Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Ejmis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-03-21
Žinutės: 3
Atsiliepimai: 0

#1 2007-03-21 23:19

Širdies ritmas

as sportuoju jau 3men , wartoju d-formula , ir universal 2700 amina .... man cia pries kelias dienas sirdis bisk klebatuot pradejo...ar gali buti kad del to yra kalti mano wartojami preparatai? ar kaltas rukymas? nes kartas nuo karto parukau.. padekit man ir acakykit y mano klausima

Neprisijungęs

Ilgas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2007-02-10
Žinutės: 314

#2 2007-03-22 06:37

Re: Širdies ritmas

Gal per dideli kruvi davei is pat pradziu sirdziai,nepripratus prie naujo sunkaus ritmo trenyruociu metu.

Neprisijungęs

sėrbas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: panevezys
Registravosi: 2006-12-14
Žinutės: 181

#3 2007-03-22 07:18

Ilgas rašė:

Gal per dideli kruvi davei is pat pradziu sirdziai,nepripratus prie naujo sunkaus ritmo trenyruociu metu.

jo ir duodant dideli kruvi ne vien sirdziai blogai,susidaro taip pat pieno rugstys

Neprisijungęs

Ejmis
Naujas dalyvis

#4 2007-03-22 23:17

na nezinau...kiek skaiciau tai reikia stengtis kiek gali...kai buna per lengwa tai keli swory...taip taip ir darau...kai buna per lengwa keliu swory...bet juk dar anksciau ir krepsiny zaisdawau ir seip karc nuo karto stanga pakilnodawau...tai nieko , wiskas gerai buwo...o daba kai intensywiai sportuot pradejau , kazkas mano sirdziai nutiko...

Neprisijungęs

Lutas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-02-12
Žinutės: 57

#5 2007-03-22 23:58

Ejmis rašė:

na nezinau...kiek skaiciau tai reikia stengtis kiek gali...kai buna per lengwa tai keli swory...taip taip ir darau...kai buna per lengwa keliu swory...bet juk dar anksciau ir krepsiny zaisdawau ir seip karc nuo karto stanga pakilnodawau...tai nieko , wiskas gerai buwo...o daba kai intensywiai sportuot pradejau , kazkas mano sirdziai nutiko...

tai dirbi su mksimaliu svoriu nuo pat pradziu??? Pradedantiems reike dirbti su mazu svoriu apie men. ar du, tam kad tavo organizmas ir raumenys apsiprastu ir pasiruostu kruvems,negalima iskarto pradeti taip kaip sakai(kai perlengva dadedi svorio)gali perkrauti syrdi.mad Patarciau nuaiti pas daktara ir jis pasakys delko ir ka daryti,ne del saves o del savo sirdies;)wink

Neprisijungęs

Vldz
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 194

#6 2007-03-23 19:10

jo pas daktara butu gerai nueiti, nes buna visokiu ir igimtu ligu kurios islenda pradejus aktyviai sportuoti. O rukyti tai galetum mesti nes tikrai nepadeda sportuot.

Neprisijungęs

Vik
Naujas dalyvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-17
Žinutės: 27

#7 2007-03-23 22:09

kvepavimas labai svarbus dalykas, vien netaisiklingas kvepavimas gali nemenkai pakenkt syrdziai. (keli stanga -isputi, leidi-ikvepi) nepamenu visos litanijos, bet kvepavimas labai sirdi eda. ypac kai keli sunku svori ir is isitempimo isvis nekvepuoji.
Na cia man daktaras kazkada sita dalyka labai pasakojo, kai sirdies virpesiai atsirade buvo alah

Neprisijungęs

Megejas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2006-12-03
Žinutės: 416

#8 2007-03-24 17:31

Jo man ir buvo sirdis parejus dabar po biski atsistato....Bet ritmas gali ir del uzspautos nugaros nervo kist..PAs mane nugaroj slankstelis uzspaude sbuvo,tai ir dusau ir galva svaigo:(bet dabar gereja...

Neprisijungęs

Ejmis
Naujas dalyvis

#9 2007-03-25 22:39

buwau pas toky daktara nuejes , tai man jis ten kardiograma padare ir t.t. sake kad wiskas kaip ir gerai...daba pradejau gerti witaminus su kaliu ir magiu tai kaip ir wiskas acistato...nebetaip ziauriai plaka... smile nors tai labai gerai...daba siokia tokia pertrauka padariau , kad witaminai nors kiek weikt pradetu smile bet sakot kad reikia nueiti pas daktara pasikonsultuoti , jo? nemextu as tu daktaru... smile

Neprisijungęs

Vik
Naujas dalyvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-17
Žinutės: 27

#10 2007-03-26 17:31

o, kas tuos daktarus megsta smile bet nueit ir pasikonsultuot tikrai nepakenks. Geriau nueik, kad po kiek laiko gailetis  nereiktu. Visko gi buna

Neprisijungęs

bakaz
Dažnas dalyvis
Vietovė: Prie tavo vienkiemio
Registravosi: 2007-01-04
Žinutės: 696

#11 2007-03-26 20:44

Vik rašė:

kvepavimas labai svarbus dalykas, vien netaisiklingas kvepavimas gali nemenkai pakenkt syrdziai. (keli stanga -isputi, leidi-ikvepi) nepamenu visos litanijos, bet kvepavimas labai sirdi eda. ypac kai keli sunku svori ir is isitempimo isvis nekvepuoji.
Na cia man daktaras kazkada sita dalyka labai pasakojo, kai sirdies virpesiai atsirade buvo alah

Na kas del kvepavimo tai cia nebutinai tik taip. Gali keliant svori ir nekvepuot tik cia aisku tiems kas turi sveika stipria sirdi smile Nes berots kazkur skaiciau kad kai ikvepi plauciai prisipildo deguonies ir tada gaunas daugiau jegos ar kazkas pns smile Berots kazkokioj bb knygoj skaiciau.
PS. As asmeniskai spausdamas beveik maximalu svori niekada nekvepuoju smile

Paskutinį kartą taisė bakaz (2007-03-26 20:46)

Neprisijungęs

Megejas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2006-12-03
Žinutės: 416

#12 2007-03-27 11:37

Bet jei jau eini pas gydytoja-tai eik i sportininku med centra,o ne i kokia poliklinika....:)Nes ten tik vaistu prirasys ir vsio:)

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#13 2007-04-23 21:58

aš pats turiu problemų su širdimi yra voštuvas ilinkęs. sad.pasakė daktarė kad negaliu kilnoti štangų ir jokių svorių .sako gali kašį žaisti futbolą ir šeip nesunkią veiklą veikti. kas man iš to kašio. tai galiu pasakyti kas nori išgydyti širdį.reikia pastoviai bėgioti nesunkiai.padeda.man pagerėjo ;)ir nereikia turint problemų su širdim toliau sportuoti su štangikėm ir gyrais, nes tada tai tikrai bus blogai. ir dar geriau nevartokit jokių "š" steroidų ir papildų ir t.t nes ten yra šūdas.

Neprisijungęs

Nekurilka
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-02-19
Žinutės: 147

#14 2007-04-24 10:57

Ejmis rašė:

viska teisinga darai, bet prieejimus darik intensiwiai, o taip prieejimu ilsekis daugiau

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net