Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

MrGain
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2017-05-04
Žinutės: 510
Atsiliepimai: 0

#1901 2018-06-30 14:40

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Dabar tokia situacija. Žmogus ant pct 50mg clom, 0,25 adex e3d.
Rezultatai:
Test: 18,5
LH: 61,1
FSH: 31,6
PRL: 320, nes darė 2,5h po pabudimo
E2: 113

Paskutinės savaitės PCT, LH ir FSH prieš buvo 6,78 ir 4 gal, test 17,8. Tai ką manot chebra kame replės? Rašė į MP sakė klaidų nepadarė su kableliais. Tai gal pakartot ir jei viskas tas pats varyt pas rimtesnius daktarus, dėl prostatos, ar kokio naviko? smile Nes nelabai juokingi tokie skaičiai

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4112
Atsiliepimai: 26

#1902 2018-06-30 14:45

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

MrGain rašė:

Dabar tokia situacija. Žmogus ant pct 50mg clom, 0,25 adex e3d.
Rezultatai:
Test: 18,5
LH: 61,1
FSH: 31,6
PRL: 320, nes darė 2,5h po pabudimo
E2: 113

Paskutinės savaitės PCT, LH ir FSH prieš buvo 6,78 ir 4 gal, test 17,8. Tai ką manot chebra kame replės? Rašė į MP sakė klaidų nepadarė su kableliais. Tai gal pakartot ir jei viskas tas pats varyt pas rimtesnius daktarus, dėl prostatos, ar kokio naviko? smile Nes nelabai juokingi tokie skaičiai

Kitoje klinikoje pakartociau tyrimus test lh ir fsh, kiti normalei tai nera reikalo.

Neprisijungęs

 
MrGain
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2017-05-04
Žinutės: 510
Atsiliepimai: 0

#1903 2018-06-30 14:46

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

bender rašė:

MrGain rašė:

Dabar tokia situacija. Žmogus ant pct 50mg clom, 0,25 adex e3d.
Rezultatai:
Test: 18,5
LH: 61,1
FSH: 31,6
PRL: 320, nes darė 2,5h po pabudimo
E2: 113

Paskutinės savaitės PCT, LH ir FSH prieš buvo 6,78 ir 4 gal, test 17,8. Tai ką manot chebra kame replės? Rašė į MP sakė klaidų nepadarė su kableliais. Tai gal pakartot ir jei viskas tas pats varyt pas rimtesnius daktarus, dėl prostatos, ar kokio naviko? smile Nes nelabai juokingi tokie skaičiai

Kitoje klinikoje pakartociau tyrimus test lh ir fsh, kiti normalei tai nera reikalo.

Ir aš sakau, kad grybą pjauną paskutiniu metu ten kažkaip big_smile

Neprisijungęs

 
BritainFirst
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-08-16
Žinutės: 4921
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 5

#1904 2018-06-30 15:25

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

MP geriausia daro, tiksliausia, greičiausia. Antėja tragedija smile

Neprisijungęs

 
Gintas21
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-01-24
Žinutės: 86
Atsiliepimai: 0

#1905 2018-07-12 15:29

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki, kitoje temoje apie alų diskutavome ir gavau patarimą, kad mano kepenims kažkas blogai, gliukozinis iš viso sakė, kad greit mirsiu. Šiandien ryte nuėjau į šalia namų esančią Medicina Practica ir pasidariau patį basic packa. Amžius -30, tyrimas darytas paskutinį kartą valgius prieš 12 val, tuščiu skrandžiu, gerta tik vandens, tyrimas darytas 2.5val po atsikėlimo.

http://www.part.lt/perziura/a17b561bd11 … fd8130.jpg
Nuomonės? Išvados? Gal per mažai šito tyrimo, imt mandresnį?

