Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » HGH, Trenas, propikas, anavaras + PCT
- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 3145
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 39
#51 2017-02-07 10:38
Re: HGH, Trenas, propikas, anavaras + PCT
ramunator rašė:
Na, mano hgh bus is lt vaistines,bet kokiu atveju nuo 2 iu as ir nesitikiu didelio raumenu mases prieaugio pan , man esme su juo kad sutvarkytu senas traumas, jei dar pajaunins kaip raso tai tik pliusas, del to ir rinkausi ne kiniska ar koki angliska pan, jei nebus ko noriu kita kart zinosiu, db dilema tik su trenu. Klausimas : kokie estrogenu simptomai,? Jautrus speneliai, nuotaiku kaita, draivo nera, stajakas dinges ? Jei as pradesiu tik su propu ir padarysiu tyrimus po 2 sav i ka atkreipt demesi is fizines puses? Estrogenu normas zinau dabartinis E2 35, testosteronas 25
Reik ziuret ir prlnir e2 😊
Neprisijungęs
- neoo
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-05
- Žinutės: 380
- Atsiliepimai: 1
#52 2017-02-07 10:52
O kodel tu nori nuo stipriausio pradet? ,kam tau tas trenas? Trenas ne pirmam kursui,visi ta zino ir visi tau pataria padet ji i sali.... pasimk solo propika ar ten su tuo anavaru,o trena padek.... as tai isvis asmeniskai pries trena,man jo side per ziaurus....,o tu nuo pirmo kurso nori jo.... nuo gh solo 2iu tu 0 priaugsi raunenu,gal padegins riebalo ir geriau miegosi..
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-11-02
- Žinutės: 3552
- Atsiliepimai: 19
#53 2017-02-07 10:55
ramunator rašė:
Na, mano hgh bus is lt vaistines,bet kokiu atveju nuo 2 iu as ir nesitikiu didelio raumenu mases prieaugio pan , man esme su juo kad sutvarkytu senas traumas, jei dar pajaunins kaip raso tai tik pliusas, del to ir rinkausi ne kiniska ar koki angliska pan, jei nebus ko noriu kita kart zinosiu, db dilema tik su trenu. Klausimas : kokie estrogenu simptomai,? Jautrus speneliai, nuotaiku kaita, draivo nera, stajakas dinges ? Jei as pradesiu tik su propu ir padarysiu tyrimus po 2 sav i ka atkreipt demesi is fizines puses? Estrogenu normas zinau dabartinis E2 35, testosteronas 25
ziuriu tu neperkalbamas.tuomet vieninteli buda matau
pradedi be treno pirmas 2 sav priduodi e2 tada pagal tyrima atitaikai anti e2 doze ir jungi trena.
Paskutinį kartą taisė nesako (2017-02-07 10:55)
Neprisijungęs
- upthedose
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK-LT
- Registravosi: 2016-10-20
- Žinutės: 1206
- Atsiliepimai: 11
#54 2017-02-07 11:00
ramunator rašė:
nesvarbu is kur tas hgh, nors ir is prezidentes. Tu nesupranti, kad cia lempa o ne kursas, ismesi kalna pinigu, rezu nebus. Bet baryga jau kadangi pardave tau, tai nuomones niekas nepakeis. Jei neturetu nusipirkes ateitum cia klaust bendrai info, o dabar jau turi sudeliota plana ir prepai stalciuje guli, tai tiesiog imk ir sauk.
Neprisijungęs
- neoo
- Dažnas dalyvis
#55 2017-02-07 11:09
upthedose rašė:
ramunator rašė:
nesvarbu is kur tas hgh, nors ir is prezidentes. Tu nesupranti, kad cia lempa o ne kursas, ismesi kalna pinigu, rezu nebus. Bet baryga jau kadangi pardave tau, tai nuomones niekas nepakeis. Jei neturetu nusipirkes ateitum cia klaust bendrai info, o dabar jau turi sudeliota plana ir prepai stalciuje guli, tai tiesiog imk ir sauk.
