Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#901 2010-07-23 18:41

Re: Vartojimas ir pasekmės

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-05-28
Žinutės: 748
Atsiliepimai: 0

#902 2010-07-23 19:36

TNT rašė:

Blossom rašė:

Lecitino pagerkit:
http://www.farmapedia.lt/index.php/Lecitinas.html

Negaliu pasakyti ar veiksmingas, ar ne, tokios patirties neturiu, bet paskaicius aprasyma atrodo, kad cia i tema smile

Dekui. nykstys Sveika sugrizusi big_smile

As tobuleju big_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#903 2010-07-23 21:37

Blossom rašė:

TNT rašė:

Blossom rašė:

Lecitino pagerkit:
http://www.farmapedia.lt/index.php/Lecitinas.html

Negaliu pasakyti ar veiksmingas, ar ne, tokios patirties neturiu, bet paskaicius aprasyma atrodo, kad cia i tema smile

As tobuleju big_smile

Akyvaizdu big_smile Malonu sulaukti merginos komentaru siam skyrelyje.

Neprisijungęs

butuzzic
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-03-01
Žinutės: 226

#904 2010-07-24 00:05

mazaididelis rašė:

Hasisui
jei nuosirdziai, tai as galvoju stai ka: pavyzdziui man, sis forumas yra vienas is nedideliu dienos malonumu, po darbo prisijungiu 20 minuciu, paskaitau, pabendrauju su zmonemis, pasikeiciu mintimis ir toliau savo reiklalais, nes gyvenimas ir apskritai laikas yra per daug brangus, kad ji svaistyti virtualiom realybem, juk yra daug vertingesniu dalyku, kuriem ir skiriu savo laisva laika..darbas, sportas,  seima, draugai ir mylimas zmogus salia.
o tu kaip matau cia viska esi be galo sureiksmines, lyg cia gyventum, bet cia tik forumas zmogau...nera cia nei autoritetu, nei neautoritetu, ir ereliais cia nieks neskraido, tai tik zmones virtualioje realybeje, kuriu niekada gyvenime nepamatysi ir nepazinsi.. ka jie reiskia tavo gyvenime? kovoji, lyg tai butu zutbutine kova, bet pries ka ir vardan ko? pagalvok apie tai. man tiesiog butu gaila laiko tokiom nesamonem.
as manau, kad kaip ir cia , taip ir gyvenime taves jau nuo mazens niekas nesuprato, todel daug skriaude... todel ir esi toks piktas, gyvenimas nenusiseke...
kaip supratau ,esi 40-meti perkopes vyriskis ir paprastai, normalus tavo amziaus zmones, turi mylincia zmona, puikius vaikus, savo bizni, ar bentjau gera darba, daug draugu ir ju gyvenimuose tikrai nelieka laiko sedeti nuo ryto iki vakaro forume ir irodineti savo tiesas 'vaikams' kaip , kad tu cia dauguma vadini.
o tu tik nevykes, niekieno nesuprastas, visiskai nemokantis bendrauti ir nesutariantis su kitais zmonemis, pilnas pykcio ant viso pasaulio, del savo bedu nuolat kaltinantis aplinkinius, nuskriaustas, deperesija sergantis senis- kompiuterastas, bandantis pakelti is visisko minuso savo saviverte, virtualioje realybeje, nes puikiai zinai, kad tik cia negausi i snuki uz savo begalini izuluma.
nepyk, bet as tikrai nuosirdiziai apie tave taip galvoju, ir man taves labai gaila..

ps: daugiau tikrai i tavo postus nekreipsiu demesio ir visiskai nereaguosiu, lyg ju isviso nebutu, nes man tikrai gaila laiko, diskutuoti su tokiu zmogumi kaip tu.

va cia tai komentaras, bravissimo:) tiksliai, taikliai ir su moralu...

Neprisijungęs

butuzzic
Dažnas dalyvis

#905 2010-07-24 00:06

TNT rašė:

Blossom rašė:

TNT rašė:

As tobuleju big_smile

o cia ka, ir mergaiciu dar yra...? steroidu temoj...?

Neprisijungęs

butuzzic
Dažnas dalyvis

#906 2010-07-24 00:11

Hasisas rašė:

P406 rašė:

Siūlau visiems tiesiog elgtis kaip mažai didelis ir į hasiso postus tiesiog nereaguoti ir ignoruoti jį. Bent jau šitoje temoje. Galbūt jei niekas neatrašinės į jo postus jis ir pats nustos čia rašinėti.

