Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 30
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Apie viską
- » Aizen konkursas
- Vegitas
- Captain Lithuania
- Registravosi: 2006-04-19
- Žinutės: 2497
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 3
#576 2017-10-27 10:18
Re: Aizen konkursas
Šlepintuvas rašė:
atsikeliau ir vis dar negaliu patiket, kad jie be steroidiniu preparatu sportuoja..
ieskok bedos savy, paklausk saves kodel tau taip atrodo?
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: World Wide
- Registravosi: 2012-04-13
- Žinutės: 3514
- Atsiliepimai: 48
#577 2017-10-27 10:19
Vis dar laukiame finalininkų vaizdo įrašų. Labas rytas ponios ir ponai.
Neprisijungęs
- slopintuvas
- Išmestas
- Registravosi: 2016-09-04
- Žinutės: 1085
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 10
#578 2017-10-27 10:23
Vegitas rašė:
Šlepintuvas rašė:
atsikeliau ir vis dar negaliu patiket, kad jie be steroidiniu preparatu sportuoja..
paklausiau ir gavau atsakymą: per dideli svoriai.
Aizen rašė:
Labas rytas ponios ir ponai.
Sveikas, kaip ten su ta moterim? Viskas taip ir pasibaigė ties filmo žiūrėjimu?
Paskutinį kartą taisė slopintuvas (2017-10-27 10:24)
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
- Registravosi: 2006-04-19
- Žinutės: 2497
- Atsiliepimai: 3
#579 2017-10-27 10:46
Šlepintuvas rašė:
Vegitas rašė:
Šlepintuvas rašė:
Aizen rašė:
paklausk saves dar karta https://www.instagram.com/p/BaMfcA5nBR7 … ap_andruha 250kg sveria 80 su centais.
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-07-23
- Žinutės: 6562
- Atsiliepimai: 6
#580 2017-10-27 15:32
Vegitas rašė:
Šlepintuvas rašė:
Vegitas rašė:
ieskok bedos savy, paklausk saves kodel tau taip atrodo?paklausiau ir gavau atsakymą: per dideli svoriai.
Aizen rašė:
paklausk saves dar karta https://www.instagram.com/p/BaMfcA5nBR7 … ap_andruha 250kg sveria 80 su centais.
natural
Neprisijungęs
- slopintuvas
- Išmestas
#581 2017-10-27 15:51
Building rašė:
Vegitas rašė:
Šlepintuvas rašė:
Vegitas rašė:
Sveikas, kaip ten su ta moterim? Viskas taip ir pasibaigė ties filmo žiūrėjimu?paklausk saves dar karta https://www.instagram.com/p/BaMfcA5nBR7 … ap_andruha 250kg sveria 80 su centais.
natural
iš dbs stebuklingų pupų privalgęs
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
- Vietovė: Adaptas
- Registravosi: 2015-10-10
- Žinutės: 3007
- Atsiliepimai: 5
#582 2017-10-27 16:02
SLEPINTUVAS XDDD visi zino kad vegitas ant steru 😊
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
#583 2017-10-27 16:20
statau 50 baksu ant buildingo, kazkas uz bludi nori pastatyt?
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
#584 2017-10-29 17:18
Audriau gal nori antd ryte pafilmuot mane? Arba kas nors? Fitclube? nes nerandu kas fimuotu dar laikas ir t.t
Neprisijungęs
- slopintuvas
- Išmestas
#585 2017-10-29 17:20
Building rašė:
Audriau gal nori antd ryte pafilmuot mane? Arba kas nors? Fitclube?
nes nerandu kas fimuotu dar laikas ir t.t
linkejimus nepamirsk
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
#586 2017-10-29 17:22
perduosiu perduosiu
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
- Registravosi: 2014-11-18
- Žinutės: 2111
- Atsiliepimai: 8
#587 2017-10-30 10:36
Krč nieks čia nedaro, o paskutinė diena liko, tai keliu aš. Prizinę vietą bent paimsiu tikrai
Šiaip užsipisau, bendrai apie 20 padariau šiandien, bandydamas nufilmuot. pradžioi po 5-7 dariau, paskui po 1ną ir vis kampo nepagavau, kad normaliai matytūs, nebuvo kur tel padėt. 5min nefilmavau, bet atsižvelgiant į tempą būtų ~75 prisitraukimai. Atimt reiktų nuovargį ir kitus veiksmus, tai ~20 būtų.