100% teisus tu! Zmogus jau vsio turi stalciui ir db zut but turi suvartot viska. Nu bet kaip jis sako ,noriu isbandyt,o td jau spres....
Neprisijungęs
- mzslave
- Enciklopedija
- Registravosi: 2012-08-21
- Žinutės: 4087
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 50
#56 2017-02-07 12:28
dar vienas isskirtinis, unikalus topikas..... moderatoriai galetu uzrakint taipogi.
@ramunatoriui - yra SVARBU: Pirmas kursas: patarimai - ten eini ir skaitai ir klausi.
kursas - fuflo, administravimas - fuflo pct fuflo, hgh - pinigai i bala, mistiniu budu traumas gydyt susiruosei.
Neprisijungęs
- ramunator
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2017-02-06
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#57 2017-02-07 13:07
nesako rašė:
ramunator rašė:
ziuriu tu neperkalbamas.tuomet vieninteli buda matau
pradedi be treno pirmas 2 sav priduodi e2 tada pagal tyrima atitaikai anti e2 doze ir jungi trena.
Koki td PCT man pasilikt saut hcg is pat ptardziu 2 kart per sav po 250 iu ? Ir tik clomid nereik nolvos?
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#58 2017-02-07 13:33
6 sav kursui hcg nereik apskritai.jei paklausysi ka tau sako ir dasipirksi preparatu ir laikysi bent 8 -10 sav.tada nuo 3 sav 250-350iu/2x sav . 3-7 sav vartoji tada 10 d off ir tada vel vartoji iki kurso pabaigos.
del clomid+nolva cia slydus dalykas.pagal mane kad negalima nolvos po nor 19 yra mitas ir nieko daugiau.Vapse nematau logikos tame jei nor 19 nutraukti savaite anksciau negu kita kursa viskas spes iseit iki tol kol ta tamoxa kabini.nu cia jau pats turesi apsisprest kieno puse prisiimti. as vartojau ta tamoxa ir jokiu bedu
Paskutinį kartą taisė nesako (2017-02-07 13:34)
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
#59 2017-02-07 13:41
Prepu da x uja tolko ny xu ja
Neprisijungęs
- ramunator
- Naujas dalyvis
#60 2017-02-07 22:17
nesako rašė:
6 sav kursui hcg nereik apskritai.jei paklausysi ka tau sako ir dasipirksi preparatu ir laikysi bent 8 -10 sav.tada nuo 3 sav 250-350iu/2x sav . 3-7 sav vartoji tada 10 d off ir tada vel vartoji iki kurso pabaigos.
del clomid+nolva cia slydus dalykas.pagal mane kad negalima nolvos po nor 19 yra mitas ir nieko daugiau.Vapse nematau logikos tame jei nor 19 nutraukti savaite anksciau negu kita kursa viskas spes iseit iki tol kol ta tamoxa kabini.nu cia jau pats turesi apsisprest kieno puse prisiimti. as vartojau ta tamoxa ir jokiu bedu
tai ok, trena ismetu
tyrimai pries kursa
tyrimai po 2 sav ir pagal tai koreguosiu aromasin jei reikia
propas 10 sav 30ml uzteks?
Anavaras 200 tab
clomido 50/50/25/25
nuo 3 sav HCG 250-350iu/2x sav . 3-7 td10 d off ir tada vel vartoju iki kurso pabaigos.
reikia man proviron, jei ne tai gal galit pasakyt kodel?
Neprisijungęs
- neoo
- Dažnas dalyvis
#61 2017-02-07 22:22
ramunator rašė:
nesako rašė:
del clomid+nolva cia slydus dalykas.pagal mane kad negalima nolvos po nor 19 yra mitas ir nieko daugiau.Vapse nematau logikos tame jei nor 19 nutraukti savaite anksciau negu kita kursa viskas spes iseit iki tol kol ta tamoxa kabini.nu cia jau pats turesi apsisprest kieno puse prisiimti. as vartojau ta tamoxa ir jokiu bedutai ok, trena ismetu
tyrimai pries kursa
Anavaras 200 tab
clomido 50/50/25/25
nuo 3 sav HCG 250-350iu/2x sav . 3-7 td10 d off ir tada vel vartoju iki kurso pabaigos.
reikia man proviron, jei ne tai gal galit pasakyt kodel?
