Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

martelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-02-28
Žinutės: 596
Atsiliepimai: 3

#5901 2010-03-19 17:02

Re: Blevyzgos™

Reniz rašė:

http://lorenzobecker.blogspot.com/

Ka manot, mieli kolegos? smile

nykstys

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#5902 2010-03-19 17:26

Reniz rašė:

http://lorenzobecker.blogspot.com/

Ka manot, mieli kolegos? smile

Ambalas su kūdikio veidu big_smile

Neprisijungęs

exite111
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-03-14
Žinutės: 447
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#5903 2010-03-19 18:33

cia visiems dar pasvajot iki tiek smile

Neprisijungęs

ladybird
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-05-17
Žinutės: 131

#5904 2010-03-19 19:01

http://www.demotyvacija.lt/media/demotivators/demotyvacija.lt_zodzio-pyzdiec-iliustracija-.jpg

Neprisijungęs

agidas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-11-14
Žinutės: 169

#5905 2010-03-19 19:04

lol   is asmeninio archyvo? yikes

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis
Vietovė: marijampole
Registravosi: 2008-02-24
Žinutės: 843

#5906 2010-03-19 19:39

eik tu sau cia tai geras lollollollol

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius
Registravosi: 2006-01-25
Žinutės: 1612

#5907 2010-03-19 19:39

to agidas: tavo 323f forume irgi toks pat nikas?

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė
Registravosi: 2006-09-20
Žinutės: 3571

#5908 2010-03-19 19:49

http://img709.imageshack.us/img709/6963/22070103753522986679100.jpg

Neprisijungęs

ladybird
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-05-17
Žinutės: 131

#5909 2010-03-19 20:29

http://www.demotyvacija.lt/media/demotivators/demotyvacija.lt_Keisti-zvilgsniai-nereiskia-jog-problema-tavyje.jpg

Neprisijungęs

Reniz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-03-06
Žinutės: 437

#5910 2010-03-19 21:00

.

Paskutinį kartą taisė Reniz (2011-06-12 18:35)

Neprisijungęs

agidas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-11-14
Žinutės: 169

#5911 2010-03-19 22:58

Vitamin_C rašė:

to agidas: tavo 323f forume irgi toks pat nikas?

tame forume nesilankau smile

Paskutinį kartą taisė agidas (2010-03-19 23:00)

Neprisijungęs

Mindaugas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-11
Žinutės: 1283

#5912 2010-03-20 11:21

Kalbasi du draugai:
- Žinai, grįžtu iš atostogų traukiniu, o mano kupe tokia blondinė, tokia blondinė. O mes tik dviese. Išgėrėm. Ji nusirengė, o figūra, o kojos, o krūtys. Pasaka. Kaip pradėjau aš su ja dulkintis. Kad dulkinausi tai dulkinausi. O ji kad pradės verkti, raudoti. Sako mano vyras mane taip myli, taip myli, o aš, karvė, ką darau. Net mane sugraudino.
- Na, ir kaip toliau buvo?- klausia draugas
- Kaip, kaip, taip visą kelią verkėm ir dulkinomės, verkėm ir dulkinomės.

Du gėjai kalbasi:
- Žinai, vakar bare pakabinau toookįįį vaikiną… Gražus toks, lieknas, protingas, žavus… Išgėrėm mes, nusivedžiau jį pas save, pašokom žvakių šviesoj… Paskui užgesinom šviesą… Aš greit nusirengiau ir atsistojau ant keturių. Laukiu pusę minutės, minutę, penkias… Galų gale uždegu šviesą, ir ką: tas pyderas, nusirengęs plikai, pats ant keturių stovi!

Neprisijungęs

Mantas86
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-20
Žinutės: 2238
Atsiliepimai: 1

#5913 2010-03-20 12:30

krepsas rašė:

Kalbasi du draugai:
- Žinai, grįžtu iš atostogų traukiniu, o mano kupe tokia blondinė, tokia blondinė. O mes tik dviese. Išgėrėm. Ji nusirengė, o figūra, o kojos, o krūtys. Pasaka. Kaip pradėjau aš su ja dulkintis. Kad dulkinausi tai dulkinausi. O ji kad pradės verkti, raudoti. Sako mano vyras mane taip myli, taip myli, o aš, karvė, ką darau. Net mane sugraudino.
- Na, ir kaip toliau buvo?- klausia draugas
- Kaip, kaip, taip visą kelią verkėm ir dulkinomės, verkėm ir dulkinomės.

Du gėjai kalbasi:
- Žinai, vakar bare pakabinau toookįįį vaikiną… Gražus toks, lieknas, protingas, žavus… Išgėrėm mes, nusivedžiau jį pas save, pašokom žvakių šviesoj… Paskui užgesinom šviesą… Aš greit nusirengiau ir atsistojau ant keturių. Laukiu pusę minutės, minutę, penkias… Galų gale uždegu šviesą, ir ką: tas pyderas, nusirengęs plikai, pats ant keturių stovi!