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14183
Atsiliepimai: 38

#1906 2018-07-12 15:55

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Gintas21 rašė:

Sveiki, kitoje temoje apie alų diskutavome ir gavau patarimą, kad mano kepenims kažkas blogai, gliukozinis iš viso sakė, kad greit mirsiu. Šiandien ryte nuėjau į šalia namų esančią Medicina Practica ir pasidariau patį basic packa. Amžius -30, tyrimas darytas paskutinį kartą valgius prieš 12 val, tuščiu skrandžiu, gerta tik vandens, tyrimas darytas 2.5val po atsikėlimo.

http://www.part.lt/perziura/a17b561bd11 … fd8130.jpg
Nuomonės? Išvados? Gal per mažai šito tyrimo, imt mandresnį?

tai kad visi punktai i normas pataiko

Neprisijungęs

 
Gintas21
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-01-24
Žinutės: 86
Atsiliepimai: 0

#1907 2018-07-12 16:04

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Na matau ir aš tai , tiesiog kada pasakiau ,kad po junk food arba bet kokio alkoholio kiekio ,ar tai 1 alaus ar butelis degtinės man amžinai galva skauda ir pagirios kankina ,tai buvo patarimas pažiūrėt kepenis. Tai tiek.

Neprisijungęs

 
Cotto
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2016-09-20
Žinutės: 177
Atsiliepimai: 0

#1908 2018-07-12 16:39

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

nuo vienos alaus kad galva skauda tai cia tikrai keista, bet kad kepenis pasitikrinai tai gerai nes tikrai pirmas dalykas kuri reiktu pasiziuret tokiais atvejais

Neprisijungęs

 
fitnesas
buvęs <3 fitness
Vietovė: Juiceland
Registravosi: 2008-03-01
Žinutės: 8410
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#1909 2018-07-12 16:54

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Jop,dar yra kasa ir tulzis smile nu profilaktiskai zodziu sveikata pasitikrint gerai karta nuo karto ypac jei bbz kas vyksta smile

Neprisijungęs

 
Gintas21
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-01-24
Žinutės: 86
Atsiliepimai: 0

#1910 2018-07-12 17:14

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Tiesa sakai wink dėkui už informaciją visiems !

Neprisijungęs

 
Vanila
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Airija
Registravosi: 2013-06-03
Žinutės: 166
Atsiliepimai: 0

#1911 2018-08-08 00:40

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Nuo kurso pradzios, praejus 3 savaitem, pasidariau kraujo tyrima E2 parode 135 pmol/L ne max, bet gan aukstas.. naudoju Arimidexa 0.25 eod. jokiu pasaliniu nejauciu, bet gal padidinti iki 0.5eod ka patarsit?

Neprisijungęs

 
vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 1451
Atsiliepimai: 4

#1912 2018-08-08 00:48

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Vanila rašė:

Nuo kurso pradzios, praejus 3 savaitem, pasidariau kraujo tyrima E2 parode 135 pmol/L ne max, bet gan aukstas.. naudoju Arimidexa 0.25 eod. jokiu pasaliniu nejauciu, bet gal padidinti iki 0.5eod ka patarsit?

normalus e2, viskas ok

Neprisijungęs

 
BritainFirst
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-08-16
Žinutės: 4921
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 5

#1913 2018-08-08 09:39

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Vanila rašė:

Nuo kurso pradzios, praejus 3 savaitem, pasidariau kraujo tyrima E2 parode 135 pmol/L ne max, bet gan aukstas.. naudoju Arimidexa 0.25 eod. jokiu pasaliniu nejauciu, bet gal padidinti iki 0.5eod ka patarsit?

Iš foto atrodo, kad jau perdaug užsivaręs, įspūdinga forma

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 4732
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 17

#1914 2018-08-08 10:17

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

BritainFirst rašė:

Vanila rašė:

Nuo kurso pradzios, praejus 3 savaitem, pasidariau kraujo tyrima E2 parode 135 pmol/L ne max, bet gan aukstas.. naudoju Arimidexa 0.25 eod. jokiu pasaliniu nejauciu, bet gal padidinti iki 0.5eod ka patarsit?

