Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

sauuulute
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-09-21
Žinutės: 30
Atsiliepimai: 0

#1 2008-11-01 22:01

mitybos planas

norejau paklausti kaip jums toks mitybos planas?

1. Avizine kose, 2 kiausiniai
2. Jogurtas, obuolys
3. 100gr vistienos/jautienos/zuvies+ darzoves
4. riesutai/ razinos
5. 100gr vistienos/jautienos/zuvies + darzoves
6. varske, jogurtas/vaisius

mano tikslas-uzsiauginti sausus ar kaip cia pasakius raumenukus smile na be riebaliuko, liesus:)

Paskutinį kartą taisė sauuulute (2008-11-03 22:30)

Neprisijungęs

CLuB
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 1337

#2 2008-11-01 22:19

Re: mitybos planas

sauuulute rašė:

2. Jogurtas, obuolys
3. 100gr vistienos/jautienos/zuvies + ryziai+ darzoves
4. riesutai/ razinos

mano tikslas-uzsiauginti sausus ar kaip cia pasakius raumenukus smile na be riebaliuko smile

ugis, svoris?

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#3 2008-11-02 08:18

ugis- 172cm, svoris- 53kg

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#4 2008-11-02 10:42

sauuulute rašė:

2. Jogurtas, obuolys
3. 100gr vistienos/jautienos/zuvies + ryziai+ darzoves
4. riesutai/ razinos

mano tikslas-uzsiauginti sausus ar kaip cia pasakius raumenukus smile na be riebaliuko smile

kada sportas?
cia vaisiai del kokios naudos? smile kad sokolado nenoretum? big_smile

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#5 2008-11-02 19:21

na sportas tai dazniausiai vakare smile na as be sokolado gyvent siaip negaliu bet gal istversiu big_smile o tai vaisiai negerai?

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#6 2008-11-03 00:00

na tai kaip tas mano planelis?big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#7 2008-11-03 10:55

sauuulute rašė:

na sportas tai dazniausiai vakare smile na as be sokolado gyvent siaip negaliu bet gal istversiu big_smile o tai vaisiai negerai?

ka reiskia vakare? smile tu parasyk po kurio valgymo ir pries kuri smile tada bus aiskiau, nes tai svarbu wink
obuoliai, tas p;ats cukrus, jei labai reikia jo, tai imk rytais, o vakare jau pasitaupyk smile
..del soolado ne tu viena turi silpnybe big_smile

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#8 2008-11-03 10:58

nenormalus rašė:

sauuulute rašė:

ka reiskia vakare? smile tu parasyk po kurio valgymo ir pries kuri smile tada bus aiskiau, nes tai svarbu wink
obuoliai, tas p;ats cukrus, jei labai reikia jo, tai imk rytais, o vakare jau pasitaupyk smile

na einu po 5 valgymo. bet buna kad einu ir diena, ka tada man pries tai valgyt reiketu? smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#9 2008-11-03 11:02

sauuulute rašė:

nenormalus rašė:

sauuulute rašė:

na einu po 5 valgymo. bet buna kad einu ir diena, ka tada man pries tai valgyt reiketu? smile

tik gal ta obuoli mesk lauk 6am valgyme ir pasiskaiciuok, kiek suvartosi anglavandeniu, baltymu ir riebalu - tada aiskiau matysis, kas ir kaip, bet siaip mityba, manau, gera wink

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#10 2008-11-03 11:06

nenormalus rašė:

sauuulute rašė:

nenormalus rašė:

tik gal ta obuoli mesk lauk 6am valgyme ir pasiskaiciuok, kiek suvartosi anglavandeniu, baltymu ir riebalu - tada aiskiau matysis, kas ir kaip, bet siaip mityba, manau, gera wink

gerai ismesiu smile na pabandysiu kaip nors suskaiciuot

Neprisijungęs

fito
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-02-04
Žinutės: 153

#11 2008-11-03 22:18

riesutus pakeisciau trapuciais o mesos tikrai newalgyciau su ryziais (mesa-tik su darzovem,arba ryziai su darzovem)

