Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#51 2010-02-10 21:42

Re: sveiki

utenos25 rašė:

mase auga,tai db uzsiauginti iki kokiu 90o veliau ryskint?o kokia poto mityba kai ryskinimui reiks daryti?

paskui bus atskira sneka, kolkas stenkis valgyt kuo dazniau ir kuo daugiau, pries miega nepamirsk ykirst, ir maziau boba tratink, taip sutaupysi augimui reikalingu harmonu wink

Neprisijungęs

suslikas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-03
Žinutės: 40
Atsiliepimai: 0

#52 2010-02-10 23:27

Marshalas rašė:

ir maziau boba tratink, taip sutaupysi augimui reikalingu harmonu wink

tsakant, pirmos aukos del didesniu bicepsu big_smile

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#53 2010-02-11 00:07

Marshalas rašė:

Robšė rašė:

Marshalas rašė:

tai kad trezvas as.. big_smile

taai tu siaip keistas? hmm
big_smile

normalus as, tik nevyrskinu kai vaziuoja traktoristai visokie big_smile

marsalai, esi gal kur kokia fotke imetes savo?

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#54 2010-02-11 00:17

suslikas rašė:

Marshalas rašė:

nu cia ir patarimas marsalai...
as apakes big_smile
tai turbut beliktu tik i veidrodi ziuret ir orgazmus gaudyt lol

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#55 2010-02-11 17:00

Savas4u rašė:

Marshalas rašė:

Robšė rašė:

taai tu siaip keistas? hmm
big_smile

normalus as, tik nevyrskinu kai vaziuoja traktoristai visokie big_smile

marsalai, esi gal kur kokia fotke imetes savo?

nesu, bet ateity ydesiu wink kai turesiu ka parodyt lol iki 110 surinkt noriu kad bent butu y ka ziuret roll big_smile

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2010-02-11 17:08)

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#56 2010-02-11 17:05

Savas4u rašė:

suslikas rašė:

Marshalas rašė:

nu cia ir patarimas marsalai...
as apakes big_smile
tai turbut beliktu tik i veidrodi ziuret ir orgazmus gaudyt lol

juk as nekalbu kad vapse uzrist, as pats ilgai be to neapseinu, ir aisku ne man ce tokius patarimus dalint big_smile turejau omeny kad prisukt truputy, zinai visdelto zmogui jau ne 20 roll big_smile big_smile big_smile big_smile

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 726

#57 2010-02-11 21:39

Marshalas rašė:

vilain rašė:

Sugalvojau ideja, pamates eilini vaiku kara.
Kadangi turbut yra ir be manes zmoniu, kuriems nepatinka Off Topicai kazkieno ar bendrose temose (turiu omeny stumimas vienas ant kito) reikia sukurt atskira "battle" tema, i kuria vienas is priesininku pakviecia kita ("meta issuky") ir tada toje temoje varo vienas ant kito, kol baigsis argumentai, ar keiksmazodziai. Taip isiaiskinam kas laimetojas ir viskas, pralaimejes tegul slepiasi smile
Ka manot? lol

tu gal koks genijus lol  kazin ar mes ce tokie arsus kad tam net atskira tema kurt reiketu big_smile

Nea, ne genijus, tik paprastas mirtingasis big_smile aha, tai manai nerastum sau lygiaverciu varzovu?? big_smile

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-01-02
Žinutės: 832

#58 2010-02-11 22:50

vilain rašė:

Marshalas rašė:

vilain rašė:

Sugalvojau ideja, pamates eilini vaiku kara.
Kadangi turbut yra ir be manes zmoniu, kuriems nepatinka Off Topicai kazkieno ar bendrose temose (turiu omeny stumimas vienas ant kito) reikia sukurt atskira "battle" tema, i kuria vienas is priesininku pakviecia kita ("meta issuky") ir tada toje temoje varo vienas ant kito, kol baigsis argumentai, ar keiksmazodziai. Taip isiaiskinam kas laimetojas ir viskas, pralaimejes tegul slepiasi smile
Ka manot? lol

tu gal koks genijus lol  kazin ar mes ce tokie arsus kad tam net atskira tema kurt reiketu big_smile

