Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174
Atsiliepimai: 0

#76 2010-02-14 19:08

Re: sveiki

Marshalas rašė:

TNT rašė:

kersytojas rašė:

lendi i subine jam ir teisini ji jei zn tas marsalas visus knisa

Nelendu as niekam i subine, Siaip as su visais sutariu. Nes vienu tikslu cia esam. Na manes jis kaip ir niekada nepjove. O siaip tai uz nekokias snekas duodami banai. Parasai Administratoriui i AP ir pareiski nora. Kam cia pletoti ta bereikalingas snekas? Beto manau jis tik palaiko cia linksma atmosfera ir viskas. Jis rimtai nesneka, bet mes juk tai ta zinom lol Kartais ir man nusibosta vien rimtom temom ir rimtai sneketis, kartai noriu koki bajeri uzskelti arba perskaityti. Juk tai normalu. smile

ma nigga alaus wink

Gal isversi? lol Nieko nepagavau lol

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#77 2010-02-14 19:10

kersytojas rašė:

TNT rašė:

Marshalas rašė:

As ir neimu, man tie vabalu dirigavimai tai tas pats kas nieko wink o ladybird ziuriu eina is ranku y rankas kaip koke valiuta lol nykstys purtyk TNT ta ubaga iki paskutiniu triusiku alaus , jis turbut dar nesupranta su kuo prasideda lol nieko smulkes nuodemes atleisim cool lol Ai tiesa galesi man ladybird paskolint kitam savaitgaliui? roll prase ce chebra jos, sake gerai uzmokes lol

Supranti gi, kad pinigai visagaliai. Lietuviai juk esam lol

o tu gai..y islysk pats is savo subines, kokio ce sudo prisirases.. duomenys apie mane lol savimeila joba..as, galeciau redaguot tavo profily tai iskarto škarlapūtnyko statusa gautum lol

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#78 2010-02-14 19:24

TNT rašė:

Marshalas rašė:

TNT rašė:

Nelendu as niekam i subine, Siaip as su visais sutariu. Nes vienu tikslu cia esam. Na manes jis kaip ir niekada nepjove. O siaip tai uz nekokias snekas duodami banai. Parasai Administratoriui i AP ir pareiski nora. Kam cia pletoti ta bereikalingas snekas? Beto manau jis tik palaiko cia linksma atmosfera ir viskas. Jis rimtai nesneka, bet mes juk tai ta zinom lol Kartais ir man nusibosta vien rimtom temom ir rimtai sneketis, kartai noriu koki bajeri uzskelti arba perskaityti. Juk tai normalu. smile

ma nigga alaus wink

Gal isversi? lol Nieko nepagavau lol

gatves zargonas wink

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2010-02-15 00:09)

Neprisijungęs

grifAS
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2007-10-21
Žinutės: 393

#79 2010-02-14 22:02

MY NIGGA

gal perprasi, TNT smile

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-01-02
Žinutės: 832

#80 2010-02-15 19:49

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

TNT rašė:

Supranti gi, kad pinigai visagaliai. Lietuviai juk esam lol

o tu gai..y islysk pats is savo subines, kokio ce sudo prisirases.. duomenys apie mane lol savimeila joba..as, galeciau redaguot tavo profily tai iskarto škarlapūtnyko statusa gautum lol

tu tikrai cia ilgai nesireiksi ir nevaidink cia mandro su savo zargoneliais susitiktume akis i aki subybinciau tave kaip vaika ir gali tu cia savim pasityket ir rasyt man atgal jog ne as o tu mane supistum kaip suda bet as zn kaip butu tokie sustriakai man patinka o ypac ipist jiem i duda ir paklaust ar dar nori winktongue

Neprisijungęs

hispano
Dažnas dalyvis
Vietovė: ALMERIMAR
Registravosi: 2010-01-14
Žinutės: 542
Atsiliepimai: 1

#81 2010-02-15 21:30

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

tu tikrai cia ilgai nesireiksi ir nevaidink cia mandro su savo zargoneliais susitiktume akis i aki subybinciau tave kaip vaika ir gali tu cia savim pasityket ir rasyt man atgal jog ne as o tu mane supistum kaip suda bet as zn kaip butu tokie sustriakai man patinka o ypac ipist jiem i duda ir paklaust ar dar nori winktongue

Jei ne vienoj temoj,tai kitoj temoj pjaunates,susikurkit tema ;vaiku karas;ir kariaukit ten,jei ka dar ir chebros galesit ten pasikviest,o cia neterskit kitu zmoniu temu.