Provironas dht steroidas... tai po kurso tau jis netinka. Nes tu nenutrauksi kurso ... per kursa isgerk jei jau turi ji
Neprisijungęs
- ramunator
- Naujas dalyvis
#62 2017-02-07 22:25
neoo rašė:
ramunator rašė:
nesako rašė:
del clomid+nolva cia slydus dalykas.pagal mane kad negalima nolvos po nor 19 yra mitas ir nieko daugiau.Vapse nematau logikos tame jei nor 19 nutraukti savaite anksciau negu kita kursa viskas spes iseit iki tol kol ta tamoxa kabini.nu cia jau pats turesi apsisprest kieno puse prisiimti. as vartojau ta tamoxa ir jokiu bedutai ok, trena ismetu
tyrimai pries kursa
Anavaras 200 tab
clomido 50/50/25/25
reikia man proviron, jei ne tai gal galit pasakyt kodel?Provironas dht steroidas... tai po kurso tau jis netinka. Nes tu nenutrauksi kurso ... per kursa isgerk jei jau turi ji
tai as ji ir planavau gert salia propiko, tik vieni sako kad is jo tuscia vieta, kiti kad visgi verta, bet jei kurso metu vartosiu HCG, aromasin, ar reikia man dar proviron?
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Atsiliepimai: 23
#63 2017-02-07 22:27
Sorry kad nekuriu savos temos, ka manot apie mano pirma kursa. Gal kokiu patarimu.
Planas toks
1-3 tren e 372mg wk
1-2 proviron 200mg kas trecia diena
1-3 anadrol 105mg wk
2-3 hcg eod po 10000iu nu cia kad kiausius prilaikyt dirbant
1-3 dbol 0.25mg eod
1-3 liv52 po buteliuka i diena
2-3 turinabol + deca mixas 350mg/ml
Atsistatymui 7savaites aspirinas 100mg eod kad galvos neakaudetu
7 savaites kas vakara kiausu masazas 30min
Po atsistatymo provironas atsistatymo uzbaigimui.
Kokios mintys? Patarimai? Dekui!! Plana sudare pro kulturistas jeigu ka tai as zinau kabdarau jei kas. Beje testo nenoriu kursui nes sake,kad geriau be testo nes nuo jo estrogenas kyla ten kazkaip. Aciu
Neprisijungęs
- neoo
- Dažnas dalyvis
#64 2017-02-07 22:34
ramunator rašė:
neoo rašė:
ramunator rašė:
tai ok, trena ismetu
tyrimai pries kursa
Anavaras 200 tab
clomido 50/50/25/25
reikia man proviron, jei ne tai gal galit pasakyt kodel?Provironas dht steroidas... tai po kurso tau jis netinka. Nes tu nenutrauksi kurso ... per kursa isgerk jei jau turi ji
tai as ji ir planavau gert salia propiko, tik vieni sako kad is jo tuscia vieta, kiti kad visgi verta, bet jei kurso metu vartosiu HCG, aromasin, ar reikia man dar proviron?
Jis nera reikalingas,apsciuopamos naudos neduos... man nuo jo libido buna aukstumose,nors tau jis bus ir taip sukiles nuo testo... hcg irgi pirmam dar 6 savaiciu kurse nera lb butinas... kitas dalykas,netikiu,kad tau reikes to aromasin per toki kursa,zodziu pasidarysi tyrimus ir dedes is forumo pasakys ka daryt... mano akimis tu kaip pirmam kursui prisipirkai daug nereikalingu dalyku... tikiu kaip hcg ,trenas,aromasin,provironas,hgh....
