- naras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-08-29
- Žinutės: 18
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-08-29 16:08
reikia pagalbos
sveiki, reikia jusu patarimo, nes nezinau ka daryt.
zodziu, mano ugis 188, sveriu 89, 16 metu.. sportuoju dar nedaug, kelis menesius. i sporta jau isibegejau ir viskas lyg ir saunu, bet nezinau ka daryti toliau.. daug skaiciau apie mases auginima, riebalu deginima, bet niekaip nesuprantu, ka tureciau pasirinkti, kadangi turiu nemaza poodini riebalu % ir neperdaugiausiai raumenu.. na gal rankos ir blauzdos rimciau atrodo, bet prie viso kito reikia dar nemazai padirbeti, todel abejoju ar verta mesti riebalus.. o del mases auginimo taip pat nezinau, nes, kaip jau sakiau, turiu nemazai riebalu.. tai kas bus dar prisiauginus.. ? taigi ar yra koks nors budas mano atvejui (greiciausiai reiktu koreguoti mityba), kad galeciau auginti raumenis, bet nepriaugti dar daugiau riebalu ?
na, nesupykit, jei nesuprantamai parasiau, bet tokia jau ta situacija..
Neprisijungęs
- One_by_One
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-06-29
- Žinutės: 258
- Atsiliepimai: 1
#2 2009-08-29 16:18
Re: reikia pagalbos
Pirma reiktų nuspręsti ko tu pats nori. Masės ar ko kito. O tada derinti mitybą,sportą,poilsį. Manau tau reiktų ryškintis,nes masės kaip matau turi.
Paskutinį kartą taisė One_by_One (2009-08-29 16:19)
Neprisijungęs
- naras
- Naujas dalyvis
#3 2009-08-29 16:24
noreciau as dar paaugt, nes nesijauciu pakankamai didelis, galvoju, bent iki pavasario pasistengt priaugt raumenu, ir tada nusiryskint, bet nezinau ar verta..
Neprisijungęs
- [)esperado
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-31
- Žinutės: 425
#4 2009-08-29 16:26
Pas mane panaši situacija su riebalais tai aš nutariau rudeni-žiema masę auginti, o pavasarį jei norėsiu tai ryškinsiuos.
Paskutinį kartą taisė [)esperado (2009-08-29 16:28)
Neprisijungęs
- ramunasx
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaimas
- Registravosi: 2009-04-26
- Žinutės: 606
#5 2009-08-29 16:52
sejp manau augink mase o pavasari galesi biski apsidegint ir bus ok.
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#6 2009-08-29 17:05
naras rašė:
zodziu, mano ugis 188, sveriu 89, 16 metu.. sportuoju dar nedaug, kelis menesius. i sporta jau isibegejau ir viskas lyg ir saunu, bet nezinau ka daryti toliau.. daug skaiciau apie mases auginima, riebalu deginima, bet niekaip nesuprantu, ka tureciau pasirinkti, kadangi turiu nemaza poodini riebalu % ir neperdaugiausiai raumenu.. na gal rankos ir blauzdos rimciau atrodo, bet prie viso kito reikia dar nemazai padirbeti, todel abejoju ar verta mesti riebalus..o del mases auginimo taip pat nezinau, nes, kaip jau sakiau, turiu nemazai riebalu.. tai kas bus dar prisiauginus.. ? taigi ar yra koks nors budas mano atvejui (greiciausiai reiktu koreguoti mityba), kad galeciau auginti raumenis, bet nepriaugti dar daugiau riebalu ?
na, nesupykit, jei nesuprantamai parasiau, bet tokia jau ta situacija..
apimtis kokios? ranku talijos ?
Neprisijungęs
- naras
- Naujas dalyvis
#7 2009-08-29 17:15
CLuB rašė:
naras rašė:
zodziu, mano ugis 188, sveriu 89, 16 metu.. sportuoju dar nedaug, kelis menesius. i sporta jau isibegejau ir viskas lyg ir saunu, bet nezinau ka daryti toliau.. daug skaiciau apie mases auginima, riebalu deginima, bet niekaip nesuprantu, ka tureciau pasirinkti, kadangi turiu nemaza poodini riebalu % ir neperdaugiausiai raumenu.. na gal rankos ir blauzdos rimciau atrodo, bet prie viso kito reikia dar nemazai padirbeti, todel abejoju ar verta mesti riebalus..o del mases auginimo taip pat nezinau, nes, kaip jau sakiau, turiu nemazai riebalu.. tai kas bus dar prisiauginus.. ? taigi ar yra koks nors budas mano atvejui (greiciausiai reiktu koreguoti mityba), kad galeciau auginti raumenis, bet nepriaugti dar daugiau riebalu ?
na, nesupykit, jei nesuprantamai parasiau, bet tokia jau ta situacija..apimtis kokios? ranku talijos ?
bicepsas 37, talija apie 92
Neprisijungęs
- [)esperado
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-31
- Žinutės: 425
#8 2009-08-29 17:39
naras rašė:
CLuB rašė:
naras rašė:
na, nesupykit, jei nesuprantamai parasiau, bet tokia jau ta situacija..apimtis kokios? ranku talijos ?
Galvojau talija bus metrinė, o čia ne taip ir baisiai
Neprisijungęs
- naras
- Naujas dalyvis
#9 2009-08-29 17:42
[)esperado rašė:
naras rašė:
CLuB rašė:
apimtis kokios? ranku talijos ?bicepsas 37, talija apie 92
Galvojau talija bus metrinė, o čia ne taip ir baisiai
na, nesu storas, tiesiog nemazai riebalu po oda.
