Puslapiai: 1 2
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » sveiki sveikuoliai :)
- klaustukas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-28
- Žinutės: 16
- Atsiliepimai: 0
#26 2009-07-31 18:08
Re: sveiki sveikuoliai :)
viskas labai priklauso nuo medziagu apykaitos o pas tave kaip suprantu ji labai gera jei gali daug valgyti ir sverti 66 kg tau storuliukai tik pavydeti gali
i nutukima tu nemanau kad nueisi ypac jeigu sportuosi ir nevalgysi labai prasto maisto nutuksi jei tik valgysi daug ir nieko neveiksi nejudesi ir t.t. yra torentuose (www.torrent.lt) knygute ideta apie mityba tai ten aiskiai parasyta valgyti reikia viska bet su saiku
toj knygutej nera ka skaityti per daug viso labo tik 10 patarimu bet labai jei noras yra galesiu surasti linka ir ideti cia jei mokat torentais naudotis
reliai tai pastebejau kad kai pradejau daugiau valgyti tai pilvas nebe toks ryskus pasidare negu buvo kai sportavau pats miske ir is esmes nedavalgydavau tiksliau stengdavausi maziau valgyti bet taip ir turejo buti nes sekinau savo organizma ir raumuo paryskejo
dabar aisku valgau kuo dazniau ir stengiuosi kad lasiniai neaplenktu raumenuku ziuresim kas gausis
kaip pavyzdi galiu pasakyti kad dabar va mama padarys: medziotoju desreles, grikiai (aisku noreciau keptu bulviu bet ale sportuoju ), pomidorai su grietine ir svogunais, ant grikiu ir desreliu majonezo ir tomato
viska suvalgysiu biski pasedesiu prie kompo padirbesiu ir i miska su dviraciu dar nuleksiu tas desreles ir grikius paversiu i raumenis
gryzes is misko isgersiu kokteiliuka is varskes su pienu ir bananu ir truputi ledu o paskui galvosiu ka valgyt
o sestadieni varau i trakus tai laukia linksmybes kurios buna aisku su alkoholiniais gerimais
va xukeo tokia pavadinciau linksma naturali dieta tau gal ir prides svorio kitaip tariant reiktu sveika sportiska mityba truputi paivairinti tai ir paciam linksmaiu bus ir labai jau ten sau nepakenksi aisku tik sportuodamas
kitas dalykas tai nereikia organizmui daryti soko pvz valgai beleka ir staiga nuo sekancios dienos vien ryziai grikiai varske miltuku kokteiliai ir t.t. viska reik daryti su kantrybe isleto ir po biski
is esmes jei neplanuoji visa gyvenima gyventi su sportiniu maistu tai sakyciau kaiptik butu protinga sporta derinti su tuo mastu kuri pastoviai gali sau leisti valgyti kaip pats sakei dar ir islaikomas tevu esi
ka supratau tai tas stangu sportas tai daugiau dar ziniu gavimas apie savo paties kuna jo pazinima taip kad reik tureti kantrybes ir viska su protu daryti tuo labiau jei viska darai del saves ir negalvoji siekti kazkokiu sportiniu rezultatu
ir man atrodo kad tie lasiniai labai greitai suseda i kuna kai meti sportini maista ir grysti prie iprastinio maisto pvz bratkis mano kaip balionas dabar o dar varzybose dalyvavo pries pora metu kazkur
aplamai paziurekit kokie svorio skirtumai kulturizmo ir fitneso varzybose dalyvaujanciu sportininku panos nuo 55 kg iki 70 kg tai dar xukeo pagalvok ar tu nori taip kad butu pasidarysi raumeningas grazus 75 kg o tik gyvenimas pasisuks ir patapsi storas ir su pilvu 100 kg ?