Kampas gal kukareku, atrodo, kad nekirto kaklas skersinio, bet otvičiaju kad vos ne su pažastim jau pasikabinęs būčiau ant to turniko
Dar pirštines paprašiau, kad žmona nupirktų kokias, nes pametęs savo buvau, (nu tipo kad lengviau daryt būtų), bet pizda pirštinės, slįsta belenkaip, jokio gripo.
Here we go:
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#588 2017-10-30 10:43
pagal aiziano taisykle "smakras virs skersinio" tai sitas nepaeis, turetum spet perfilmuot
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-18
- Žinutės: 985
- Atsiliepimai: 2
#589 2017-10-30 10:46
beast:D
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#590 2017-10-30 10:46
Aizen rašė:
ILGAI LAUKTA DIENA IŠAUŠO. SKELBIU FINALINIUS REZULTATUS:
Užduotis: Atlikti pilni prisitraukimai per 5 min laikotarpį.
Taisyklės: 1. Dalyvis, filmuojantis save turi matytis visu ūgiu (išvengiant po kojom kėdžių, žemės siekimo)
2. Prisitraukimai turi būti atliekami taisyklingai: jokių mambo šmambo supimosi ir crossfit stiliaus prisitraukimų. Smakras kerta skersinio aukštį.
3. Filmuojant turi matytis laikas,kad išvengtume montažo triukų
4. Video turi būti pateiktas iki Spalio 31 d. vakaro
5. Bandymų skaičius neribotas. Pvz. jei vienas dalyvis užfiksavo didesnį prisitraukimų skaičių, iki spalio 31d. 18:00 tą rekordą galima bandyti pagerinti perfilmuojant iš naujo.
[PASTABA] Bent trumpą laiką turi matytis dalyvio veidas, siekiant išvengti sukčiavimo. Toliau užduotis gali būti atliekama nugara į kamerą.
Nuoširdžiai sveikinu finalininkus ir linkiu gero pasirodymo. Ačiū balsavusiems, malonu,kad bent dalis forumo bando palaikyti jo gyvastį.
P.S. Ignai, atsimeni prieš metus girtas postą piktas parašei, kurstei rasizmą, o aš print screen pasidariau ir norėjau 100 eurų? Tai dabar noriu 200 eurų
Paskutinį kartą taisė Aizen (2017-10-30 10:49)
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
#591 2017-10-30 10:55
Aizen rašė:
Aizen rašė:
Taisyklės: 1. Dalyvis, filmuojantis save turi matytis visu ūgiu (išvengiant po kojom kėdžių, žemės siekimo)
2. Prisitraukimai turi būti atliekami taisyklingai: jokių mambo šmambo supimosi ir crossfit stiliaus prisitraukimų. Smakras kerta skersinio aukštį.
5. Bandymų skaičius neribotas. Pvz. jei vienas dalyvis užfiksavo didesnį prisitraukimų skaičių, iki spalio 31d. 18:00 tą rekordą galima bandyti pagerinti perfilmuojant iš naujo.
[PASTABA] Bent trumpą laiką turi matytis dalyvio veidas, siekiant išvengti sukčiavimo. Toliau užduotis gali būti atliekama nugara į kamerą.
Nuoširdžiai sveikinu finalininkus ir linkiu gero pasirodymo. Ačiū balsavusiems, malonu,kad bent dalis forumo bando palaikyti jo gyvastį.P.S. Ignai, atsimeni prieš metus girtas postą piktas parašei, kurstei rasizmą, o aš print screen pasidariau ir norėjau 100 eurų? Tai dabar noriu 200 eurų
Tai kurioj vietoj čia taisyklės nepaėjo ? Sakau, čia kampas toks Pasistatykit kamerą ant grindų ir prisitraukit, atrodys, kad vos rankas sulenkiat. Na rytoj dar iš ryto bus laiko, kažkaip pakabinsiu telefoną ties skersiniu..
