- Ejmis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-21
- Žinutės: 3
- Atsiliepimai: 0
#1 2007-03-21 23:19
Širdies ritmas
as sportuoju jau 3men , wartoju d-formula , ir universal 2700 amina .... man cia pries kelias dienas sirdis bisk klebatuot pradejo...ar gali buti kad del to yra kalti mano wartojami preparatai? ar kaltas rukymas? nes kartas nuo karto parukau.. padekit man ir acakykit y mano klausima
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-02-10
- Žinutės: 314
#2 2007-03-22 06:37
Re: Širdies ritmas
Gal per dideli kruvi davei is pat pradziu sirdziai,nepripratus prie naujo sunkaus ritmo trenyruociu metu.
Neprisijungęs
- sėrbas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: panevezys
- Registravosi: 2006-12-14
- Žinutės: 181
#3 2007-03-22 07:18
Ilgas rašė:
Gal per dideli kruvi davei is pat pradziu sirdziai,nepripratus prie naujo sunkaus ritmo trenyruociu metu.
jo ir duodant dideli kruvi ne vien sirdziai blogai,susidaro taip pat pieno rugstys
Neprisijungęs
- Ejmis
- Naujas dalyvis
#4 2007-03-22 23:17
na nezinau...kiek skaiciau tai reikia stengtis kiek gali...kai buna per lengwa tai keli swory...taip taip ir darau...kai buna per lengwa keliu swory...bet juk dar anksciau ir krepsiny zaisdawau ir seip karc nuo karto stanga pakilnodawau...tai nieko , wiskas gerai buwo...o daba kai intensywiai sportuot pradejau , kazkas mano sirdziai nutiko...
Neprisijungęs
- Lutas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-02-12
- Žinutės: 57
#5 2007-03-22 23:58
Ejmis rašė:
na nezinau...kiek skaiciau tai reikia stengtis kiek gali...kai buna per lengwa tai keli swory...taip taip ir darau...kai buna per lengwa keliu swory...bet juk dar anksciau ir krepsiny zaisdawau ir seip karc nuo karto stanga pakilnodawau...tai nieko , wiskas gerai buwo...o daba kai intensywiai sportuot pradejau , kazkas mano sirdziai nutiko...
tai dirbi su mksimaliu svoriu nuo pat pradziu??? Pradedantiems reike dirbti su mazu svoriu apie men. ar du, tam kad tavo organizmas ir raumenys apsiprastu ir pasiruostu kruvems,negalima iskarto pradeti taip kaip sakai(kai perlengva dadedi svorio)gali perkrauti syrdi. Patarciau nuaiti pas daktara ir jis pasakys delko ir ka daryti,ne del saves o del savo sirdies;)
Neprisijungęs
- Vldz
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 194
#6 2007-03-23 19:10
jo pas daktara butu gerai nueiti, nes buna visokiu ir igimtu ligu kurios islenda pradejus aktyviai sportuoti. O rukyti tai galetum mesti nes tikrai nepadeda sportuot.
Neprisijungęs
- Vik
- Naujas dalyvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-17
- Žinutės: 27
#7 2007-03-23 22:09
kvepavimas labai svarbus dalykas, vien netaisiklingas kvepavimas gali nemenkai pakenkt syrdziai. (keli stanga -isputi, leidi-ikvepi) nepamenu visos litanijos, bet kvepavimas labai sirdi eda. ypac kai keli sunku svori ir is isitempimo isvis nekvepuoji.
Na cia man daktaras kazkada sita dalyka labai pasakojo, kai sirdies virpesiai atsirade buvo
Neprisijungęs
- Megejas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-12-03
- Žinutės: 416
#8 2007-03-24 17:31
Jo man ir buvo sirdis parejus dabar po biski atsistato....Bet ritmas gali ir del uzspautos nugaros nervo kist..PAs mane nugaroj slankstelis uzspaude sbuvo,tai ir dusau ir galva svaigo:(bet dabar gereja...
Neprisijungęs
- Ejmis
- Naujas dalyvis
#9 2007-03-25 22:39
buwau pas toky daktara nuejes , tai man jis ten kardiograma padare ir t.t. sake kad wiskas kaip ir gerai...daba pradejau gerti witaminus su kaliu ir magiu tai kaip ir wiskas acistato...nebetaip ziauriai plaka... nors tai labai gerai...daba siokia tokia pertrauka padariau , kad witaminai nors kiek weikt pradetu
bet sakot kad reikia nueiti pas daktara pasikonsultuoti , jo? nemextu as tu daktaru...
Neprisijungęs
- Vik
- Naujas dalyvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-17
- Žinutės: 27
#10 2007-03-26 17:31
o, kas tuos daktarus megsta bet nueit ir pasikonsultuot tikrai nepakenks. Geriau nueik, kad po kiek laiko gailetis nereiktu. Visko gi buna
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#11 2007-03-26 20:44
Vik rašė:
kvepavimas labai svarbus dalykas, vien netaisiklingas kvepavimas gali nemenkai pakenkt syrdziai. (keli stanga -isputi, leidi-ikvepi) nepamenu visos litanijos, bet kvepavimas labai sirdi eda. ypac kai keli sunku svori ir is isitempimo isvis nekvepuoji.
Na cia man daktaras kazkada sita dalyka labai pasakojo, kai sirdies virpesiai atsirade buvo
Na kas del kvepavimo tai cia nebutinai tik taip. Gali keliant svori ir nekvepuot tik cia aisku tiems kas turi sveika stipria sirdi Nes berots kazkur skaiciau kad kai ikvepi plauciai prisipildo deguonies ir tada gaunas daugiau jegos ar kazkas pns
Berots kazkokioj bb knygoj skaiciau.
PS. As asmeniskai spausdamas beveik maximalu svori niekada nekvepuoju
Paskutinį kartą taisė bakaz (2007-03-26 20:46)
Neprisijungęs
- Megejas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-03
- Žinutės: 416
#12 2007-03-27 11:37
Bet jei jau eini pas gydytoja-tai eik i sportininku med centra,o ne i kokia poliklinika....:)Nes ten tik vaistu prirasys ir vsio:)
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#13 2007-04-23 21:58
aš pats turiu problemų su širdimi yra voštuvas ilinkęs. .pasakė daktarė kad negaliu kilnoti štangų ir jokių svorių .sako gali kašį žaisti futbolą ir šeip nesunkią veiklą veikti. kas man iš to kašio. tai galiu pasakyti kas nori išgydyti širdį.reikia pastoviai bėgioti nesunkiai.padeda.man pagerėjo ;)ir nereikia turint problemų su širdim toliau sportuoti su štangikėm ir gyrais, nes tada tai tikrai bus blogai. ir dar geriau nevartokit jokių "š" steroidų ir papildų ir t.t nes ten yra šūdas.
Neprisijungęs
- Nekurilka
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-02-19
- Žinutės: 147
#14 2007-04-24 10:57
Ejmis rašė:
viska teisinga darai, bet prieejimus darik intensiwiai, o taip prieejimu ilsekis daugiau
Neprisijungęs