kaip suprantu pats jaunas esi (16 metu) tai tik siulau nepersistengti nes numesti svori daug sunkiau nei priaugti ir siaip paziurek stiprus zmogus nebutinai raumeningas ir didelis is to sporto reiktu siekti tvirto grazaus sudejimo ryskumo kazkokio o ne drastiskomis priemonemis (grieztos dietos, papildai, vitaminai, steroidai ir t.t.) daryti is saves spinta per kuo trumpesni laika
iskart parasau cia mano nuomone as nieko nemokinu ir neaiskinu tam yra treneriai is specelistai ir siaip siuo metu man patinka sita tema sneketis su visais
Paskutinį kartą taisė klaustukas (2009-07-31 18:17)
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-02-08
- Žinutės: 834
- Atsiliepimai: 4
#27 2009-07-31 19:25
klaustukas rašė:
viskas labai priklauso nuo medziagu apykaitos o pas tave kaip suprantu ji labai gera jei gali daug valgyti ir sverti 66 kg
tau storuliukai tik pavydeti gali
i nutukima tu nemanau kad nueisi ypac jeigu sportuosi ir nevalgysi labai prasto maistonutuksi jei tik valgysi daug ir nieko neveiksi nejudesi ir t.t. yra torentuose (www.torrent.lt) knygute ideta apie mityba tai ten aiskiai parasyta valgyti reikia viska bet su saiku
toj knygutej nera ka skaityti per daug viso labo tik 10 patarimu bet labai jei noras yra galesiu surasti linka ir ideti cia jei mokat torentais naudotis
reliai tai pastebejau kad kai pradejau daugiau valgyti tai pilvas nebe toks ryskus pasidare negu buvo kai sportavau pats miske ir is esmes nedavalgydavau tiksliau stengdavausi maziau valgyti bet taip ir turejo buti nes sekinau savo organizma ir raumuo paryskejo
dabar aisku valgau kuo dazniau ir stengiuosi kad lasiniai neaplenktu raumenukuziuresim kas gausis
kaip pavyzdi galiu pasakyti kad dabar va mama padarys: medziotoju desreles, grikiai (aisku noreciau keptu bulviu bet ale sportuoju), pomidorai su grietine ir svogunais, ant grikiu ir desreliu majonezo ir tomato
viska suvalgysiu biski pasedesiu prie kompo padirbesiu ir i miska su dviraciu dar nuleksiu tas desreles ir grikius paversiu i raumenis
![]()
![]()
![]()
![]()
gryzes is misko isgersiu kokteiliuka is varskes su pienu ir bananu ir truputi leduo paskui galvosiu ka valgyt
o sestadieni varau i trakus tai laukia linksmybes kurios buna aisku su alkoholiniais gerimais
va xukeo tokia pavadinciau linksma naturali dieta tau gal ir prides svorio kitaip tariant reiktu sveika sportiska mityba truputi paivairinti tai ir paciam linksmaiu bus ir labai jau ten sau nepakenksi aisku tik sportuodamas
kitas dalykas tai nereikia organizmui daryti soko pvz valgai beleka ir staiga nuo sekancios dienos vien ryziai grikiai varske miltuku kokteiliai ir t.t. viska reik daryti su kantrybe isleto ir po biski
is esmes jei neplanuoji visa gyvenima gyventi su sportiniu maistu tai sakyciau kaiptik butu protinga sporta derinti su tuo mastu kuri pastoviai gali sau leisti valgyti kaip pats sakei dar ir islaikomas tevu esi
ka supratau tai tas stangu sportas tai daugiau dar ziniu gavimas apie savo paties kuna jo pazinima taip kad reik tureti kantrybes ir viska su protu daryti tuo labiau jei viska darai del saves ir negalvoji siekti kazkokiu sportiniu rezultatu
ir man atrodo kad tie lasiniai labai greitai suseda i kuna kai meti sportini maista ir grysti prie iprastinio maisto pvz bratkis mano kaip balionas dabar o dar varzybose dalyvavo pries pora metu kazkur
aplamai paziurekit kokie svorio skirtumai kulturizmo ir fitneso varzybose dalyvaujanciu sportininku panos nuo 55 kg iki 70 kg tai dar xukeo pagalvok ar tu nori taip kad butu pasidarysi raumeningas grazus 75 kg o tik gyvenimas pasisuks ir patapsi storas ir su pilvu 100 kg ?