Kai girtas neatsimenu aš nieko Kokie utiutiu senuk dar print screenai, juk ir fleškute dalinaus kai KLP buvom ir receptuką parodžiau ir priminiau. Tie dalykai neįkainojami lyginant su tais 200eurų
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#592 2017-10-30 11:02
igndnp rašė:
Aizen rašė:
Aizen rašė:
Nuoširdžiai sveikinu finalininkus ir linkiu gero pasirodymo. Ačiū balsavusiems, malonu,kad bent dalis forumo bando palaikyti jo gyvastį.P.S. Ignai, atsimeni prieš metus girtas postą piktas parašei, kurstei rasizmą, o aš print screen pasidariau ir norėjau 100 eurų? Tai dabar noriu 200 eurų
Tai kurioj vietoj čia taisyklės nepaėjo ? Sakau, čia kampas toks
Pasistatykit kamerą ant grindų ir prisitraukit, atrodys, kad vos rankas sulenkiat. Na rytoj dar iš ryto bus laiko, kažkaip pakabinsiu telefoną ties skersiniu..
Kai girtas neatsimenu aš niekoKokie utiutiu senuk dar print screenai, juk ir fleškute dalinaus kai KLP buvom ir receptuką parodžiau ir priminiau. Tie dalykai neįkainojami lyginant su tais 200eurų
as kai atvariau jau buvot sudraske ta pliecka kad nemaciau vapse...
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#593 2017-10-30 11:03
igndnp rašė:
Aizen rašė:
Aizen rašė:
Pasistatykit kamerą ant grindų ir prisitraukit, atrodys, kad vos rankas sulenkiat. Na rytoj dar iš ryto bus laiko, kažkaip pakabinsiu telefoną ties skersiniu..
Kai girtas neatsimenu aš niekoKokie utiutiu senuk dar print screenai, juk ir fleškute dalinaus kai KLP buvom ir receptuką parodžiau ir priminiau. Tie dalykai neįkainojami lyginant su tais 200eurų
Nu tai padaryk kampą,kad nebūtų abejonių. Aišku sveikintina,kad palaikai dvasią ir visa kita, bet tu nieko nelaimėsi gi Žverys tyli kažko tik. Kitą kartą finalą reiks rinkt iš daugiau žmonių, nes 1x1 daugiau baimės žmonėm kelia.
Būtų buvus ne fleškutė,o normali 0,7 tai gal ir kitaip kalbėtume dabar
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
#594 2017-10-30 11:22
Aizen rašė:
igndnp rašė:
Aizen rašė:
P.S. Ignai, atsimeni prieš metus girtas postą piktas parašei, kurstei rasizmą, o aš print screen pasidariau ir norėjau 100 eurų? Tai dabar noriu 200 eurų
Nu tai padaryk kampą,kad nebūtų abejonių. Aišku sveikintina,kad palaikai dvasią ir visa kita, bet tu nieko nelaimėsi gi
Žverys tyli kažko tik. Kitą kartą finalą reiks rinkt iš daugiau žmonių, nes 1x1 daugiau baimės žmonėm kelia.
Būtų buvus ne fleškutė,o normali 0,7 tai gal ir kitaip kalbėtume dabar
Leisk primint, kad po bariuko siūliau išsimaudyt, o paskui varyt toliau vyniot ką nors
Atvyksiu dar šiais metais į klp, atžymėsim mano 30 ir sutarsim jau kažkaip. Tuo pačiu ir tą prizą galėsi man duot
Gerai, rytoj pafilmuosiu iš naujo.
P.S. Pelėsi, kad dar tada nieko nebuvo, daug kas vėlavo Tą fleškutę dar mano hotelį ištuštinom
Paskutinį kartą taisė igndnp (2017-10-30 11:23)
Neprisijungęs
- Audrius
- buvęs Katukas
- Registravosi: 2013-06-05
- Žinutės: 5862
- Atsiliepimai: 7
#595 2017-10-30 11:24
Building rašė:
Audriau gal nori antd ryte pafilmuot mane? Arba kas nors? Fitclube?
nes nerandu kas fimuotu dar laikas ir t.t
kad as tik trec arba ketv varysiu...