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#82 2010-02-16 13:34

hispano rašė:

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

Jei ne vienoj temoj,tai kitoj temoj pjaunates,susikurkit tema ;vaiku karas;ir kariaukit ten,jei ka dar ir chebros galesit ten pasikviest,o cia neterskit kitu zmoniu temu.

nu kad tas visur nesamones rasineja nks nk nedaro ant visu krauna jis ir visada islipa sausas

Neprisijungęs

Ella
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-02-06
Žinutės: 134

#83 2010-02-16 13:57

Bet kad patys pradedat tas nesamones..:d poto verkiat kad nebanina. Jei viska priimat uz gryna piniga, tai jau jusu bedos

kileris palaiko tvarka cia, tad sha. big_smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#84 2010-02-16 17:00

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

tu tikrai cia ilgai nesireiksi ir nevaidink cia mandro su savo zargoneliais ispradziu --> susitiktume akis i aki subybinciau tave kaip vaika ir gali tu cia savim pasityket ir rasyt man atgal jog ne as o paskui --> tu mane supistum kaip suda bet as zn kaip butu nes --> tokie sustriakai man patinka o ypac ipist jiem i duda ir paklaust ar dar nori winktongue

net ''pasistojo'' lol ytariu tu gan isdykes sadomazochistinis zydriukas lol lol kaip netiketai islindo yla is maiso.. big_smile lol

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2010-02-16 17:07)

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#85 2010-02-16 17:16

kersytojas rašė:

hispano rašė:

kersytojas rašė:

nu kad tas visur nesamones rasineja nks nk nedaro ant visu krauna jis ir visada islipa sausas

teisingai padaryk tvarka viena diena, ka tas marsalas ce sau leidze, visai achujelino, kaip jis drysta sausas islipinet is ''vandens'' lol atsipalaiduok seni wink bunam rimti visi nuo siol, ykvepem visi ir kuris paskutinis iskveps tas rimciauses lol

Neprisijungęs

Ar+urasMuras
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-06-02
Žinutės: 342

#86 2010-02-16 19:29

kersytojau as tai pwz kai dauzau galwa tai neklausiu ar dar nori, pratesimas vyksta

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#87 2010-02-16 19:31

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

tu tikrai cia ilgai nesireiksi ir nevaidink cia mandro su savo zargoneliais ispradziu --> susitiktume akis i aki subybinciau tave kaip vaika ir gali tu cia savim pasityket ir rasyt man atgal jog ne as o paskui --> tu mane supistum kaip suda bet as zn kaip butu nes --> tokie sustriakai man patinka o ypac ipist jiem i duda ir paklaust ar dar nori winktongue

net ''pasistojo'' lol ytariu tu gan isdykes sadomazochistinis zydriukas lol lol kaip netiketai islindo yla is maiso.. big_smile lol

issigydik tu visa pirma tada rasyk. uz ekrano kietas o realybej mazosios veisles gaidelis.

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#88 2010-02-16 19:34

O viskas prasidėjo nuo pasisveikinimo big_smile

Neprisijungęs

hispano
Dažnas dalyvis

#89 2010-02-16 19:43

Tai kuris cia dabar pirmauja?

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#90 2010-02-16 20:06

kersytojas rašė:

Marshalas rašė:

kersytojas rašė:

issigydik tu visa pirma tada rasyk. uz ekrano kietas o realybej as mazosios veisles gaidelis.

zudai tu mane lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol alah istikruju tu man jau net patikt pradedi lol davai pastumk dar kanors, tik pasistenk but iskalbesnis wink big_smile big_smile

Neprisijungęs

grifAS
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2007-10-21
Žinutės: 393

#91 2010-02-16 20:20

marshalas, tau ne pazoras editinti jo postus, prirasant visokias nesamones kuriu jis neparase ?? neisaugai is paauglystes :?

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#92 2010-02-16 20:51

hispano rašė:

Tai kuris cia dabar pirmauja?

lol

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis
Vietovė: marijampole
Registravosi: 2008-02-24
Žinutės: 843

#93 2010-02-16 21:48

statau 100 litu uz gaidy kas prisideda ? lol

Neprisijungęs

Justas..07
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-12-02
Žinutės: 333

#94 2010-02-16 22:16

Tai uz ka jau kersitoja ismete?big_smile

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis

#95 2010-02-16 22:22

Justas..07 rašė:

utiutiu tik gryzo abudu po pertraukos ir vel pailset isleido nu geras lollollol

Neprisijungęs

hispano
Dažnas dalyvis

#96 2010-02-17 00:34

Tai kada vel gales grizti?

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#97 2010-02-17 01:36

Justas..07 rašė:

teisingai padare, ner cia ko abiem svaigti

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis

#98 2010-02-17 14:07

Savas4u rašė:

Justas..07 rašė:

tai jie dabar jauciu kokioj uzeigoj susitike alu maukia alausnykstys

Neprisijungęs

Ar+urasMuras
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-06-02
Žinutės: 342

#99 2010-02-17 14:39

lollollollollollollol

Neprisijungęs

Justas..07
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-12-02
Žinutės: 333

#100 2010-02-17 19:25

Savas4u rašė:

Justas..07 rašė:

Bus geras pavizdys kitiems, nes cia kaskoks neberimtas forumas gaunas.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net