Iš foto atrodo, kad jau perdaug užsivaręs, įspūdinga forma

alah

Neprisijungęs

 
Vanila
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Airija
Registravosi: 2013-06-03
Žinutės: 166
Atsiliepimai: 0

#1915 2018-08-08 10:17

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

BritainFirst rašė:

Vanila rašė:

Nuo kurso pradzios, praejus 3 savaitem, pasidariau kraujo tyrima E2 parode 135 pmol/L ne max, bet gan aukstas.. naudoju Arimidexa 0.25 eod. jokiu pasaliniu nejauciu, bet gal padidinti iki 0.5eod ka patarsit?

Iš foto atrodo, kad jau perdaug užsivaręs, įspūdinga forma

Sena foto ir dar toli grazu iki geros formos.. dabar sedziu ant savo pirmo kurso, tai kaip ir visiems naujokams, kyla klausimu

Paskutinį kartą taisė Vanila (2018-08-08 10:42)

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 4732
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 17

#1916 2018-08-08 10:54

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Auginant raumeny geriau aukstesnis e2

Neprisijungęs

 
KTM9
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-04-23
Žinutės: 300
Atsiliepimai: 0

#1917 2018-08-13 18:24

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Neina įkelti foto, tai parašysiu. Eina 4 sav kursas . Susta 500/w , fenilas 400/w anadrolas 3 sav po 50/w
Padaryti kepenų tyrimai:
GOT,AST -O...40-311,80
GPT,ALT -0....41-778,5
Klausimas, ką toliau daryti su anadrolų? Čia normalu taip? Ar nutraukti?
Ačiū už patarimus. kitas kolega tą pati anadrola varė, tai tyrimas buvo padarytas, viskas buvo ribose.
Ir sorry, kad ne į tą skilty parašiau

Paskutinį kartą taisė KTM9 (2018-08-13 18:54)

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 4732
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 17

#1918 2018-08-13 19:14

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

KTM9 rašė:

Neina įkelti foto, tai parašysiu. Eina 4 sav kursas . Susta 500/w , fenilas 400/w anadrolas 3 sav po 50/w
Padaryti kepenų tyrimai:
GOT,AST -O...40-311,80
GPT,ALT -0....41-778,5
Klausimas, ką toliau daryti su anadrolų? Čia normalu taip? Ar nutraukti?
Ačiū už patarimus. kitas kolega tą pati anadrola varė, tai tyrimas buvo padarytas, viskas buvo ribose.
Ir sorry, kad ne į tą skilty parašiau

O kaip.jauties?letargo nesijaucia?apetitas nedinges?sudukas nesvieseja?bent kas aisku kad geras anadrolas 😀

Neprisijungęs

 
KTM9
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-04-23
Žinutės: 300
Atsiliepimai: 0

#1919 2018-08-13 19:19

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Garmus rašė:

KTM9 rašė:

Neina įkelti foto, tai parašysiu. Eina 4 sav kursas . Susta 500/w , fenilas 400/w anadrolas 3 sav po 50/w
Padaryti kepenų tyrimai:
GOT,AST -O...40-311,80
GPT,ALT -0....41-778,5
Klausimas, ką toliau daryti su anadrolų? Čia normalu taip? Ar nutraukti?
Ačiū už patarimus. kitas kolega tą pati anadrola varė, tai tyrimas buvo padarytas, viskas buvo ribose.
Ir sorry, kad ne į tą skilty parašiau

O kaip.jauties?letargo nesijaucia?apetitas nedinges?sudukas nesvieseja?bent kas aisku kad geras anadrolas 😀

Savijauta labai gera, viskas ok:) o ką toliau daryti? Nėra labai didele doze 50 , bet viskas gerai užkile smile gal sakau, kažkas panašaus kažkam yra buvę smile keista, kolega ta pati varė tai jam net iš ribų nebuvo niekas išėja

Neprisijungęs

 
vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 1451
Atsiliepimai: 4

#1920 2018-08-13 19:20

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

KTM9 rašė:

Garmus rašė:

KTM9 rašė:

