Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Amigo
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-29
Žinutės: 235
Atsiliepimai: 0

#76 2010-02-19 01:32

Re: Skelbimuose parduodamu maisto palildu kokybe

parodykit man kurnors nete, animal pak reviewuose ar youtubej ar dar kurnors kur skiraisi tabletes ?
man tai kraujas verda kai visi dylereiai cia stengiasi peteisinti kazkoki slamsta is undergroundo...

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#77 2010-02-19 02:11

Amigo rašė:

parodykit man kurnors nete, animal pak reviewuose ar youtubej ar dar kurnors kur skiraisi tabletes ?
man tai kraujas verda kai visi dylereiai cia stengiasi peteisinti kazkoki slamsta is undergroundo...

is ko pirkai?! cia zmones kur pardavineja, tai ne trumpalaike pas juos politika, bet jei pirkai kur is skelbiu.lt, tai tavo bedeles- aisku, kad feiku buna visokiu ir bus

Neprisijungęs

FF J
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-06-09
Žinutės: 61

#78 2010-02-19 09:14

Amigo rašė:

Nu tai suprantama kad padielka, kai pasiskaiciau, tai susidare nuomone, kad va masina dare su keturiais ratais, kai leido kita partija su trim paleido, nemanau kad animaluose neziuri i receptura, kiek ko papuole, tiek idejo, nebent tai galetu buti is brokuotos partijos produktas, jei atleika kokybes testus kiekvienai partijai, bet rimta firma tokius produktus naikina.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#79 2010-02-19 09:56

Amigo rašė:

Pirma niekas nieko cia neteisina, tiesiopg kiek man teko susidurt iki siol VISAD BUDAVO ORGINALAS, o tokiu garsiai rekianciu jau buvo ne vienas ir ne 10.
As juk nezhinau nei kur tu pirkai ne pas ka ir t.t
jei krauhjas verda kreipiesi i UNIVERSALA ir gauni atsakyma.
Viskas labai paprasta.

Neprisijungęs

mauglis
Chemikas teoretikas
Registravosi: 2009-05-03
Žinutės: 889
Atsiliepimai: 11

#80 2010-02-19 11:13

Geras pastebėjimas dėl maistas sportui, patys klijuoja, o viskas kitkas fake. Gal praleidau informaciją, kad gamintojas klijuotu tas hologramas, jei kas žinote apšvieskite smile
Mano tabletės buvo pakeitusios spalvą nuo ilgo stovėjimo ir matyt per daug drėgmės, tai spalva buvo kažkas panašaus į tavo.

Neprisijungęs

FF J
Kalbus dalyvis

#81 2010-02-19 11:27

mauglis rašė:

Geras pastebėjimas dėl maistas sportui, patys klijuoja, o viskas kitkas fake. Gal praleidau informaciją, kad gamintojas klijuotu tas hologramas, jei kas žinote apšvieskite smile
Mano tabletės buvo pakeitusios spalvą nuo ilgo stovėjimo ir matyt per daug drėgmės, tai spalva buvo kažkas panašaus į tavo.

animal pack nevartojau smile bet ar viena porcija nera ten supakuota i plastikini pakeli, cia apie dregme galvoju is kur ji ten gali atsirast.

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#82 2010-02-19 11:34

Jo apsišoviau ir aš, pirkau nebrangiai iš trenerio Apaka, atsidariau šnd. žiūriu čiut ne toks pat kaip čia, kad buvo nufotkintas, nei amino tabletės, nei vitamino B complex, dvi mineralų tabletės, kaj sunervino. Tipo iš UK parsivežė, nešiu atgal ir parodysiu bliat mad

Neprisijungęs

FF J
Kalbus dalyvis

#83 2010-02-19 11:53

Fake'as rašė:

Jo apsišoviau ir aš, pirkau nebrangiai iš trenerio Apaka, atsidariau šnd. žiūriu čiut ne toks pat kaip čia, kad buvo nufotkintas, nei amino tabletės, nei vitamino B complex, dvi mineralų tabletės, kaj sunervino. Tipo iš UK parsivežė, nešiu atgal ir parodysiu utiutiu mad

Galetum parasyti kluba ir treneri, kad zinotu liaudis su kuo geriau netureti reikalu.

