupiasi raumeny, o nuo steru dideja eritrocitu skaicius (red blood cells), kurie didina kraujo klampuma ko pasekoje dideja kraujo spaudimas atsiranda galvos skausmai gali susidaryti kresuliai ir t.t as jaunystej prie sustos, decos visad saudavau aspirina, man padedavo
aspirinas visad turi buti po ranka bbderio vaistineleje
mildronate irgi visad po ranka verta turet
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#73 2010-09-01 11:03
filia rašė:
Phobos rašė:
filia rašė:
tokio kurso metu gal vertetu aspirino pagert, skystina krauja tuo paciu mazeja spaudimas, galva ne taip skaudaSu tokiu vandens uzlaikymu ir taip kraujas pakankamai skystas turetu but
Netik raumeny vanduo kaupias, bendras skysciu sulaikymas taip pat padidina ir kraujo turi. Reikes pabandyt gal aspirina, bet mane kazkaip po ECA stack'o biski purto apie ji pagalvojus :-)
Neprisijungęs
- Pilvas
- Išmestas
- Registravosi: 2010-07-21
- Žinutės: 14
#74 2010-09-01 13:11
kaip tau suveike tas ECA stack'as ? pats galvoju toki pat daryt ateity tai idomu suzinot kaip kas.
Neprisijungęs
- filia
- Dažnas dalyvis
#75 2010-09-01 14:43
Phobos rašė:
filia rašė:
Phobos rašė:
Su tokiu vandens uzlaikymu ir taip kraujas pakankamai skystas turetu butvanduo kaupiasi raumeny, o nuo steru dideja eritrocitu skaicius (red blood cells), kurie didina kraujo klampuma ko pasekoje dideja kraujo spaudimas atsiranda galvos skausmai gali susidaryti kresuliai ir t.t as jaunystej prie sustos, decos visad saudavau aspirina, man padedavo
Netik raumeny vanduo kaupias, bendras skysciu sulaikymas taip pat padidina ir kraujo turi. Reikes pabandyt gal aspirina, bet mane kazkaip po ECA stack'o biski purto apie ji pagalvojus :-)
eca stacko pagrindinis ir salutinis poveikis yra nuo efedrino ir kofeino, viena aspirina gali saut drasiai
Neprisijungęs