Krepsas is Back lollollollol

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#5914 2010-03-20 17:44

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413

#5915 2010-03-20 20:14

nesveikas greitis

Neprisijungęs

Mantas86
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-20
Žinutės: 2238

#5916 2010-03-20 20:42

Jai apie greiti Mitsubishi Lancer Evolution VIII 260km/h roll

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468

#5917 2010-03-20 23:34

Mantas86 rašė:

Jai apie greiti Mitsubishi Lancer Evolution VIII 260km/h roll

gerulis tas nykstys man cia sia ziema kai buvau i lt gryzes irgi teko zemaitijos apsnigtais sunkeliais su biceliu su a8 220 km/h pralekti, jausmelis irgi ne hu jovas lollollol

Paskutinį kartą taisė Shvedas (2010-03-21 14:41)

Neprisijungęs

tyrant
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-06-19
Žinutės: 436

#5918 2010-03-21 14:15

evil look:D

Neprisijungęs

EVIP
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-03-24
Žinutės: 351

#5919 2010-03-21 16:13

Kas esate uzsiregistraves lockerz.com parasykit man privaciai jei galit as jum pasakysiu savo problema gal padesit nykstys

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#5920 2010-03-21 16:56

Shvedas rašė:

gerulis tas nykstys man cia sia ziema kai buvau i lt gryzes irgi teko zemaitijos apsnigtais sunkeliais su biceliu su a8 220 km/h pralekti, jausmelis irgi ne hu jovas lollollol

http://www.kulturizmas.net/forumas/t617 … -taisykles
2. Nevartokite etikos normų neatitinkančio žodyno;

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis

#5921 2010-03-21 17:14

Vitamin_C rašė:

Shvedas rašė:

as suprantu tave, bet tu pasiziurek gal i temos pavadinima? as skaitau, kad realiai cia yra ir turi buti vienintele tema kurioje tai galima, jei jau toks ir pavadinimas jos, nemanai?

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#5922 2010-03-21 17:18

Shvedas rašė:

Vitamin_C rašė:

Shvedas rašė:

as suprantu tave, bet tu pasiziurek gal i temos pavadinima? as skaitau, kad realiai cia yra ir turi buti vienintele tema kurioje tai galima, jei jau toks ir pavadinimas jos, nemanai?

Nemanau. Lankaus šiuo metu be šito forumo dar kaip minimum šešiuose, į tą skaičių įeina Latvijos, Rusijos ir žinoma Lietuvos forumai. Tikrai būna ir ten tokių temų kaip šita bet tokių nesąmonių dar nemačiau.
P.S. Kam tada išvis sukurtos taisyklės jei paskui kiti bando sukurti savąsias? bb.lt forume atsimenu mane visi užpuolė net kai parašą padariau rusiška ir jame žvaigždutėmis parašiau užslėptą keiksmažodį kuris išvis gal net mažai kam buvo suprantamas

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis

#5923 2010-03-21 17:31

Vitamin_C rašė:

Shvedas rašė:

Vitamin_C rašė:

Nemanau. Lankaus šiuo metu be šito forumo dar kaip minimum šešiuose, į tą skaičių įeina Latvijos, Rusijos ir žinoma Lietuvos forumai. Tikrai būna ir ten tokių temų kaip šita bet tokių nesąmonių dar nemačiau.
P.S. Kam tada išvis sukurtos taisyklės jei paskui kiti bando sukurti savąsias? bb.lt forume atsimenu mane visi užpuolė net kai parašą padariau rusiška ir jame žvaigždutėmis parašiau užslėptą keiksmažodį kuris išvis gal net mažai kam buvo suprantamas

nu as tikrai nepulciau nei tokiu nei kitokiu atveju, kai tas zodis nera nukreiptas pries konkretu asmeni, kai yra naudojamas issireiskimui pabrezti, ji sustiprinti, man tikrai neapsiverstu liezuvis sustiprinant ispudi panaudoti lietuviska atitikmeni tarkim koki velnias tai buvo geras lol kitas dalykas as irgi pasizvalgau po uzsienio forumus ir uzmetu aki i ta pati bb, bet sitas man forumas gal but del to ir patinka labiausiai is visu, kad cia niekas taip neriboja tavo issireiskimo laisves ir ne stato is saves inteligentu, cia paprasti zmones is ivairiu visuomenes sluoksniu, ir kalbam cia taip pat kaip ir realiame gyvenime, cia ne mokykla, ne valstybine istaiga ar dar kazkas tokio, gerai,viesa erdve, bet ar lietuvoj gatvej tave kas baudzia uz nusikeikima gatveje? bet ar tai yra leidziama?