Paskutinį kartą taisė FF J (2010-02-19 11:58)

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#84 2010-02-19 11:58

FF J rašė:

Fake'as rašė:

Jo apsišoviau ir aš, pirkau nebrangiai iš trenerio Apaka, atsidariau šnd. žiūriu čiut ne toks pat kaip čia, kad buvo nufotkintas, nei amino tabletės, nei vitamino B complex, dvi mineralų tabletės, kaj sunervino. Tipo iš UK parsivežė, nešiu atgal ir parodysiu bliat mad

Galetum parasyti kluba ir treneri, kad zinotu liaudis su kuo geriau netureti reikalu geriau.

Klaipėdos viešbutį esanti salė KlaipėdaGym, nu dar aš su juo išsiaiškinsiu.. atidžiau pažiūrėjau, tai lygiai toks pat fuflo kaip kad čia buvo nufotkinta... mad

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#85 2010-02-19 12:03

Fake'as rašė:

FF J rašė:

Fake'as rašė:

Jo apsišoviau ir aš, pirkau nebrangiai iš trenerio Apaka, atsidariau šnd. žiūriu čiut ne toks pat kaip čia, kad buvo nufotkintas, nei amino tabletės, nei vitamino B complex, dvi mineralų tabletės, kaj sunervino. Tipo iš UK parsivežė, nešiu atgal ir parodysiu utiutiu mad

Galetum parasyti kluba ir treneri, kad zinotu liaudis su kuo geriau netureti reikalu geriau.

Klaipėdos viešbutį esanti salė KlaipėdaGym, nu dar aš su juo išsiaiškinsiu.. atidžiau pažiūrėjau, tai lygiai toks pat fuflo kaip kad čia buvo nufotkinta... mad

arba lygiai toks pat ne fuflo big_smile big_smile big_smile krc pas jus gal naujas pak'as? kokia sudetis parasyta kitoj pusej??  kur supplement facts raso AMINO ACID BLEND ar AMINO ACID COMPLEX?

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#86 2010-02-19 12:06

SenasSportas rašė:

Fake'as rašė:

FF J rašė:

arba lygiai toks pat ne fuflo big_smile big_smile big_smile krc pas jus gal naujas pak'as? kokia sudetis parasyta kitoj pusej??  kur supplement facts raso AMINO ACID BLEND ar AMINO ACID COMPLEX?

Amino acid komplex, bet supranti jau labai daug skirias, nėr nei vitaminoC tabletės kurią tikrai nesunku atskirt, vitaminoE irgi tokia geltona su apvalkalu vėl nėra tokios, dvi mineralų tabletės, kaškokia nesamonė. Bankės kvapas visiškai netoks, pakeliai netokie..

Paskutinį kartą taisė Fake'as (2010-02-19 12:07)

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#87 2010-02-19 12:10

Fake'as rašė:

SenasSportas rašė:

Fake'as rašė:

Amino acid komplex, bet supranti jau labai daug skirias, nėr nei vitaminoC tabletės kurią tikrai nesunku atskirt, vitaminoE irgi tokia geltona su apvalkalu vėl nėra tokios, dvi mineralų tabletės, kaškokia nesamonė. Bankės kvapas visiškai netoks, pakeliai netokie..

tai pas tave naujas pakas. o siaip man uztruko 2 minutes internete paieskot, kad paneigt tuos jusu debiliskus sikimus i kelnes smile

http://forum.bodybuilding.com/showthrea … =322282711
http://forum.bodybuilding.com/showpost. … ostcount=6 (jusu nuotrauka pagal kuria lyginant)

toliau eina UNIVERSAL ATSOVO komentaras kuris buvo parasytas  JAU IR TAIP BEVEIK PRIES METUS!

That is an outdated photo of Pak as the formula has been updated since then.

todel as jusu vietoj sunerimciau gerdamas toki pati paka, kaip toj nuotraukoj, nes jis reiskia bbzino kokio senumo.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#88 2010-02-19 12:13

nepaprasciau  UNIVERASALA kontaktuoti  kol dar neprazhilot ir ligu neisivaret ?.
Ka pardavejas zinos ?.. Ogi NIEKO!
tai jus galit rodyt nerode.uzhsiimat kazhkokiu smaukymusi .
Ant bankes yra UNIVERSAL kontaktai.
kreipiates - gaunat atsakyma.RAMU!
tai uzhtuks 10min jusu laiko.
Negu cia duosites menesiais ziuredami o kas pas PETRIUKA, o kas pas JONUKA.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#89 2010-02-19 12:13

sekantis pasiulymas: jeigu taip baisu ar jauciates apgauti, nepatingekit 3minuciu suskurt JAV forume temos, paprasyt kad imestu savo geriamo naujos sudeties pako foto ir viskas.. cia kaip ir su On goldu buvo, kad reke jog padirbtas, netikras, uzteko 3minuciu sugaist ir gaut oficialu atsakyma is Optimum Nutrition jog viskas gerai ir taip turi buti smile

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969

#90 2010-02-19 12:14

Blyn, čia man atrodo šiknoj sliekų ieškojimas.