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#596 2017-10-30 11:25
igndnp rašė:
Aizen rašė:
igndnp rašė:
Tai kurioj vietoj čia taisyklės nepaėjo ? Sakau, čia kampas toksPasistatykit kamerą ant grindų ir prisitraukit, atrodys, kad vos rankas sulenkiat. Na rytoj dar iš ryto bus laiko, kažkaip pakabinsiu telefoną ties skersiniu..
Nu tai padaryk kampą,kad nebūtų abejonių. Aišku sveikintina,kad palaikai dvasią ir visa kita, bet tu nieko nelaimėsi gi
Žverys tyli kažko tik. Kitą kartą finalą reiks rinkt iš daugiau žmonių, nes 1x1 daugiau baimės žmonėm kelia.
Būtų buvus ne fleškutė,o normali 0,7 tai gal ir kitaip kalbėtume dabarLeisk primint, kad po bariuko siūliau išsimaudyt, o paskui varyt toliau vyniot ką nors
Atvyksiu dar šiais metais į klp, atžymėsim mano 30 ir sutarsim jau kažkaip. Tuo pačiu ir tą prizą galėsi man duot
P.S. Pelėsi, kad dar tada nieko nebuvo, daug kas vėlavoTą fleškutę dar mano hotelį ištuštinom
Va čia aukščiausias tavo pull up taškas. Tikrai atrodo nekirsta nifiga. Tai va. OU meetas nusimato
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
#597 2017-10-30 11:27
Aizen rašė:
igndnp rašė:
Aizen rašė:
Nu tai padaryk kampą,kad nebūtų abejonių. Aišku sveikintina,kad palaikai dvasią ir visa kita, bet tu nieko nelaimėsi giŽverys tyli kažko tik. Kitą kartą finalą reiks rinkt iš daugiau žmonių, nes 1x1 daugiau baimės žmonėm kelia.
Būtų buvus ne fleškutė,o normali 0,7 tai gal ir kitaip kalbėtume dabarLeisk primint, kad po bariuko siūliau išsimaudyt, o paskui varyt toliau vyniot ką nors
P.S. Pelėsi, kad dar tada nieko nebuvo, daug kas vėlavoTą fleškutę dar mano hotelį ištuštinom
Va čia aukščiausias tavo pull up taškas. Tikrai atrodo nekirsta nifiga. Tai va. OU meetas nusimato
https://s1.postimg.org/4dbn18it3z/nekert.jpg
Kad matai kad rankos kaip pas bulių, tai bicai trukdo daugiau sulenkt +sakau kampas kameros, reiktų +20cm dadėt kaip minimum
Ok, sakau, perfilmuosiu rytoj.
Jo, reiks vėl pameetint. Ilgai būsiu negėręs, kažin kaip eisis Gal sakau ne bariuką, o kokią sodybą pasiimt ? Su kubilu ar pirtele ? Nes iš ryto su 0,39 variau į Vilnių ir dar utiutiu alkotesteriui pinigus išmečiau, nes policija neleido papūst, o ligoninėj nieks manęs nesiteikė aptarnaut
Neprisijungęs
- Audrius
- buvęs Katukas
- Registravosi: 2013-06-05
- Žinutės: 5862
- Atsiliepimai: 7
#598 2017-10-30 11:29
Vistiek manau, kad bus prisitraukimu pas bloodi ir buildinga, kuriu nenoresit uzskaityt tai rankos nebus pilnai istiestos, tai smakras neuzejes uz skersinio ar dar koks uzsimetimas...arba isvis nesimatys laikas ar dar kazkas, tai reikes perfilmuot
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#599 2017-10-30 11:31
Audrius rašė:
Vistiek manau, kad bus prisitraukimu pas bloodi ir buildinga, kuriu nenoresit uzskaityt
tai rankos nebus pilnai istiestos, tai smakras neuzejes uz skersinio ar dar koks uzsimetimas...arba isvis nesimatys laikas ar dar kazkas, tai reikes perfilmuot
Taisyklių vos kelios ir jos visiškai nepretenzingos. Neieškokite šiknoj smegenų.
Ignai,imk plačiau, iš rankų trauki su savo galingais bicepso raumenim.
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
#600 2017-10-30 11:51
tai dar visa diena yra, bloodis jau cj padares, tik nekelia nes nenori kad buildingas zinotu kiek reik padaryt +1
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 30
- Pradžia
- » Apie viską
- » Aizen konkursas