Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

morefun
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 1
Atsiliepimai: 0

#1 2008-12-04 20:01

Pradedant beveik nuo nulio...

Sveiki. smile
Esu naujokas cia, todel labai nepykit jei sukuriau tema,kuria buvo kalbeta 100 kartu, taciau cia tiek daug temu, jog nezinau net kur ieskot..

Nesenai supratau jog taip testis nebegali...reikia igaut forma kokia turejau pries ~ 1 metus, ir zinau jog uzklydau ten kur reikia- i sita foruma... smile

Taigi, mano situacija yra tokia, jog pries metus sportavau, viskas buvo labai gerai, vazinejau i sporto cluba, turejau sioke toke figura...taciau atejo nelemta vasara...alus, kebabai,saludumynai padare savo...o forma susigrazint norisi...kadangi esu studentas siuo laiku nelabai atrandu laiko vazinet i sporto clubus...

Zinau jog jus galit kanors man patart, taigi patarkit, kaip galeciau namu salygomis igauti bent sioke toke forma...? Istiesu tai neturiu namuose nei hanteliu, nieko siuo metu... Mases turiu, ant pilvo uzsidejes sioks toks "alaus" sluoksnis...kaip ji panaikit galima butu kuo greiciau neatsisakant tokiu gyvenimo malonumu kaip alus, kebabai ir pan...? smile Ar isvis tai imanoma..? Patarkit kanors...atsilenkimai, atsispaudimai, kas kas galetu man padet..? smile

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#2 2008-12-04 20:10

Re: Pradedant beveik nuo nulio...

morefun rašė:

Sveiki. smile
Esu naujokas cia, todel labai nepykit jei sukuriau tema,kuria buvo kalbeta 100 kartu, taciau cia tiek daug temu, jog nezinau net kur ieskot..

Nesenai supratau jog taip testis nebegali...reikia igaut forma kokia turejau pries ~ 1 metus, ir zinau jog uzklydau ten kur reikia- i sita foruma... smile

Taigi, mano situacija yra tokia, jog pries metus sportavau, viskas buvo labai gerai, vazinejau i sporto cluba, turejau sioke toke figura...taciau atejo nelemta vasara...alus, kebabai,saludumynai padare savo...o forma susigrazint norisi...kadangi esu studentas siuo laiku nelabai atrandu laiko vazinet i sporto clubus...

Zinau jog jus galit kanors man patart, taigi patarkit, kaip galeciau namu salygomis igauti bent sioke toke forma...? Istiesu tai neturiu namuose nei hanteliu, nieko siuo metu... Mases turiu, ant pilvo uzsidejes sioks toks "alaus" sluoksnis...kaip ji panaikit galima butu kuo greiciau neatsisakant tokiu gyvenimo malonumu kaip alus, kebabai ir pan...? smile Ar isvis tai imanoma..? Patarkit kanors...atsilenkimai, atsispaudimai, kas kas galetu man padet..? smile

prajuokinai big_smile
kaip butu imanoma igauti forma neturint nei 1 hantelio, namie ir geriant alu, valgant kebabus, cipsus, cepelinus ir panasiai big_smile
pasmerktas esu pilvui kuris tik dides jei taip.
as tau kaip pvz duosiu: dzeimsa bonda kur vaidina tas aktorius, tai tik 10 dienu per metus valgo tai ka nori, o visos kitos likusios dienos yra sudeliotos dietologu.
aisku cia jau labai prisiziuri vyrutis, na bet jei esi linkes i mase, tai turi laabai rimtai derinti mityba, valgyti mazom porcijom ir daznai kokiu 5-6 kartus, vengti visko kas turi daug riebalu, negerti alkoholio, begioti, vazineti dviraciu, zaisti krepsini, futbola ir panasiai, kad daug judetum ir degintum daug kaloriju.
pilva greit uzsiauginti galim picas bevalgant su vynu, bet va kai numesti reikia, tai baigias visi mandrumai lol

sekmes alaus big_smile

Neprisijungęs

zales
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-11-10
Žinutės: 33

#3 2008-12-04 20:50

idomus tu smile atsiguli ir guli-ir swarbiausei lb noret!!!! smile

Neprisijungęs

Kaubejas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-09-22
Žinutės: 112

#4 2008-12-04 20:52

morefun rašė:

Sveiki. smile

su kebabais ir alum tik dar blogiau bus. o be sporto priemoniu nulis rezultatu. nemanau kad gera forma turejai pries metus jej net nezinai tokiu dalyku....

Neprisijungęs

Mindaugas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-11
Žinutės: 1283

#5 2008-12-04 20:52

zales rašė:

idomus tu smile atsiguli ir guli-ir swarbiausei lb noret!!!! smile

prisiminiau viena draugeli: nusipirko gira, pasidejo kambary ir sako - na, pradazia jau yra lol

Neprisijungęs

Vldz
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 194

#6 2008-12-04 21:53

Na bandyk pradėti bėgioti šiek tiek pagerinsi padėti, pabėgiojas padaryk atsispaudimu, prisitraukimu ant kokio skersinio padaryt. Kebabu gali ir neatsisakyti jei patinka, bet su alum siuličiau atsisveikint.

Neprisijungęs

Acerr
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-12-28
Žinutės: 56

#7 2009-01-03 12:34

cia tai geras big_smile sorry nepyk bet cia pavarei big_smile ne neimanoma, sitas sportas reikalauja labai daug jei nori kazka pasiekti turi atsisakyti visko, ypac tokiu kaip kebabu, ALAUS ir panasiai. Viskas ok jei isgeri alaus juk studentas viskassuprantama, bet jei isgeri alaus pries miega isgerk du litrus vandens, bet dar karta sakau jei nori kazka pasiekti tiri aukotis, SEKMES

O tas su gira tai ir geras :DDDDDD

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net