Amino tabletės nėra, nuostolis 1gr amino per dieną big_smile Organizmui šokas!

Jei tiesą treneris sakė, tai čia jau 3-ia šalis paminėta iš kurios šis "fuflo" gautas. Man tai čia atrodo konkrečiai paranoja smile Kas ten minėjo, kad animal pako sudėtis nesikeitė nuo 83 - netikiu. Per 27 metus nieko naujo nesugalvojo, kad patobulint formulę? big_smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#91 2010-02-19 12:15

Butelis rašė:

Blyn, čia man atrodo šiknoj sliekų ieškojimas.

Amino tabletės nėra, nuostolis 1gr amino per dieną big_smile Organizmui šokas!

Jei tiesą treneris sakė, tai čia jau 3-ia šalis paminėta iš kurios šis "fuflo" gautas. Man tai čia atrodo konkrečiai paranoja smile Kas ten minėjo, kad animal pako sudėtis nesikeitė nuo 83 - netikiu. Per 27 metus nieko naujo nesugalvojo, kad patobulint formulę? big_smile

kas taip pasake turi buti utiutiu visiskas jeigu buvo taip pasakes. vien pries puse metu sudeti pakeite kaip minimum viena karta, o siaip manau keicia kas 1-2 metus nuolat.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#92 2010-02-19 12:16

SenasSportas rašė:

sekantis pasiulymas: jeigu taip baisu ar jauciates apgauti, nepatingekit 3minuciu suskurt JAV forume temos, paprasyt kad imestu savo geriamo naujos sudeties pako foto ir viskas.. cia kaip ir su On goldu buvo, kad reke jog padirbtas, netikras, uzteko 3minuciu sugaist ir gaut oficialu atsakyma is Optimum Nutrition jog viskas gerai ir taip turi buti smile

+1. as ta pati kalu i galva jau kelinta kart.
Yra skirtingos partijos, netgi skirtingoms rinkoms gaminama ir t.t.
Jei ramybes neduoda duodat uzhklausima.5-10 min darbo.
Risham manau sia tema, nes cia jau graudu daros.
Va kai gausit atsakymus tada pasidalinkit, nes tai bus informatyvi informacija forumui.,

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#93 2010-02-19 12:16

http://www.bodybuilding.com/store/univ/animalpak.html
New Animal Pak Formula as of August 2009!!!

taip, kad kai kurie reksniai ATSIGAUKIT wink

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#94 2010-02-19 12:20

SenasSportas rašė:

http://www.bodybuilding.com/store/univ/animalpak.html
New Animal Pak Formula as of August 2009!!!

taip, kad kai kurie reksniai ATSIGAUKIT wink

REKSNIAM pasiulymas buvo gert Vit B kompleksa kuris PARANOJA nuima, kontaktuoti GAMINTOJA ir DUOTI NORS 1 VIENINTELI tikra fakta uzhfiksuota per paskutinius metus FORUME.
KOL to nera drasiai statu i PARANOJIKUS.
Siuo metu but nudauzhtam zaibo yra keliasdeshimt kart didesne tikimybe, o pakliuyt i autoivyki kogero keli tukstaciai kart didesne tikimybe.Tai gal sias temas pagvildenkit.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#95 2010-02-19 12:25

nepykit, jei pasirode labai jau piktas tonas, bet zmones, jus pagalvokit, gavot naujos sudeties paka, kuris nuo praietu metu rudens eina, o rekt pradejot, kad jus apgaudineja big_smile tai pagalvokit kaip is salies atrodot, tarkim nunesi treneriui atgal i ta sale ir pradedi utiutiu prota, kad leva ikiso, nors realiai ikiso normalu, tik tai kad tu biski nesidomintis savo papildu kuri perki esi ir nezinai kas su juo vyksta smile taigi geda turetu buti patiems hmm