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#12 2008-11-03 22:28

fito rašė:

riesutus pakeisciau trapuciais o mesos tikrai newalgyciau su ryziais (mesa-tik su darzovem,arba ryziai su darzovem)

o riesutai negerai? o del mesos su ryziais tai girdejau kad negerai tai tada nevalgysiu kartu smile

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#13 2008-11-03 22:37

sauuulute rašė:

fito rašė:

o riesutai negerai? o del mesos su ryziais tai girdejau kad negerai tai tada nevalgysiu kartu smile

Kai turetsiu daugiau laiko, paskaiciuosi kiek ko reikia ir pakomentuosiu kaip kas. Ryziu tikrai nereiketu atsisakyti, tik juos pakeisk i rudus jai dabar vartoji baltuosius. Riesutai taipogi gerai, pilni naudingu riebalu.

Neprisijungęs

fito
Atkaklus dalyvis

#14 2008-11-03 22:44

bet paskaiciuokim kiek saujelej riesutu yra kcal?apie 500 t.y trecdalis mano dienos kaloriju beveik yikes

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#15 2008-11-03 22:47

fito rašė:

bet paskaiciuokim kiek saujelej riesutu yra kcal?apie 500 t.y trecdalis mano dienos kaloriju beveik yikes

Gi ji nevalgo 100g riesutu. O kaip uskandis tai tikrai geras pasirinkimas. Turint aumeni, kad panele nori priaugti siek tiek kokybisko grazaus raumenuko.

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#16 2008-11-03 22:49

fito rašė:

na jo tikrai kad daug:o as sian visa maiseli migdolu sukirtau:D teks atsisakyt. bet taip norisi visokiu skanumynu:D

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#17 2008-11-03 22:50

Antana5 rašė:

fito rašė:

Gi ji nevalgo 100g riesutu. O kaip uskandis tai tikrai geras pasirinkimas. Turint aumeni, kad panele nori priaugti siek tiek kokybisko grazaus raumenuko.

na noriu as to raumenuko bet tokio lb lieso smile na noriu but tokia lb stangri stangri:D nezinau kaip paaiskint

Neprisijungęs

fito
Atkaklus dalyvis

#18 2008-11-03 23:01

kaip madonna ane?na mano racione tai riesutu nebeik nematyti suvalgau kelis per 3 menesius

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#19 2008-11-03 23:07

fito rašė:

kaip madonna ane?na mano racione tai riesutu nebeik nematyti suvalgau kelis per 3 menesius

na taip tie riesutai lb jau kaloringi... nea kaip madona nenoriu buti, truputi kitokia smile

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#20 2008-11-03 23:07

sauuulute rašė:

Antana5 rašė:

fito rašė:

na noriu as to raumenuko bet tokio lb lieso smile na noriu but tokia lb stangri stangri:D nezinau kaip paaiskint

Norisi lieso, ar ne lieso - naudinguju riebalu vistiek reikia ir jie bus tik i svaikata. (zinoma vartojant su saiku)
Tikslai vistiek nelabai aiskus wink Ta prasme stangri: Numesti esama riebalu sluoksni ir liaudiskai tariant parysketi ir sustangreti // Ar: Priaugti viena kita raumenuka ir tada sustangreti?

Neprisijungęs

sauuulute
Naujas dalyvis

#21 2008-11-04 10:20

Antana5 rašė:

sauuulute rašė:

Antana5 rašė:

Norisi lieso, ar ne lieso - naudinguju riebalu vistiek reikia ir jie bus tik i svaikata. (zinoma vartojant su saiku)
Tikslai vistiek nelabai aiskus wink Ta prasme stangri: Numesti esama riebalu sluoksni ir liaudiskai tariant parysketi ir sustangreti // Ar: Priaugti viena kita raumenuka ir tada sustangreti?

na man svorio mesti kaip ir nereikia, bet kad apimtys padidetu irgi nlb reikia, na nebent truputi smile gal surasiu kokia foto kaip noreciau jog butu smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net