Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Dankratas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-14
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#1 2009-07-22 14:29

Storm & Shock

Tai va gerbiamieji, pats neseniai isigyjau situos du produktelius, ir iskart pradejau vartot po nedideles poilsio pertraukos, pries trenke uzsigeriu 1 kauseli stormo ir shoko, po trenkes 1 stormo, bet to pumpo labai ir nepajauciau, gal del to kad alkoholis neishejo dar.... lol Dar noriu paklaust jusu kas vartoja/vartojo kokie pojuciai, atsiliepimai neigiamu gal yra? As tai storma geriu fruit punch tai labai kartus man jis, nezinau kodel bet siandien truputi pikint pradejo, (shikt norejos) big_smile gerai kad aprimo poto, gal skrandis dar nepriprato prie rugstumo.. vnz kaip ten bus ateity ziuresiu, kaip del pertrauku kiek laiko reikia suvartojus storm ir shoka pertrauka padaryt? Ir seip laukiu atsiliepimu ;>

edit: Jauciu dar burnoj kazkoki salduma, ir po vartojimo jau ilgai jauciasi. Kas cia galetu buti, gal koks apsinuodijimas? roll

Paskutinį kartą taisė Dankratas (2009-07-24 10:01)

Neprisijungęs

Koksas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-02-20
Žinutės: 178

#2 2010-06-01 10:59

Re: Storm & Shock

As pats si derinuka pasiemiau,pumpas tikrai jauciasi.Nors dar stormo net nebandziau nes noriu dabaigti sena creatina tai tik nuo pirmadieno storma prijungsiu,bet Shock 2 kartus bandziau jauciasi,kad duoda energijos.Venu pamaciau tokiu ant ranku kokiu dar pas save buvau nemates.
Tik va klausimas man iskyla,o kaip netreniruociu dienomis? gerti ar negerti juos Storm's su Shock'u?
Prie situ dvieju esu dar pajunges animal pak bei BCAA.

Paskutinį kartą taisė Koksas (2010-06-01 11:00)

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#3 2010-06-01 11:00

Koksas rašė:

As pats si derinuka pasiemiau,pumpas tikrai jauciasi.Nors dar stormo net nebandziau nes noriu dabaigti sena creatina tai tik nuo pirmadieno storma prijungsiu,bet Shock 2 kartus bandziau jauciasi,kad duoda energijos.Venu pamaciau tokiu ant ranku kokiu dar pas save buvau nemates.
Tik va klausimas man iskyla,o kaip netreniruociu dienomis? gerti ar negerti juosStorm's su Shock'u?

shocko geriau negerciau, o storma butinai.

Neprisijungęs

Koksas
Atkaklus dalyvis

#4 2010-06-01 11:01

SenasSportas rašė:

Koksas rašė:

Tik va klausimas man iskyla,o kaip netreniruociu dienomis? gerti ar negerti juosStorm's su Shock'u?

shocko geriau negerciau, o storma butinai.

Na as taip ir maniau,kad storma butinai,o dvi ar viena porcijas?

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#5 2010-06-01 11:05

treniruociu dienom gerciau 2, o sporto dienom 1-2. na negaila butu tai gerciau 2, tikrai per daug nebutu big_smile kai geriau storma pries pora metu gerdavau kasdien berods tik po 1 porcija, tai nlb ka jutau.. nors gal net treniruociu dienom po 2, nlb pamenu, zodziu stormo reik negailet big_smile ne be reikalo ten 80 porciju, o shocko tik 50 big_smile

Neprisijungęs

Koksas
Atkaklus dalyvis

#6 2010-06-01 11:08

SenasSportas rašė:

treniruociu dienom gerciau 2, o sporto dienom 1-2. na negaila butu tai gerciau 2, tikrai per daug nebutu big_smile kai geriau storma pries pora metu gerdavau kasdien berods tik po 1 porcija, tai nlb ka jutau.. nors gal net treniruociu dienom po 2, nlb pamenu, zodziu stormo reik negailet big_smile ne be reikalo ten 80 porciju, o shocko tik 50 big_smile

Na taip gaileti negalima,nes paskui ir nepajusiu,kad as ji geriau big_smile dekui tada uz tavo nuomone.Dar niekados taip greit cia atsakymo nesu gaves. smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net