Paskutinį kartą taisė neoo (2017-02-07 22:39)
Neprisijungęs
- neoo
- Dažnas dalyvis
#65 2017-02-07 22:36
fitnesas rašė:
Sorry kad nekuriu savos temos, ka manot apie mano pirma kursa. Gal kokiu patarimu.
Planas toks
1-3 tren e 372mg wk
1-3 anadrol 105mg wk
1-3 dbol 0.25mg eod
Kokios mintys? Patarimai? Dekui!! Plana sudare pro kulturistas jeigu ka tai as zinau kabdarau jei kas. Beje testo nenoriu kursui nes sake,kad geriau be testo nes nuo jo estrogenas kyla ten kazkaip. Aciu
Is pradziu pykau skaitydamas i gala supratau,kad juokauja
Neprisijungęs
- ramunator
- Naujas dalyvis
#66 2017-02-07 22:40
neoo rašė:
ramunator rašė:
neoo rašė:
Provironas dht steroidas... tai po kurso tau jis netinka. Nes tu nenutrauksi kurso ... per kursa isgerk jei jau turi jitai as ji ir planavau gert salia propiko, tik vieni sako kad is jo tuscia vieta, kiti kad visgi verta, bet jei kurso metu vartosiu HCG, aromasin, ar reikia man dar proviron?
Jis nera reikalingas,apsciuopamos naudos neduos... man nuo jo libido buna aukstumose,nors tau jis bus ir taip sukiles nuo testo... hcg irgi pirmam dar 6 savaiciu kurse nera lb butinas... kitas dalykas,netikiu,kad tau reikes to aromasin per toki kursa,zodziu pasidarysi tyrimus ir dedes is forumo pasakys ka daryt... mano akimis tu kaip pirmam kursui prisipirkai daug nereikalingu dalyku... tikiu kaip hcg ,trenas,aromasin,provironas....
as is kurso trena isimu, lieka tik propas su anavaru 10 sav, aromasin apsidraudimui, o HCG 10 sav kursui patartina
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
#67 2017-02-07 22:42
fitnesas rašė:
Planas toks
1-3 tren e 372mg wk
1-3 anadrol 105mg wk
1-3 dbol 0.25mg eod
Zj b s ypac vieta su hcg,do it
Paskutinį kartą taisė Garmus (2017-02-07 22:42)
Neprisijungęs
- neoo
- Dažnas dalyvis
#68 2017-02-07 22:44
ramunator rašė:
neoo rašė:
ramunator rašė:
tai as ji ir planavau gert salia propiko, tik vieni sako kad is jo tuscia vieta, kiti kad visgi verta, bet jei kurso metu vartosiu HCG, aromasin, ar reikia man dar proviron?Jis nera reikalingas,apsciuopamos naudos neduos... man nuo jo libido buna aukstumose,nors tau jis bus ir taip sukiles nuo testo... hcg irgi pirmam dar 6 savaiciu kurse nera lb butinas... kitas dalykas,netikiu,kad tau reikes to aromasin per toki kursa,zodziu pasidarysi tyrimus ir dedes is forumo pasakys ka daryt... mano akimis tu kaip pirmam kursui prisipirkai daug nereikalingu dalyku... tikiu kaip hcg ,trenas,aromasin,provironas....
as is kurso trena isimu, lieka tik propas su anavaru 10 sav, aromasin apsidraudimui, o HCG 10 sav kursui patartina
Neisiskaiciau,kad 10 sav kursas ,td jo hcg tinka,aromosim po ranka... anavaro irgi nekapok visas 10 sav.. uzteks max 6.