P406 jei jus ponas butumet atidesnis, matytumet kad mano postai bent jau farmakologijos temoje, daugiausia remesi tik hormonu poveikiu. Ir tai issisakydavau tik ten, kur jau visiskas nusipaistymas ziurint is bet kokio fiziologinio tasko, ir ten kur zmones bando mastyti apie atsistatyma. I tai sekdavo ne aiskinimas kur as neteisus, o kas as toks esu, mano diagnozes ir kur turiu eiti. Deja tokiu autoriu kur cia kalba ne tik kad nesamones bet visiskas nesamones. O ar jus atsakysit i mano postus, ar ne tai zinokit nuo tokiu postintoju autoriu, su tokiomis fiziologinemis ziniomis ir su tokiais kursais, tai man zinot iki lemputes viskas rupi smile

Ir dar karta kitiems siulau atkreipti, kaip butent farmos temos gerbejai kalba visu vardu, kaip jie pasikelia , ir kaip visiems kazka siulo ka daryti, ir tada jauciasi tokie pakyleti. Reikia pasakyti kad uzkeltas testosteronas didina bandos instinkta. ehhhh reiskia mes visgi is bezdzioniu, nes uzkeltos dozes parodo tikraja homo sapiens prigimti,
ALELIUJAAAAA STERU SKYRELIO VARTOTOJAI PANEIGE BET KOKIAS HOMO SAPIENS KITOKIAS NEI DARVINISKOS KILMES TEORIJAS>> APIE KAZKOKIUS KITU CIVILIZACIJU AR ANTLANTIDOS INDIVIDU KILME> BEZDZIONEMIS MES ESAME GIME JOMIS MES IR MIRSIME smile

ne, nu tu visai kefyro persigerei turbut... ar tik nebusi koks apastalas is kito pasaulio su naujom tiesiom?

Neprisijungęs

butuzzic
Dažnas dalyvis

#907 2010-07-24 00:13

Hasisas rašė:

sportinis rašė:

Hasisas rašė:

P406 jei jus ponas butumet atidesnis, matytumet kad mano postai bent jau farmakologijos temoje, daugiausia remesi tik hormonu poveikiu. Ir tai issisakydavau tik ten, kur jau visiskas nusipaistymas ziurint is bet kokio fiziologinio tasko, ir ten kur zmones bando mastyti apie atsistatyma. I tai sekdavo ne aiskinimas kur as neteisus, o kas as toks esu, mano diagnozes ir kur turiu eiti. Deja tokiu autoriu kur cia kalba ne tik kad nesamones bet visiskas nesamones. O ar jus atsakysit i mano postus, ar ne tai zinokit nuo tokiu postintoju autoriu, su tokiomis fiziologinemis ziniomis ir su tokiais kursais, tai man zinot iki lemputes viskas rupi smile

Ir dar karta kitiems siulau atkreipti, kaip butent farmos temos gerbejai kalba visu vardu, kaip jie pasikelia , ir kaip visiems kazka siulo ka daryti, ir tada jauciasi tokie pakyleti. Reikia pasakyti kad uzkeltas testosteronas didina bandos instinkta. ehhhh reiskia mes visgi is bezdzioniu, nes uzkeltos dozes parodo tikraja homo sapiens prigimti,
ALELIUJAAAAA STERU SKYRELIO VARTOTOJAI PANEIGE BET KOKIAS HOMO SAPIENS KITOKIAS NEI DARVINISKOS KILMES TEORIJAS>> APIE KAZKOKIUS KITU CIVILIZACIJU AR ANTLANTIDOS INDIVIDU KILME> BEZDZIONEMIS MES ESAME GIME JOMIS MES IR MIRSIME smile

siaip ar butina cia s... malt negalima butu normaliom temom susijusiom su sportu rasyt.

IMHO dauguma cia esanciu steru vartotoju, tiek savo fizine forma tiek treniruotemis labai toli nuo sporto. as nekalbu apie profesionalus, kurie sterus naudoja tam kad pramusti savo biologines ribas o ne tam kad greiciau kazko priaugti, ir kuriu cia praktiskai nera, nebent retai vienas kitas uzeina. Tai kad pabiruciai kai nulipsit nuo podiumo, ir pradesit daryt ZVERISKAS pritupkes savo hormoninei pusiausvyrai vystyti, tada ir apie sporta galesim pakalbeti, o kol kas matau tik kosmetologinio kabineto atstovus
beje, tamsta kiek pats pritupi, isstumi ir atkeli?
P.S Tema vartojimas ir pasekmes, tai kad kazkiek ji abstrakti

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#908 2010-07-24 00:26

butuzzic rašė:

TNT rašė:

Blossom rašė:

As tobuleju big_smile

Yra yra ir visai neblogu big_smile

Neprisijungęs

Vitalijus85
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-05-07
Žinutės: 361
Atsiliepimai: 1

#909 2010-07-24 01:07

butuzzic rašė:

Hasisas rašė:

P406 rašė:

Siūlau visiems tiesiog elgtis kaip mažai didelis ir į hasiso postus tiesiog nereaguoti ir ignoruoti jį. Bent jau šitoje temoje. Galbūt jei niekas neatrašinės į jo postus jis ir pats nustos čia rašinėti.

ne, nu tu visai kefyro persigerei turbut... ar tik nebusi koks apastalas is kito pasaulio su naujom tiesiom?

