- Dankratas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-03-14
- Žinutės: 8
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-07-22 14:29
Storm & Shock
Tai va gerbiamieji, pats neseniai isigyjau situos du produktelius, ir iskart pradejau vartot po nedideles poilsio pertraukos, pries trenke uzsigeriu 1 kauseli stormo ir shoko, po trenkes 1 stormo, bet to pumpo labai ir nepajauciau, gal del to kad alkoholis neishejo dar.... Dar noriu paklaust jusu kas vartoja/vartojo kokie pojuciai, atsiliepimai neigiamu gal yra? As tai storma geriu fruit punch tai labai kartus man jis, nezinau kodel bet siandien truputi pikint pradejo, (shikt norejos)
gerai kad aprimo poto, gal skrandis dar nepriprato prie rugstumo.. vnz kaip ten bus ateity ziuresiu, kaip del pertrauku kiek laiko reikia suvartojus storm ir shoka pertrauka padaryt? Ir seip laukiu atsiliepimu ;>
edit: Jauciu dar burnoj kazkoki salduma, ir po vartojimo jau ilgai jauciasi. Kas cia galetu buti, gal koks apsinuodijimas?
Paskutinį kartą taisė Dankratas (2009-07-24 10:01)
Neprisijungęs
- Koksas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: London
- Registravosi: 2009-02-20
- Žinutės: 178
#2 2010-06-01 10:59
Re: Storm & Shock
As pats si derinuka pasiemiau,pumpas tikrai jauciasi.Nors dar stormo net nebandziau nes noriu dabaigti sena creatina tai tik nuo pirmadieno storma prijungsiu,bet Shock 2 kartus bandziau jauciasi,kad duoda energijos.Venu pamaciau tokiu ant ranku kokiu dar pas save buvau nemates.
Tik va klausimas man iskyla,o kaip netreniruociu dienomis? gerti ar negerti juos Storm's su Shock'u?
Prie situ dvieju esu dar pajunges animal pak bei BCAA.
Paskutinį kartą taisė Koksas (2010-06-01 11:00)
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#3 2010-06-01 11:00
Koksas rašė:
As pats si derinuka pasiemiau,pumpas tikrai jauciasi.Nors dar stormo net nebandziau nes noriu dabaigti sena creatina tai tik nuo pirmadieno storma prijungsiu,bet Shock 2 kartus bandziau jauciasi,kad duoda energijos.Venu pamaciau tokiu ant ranku kokiu dar pas save buvau nemates.
Tik va klausimas man iskyla,o kaip netreniruociu dienomis? gerti ar negerti juosStorm's su Shock'u?
Prie situ dvieju esu dar pajunges animal pak bei BCAA.
shocko geriau negerciau, o storma butinai.
Neprisijungęs
- Koksas
- Atkaklus dalyvis
#4 2010-06-01 11:01
SenasSportas rašė:
Koksas rašė:
Tik va klausimas man iskyla,o kaip netreniruociu dienomis? gerti ar negerti juosStorm's su Shock'u?
Prie situ dvieju esu dar pajunges animal pak bei BCAA.shocko geriau negerciau, o storma butinai.
Na as taip ir maniau,kad storma butinai,o dvi ar viena porcijas?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#5 2010-06-01 11:05
treniruociu dienom gerciau 2, o sporto dienom 1-2. na negaila butu tai gerciau 2, tikrai per daug nebutu kai geriau storma pries pora metu gerdavau kasdien berods tik po 1 porcija, tai nlb ka jutau.. nors gal net treniruociu dienom po 2, nlb pamenu, zodziu stormo reik negailet
ne be reikalo ten 80 porciju, o shocko tik 50
Neprisijungęs
- Koksas
- Atkaklus dalyvis
#6 2010-06-01 11:08
SenasSportas rašė:
treniruociu dienom gerciau 2, o sporto dienom 1-2. na negaila butu tai gerciau 2, tikrai per daug nebutu
kai geriau storma pries pora metu gerdavau kasdien berods tik po 1 porcija, tai nlb ka jutau.. nors gal net treniruociu dienom po 2, nlb pamenu, zodziu stormo reik negailet
ne be reikalo ten 80 porciju, o shocko tik 50
Na taip gaileti negalima,nes paskui ir nepajusiu,kad as ji geriau dekui tada uz tavo nuomone.Dar niekados taip greit cia atsakymo nesu gaves.
Neprisijungęs