- lukasg
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Tauragė
- Registravosi: 2010-01-27
- Žinutės: 5
- Atsiliepimai: 0
#1 2010-02-04 08:41
sveiki visi!
Sveiki mano Vardas Lukas, man 16m, mano ugis 175cm. svoris 60kg. fiziskai sportuoju 4 metai jau, o su svoriais 2 sav. Tai va, kita savaite sudarys programa man, o dabar darau pagal programa masei, norejau paklausti del papildu.
Galeciau nusipirkti papildus, bet nezinau paprasciausio dalyko, noriu kaskokio gainer'io masei priaugti, nors apie tai nenusimanau, gal galite atsakyti:
1. Kokios rusies papildai masei priaugti?
2. Kai gainer'yje yra baltymai ir angliavandeniai, geriau kai kuo daugiau baltymu ar kuo daugiau angliavandeniu? koks turi buti santykis?
Pagrindinis tikslas 70kg
Neprisijungęs
- dzidas1978
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-01-11
- Žinutės: 177
#2 2010-02-04 09:51
Re: sveiki visi!
lukasg rašė:
Sveiki mano Vardas Lukas, man 16m, mano ugis 175cm. svoris 60kg. fiziskai sportuoju 4 metai jau, o su svoriais 2 sav. Tai va, kita savaite sudarys programa man, o dabar darau pagal programa masei, norejau paklausti del papildu.
Galeciau nusipirkti papildus, bet nezinau paprasciausio dalyko, noriu kaskokio gainer'io masei priaugti, nors apie tai nenusimanau, gal galite atsakyti:
2. Kai gainer'yje yra baltymai ir angliavandeniai, geriau kai kuo daugiau baltymu ar kuo daugiau angliavandeniu? koks turi buti santykis?
Pagrindinis tikslas 70kg
svx.nereikia tau jokiu papildu rimtu.tiesa tik vitaminu ir mineralu kompleksas ,manau butinas. valgyt tau reikia. mesa su ryziais ar grikiais 3 kart i diena , oi tarpus varske ir kiusiniene is 4. plius dar pieno litra .va tau ir papildai .6 maisto priemimai per dienayra butini ,norint efektingai priaugti. beto nei is vietos. pasportuok su tokiu mitybos rezimu pora men. ir parasyk kaip sekesi.
Neprisijungęs
- suslikas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-03
- Žinutės: 40
#3 2010-02-04 12:05
gerai yra sakoma: pirma puse gyvenimo stengiames priaugti svorio, kita puse - ji numesti
Neprisijungęs
- dzidas1978
- Atkaklus dalyvis
#4 2010-02-05 11:19
suslikas rašė:
gerai yra sakoma: pirma puse gyvenimo stengiames priaugti svorio, kita puse - ji numesti
GERAI SAKAI.KAI BUVO 18 20 labai stengiaus buti stipresnis priaugt apimciu ant ranku koju,o dabar kai 32 tai dziaugiuos ,kad galiu saves labai neriboti maiste,nes tas svoris kaip neaugo taip neauga. tai man to galvos skausmo nera ,kad mesti svori,kaip kad daugumai mano bendraamziu.kai 1996 baigiau mokykla sveriau 85 ir dabar tiek pat
Neprisijungęs
- suslikas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-03
- Žinutės: 40
#5 2010-02-05 17:39
bet cia ne tas forumas. cia nemazai kas serga del kiekvieno centimetro
Neprisijungęs
- One_by_One
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-06-29
- Žinutės: 258
- Atsiliepimai: 1
#6 2010-02-06 21:26
lukasg rašė:
Pagrindinis tikslas 70kg
Pirma patarčiau nusipirkti paprastą B complex'a. Tačiau jeigu labai jau nori gainerio, tokiam amžiuje galima pradėti nuo mass 20
Neprisijungęs
- dzidas1978
- Atkaklus dalyvis
#7 2010-02-08 10:22
suslikas rašė:
bet cia ne tas forumas. cia nemazai kas serga del kiekvieno centimetro
na tai kaip manai kodel as cia su jumis norinciais pustis diskutuoju,tik todel kad ir man ta tema buvo idomi.jaunystej pats tuo sirgau,todel kartais smagu prisiminti gerus laikus, padiskutuoti su jaunimu,arba jaunai besijaucenciu senimu.
Neprisijungęs