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#69 2017-02-07 23:01
Garmus rašė:
fitnesas rašė:
Planas toks
1-3 tren e 372mg wk
1-3 anadrol 105mg wk
1-3 dbol 0.25mg eod
Kokios mintys? Patarimai? Dekui!! Plana sudare pro kulturistas jeigu ka tai as zinau kabdarau jei kas. Beje testo nenoriu kursui nes sake,kad geriau be testo nes nuo jo estrogenas kyla ten kazkaip. AciuZj b s ypac vieta su hcg,do it
Va prie hcg dar toka klausimukas, kai isausiu pora kart po 10000iu, tai kiausius jau galima ant vinies dziaut ar del sventos ramybes dar viena karta 10k iu? Dekui
O siaip kursas g2g?
Neprisijungęs
- vlow34
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2016-09-21
- Žinutės: 986
- Atsiliepimai: 4
#70 2017-02-07 23:06
fitnesas rašė:
Planas toks
1-3 tren e 372mg wk
1-3 anadrol 105mg wk
1-3 dbol 0.25mg eod
tavo vietoj dbol 0.35mg eod varyciau o siaip tai g2g
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#71 2017-02-07 23:40
geras.nesitikejau ,kad pavyks ji perkalbet.gal verta dazniau pabandyt
nu tik nereikia chebra, kad is privirono nera naudos.nauda aiskiai matoma kad mazina shbg.
ne tau provirono nereik nes ir taip dht preparata anavara turi.nelieka prasmes is jo. proviona irgi i stalciu dek.
nu jei pas tave propas 100mg/ml tj ne 10 sav neuzteks saudant 100 eod.
pct as tavo vietoj daryciau clomid 50/50/50/25 nolva 20/20/20/10 . ypac kai nelieka treno .bet cia jau pats rinkis kieno puse pusirinkt
Paskutinį kartą taisė nesako (2017-02-07 23:42)
Neprisijungęs
- ramunator
- Naujas dalyvis
#72 2017-02-07 23:44
nesako rašė:
geras.nesitikejau ,kad pavyks ji perkalbet.gal verta dazniau pabandyt
nu tik nereikia chebra, kad is privirono nera naudos.nauda aiskiai matoma kad mazina shbg.
ne tau provirono nereik nes ir taip dht preparata anavara turi.nelieka prasmes is jo. proviona irgi i stalciu dek.
nu jei pas tave propas 100mg/ml tj ne 10 sav neuzteks.
pct as tavo vietoj daryciau clomid 50/50/50/25 nolva 20/20/20/10 . ypac kai nelieka treno .bet cia jau pats rinkis kieno puse pusirinkt
cia atejau paklausyt protingu patarimu tad taip ir darau, as tik kodelciukas jei paasikina kodel blogai ar gerai td viskas aisku. Ta prasme arba clomid rinktis, arba Nolva? ar cia abu naudot per PCT clomid + Nolva?
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#73 2017-02-07 23:46
Abu
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#74 2017-02-07 23:47
as naudoju abu. pats turi pasirinkti kieno klausyt. Tiek clomid solo tiek nolva+clomid veikiancios schemos. Nolva solo tai cia nevariantas isvis.
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#75 2017-02-08 09:29
neoo rašė:
ramunator rašė:
neoo rašė:
Jis nera reikalingas,apsciuopamos naudos neduos... man nuo jo libido buna aukstumose,nors tau jis bus ir taip sukiles nuo testo... hcg irgi pirmam dar 6 savaiciu kurse nera lb butinas... kitas dalykas,netikiu,kad tau reikes to aromasin per toki kursa,zodziu pasidarysi tyrimus ir dedes is forumo pasakys ka daryt... mano akimis tu kaip pirmam kursui prisipirkai daug nereikalingu dalyku... tikiu kaip hcg ,trenas,aromasin,provironas....as is kurso trena isimu, lieka tik propas su anavaru 10 sav, aromasin apsidraudimui, o HCG 10 sav kursui patartina
Neisiskaiciau,kad 10 sav kursas ,td jo hcg tinka,aromosim po ranka... anavaro irgi nekapok visas 10 sav.. uzteks max 6.
Prie ko cia varo nekramtyt ilgiau 6 saw?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » HGH, Trenas, propikas, anavaras + PCT