kaip suprantu pats jaunas esi (16 metu) tai tik siulau nepersistengti nes numesti svori daug sunkiau nei priaugti ir siaip paziurek stiprus zmogus nebutinai raumeningas ir didelisis to sporto reiktu siekti tvirto grazaus sudejimo ryskumo kazkokio o ne drastiskomis priemonemis (grieztos dietos, papildai, vitaminai, steroidai ir t.t.) daryti is saves spinta per kuo trumpesni laika
iskart parasau cia mano nuomone as nieko nemokinu ir neaiskinu tam yra treneriai is specelistaiir siaip siuo metu man patinka sita tema sneketis su visais
tai jei as db sportuodamas sveriu 100kg, tipo metes sportus sversiu 150kg?
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-02-08
- Žinutės: 834
- Atsiliepimai: 4
#28 2009-07-31 19:31
klaustukas rašė:
na tegul bendrauja zmones man labai netrukdo
siaip is savo patirties tai galiu parasyti kad pats niekad storas nebudavau ar as sportuodavau ar nesportuodavau valgydavau beleka is esmes kai mokydavausi ir dirbdavau arba kai labai daug dirbdavau tai budavo kad vos ne 1 arba 2 kartus dienoj valgydavau (rytais beveik nevalgydavau isvis nes nespedavau) ir budavo kad valgydavau po darbu velai vakare vos ne nakti ir macdonaldo maista arba kokius kebabus paskui ant virsaus ledu keleta porciju ir viska pabaigi alumi
is esmes svoris neaugdavo nes labai daug dirbdavau arba mokydavausi ir danzai budavau pervarges daug vazinedavau daug visko veikdavau tai kai toks sveikatos gadinimas tai valgyk ka nori vistiek svoris nepriaugs
bet parasysiu kodel tuom sportu susidomejau
turejau toki darba kuris veliau labai sumazejo ir gaudavosi taip kad tas valgymas kebabu arba macdonalde plius dar daug prisivalgymas gamyklos valgykloje nes pigu budavo daug vazinejimas su masina kazkaip pradejo auginti man pilva ir vienu metu sveriau apie 83 kg
aisku prie mano ugio toks svoris nera didelis bet kai kelniu negali uzsisegti tai tas svoris tikrai ne is raumenu gaunasi
va nuo to laiko ir susiemiau nes budavo tikra nesamone kad kai toli su masina vienas vaziuodavau tai atsisegdavau dzinsu dirza ir ta saga ir dar uztrauktuka atitraukt reikdavo nes spausdavo pilvair cia viskas buvo kol dirbau klaipedoj paskui vel gryzau i kauna ir pradejau i miska sportuoti: tai budavo vazinejimas su dviraciu ant turniko prisitraukimai kurie is pat pradziu tikrai negausus budavo
lygegriates atsispaudimai ir t.t.