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#5924 2010-03-21 18:35

Shvedas rašė:

nu as tikrai nepulciau nei tokiu nei kitokiu atveju, kai tas zodis nera nukreiptas pries konkretu asmeni, kai yra naudojamas issireiskimui pabrezti, ji sustiprinti, man tikrai neapsiverstu liezuvis sustiprinant ispudi panaudoti lietuviska atitikmeni tarkim koki velnias tai buvo geras lol kitas dalykas as irgi pasizvalgau po uzsienio forumus ir uzmetu aki i ta pati bb, bet sitas man forumas gal but del to ir patinka labiausiai is visu, kad cia niekas taip neriboja tavo issireiskimo laisves ir ne stato is saves inteligentu, cia paprasti zmones is ivairiu visuomenes sluoksniu, ir kalbam cia taip pat kaip ir realiame gyvenime, cia ne mokykla, ne valstybine istaiga ar dar kazkas tokio, gerai,viesa erdve, bet ar lietuvoj gatvej tave kas baudzia uz nusikeikima gatveje? bet ar tai yra leidziama?

Jei noriu kažką "sustiprinti" (kas būna tikrai retai) tai bent dalinai paslėpiu tą žodį žvaigždutėmis ar taškais jo pilnai nerašant, vis gražiau atrodo. Kas dėl bb.lt forumo, paskutinį kartą kai ten buvau ten net draudžia keiksmažodžių trumpinius (nepilnai parašytus keiksmažodžius ir pan.). Dėl tiek gal jau kiek ir per griežtai, nors net ir šiuo atveju reikia pripažinti kad vistiek maloniau ateit ir pačiam būti normaliam forume o ne tokiam pvz kaip šitas iš kurio gali tiktai pasijuokti ir ne daugiau:
http://keliuereliai.forum2u.org/pydairai-blet-t643.html
Nebūtina statyti iš savęs inteligento tam kad stengtis nevartoti atitinkamų žodžių, suprantama kad visi yra paprasti žmonės, bet paprasčiausiai čia dar yra  savigarbos reikalas, jei tu negerbi savęs tai tu ir šneki kaip bomžai prie konteinerio arba kaip 15-16 metų maloletkos kuriems tokie vartojami žodžiai pagal jų supratimą suteikia kažkokio tai krutumo bet iš tikro tai tik parodo per silpną žmogaus žodyną kurio pagalba jis tiesiog nesugeba pakeisti vienų žodžių kitokiais. Realiame gyvenime irgi tas pats, jei gerbi save tu nebendrausi su kitais kaip žemas lygis, pvz įdomu ar labai daug klientų turėtum jei esi koks nors įtakingas žmogus/ šefas ar dar ten kas vienoj ar kitoj kokioj nors srity? smile Manau kad tikrai nelabai nes apie tave susidarytų atitinkama kitų nuomonė kad jei pats bendrauji kaip žemas lygis, reiškia ir pats toks esi ir reiškia turėti reikalų su tavim dar pagalvos ar išvis bus verta. Tas pats gatvėj, niekas nebaus jei gatvėj ten pradėsi keiktis, bet ar tikrai tau bus malonu jaustis kai kiti praeiviai dėl tokių žodžių į tave žiūrės kaip į kokį nepilno proto žmogų ar kaip į kokį pusprotį? smile  Nežinau, gal kam taip ir patinka, bet asmeniškai aš jausčiaus tikrai nekaip smile Dar kartą pasakysiu dėl taisyklių, jokių išimčių dėl jų antro punkto NIEKUR nemačiau, o tai reiškia kad pagal viską taisyklės turėtų galioti taip pat ir šitai temai. O jei čia buvo sukurtos dar papildomai savo taisyklės, tada čia jau kas kita.

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#5925 2010-03-21 19:00

Prie to pačio, įsivaizduok daleiskim užsinorėtum nupirkti sau normalius ratlankius kurie ir kainuotų normaliau negu kokie racingline ir tt. Parašytum į firmą pvz emailą:
Sveiki. Domintų MAK gamintojo toks modelis kaip fever 5-r mirror, r18 8.0 PCD 5x100 ET 30-35 CB 54. Kokia būtų galutinė kaina ir ar turėtumete vietoj sandėly?

Ir sulaktum tokio atsakymo:
Laba. Nu b*, sandely dabar tokio tai nix*ja deje neturim, reikia uzsakyt. Kada tiksliai bus nu x*j znajet, gal po kokiu 5-6 dienu. Kaina gal bus iki 800lt 1vnt. Bet be situ dar galeciau pasiulyti kuriuos turim gal sudomintu, atrodo irgi visai zaj**is ir ne**jovai, mak gamintojas modelis vertigo mirror arba tas pats gamintojas modelis matrix 5 mirror. Visos pardavimo sumos saibas pervesti reikes i musu banko saskaita.

Gavus tokį atsakymą bent aš tai tikrai iš tokio apie jokius ten pirkimus neturėčiau minčių lol

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net