- APCY
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-07-24
- Žinutės: 135
- Atsiliepimai: 0
#1 2010-09-30 19:55
Reikia pagalbos del kacialkes
zodziu lankau kacialke jau 3 men, darydavau ka noredavau as net, ta prasme ne pagal programa, ir zodziu uzsireikia man programos del geresnio progreso, lankau panevezi rozino kacialkej, ir noreciau suzinot kokia programa naujokui apsimoka naudoti? Gal zinot iskur galeciau gaut? Noreciau programos del isvaizdos, zinau kad nieks nieko gero nemokamai nepasiulis, bet gal galit siaip ka nors kad geriau jaustusi kad lankau kacialke ar panasiai?
ugis: 1.74cm
Svoris: 77kg
buciau dekingas jai kas pagelbetu
ir dar galvoju kad nusipirkt is tu treneriu programa? sako padaro uz 20lt, ar apsimoka?
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
- Atsiliepimai: 1
#2 2010-09-30 19:58
Re: Reikia pagalbos del kacialkes
APCY rašė:
zodziu lankau kacialke jau 3 men, darydavau ka noredavau as net, ta prasme ne pagal programa, ir zodziu uzsireikia man programos del geresnio progreso, lankau panevezi rozino kacialkej, ir noreciau suzinot kokia programa naujokui apsimoka naudoti? Gal zinot iskur galeciau gaut? Noreciau programos del isvaizdos, zinau kad nieks nieko gero nemokamai nepasiulis, bet gal galit siaip ka nors kad geriau jaustusi kad lankau kacialke ar panasiai?
ugis: 1.74cm
Svoris: 77kg
buciau dekingas jai kas pagelbetu
ir dar galvoju kad nusipirkt is tu treneriu programa? sako padaro uz 20lt, ar apsimoka?
Programa rekomenduociau pirkti jai moket pinigus pas www.rbimba.lt Tik butu 20 lt. brangiau
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#3 2010-09-30 20:05
Re: Reikia pagalbos del kacialkes
pirkt gali is manes tik man svarainias reikes moket
nebuk tinginis pasiskaitinek foruma,yra pagrindiniam pusl tu programu,tik imk ir sportuok.
P.S. programu nesudarineju
Neprisijungęs