aisku kol as sportavau miske tai i bratkio stangu sporta, ta teisinga valgyma, papildu valgyma ziurejau kreivai(bratkis dar ir varzybose dalyvaves yra tai savo laiku visai neblogai atrode
) bet svori nusimeciau ir dar nezymiu bangeliu sugebejau uzmesti ant pilvo o kas del dzinsu tai turejau dirze padaryti papildoma skyle kad nekristu jie nuo koju
![]()
o i kluba nuejau su bratkiu ir draugeliu ten kad bratkis paderintu pigiau kaina nes pazystami jo dirba tai ir as uzsirasiau na ir pabandziau ir pokolkas laukiu dienos kada vel eisiu stangu keltstengiuos eiti kas antra diena bet buna neiskenciu ir nueinu kasdiena ir labai gaila buna kai isvis nenueinu del darbu
is esmes visiem rekomenduociau palankyti kluba del vienos pagrindines priezasties - ismokti teisingai kvepuiti ir daryti pratimus tai va kas namie savarankiskai sportuojat butinai apsilankykit klube as tikrai daug suzinojau ir ismokau per menesi lankymosi
xukeo kas liecia tave tai jei neini sportuoti tikrai nevartok jokiu papildu as tavo vietoj to nedaryciau
kitas dalykas mase reikia auginti sportuojant ir po truputi taip yra geriau negu uzauginti mase o paskui ja kacelinti iki raumenu
o jei nori sverti daugiau tai sakau valgai velai nakty ir is macdonaldo maista ir stengies nieko neveikti dar reikia daug saldumynu valgyti ir patarimas alaus gerti aisku alu geriant kai pradedi jausti alki (o ji jausi greit) iskart ji pasalini kokia pica ar siaip kas skanuir po kokio menesio nusiperki naujas kelnes aisku
pagal mane tai kuna reikia palaipsniui treniruoti na ir tavo atveju aisku gerai pamaitinti as pvz valgau is esmes viska tik dabar pradejau daugiau varskes ir prieno produktu varoti ko anksciau nedariau dar valgyt pradejau grikius avizu kose kas anksciau man isvis nesamone buvo ir nebevalgau pyragu maziau saldumynu nors istikro tai dabar baigineju sakoti valgytledus dar daznai valgau
na is esmes viska valgau pvz kebaba su vistiena ir aisku su padazu vakar nakti valgiau nes velai gryzau o MC kada buvau jau nepamenu :Dai dar aisku darzoviu stengiuos valgyt ir aisku vaisiu bananai arbuzai uogos namines ir t.t.
tau xukeo mano galva reiktu viska valgyti ypac naminio maisto naturalaus bet tikrai nevanoti papildu ten kazkokiu dietu ir t.t. siaip ka pastebejau tai kokios varskes ar koses suvalges as uz valandos vel valgyt noriu kazkaip nesotus tas sportinis maistasas tavo vietoj valgyciau gana daug ir visko ir aisku tuo paciu sportuociau
neparasei kiek metu tau
ir jei galima placiau papasakok apie mases vertima i raumenis
Neprisijungęs
- klaustukas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-28
- Žinutės: 16
- Atsiliepimai: 0
#29 2009-08-04 22:27
2 mindaugelis
na zinok tikrai nesu ekspertas bet mano galva jei tie tavo 100 kg padaryti su papildais tai visko gali buti jei tik mesi sporta ir pradesi betka valgyti ir nejudesi (pvz ofisinis darbas) tai manau nesunkiai svorio priaugintum ypac jeigu pries tai sveriai tuos pacius 150 kg
nemanau kad sportaves sportaves ir pagrazines savo kuna veliau ji islaikytum jei nesportuotum
pvz as ir nesportuodamas nesveriau daug as sverdavau apie 73 kg bet cia gali buti kad pas mane ta medziagu apykaita gera ir is esmes prastas gyvenimo rezimas ir didelis mokslo-darbo kruvis pastovus nuovargis mano svori matyt stipriai sumazindavo neziurint i tai kad maitinausi tikrai belekaip (daug saltumynu, MC maistas ir t.t.) o jei valgydavau tai mazai kartu per diena ir dazniausiai po labai daug kad paskui pagulet megdavau net prisivalges
net ir as sugebejau iki mazdaug 83 svori priauginti bet tuo metu stipriai sumazejo darbo kruvis nors isliko prastas rezimas ir dasidejo alus vakarais
ir siaip visi sportininkai mete sporta tikrai neislaiko geros formos negi nori pasakyti kad dabar sverdamas 100 o is foto ziurint tai daug tu kg sudaro raumenys metes sita sporta po kokiu metu tebesversi 100 kg ? gal ir sversi tiek bet kunas tikrai nebus toks koks dabar o jei dar pradesi betkaip maitintis tai tikrai manau virsytum tuos 100 kg ir greit atsirastu apvalumu
biologiskai tai tikrai zinok nezinau kaip raumenys virsta lasinukais
Paskutinį kartą taisė klaustukas (2009-08-04 22:30)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 2
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » sveiki sveikuoliai :)