Neina įkelti foto, tai parašysiu. Eina 4 sav kursas . Susta 500/w , fenilas 400/w anadrolas 3 sav po 50/w
Padaryti kepenų tyrimai:
GOT,AST -O...40-311,80
GPT,ALT -0....41-778,5
Klausimas, ką toliau daryti su anadrolų? Čia normalu taip? Ar nutraukti?
Ačiū už patarimus. kitas kolega tą pati anadrola varė, tai tyrimas buvo padarytas, viskas buvo ribose.
Ir sorry, kad ne į tą skilty parašiau

O kaip.jauties?letargo nesijaucia?apetitas nedinges?sudukas nesvieseja?bent kas aisku kad geras anadrolas 😀

Savijauta labai gera, viskas ok:) o ką toliau daryti? Nėra labai didele doze 50 , bet viskas gerai užkile smile gal sakau, kažkas panašaus kažkam yra buvę smile keista, kolega ta pati varė tai jam net iš ribų nebuvo niekas išėja

kiekvienas zmogus skirtingai reaguoja, man buvo ir dar daugiau, utiutiu nemiriau. bet gali nutraukt anadrola nord kuriam laikui

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 4732
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 17

#1921 2018-08-13 19:21

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

KTM9 rašė:

Garmus rašė:

KTM9 rašė:

Neina įkelti foto, tai parašysiu. Eina 4 sav kursas . Susta 500/w , fenilas 400/w anadrolas 3 sav po 50/w
Padaryti kepenų tyrimai:
GOT,AST -O...40-311,80
GPT,ALT -0....41-778,5
Klausimas, ką toliau daryti su anadrolų? Čia normalu taip? Ar nutraukti?
Ačiū už patarimus. kitas kolega tą pati anadrola varė, tai tyrimas buvo padarytas, viskas buvo ribose.
Ir sorry, kad ne į tą skilty parašiau

O kaip.jauties?letargo nesijaucia?apetitas nedinges?sudukas nesvieseja?bent kas aisku kad geras anadrolas 😀

Savijauta labai gera, viskas ok:) o ką toliau daryti? Nėra labai didele doze 50 , bet viskas gerai užkile smile gal sakau, kažkas panašaus kažkam yra buvę smile keista, kolega ta pati varė tai jam net iš ribų nebuvo niekas išėja

Kaip ant anadrol normalu,bet siaip tai cia belekaip uzkile pats matai

Neprisijungęs

 
KTM9
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-04-23
Žinutės: 300
Atsiliepimai: 0

#1922 2018-08-13 19:25

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Garmus rašė:

KTM9 rašė:

Garmus rašė:


O kaip.jauties?letargo nesijaucia?apetitas nedinges?sudukas nesvieseja?bent kas aisku kad geras anadrolas 😀

Savijauta labai gera, viskas ok:) o ką toliau daryti? Nėra labai didele doze 50 , bet viskas gerai užkile smile gal sakau, kažkas panašaus kažkam yra buvę smile keista, kolega ta pati varė tai jam net iš ribų nebuvo niekas išėja

Kaip ant anadrol normalu,bet siaip tai cia belekaip uzkile pats matai

Tai , kad užkile reiškias kepenėles dirba:)) anadrolas geras

Neprisijungęs

 
One day
Naujas dalyvis
Registravosi: 2018-01-06
Žinutės: 18
Atsiliepimai: 0

#1923 2018-08-20 12:36

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki, medicina praktika esant ant npp estrogena rodys netiksliai?

Neprisijungęs

 
Mighti
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-18
Žinutės: 1374
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#1924 2018-08-20 12:45

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

One day rašė:

Sveiki, medicina praktika esant ant npp estrogena rodys netiksliai?

Tiksliai, estrogena  rodo netiksliai tik vartojant trena.

Neprisijungęs

 
One day
Naujas dalyvis
Registravosi: 2018-01-06
Žinutės: 18
Atsiliepimai: 0

#1925 2018-08-20 13:38

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Mighti rašė:

One day rašė:

Sveiki, medicina praktika esant ant npp estrogena rodys netiksliai?

Tiksliai, estrogena  rodo netiksliai tik vartojant trena.

Supratau dėkui Tau : )

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2019 Kulturizmas.net