Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildai/vitaminai greitam metabolizmui?
- ciucmenas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2021-02-17
- Žinutės: 5
- Atsiliepimai: 0
#1 2021-02-17 15:06
Papildai/vitaminai greitam metabolizmui?
Pagrinde sportuoju kalistenika arba kovini, bet ir nesportuodamas 'ryju' kaip konteineris, riebaline mase nesikaupia. Valgau koses, salotas, vaisius ir mesa. Papildu kursa esu viena karta gyvenime vartojes, raumenu mase su istverme vystesi panasiai kaip ir be papildu, tik tikrai buvau pajautes jog su papildais apskritai visa savijauta buvo geresne, jie uzpilde kuno medziagu trukumus. Pries metus sudarytas papildu kursas buvo buvo: proteinas, amynkes ir kreatinas. Siuo metu maitinuosi pilnai ir ivairiai, papildu ir pan. nevartoju, valgau viska ko nori kunas, tiek liesai, tiek riebiai, tiek gaiviai. Sveika ir pilna mityba skustis negaliu, su labai greitu metabolizmu kovoju vos ne visa gyvenima. Mano klausimai yra toki - kokiu mano kunui truksta medziagu pagrinde? Gal kas esat su neuzpildomu skrandziu ir pasidalintumet savo patirtim? Kokio tipo papildus (proteinas, angliavandeniai, vitaminai ir pan.) rekomenduotumet? Ka valgot/vartojat gerai savijautai?
Jauciusi gerai, bet daznai truksta budrumo ir kartais poilsio.
Trumpai papasakojau esme ir lauksiu konkreciu atsakymu, ne komentaru. Sportuoju ne pirmi metai, uzsiimu kuno pazinimu, taciau metabolizmo dilemos neissprendziu iki siol. Papilduose nusimanantis nesu. Domina sporto praktikantai, ne sporto teoretikai. Aciu.
Paskutinį kartą taisė ciucmenas (2021-02-17 16:43)
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2130
- Atsiliepimai: 6
#2 2021-02-17 16:32
Re: Papildai/vitaminai greitam metabolizmui?
Mano buvusiam darbe buvo prikolnas labai kūdas ITšnikas Bele kiek daug darbe valgė, cepelinai, kebabai, merga jam ir nesveikas pietų porcijas įdėdavo, bet nė kiek nepilnėdavo
Bet valgė ne dėl to, kad kūdas, jam tai nerūpėjo. Su amžium linkimas pilnėti atsiranda.
Neprisijungęs
- ciucmenas
- Naujas dalyvis
#3 2021-02-17 17:01
Wiliukazz rašė:
Mano buvusiam darbe buvo prikolnas labai kūdas ITšnikas
Bele kiek daug darbe valgė, cepelinai, kebabai, merga jam ir nesveikas pietų porcijas įdėdavo, bet nė kiek nepilnėdavo
Bet valgė ne dėl to, kad kūdas, jam tai nerūpėjo. Su amžium linkimas pilnėti atsiranda.
Sutinku, greitas metabolizmas tiek pat palaima kiek ir kancia Noriu suzinoti koki nors vitaminu ar papildu kompleksa, kad kunui gauti esmines maisto medziagas. Vis dar neiseina atsirinkti kokias maisto medziagas mano organizmui labiausiai patinka 'ryti'
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
#4 2021-02-17 17:13
ciucmenas rašė:
Wiliukazz rašė:
Bele kiek daug darbe valgė, cepelinai, kebabai, merga jam ir nesveikas pietų porcijas įdėdavo, bet nė kiek nepilnėdavo
Sutinku, greitas metabolizmas tiek pat palaima kiek ir kancia
Noriu suzinoti koki nors vitaminu ar papildu kompleksa, kad kunui gauti esmines maisto medziagas. Vis dar neiseina atsirinkti kokias maisto medziagas mano organizmui labiausiai patinka 'ryti'
http://www.amix-nutrition.com/products/ … neral-pack
superinis, pakelia iš numirusių leipstančius (ne reklama).
Neprisijungęs
- ciucmenas
- Naujas dalyvis
#5 2021-02-17 17:29
Wiliukazz rašė:
ciucmenas rašė:
Wiliukazz rašė:
Noriu suzinoti koki nors vitaminu ar papildu kompleksa, kad kunui gauti esmines maisto medziagas. Vis dar neiseina atsirinkti kokias maisto medziagas mano organizmui labiausiai patinka 'ryti'
Dekoju!
Neprisijungęs
- Anapa
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Testland'as
- Registravosi: 2010-10-05
- Žinutės: 459
- Atsiliepimai: 1
#6 2021-02-17 18:21
Wiliukazz rašė:
ciucmenas rašė:
Wiliukazz rašė:
+1
Neprisijungęs
- Sporto Strategija
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2021-02-21
- Žinutės: 9
#7 2021-02-21 15:21
Gerai savijautai, stenkis valgyt sveikiau. Valgyk daugiau liesu baltymu , jie tave užpildys labiau, jausiesi sotesnis ir valgyk daug vaisių. Gali paprasta multivitamina papildomai pagert ir tiek.
Kitas labai svarbus klausimas, kaip tavo miegas? Kiek valandų miegi ir ar vartoji energetinius gerimus , bei kava?
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
#8 2021-02-21 15:48
Sporto Strategija rašė:
Gerai savijautai, stenkis valgyt sveikiau. Valgyk daugiau liesu baltymu , jie tave užpildys labiau, jausiesi sotesnis ir valgyk daug vaisių. Gali paprasta multivitamina papildomai pagert ir tiek.
Kitas labai svarbus klausimas, kaip tavo miegas? Kiek valandų miegi ir ar vartoji energetinius gerimus , bei kava?
kaip tik reik ryt kiauliena su bulvėm šiuo atveju
Neprisijungęs
- Sporto Strategija
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2021-02-21
- Žinutės: 9
#9 2021-02-21 16:51
Wiliukazz rašė:
Sporto Strategija rašė:
Kitas labai svarbus klausimas, kaip tavo miegas? Kiek valandų miegi ir ar vartoji energetinius gerimus , bei kava?kaip tik reik ryt kiauliena su bulvėm šiuo atveju
Jis ne svori bando augint, o nori geros savijautos.
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
#10 2021-02-21 17:29
Sporto Strategija rašė:
Wiliukazz rašė:
Sporto Strategija rašė:
Kitas labai svarbus klausimas, kaip tavo miegas? Kiek valandų miegi ir ar vartoji energetinius gerimus , bei kava?kaip tik reik ryt kiauliena su bulvėm šiuo atveju
Jis ne svori bando augint, o nori geros savijautos.
oi, sumaišiau temą
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildai/vitaminai greitam metabolizmui?