Jis ir Apastalas ir Jezus Kristus , ir Napaleonas ir pan... Tesiog zmogus sergantis arba turintis psichiniu sutrikimu , bandantis brukti savo kazkokia tiesa , ir atsiprasant pilti pamazgas ant kitu zmoniu . Gerbiamasis Hasisai , konstatuoju kad jus pakliuvote ne i ta foruma ir ne i tokias temas , kur jus kazka ismanote ar as tikrai siulyciau jums kreiptis pas gydytoja psichologa , nes matomai su jusu psichine sveikata kazkas ne taip , jus pats save isstatote i durniaus vieta , jus cia tesiog apsikamas , ir is jusu juokiamasi , kada gi jus tamsta atsibusite , ir atmerkes giliai savo akis , suprasite kad jus liekate cia nesuprastas ? . Jus rasinejate kazkokius vejus apie steroidu zala ir etc.. Bet jusu ir tik jusu nuomone , siame forume yra niekam neidomi , kaip ir jusu maniera bendrauti ziurint i zmones is aukstai . Jus vertas tik uzuojautos ir gailescio .

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis

#910 2010-07-24 02:25

TNT rašė:

butuzzic rašė:

TNT rašė:

big_smile TNT, noreciau tiketi kad cia ir mane turejei omeny big_smile
butuzzic, o kuo si tema kitokia, kad skaityti gali tik vaikinai? tongue smile man smalsu big_smile

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis

#911 2010-07-24 02:27

p.s. Sita tema vel virsta bla bla.. Is kur cia tie apastalai hmm

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#912 2010-07-24 10:09

Blossom rašė:

TNT rašė:

butuzzic rašė:

butuzzic, o kuo si tema kitokia, kad skaityti gali tik vaikinai? tongue smile man smalsu big_smile

Na zinoma tave turejau omenyje winksmile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#913 2010-07-24 10:11

Blossom rašė:

Susitiko 2 poetai todel taip ir atsitiko big_smile O jei poetas dar ant kurso tai vapse lol

Neprisijungęs

butuzzic
Dažnas dalyvis

#914 2010-07-24 17:13

Blossom rašė:

TNT rašė:

butuzzic rašė:

Skaityti, dometis ir komentuoti zinoma kad gali, netgi sveikinu, nes visgi truksta kazkokios romantikos, moterisko demesio galu gale cia... smile idomu juk, ka apie tai masto mergaites...cool tik svarbu nenukrypti nuo temos. o jei tau kazkas smalsu asmeniskai, gali uzklausti manes i ap tongue

Neprisijungęs

Pilvas
Išmestas
Registravosi: 2010-07-21
Žinutės: 14

#915 2010-07-24 20:18

butuzzic rašė:

Blossom rašė:

TNT rašė:

Skaityti, dometis ir komentuoti zinoma kad gali, netgi sveikinu, nes visgi truksta kazkokios romantikos, moterisko demesio galu gale cia... smile idomu juk, ka apie tai masto mergaites...cool tik svarbu nenukrypti nuo temos. o jei tau kazkas smalsu asmeniskai, gali uzklausti manes i ap tongue

bet tai tu ziaurus big_smile tema vartojimas ir pasekmes o kalba apie romantika, demesi... big_smile nzn, man geda butu tokius postus rasyt. cia kalba apie ASS o jei mergos reikia tai sedek savo one.lt ar dar kur ir prasykis demesio, romantikos. big_smile pizdiec, dar "svarbu nenukrypti nuo temos " big_smile nu gi grynas cirkas :DDDDDDDDD

Neprisijungęs

elislaimis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 632

#916 2010-07-24 22:08

Pilvas rašė:

butuzzic rašė:

Blossom rašė:

bet tai tu ziaurus big_smile tema vartojimas ir pasekmes o kalba apie romantika, demesi... big_smile nzn, man geda butu tokius postus rasyt. cia kalba apie ASS o jei mergos reikia tai sedek savo one.lt ar dar kur ir prasykis demesio, romantikos. big_smile pizdiec, dar "svarbu nenukrypti nuo temos " big_smile nu gi grynas cirkas :DDDDDDDDD

palaikau.