Nea, ne genijus, tik paprastas mirtingasis big_smile aha, tai manai nerastum sau lygiaverciu varzovu?? big_smile

jis nesupranta kad ne svoryje esme big_smile beto kuo sunkesnis tuo skaudziau krenta wink

Neprisijungęs

Ar+urasMuras
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-06-02
Žinutės: 342

#59 2010-02-12 12:08

cia jau nebe forumas o humoro klubas 2. Marshalai pataikei - man patinka mergu subines. nera siknos- nera mergos
lollollol

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#60 2010-02-12 14:51

lol

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 11:11)

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#61 2010-02-12 14:53

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

vilain rašė:

jis nesupranta kad ne svoryje esme big_smile beto kuo sunkesnis tuo skaudziau krenta wink

nemanau as nieko, nesu suinteresuotas ce su kazkuo varzytis, tiesiog kartais savaime taip gaunasi, seip as irgi uz taika nes mes visi kaip ir kitoi ekrano pusei, ir ka gali zinot gal kada subursim koke smogiku gauja kai krize uzpis mazgus lol hanteliai nors chuj ce ka su jumis subursi, ne laso agresijos nesimato nei pas viena.. lol  O tu kersytojas tai turbut nesupranti elementaraus dalyko, kai sportuoji raumens vystymui mase savaime atsiranda wink ateis laikas ryskintis bus kita sneka, bet dar kolkas nera is ko ryskint, pradeciau badaut tai vapse susitraukciau, nes net y sale nueit nera galimybiu, begioju db, ilsiuosi cool

Nepyk, bet tikiuosi, kad tave artimiausiu metu vel uzblokuos.

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#62 2010-02-12 14:55

Ar+urasMuras rašė:

cia jau nebe forumas o humoro klubas 2. Marshalai pataikei - man patinka mergu subines. nera siknos- nera mergos
lollollol

nepazystu nevieno kam jos nepatiktu alaus Lietuviskos alyvinės geriausios nykstys alah o ne kokios nugarines... big_smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#63 2010-02-12 15:05

ishp3ra rašė:

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

nemanau as nieko, nesu suinteresuotas ce su kazkuo varzytis, tiesiog kartais savaime taip gaunasi, seip as irgi uz taika nes mes visi kaip ir kitoi ekrano pusei, ir ka gali zinot gal kada subursim koke smogiku gauja kai krize uzpis mazgus lol hanteliai nors chuj ce ka su jumis subursi, ne laso agresijos nesimato nei pas viena.. lol  O tu kersytojas tai turbut nesupranti elementaraus dalyko, kai sportuoji raumens vystymui mase savaime atsiranda wink ateis laikas ryskintis bus kita sneka, bet dar kolkas nera is ko ryskint, pradeciau badaut tai vapse susitraukciau, nes net y sale nueit nera galimybiu, begioju db, ilsiuosi cool

viltis durniu motina big_smile

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#64 2010-02-12 15:14

Marshalas rašė:

ishp3ra rašė:

Marshalas rašė:

O neviltis - protingu?

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#65 2010-02-12 21:54

Marshalas rašė:

ishp3ra rašė:

Marshalas rašė:

bet tu tikrai pjauni gryba cia esi kazkoks su konpleksais turbut gaudavai gerai i galva kad toks uz agresija esi ,,gangsteris" per daug fantazijos pasaulyje gyveni. nesuprantu kdl tu toki kieta vaidini esi juk tik paprastas mirtingas kaip visi buk tyliai jei niekus sneki

Neprisijungęs

Ar+urasMuras
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-06-02
Žinutės: 342

#66 2010-02-13 12:35

reikia gi kartais pasiardyti stangahanteliaistanga_v_rdumbom

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#67 2010-02-13 14:27

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

ishp3ra rašė:

bet tu tikrai pjauni gryba cia esi kazkoks su konpleksais turbut gaudavai gerai i galva kad toks uz agresija esi ,,gangsteris" per daug fantazijos pasaulyje gyveni. nesuprantu kdl tu toki kieta vaidini esi juk tik paprastas mirtingas kaip visi buk tyliai jei niekus sneki

lol kur tu pas mane komplexus yzvelgi? lol aisku paprastas, koks dar galeciau but, stebuklingas gal? roll  stumiu gi ar nematai big_smile dumbom