Neprisijungęs
- Dariusz
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: akmenes r.
- Registravosi: 2009-08-26
- Žinutės: 154
#10 2009-08-29 18:16
man grynai tokia pat situaciaj,kad tik stambus bet nei storas nei kudas,auginu mase bet ne is riebalu (aisku ko yra to yra ) .1 karta i savaite pabegioju kiek aina apie stadika ir issisprendzia mases auginimo problemos,del 1 karto i sav nelb ir kris tai bus ir mases ir siektiek ryskesni raumenys
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#11 2009-08-29 21:53
naras rašė:
CLuB rašė:
naras rašė:
na prie tokio bicepso nelabai apsimoketu ryskintis apribok junk food'a, sumazink anglis ir sportuok toliau, daryk kardio po kiekvienos treniruotes aptirpt turetum
Neprisijungęs
- Bodze
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2008-09-19
- Žinutės: 176
- Įspėjimai: 1
#12 2009-10-31 21:36
Sveiki , gal patartumet kokius pratymus daryti stuburo tiesinimui.
Dar turiu problema su koja . vaikysteja buvau susimuses viena koja ir ji man pradejo kudeti , dabar mano viena blauzda kudesne keliais cm uz kita , todel kekviena treniruote dirbu su ja , o 1kart persavaite su abejomis. Gal zinot koki pratyma daryti vienai kojai , kad efektas butu kaip tumas su stanga (tam kojos raumeniui).
Neprisijungęs
- atletas525
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-26
- Žinutės: 143
#13 2009-11-01 00:07
Bodze rašė:
Dar turiu problema su koja . vaikysteja buvau susimuses viena koja ir ji man pradejo kudeti , dabar mano viena blauzda kudesne keliais cm uz kita , todel kekviena treniruote dirbu su ja , o 1kart persavaite su abejomis. Gal zinot koki pratyma daryti vienai kojai , kad efektas butu kaip tumas su stanga (tam kojos raumeniui).
kazkaip man cia keistai skamba kad vaikysteje buvai susimuses koja ir dbr ji pradejo kudeti.... aisku gali but kad viena kudesne uz kita bet manau ne tame beda ka tu parasei gal pratimus blogai darei ar dar kanors
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#14 2009-11-01 17:04
Bodze rašė:
kreipkis pas fizoterapiautus
Neprisijungęs
- FESH
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-08
- Žinutės: 8
#15 2009-11-10 19:34
Sveiki, man yra 16metu, ugis 182cm svoris ~80kg. Sportuoju apie 2menesius pagal programa. Skaiciau, kad yra 3 treniruociu budai: jegai, masei, reliefuj (svorio metimui). Tikslas mano atsikratyti nereikalingu riebalu nuo koju ir pilvo + uzsiauginti raumenu. Jokiu budu nenoriu musti pasaulio rekordu, tiesiog noriu pagrazinti figura. Noriu paklausti kaip geriau pradeti, ar pradzioje sudaryti programa ir mityba tam, kad deginti riebalus (girdejau su riebalais deginasi ir raumenys) ir paskui auginti raumenu mase, ar priauginti raumenu mase (mityba + papildai) ir tik poto pradeti mesti svori ir kartu ryskinti figura. Aciu uz atsakymus.
P.S I savaite turiu 3 ledo ritulio treniruotes ir 3 sporto saleje, ar buten tos ledo ritulio treniruotes kur islieju daug prakaito ne maiso raumenu augimui?
Neprisijungęs
- Counteris
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Elektrenai
- Registravosi: 2009-05-08
- Žinutės: 85
#16 2009-11-11 14:39
Tai tada gautus 6dienos sporto? O tai nebutu gerai ,nes per ledo rituli manau dirba visas kunas ,tai nieko gero nereikia.Tavo raumenis auga kai ilsiesi ,o jei tu per intensiviai sportuosi tai netik ,kad neuzauks raumenis ,bet dar ir pakenksi sau.
Paskutinį kartą taisė Counteris (2009-11-11 14:40)
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#17 2009-11-11 18:15
FESH rašė:
Sveiki, man yra 16metu, ugis 182cm svoris ~80kg. Sportuoju apie 2menesius pagal programa. Skaiciau, kad yra 3 treniruociu budai: jegai, masei, reliefuj (svorio metimui). Tikslas mano atsikratyti nereikalingu riebalu nuo koju ir pilvo + uzsiauginti raumenu. Jokiu budu nenoriu musti pasaulio rekordu, tiesiog noriu pagrazinti figura. Noriu paklausti kaip geriau pradeti, ar pradzioje sudaryti programa ir mityba tam, kad deginti riebalus (girdejau su riebalais deginasi ir raumenys) ir paskui auginti raumenu mase, ar priauginti raumenu mase (mityba + papildai) ir tik poto pradeti mesti svori ir kartu ryskinti figura. Aciu uz atsakymus.
P.S I savaite turiu 3 ledo ritulio treniruotes ir 3 sporto saleje, ar buten tos ledo ritulio treniruotes kur islieju daug prakaito ne maiso raumenu augimui?
nemaiso augimui jei pakankamai valgai. kitas sportas be kulturizmo yra gerai, dar po sales prabek 20-30min +ledo ritulys ir riebalai akyse isdegs.
Neprisijungęs