Paskutinį kartą taisė elislaimis (2010-07-24 22:09)

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#917 2010-07-24 22:09

O malonu sulaukti rimto forumiecio. Papasakok apie save, kiek laiko sportuoji, kokius kursus darai? Amzius irgi nemaiso. big_smile

Neprisijungęs

Awrimas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-03-15
Žinutės: 139

#918 2010-07-24 23:34

Pilvas rašė:

butuzzic rašė:

Blossom rašė:

Solidus pirmas post'as.

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis

#919 2010-07-25 01:09

TNT rašė:

Blossom rašė:

Susitiko 2 poetai todel taip ir atsitiko big_smile O jei poetas dar ant kurso tai vapse lol

big_smile nu joa.. gali knygas rasyt smile
butuzzic - na romantikos tikrai nesukursiu as cia, "o jei tau kazkas smalsu asmeniskai, gali uzklausti manes i ap", pvz ka as manau apie AAS big_smile juokauju zinoma offtopic

Paskutinį kartą taisė Blossom (2010-07-25 01:15)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#920 2010-07-25 09:41

pilvas,
uzskaitau smile

blossom,
baust tave reiks uz anarchijos kelima forume big_smile

Neprisijungęs

Dzionis
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 96

#921 2010-07-25 13:23

uztenka tik pasireiks\t panai kokiai ir iskart seilejimaisi visokie prasideda temose.. smilesmile

o tas ATERONON tai tikrai sudomino,ydomu kiek tiesos ten.. per graziai kazkaip skamba ten viskas bet ka gali zinot, gerai butu uzsipirkt atsargu kokiem metams  smilesmile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#922 2010-07-25 14:19

Dzionis rašė:

uztenka tik pasireiks\t panai kokiai ir iskart seilejimaisi visokie prasideda temose.. smilesmile

o tas ATERONON tai tikrai sudomino,ydomu kiek tiesos ten.. per graziai kazkaip skamba ten viskas bet ka gali zinot, gerai butu uzsipirkt atsargu kokiem metams  smilesmile

Klausei kas per video. Taip tai science of steroids. O vaistai naikinantys blogaji cholesteroli yra ir gana neblogi tik va jie ne mums. Varydamas juos raumens neuzvarysi.

Neprisijungęs

butuzzic
Dažnas dalyvis

#923 2010-07-25 15:17

elislaimis rašė:

Pilvas rašė:

butuzzic rašė:

palaikau.

kolega, ziauriu tampama nuo testo , o ne nuo romantikos. cia tik tarp kitko rock

Neprisijungęs

Pilvas
Išmestas
Registravosi: 2010-07-21
Žinutės: 14

#924 2010-07-25 21:09

butuzzic, gal baik vartot pigius narkotikus ir nusileisk ant zemes nes ziuriu sunkiai orientuojes kur randiesi. Zodziu nori pablevyzgot ar parasynet nesamones rasyk Hasisui- jis tave supras, parodys demesi o gal ir romantikos nzn big_smile

TNT - nu as dar nekursuoju- pirmiausiai skaitau, ieskau info del mitybos, ka paimt PCT, ir zinoma kokios pasekmes. kol kas tik skaitau bet jau turiu savo kursa susigaudes - propas, fenilas ir metanas. Susizinojau kada reiktu leistis po kiek leistis  dar liko pora klausimu issiaiskint ir pradesiu. metu dabar 20, kursuosiu po metu tik. Cia ne del info ieskojimo big_smile turiu biski savu problemu

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#925 2010-07-25 22:18

Pilvas rašė:

butuzzic, gal baik vartot pigius narkotikus ir nusileisk ant zemes nes ziuriu sunkiai orientuojes kur randiesi. Zodziu nori pablevyzgot ar parasynet nesamones rasyk Hasisui- jis tave supras, parodys demesi o gal ir romantikos nzn big_smile

TNT - nu as dar nekursuoju- pirmiausiai skaitau, ieskau info del mitybos, ka paimt PCT, ir zinoma kokios pasekmes. kol kas tik skaitau bet jau turiu savo kursa susigaudes - propas, fenilas ir metanas. Susizinojau kada reiktu leistis po kiek leistis  dar liko pora klausimu issiaiskint ir pradesiu. metu dabar 20, kursuosiu po metu tik. Cia ne del info ieskojimo big_smile turiu biski savu problemu

Supratau. Na betkuriuo atveju sekmes tau.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net