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#68 2010-02-13 18:36

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

lol kur tu pas mane komplexus yzvelgi? lol aisku paprastas, koks dar galeciau but, stebuklingas gal? roll  stumiu gi ar nematai big_smile dumbom

stumi tai tikrai bet kartais per daug cia is visu issiskiri

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#69 2010-02-13 22:50

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

lol nesiruosiu as ce pries tave teisintis ar atsiskaitinet ciudake fuckyou ne tau man utiutiu prota

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#70 2010-02-13 23:53

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

lol nesiruosiu as ce pries tave teisintis ar atsiskaitinet ciudake fuckyou ne tau man utiutiu prota

Neimk i galva. Jaunuolis katik man Ladybird pralose. Tai dabar ant taves atsiimti nori lollollol Galvoja Nors Marsalui prota tam taram lol Vis ne tusciom rankom lol

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#71 2010-02-14 01:26

TNT rašė:

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

Neimk i galva. Jaunuolis katik man Ladybird pralose. Tai dabar ant taves atsiimti nori lollollol Galvoja Nors Marsalui prota tam taram lol Vis ne tusciom rankom lol

As ir neimu, man tie vabalu dirigavimai tai tas pats kas nieko wink o ladybird ziuriu eina is ranku y rankas kaip koke valiuta lol nykstys purtyk TNT ta ubaga iki paskutiniu triusiku alaus , jis turbut dar nesupranta su kuo prasideda lol nieko smulkes nuodemes atleisim cool lol Ai tiesa galesi man ladybird paskolint kitam savaitgaliui? roll prase ce chebra jos, sake gerai uzmokes lol

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2010-02-14 01:35)

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#72 2010-02-14 02:48

Marshalas rašė:

TNT rašė:

Marshalas rašė:

As ir neimu, man tie vabalu dirigavimai tai tas pats kas nieko wink o ladybird ziuriu eina is ranku y rankas kaip koke valiuta lol nykstys purtyk TNT ta ubaga iki paskutiniu triusiku alaus , jis turbut dar nesupranta su kuo prasideda lol nieko smulkes nuodemes atleisim cool lol Ai tiesa galesi man ladybird paskolint kitam savaitgaliui? roll prase ce chebra jos, sake gerai uzmokes lol

Supranti gi, kad pinigai visagaliai. Lietuviai juk esam lol

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#73 2010-02-14 13:53

TNT rašė:

Marshalas rašė:

TNT rašė:

lendi i subine jam ir teisini ji jei zn tas marsalas visus knisa

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#74 2010-02-14 15:08

kersytojas rašė:

TNT rašė:

Marshalas rašė:

Nelendu as niekam i subine, Siaip as su visais sutariu. Nes vienu tikslu cia esam. Na manes jis kaip ir niekada nepjove. O siaip tai uz nekokias snekas duodami banai. Parasai Administratoriui i AP ir pareiski nora. Kam cia pletoti ta bereikalingas snekas? Beto manau jis tik palaiko cia linksma atmosfera ir viskas. Jis rimtai nesneka, bet mes juk tai ta zinom lol Kartais ir man nusibosta vien rimtom temom ir rimtai sneketis, kartai noriu koki bajeri uzskelti arba perskaityti. Juk tai normalu. smile

Paskutinį kartą taisė TNT (2010-02-14 15:10)

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#75 2010-02-14 18:55

TNT rašė:

kersytojas rašė:

TNT rašė:

Nelendu as niekam i subine, Siaip as su visais sutariu. Nes vienu tikslu cia esam. Na manes jis kaip ir niekada nepjove. O siaip tai uz nekokias snekas duodami banai. Parasai Administratoriui i AP ir pareiski nora. Kam cia pletoti ta bereikalingas snekas? Beto manau jis tik palaiko cia linksma atmosfera ir viskas. Jis rimtai nesneka, bet mes juk tai ta zinom lol Kartais ir man nusibosta vien rimtom temom ir rimtai sneketis, kartai noriu koki bajeri uzskelti arba perskaityti. Juk tai normalu. smile

ma nigga alaus wink

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net