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#96 2010-02-19 12:27

SenasSportas rašė:

nepykit, jei pasirode labai jau piktas tonas, bet zmones, jus pagalvokit, gavot naujos sudeties paka, kuris nuo praietu metu rudens eina, o rekt pradejot, kad jus apgaudineja big_smile tai pagalvokit kaip is salies atrodot, tarkim nunesi treneriui atgal i ta sale ir pradedi pist prota, kad leva ikiso, nors realiai ikiso normalu, tik tai kad tu biski nesidomintis savo papildu kuri perki esi ir nezinai kas su juo vyksta smile taigi geda turetu buti patiems hmm

Nieks nežada jo aprėkt, tik išsiaiškint iškur gautas.. smile nu kai bus naujo Apako oficiali foto tad ir palyginsim su šituo mūsų.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#97 2010-02-19 12:31

SenasSportas rašė:

nepykit, jei pasirode labai jau piktas tonas, bet zmones, jus pagalvokit, gavot naujos sudeties paka, kuris nuo praietu metu rudens eina, o rekt pradejot, kad jus apgaudineja big_smile tai pagalvokit kaip is salies atrodot, tarkim nunesi treneriui atgal i ta sale ir pradedi utiutiu prota, kad leva ikiso, nors realiai ikiso normalu, tik tai kad tu biski nesidomintis savo papildu kuri perki esi ir nezinai kas su juo vyksta smile taigi geda turetu buti patiems hmm

Treneris greiciausiai ir zhalio supratimo neturi kada kokia versija ishejo ir panasiai.
GEDA butu REKT neidejus 5min pastangu ishsiaishkinti.
o aishkintis reikia nes pas JONUKA ir PETRIUKA.

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#98 2010-02-19 12:41

Parašiau į  [email protected] ir paprašiau, kad atsiūstų naujojo Apako tablečiu foto.. Žiūrėsim kaip čia bus smile

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#99 2010-02-19 13:09

Fake'as rašė:

Parašiau į  [email protected] ir paprašiau, kad atsiūstų naujojo Apako tablečiu foto.. Žiūrėsim kaip čia bus smile

As asmenishkai buciau kiek kitaip padares.
Buciau nusiuntes jiems foto ir bankes registracija, bei pagaminimo data.
Jei yra dar kokiu pastebimu tarkim kvapas,spalvos, tabs formos ir panasiai nuo jums matytu internete - visa tai galima pamineti ir i siuos klausimus gautumet atsakyma ir nereiketu spelioti.
Dazhnai buna jog produktas skirtas Europos rinkai gali buti visishkai kitoks, kas liecia PACKA as abejociau ar tai daroma, visgi nedidele prielaida tam yra.
Tuo paciu forumui pasitarnautumet kaip informacijos shaltinis kas visada yra skatintina.
Mat kaip ir mineta buvo sudetis yra pastoviai atnaujinama ir t.t.
Gausit foto naujos versijos o jusu packas tarkim senas, tada kils eilinis BOBUCIU GANDAS, nes informacija bus neteisingai panaudota.

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#100 2010-02-19 13:17

lexusrx rašė:

Fake'as rašė:

As asmenishkai buciau kiek kitaip padares.
Buciau nusiuntes jiems foto ir bankes registracija, bei pagaminimo data.
Jei yra dar kokiu pastebimu tarkim kvapas,spalvos, tabs formos ir panasiai nuo jums matytu internete - visa tai galima pamineti ir i siuos klausimus gautumet atsakyma ir nereiketu spelioti.
Dazhnai buna jog produktas skirtas Europos rinkai gali buti visishkai kitoks, kas liecia PACKA as abejociau ar tai daroma, visgi nedidele prielaida tam yra.
Tuo paciu forumui pasitarnautumet kaip informacijos shaltinis kas visada yra skatintina.
Mat kaip ir mineta buvo sudetis yra pastoviai atnaujinama ir t.t.
Gausit foto naujos versijos o jusu packas tarkim senas, tada kils eilinis BOBUCIU GANDAS, nes informacija bus neteisingai panaudota.

Jo nusiunčiau ir savo foto su klausimu ar tikras jis wink ir paprašiau, kad jie tikrojo atsiųstu wink

Paskutinį kartą taisė Fake'as (2010-02-19 13:18)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net