- Uzsispyres16
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Elektrenai
- Registravosi: 2010-08-01
- Žinutės: 1253
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#1 2010-08-01 20:03
Programos keitimas
Sveiki ,man yra 16 metu ir svoriu kilnojimu uzsiimu jau 10men(aisku buvo ir pertrauku trumpu ,kaip pusantros sav ir zinoma dbr vasara tai irgi neisiena rimtai sportuot),ir nusprendziau nuo sio menesio wel rimtai uzsiimti.Mano programa siuo metu yra tokia:
1-pirmadienis: 1 Koju kelimas i virsu(apatiniam presui ,kaip apsilimas) 4xmax (mazdaug 20 kartu)
2 Prisitraukimai 4xmax (isviso padarau mazdaug apie 31)
3 Stangos spaudimas horizantaliai 4x6
4 Koju spaudimas 4x6
5 Stangos spaudimas kampu 4x6
6 Stangos spaudiams peciams 4x6
7 Tricepsas sedint viena ranka 4x6
8 Stovint su stanga lenkimas (Bicui)
2-treciadienis: 1 Koju kelimas i virsu(apatiniam presui ,kaip apsilimas) 4xmax (mazdaug 20 kartu)
4 Koju lenkimas sedint 4x6
5 Plesimas kampu 4x6
6 Mostai i salis atsistojus 4x6
7Tricepsui svorio lenkimas zemyn su lynu 4x6
8 atsisedus lenkimas su hanteliais (bicepsui)
3-penktadienis: 1 Koju kelimas i virsu(apatiniam presui ,kaip apsilimas) 4xmax (mazdaug 20 kartu)
4 Koju spaudimas 4x6
5 Suvedimai su lynu pasilenkus (krutinei) 4x6
6 Trauka prie smakro 4x6
7 rankos tesima spasilenkus(tricui) 4x6
8 Stangos lenkimas stovint 4x6
Su sia programa savo max spaudima padidinau nuo 60kg iki 70kg ir kituose pratimuose svoriai padidejo ,o prisitraukiami padidejo nuo 6-11 ,taipogi priaugau mazdaug 5kg per 4men.Aisku jei vasara buciau rimtai sportaves toliau rezultatai butu geresnis ,bet esme tame ,kad si programam kazkaip nustojo didint tuos mano svoriu kilimus ,ir tas pojutis kita diena po treniruotes beveik nesijaucia (nors neisigaskit visi ,kad cia teik darau dauk krutinaii ir pns ,tikrai nepakenke).Noriu keisti programa ,kad sukelciau vien raumenim nauja kruvi ,stresa ,bet beda ,kad nzn kokia ,ar kad raumenis isdirbt 2kart per sav ar ,kad 1...Mano tikslas yra MASE ,per 10men sporto priaugau 13kg ,bet beda ,kad mano ugis 1,88m
tai dbr sveriu 74kg ir atrodau bent jau pansesnis i zmogu ..
palyginus kaip anksciau ....Tikrai esu uzsispyres ,nuejas i sale stengiuose buti saziningas pats sau ir liaudiskai tariant padirbeti is peties.Esu vartojas papildus kaip: Universal natural sterol complex , universal micronized creatin ,gain fast ir protein-2
neisigaskit visko bandziau tik po 1 pakeli , bet visgi gryzau prie mociutes kaimo pieno,varskes,ir kiausiniu
.Mano dieta nera pakankamai gera ,bet kasdein suvalgau - 400g varskes ,2kiausinius ,koses 500gr,darzoviu ir mesos,bei makaronu.Tad prasau jusu patarimo del programos.
Where the mind goes ,the body will follow- nors man 16 m ,bet esu gan didelis arnoldo gerbejas galima sakyt jis kaip man paskatinimas sporte.
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#2 2010-08-01 20:19
Re: Programos keitimas
Mityba susitvarkyk jei nori rezultatų, nes čia tie du kiaušiniai juokas.
O dėl programos į bendrą temą rašyk
Neprisijungęs