Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

itchfer
Naujas dalyvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2007-11-25
Žinutės: 20
Atsiliepimai: 0

#1 2009-03-16 21:30

Patarkite dėl maisto ir papildų

Sveiki,

Sugalvojau padaryti tokį ekspermentėlį. Kadangi salė nuo mano namų labai toli ir aišku laiko gana mažai turiu, tai susiradau internete sau treniruotę be svarmenų - tiesiog darbas su savo pačio svoriu. Tai noriu paklausti dabar dėl mitybos ir t.t. Yra dar bėdelė, kad negaliu visiškai sveikai maitintis ir pirkti įvairiausių produktų dideliais kiekiais, dėl lėšų stygiaus. Krizė ir visa kita. Tai ar tiktų man po bėgiojimo ir treniruočių vartoti papildus, proteino kokteilius ir viską ką dar galėtumėte patarti ir kokius produktus patartumėt pirkti?

Neprisijungęs

super
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-07-21
Žinutės: 659

#2 2009-03-16 21:47

Re: Patarkite dėl maisto ir papildų

itchfer rašė:

Sveiki,

Sugalvojau padaryti tokį ekspermentėlį. Kadangi salė nuo mano namų labai toli ir aišku laiko gana mažai turiu, tai susiradau internete sau treniruotę be svarmenų - tiesiog darbas su savo pačio svoriu. Tai noriu paklausti dabar dėl mitybos ir t.t. Yra dar bėdelė, kad negaliu visiškai sveikai maitintis ir pirkti įvairiausių produktų dideliais kiekiais, dėl lėšų stygiaus. Krizė ir visa kita. Tai ar tiktų man po bėgiojimo ir treniruočių vartoti papildus, proteino kokteilius ir viską ką dar galėtumėte patarti ir kokius produktus patartumėt pirkti?

o koks tavo tikslas?

Neprisijungęs

itchfer
Naujas dalyvis

#3 2009-03-16 21:55

super rašė:

itchfer rašė:

Sveiki,

o koks tavo tikslas?

Na už dviejų metelių galėsiu pilnai lankyti sporto salę, tai dabar norėčiau įgauti daug daugiau ištvermės, jėgos ir tikiuosi, kad pavyks užauginti ir raumenukų.

Neprisijungęs

super
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-07-21
Žinutės: 659

#4 2009-03-16 21:59

tai parasyk daugiau ,pavyzdziui savo mityba ,kaip valgisi parasyk ,jei kas blogai taisysim ,ugi ,svori ,bei savo treniruotes ,kokios jos bus ,begiojimas ar panasiai.Taip tai sunku ka pasakyti is tiek turimos informacijos.

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-08-22
Žinutės: 215

#5 2009-03-16 22:04

itchfer rašė:

super rašė:

itchfer rašė:

Sveiki,

o koks tavo tikslas?

Na už dviejų metelių galėsiu pilnai lankyti sporto salę, tai dabar norėčiau įgauti daug daugiau ištvermės, jėgos ir tikiuosi, kad pavyks užauginti ir raumenukų.

raumenukam augint ir yra skirta sporto sale smile jei mase auginsi tai znoma vartok kokteiliukus. koki geri, verti demesio papildai tikrai rasi Maisto Papildu skyriuje. tik nelabai pagavau tavo minti. Jei tu del lesu neketini pirkti maisto produktu dideliais kiekiais tai kaip tu zadi baltyminius kokteiliukus gert? Ir beja: ten nieko brangaus lb neseina. Nusipirk ryziu pora kg, triju ar keturiu grudu koses, varskes ir pradziai uzteks smile

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-08-22
Žinutės: 215

#6 2009-03-16 22:05

roobis rašė:

itchfer rašė:

super rašė:

o koks tavo tikslas?

raumenukam augint ir yra skirta sporto sale smile jei mase auginsi tai znoma vartok kokteiliukus. koki geri, verti demesio papildai tikrai rasi Maisto Papildu skyriuje. tik nelabai pagavau tavo minti. Jei tu del lesu neketini pirkti maisto produktu dideliais kiekiais tai kaip tu zadi baltyminius kokteiliukus gert? Ir beja: ten nieko brangaus lb neseina. Nusipirk ryziu pora kg, triju ar keturiu grudu koses, varskes ir pradziai uzteks smile

pamirsau kiausinius piena ir daug vandens ypac jei begioji:)

Neprisijungęs

itchfer
Naujas dalyvis

#7 2009-03-16 22:25

Na sveriu 88kg, o ūgis 194cm. Tiesiog noriu sutvirtinti kūną, o salė bus vėliau, nes kažkada kraustysiuosi. O maitintis kiaušiniais, pienu, varške galiu. Tik kai neuždirbu, tai ir negaliu daug pagal save visko prisipirkti. Suprantu, kad visame sporte svarbiausia yra mityba. O galų gale norėčiau paklausti ar maisto papildai ir tie kokteiliai padėtų man visivien siekti rezultatų greičiau ir be gerai suorganizuotos mitybos? Noriu sutvirtinti kūną, praplatinti pečius, kad ir tiesiog elementariais prisitraukimais bei paryškinti raumenukus.

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net