- ro_mka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#151 2010-08-11 18:06
Re: Anavar
AndrewM rašė:
Bet juk yra kitokiu testosteronu tabletem? Anavara + testosterona tabletem pirmam kursui gal uztektu?
Nera testosterono tabletem.
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#152 2010-08-11 18:16
Man 19. O anavaras zinoma musa testa? Tai ka, dabar taip gaunas, kad nera sansu vartoti nesileidziant testo?
Paskutinį kartą taisė AndrewM (2010-08-11 18:28)
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2010-03-10
- Žinutės: 3884
- Įspėjimai: 1
#153 2010-08-11 18:23
AndrewM rašė:
Man 19. O anavaras zinoma musa testa? Tai ka, dabar taip gaunas, kad nera sansu vartoti nesileidziant testo?
O cia kas per testas? http://www.armpower.lt/lithuania/index. … ;Itemid=53
O ku//rwa :DDDDDDDDDDDDDDDDD nebegaliu
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-07
- Žinutės: 361
- Atsiliepimai: 1
#154 2010-08-11 18:58
metanis rašė:
AndrewM rašė:
O cia kas per testas? http://www.armpower.lt/lithuania/index. … ;Itemid=53O ku//rwa :DDDDDDDDDDDDDDDDD nebegaliu
Na kai kurie gyria ta Tribestan , kaip gera testos skatintoja ir tiek , o test buna tik leidziamas , paieskok google . (p.s man irgi sukele sypsena siuo jaunuolio postas
)
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
#155 2010-08-11 19:33
Niekas negimsta visko zinodamas
tai visi sterai musa testa, net ir brangiausias anavaras?
Paskutinį kartą taisė AndrewM (2010-08-11 19:34)
Neprisijungęs
- Metropolitan
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: London
- Registravosi: 2010-08-07
- Žinutės: 398
- Atsiliepimai: 0
#156 2010-08-11 19:43
ne.
Neprisijungęs
- robocop
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-13
- Žinutės: 306
#157 2010-08-11 20:27
metanis rašė:
AndrewM rašė:
O cia kas per testas? http://www.armpower.lt/lithuania/index. … ;Itemid=53O ku//rwa :DDDDDDDDDDDDDDDDD nebegaliu
Tu pats metana gerei ir atsistatymui carsili emei, o metu turi tik 17 . Pirma pazek i savo darza, o tada kitu komentuok ir saipykis. Siulai cia visiem mityba susitvakyk ir panasiai, valgyk ta, ana pats sterus varai, o sudu malunai gaunas. Tu pats pirma varskes su bulvem uzvalgyk. Zinok is sono labai apgailetinai atrodo...
Paskutinį kartą taisė robocop (2010-08-11 20:28)
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
#158 2010-08-11 20:43
Nepykit vyrai, vien is skaitymo kazka suprasti sunku, tuo labiau kai puse interneto visokie vaikai nesamoniu prirasineja, visur nuomones susikerta ir nieko aiskaus nera. Juk pripazistu, kad nesuprantu, ir nei kazka primetu nei ka, kad saipytis...
Taigi, galu gale, gal kas tiksliai galit pakomentuot kaip man pasielgt, "sest ant adatos" tikrai nenoriu, ka galit pasiulyt pirmam kursui is oraliniu? Kaip minejau, kuo maziau zalos. Patrauke mane butent Anavaras, taigi, ar sutinkate, kad tai geriausia, ir pan, pakomentuokit placiau, gal kas bandet. Ir kaip del testo, ar jis visiems AS yra butinas, net siam? Aciu
Paskutinį kartą taisė AndrewM (2010-08-11 20:44)
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#159 2010-08-11 21:28
robocop rašė:
metanis rašė:
AndrewM rašė:
Tu pats metana gerei ir atsistatymui carsili emei, o metu turi tik 17 . Pirma pazek i savo darza, o tada kitu komentuok ir saipykis. Siulai cia visiem mityba susitvakyk ir panasiai, valgyk ta, ana pats sterus varai, o sudu malunai gaunas. Tu pats pirma varskes su bulvem uzvalgyk. Zinok is sono labai apgailetinai atrodo...
Metano as negeriau vieno, mano pirmas kursas buwo propas+metanas. Kursa dariau jau gerokai pasiskaites apie siuos preparatus. O del to, ka as rasiau, kad vartoju viena mecka, tai kai buwau toks pat nieko nesuprantantis apie sterus kaip AndrewM, tai ir rasiau, kad vartoju, nes kitaip zmones pradeda atkalbineti, kad nevartok o atsakymo negaunu. Taip, kad tu juokingai cia atrodai, o ne as Bet tikrai jo postas pakele nuotaika man
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-07
- Žinutės: 361
- Atsiliepimai: 1
#160 2010-08-11 21:36
AndrewM rašė:
Nepykit vyrai, vien is skaitymo kazka suprasti sunku, tuo labiau kai puse interneto visokie vaikai nesamoniu prirasineja, visur nuomones susikerta ir nieko aiskaus nera. Juk pripazistu, kad nesuprantu, ir nei kazka primetu nei ka, kad saipytis...
Taigi, galu gale, gal kas tiksliai galit pakomentuot kaip man pasielgt, "sest ant adatos" tikrai nenoriu, ka galit pasiulyt pirmam kursui is oraliniu? Kaip minejau, kuo maziau zalos. Patrauke mane butent Anavaras, taigi, ar sutinkate, kad tai geriausia, ir pan, pakomentuokit placiau, gal kas bandet. Ir kaip del testo, ar jis visiems AS yra butinas, net siam? Aciu
Sveikas , na matai kiekvieno kurso esme yra testosteronas , bazinis steroidas eina test , ir su juo gali kombinuoti jau kitus sterus . Na matai nesest ant adatos , neiseis . Bet beabejo reiktu elgtis atsargiai , pazinti save , kaip tavo organizmas reaguos i AS , ir tada jau didinti dozes . O del adatu , kaip jau pasake kazkada Taboo , reiktu bijoti moteru o ne adatu . Taigi nebijok , nes tai yra neisvengiama . Be tuo kam investuoti pinigelius i tokius vejus kaip Anavaras ? Jis brangus , ir suaugusiam vyrui , reiktu dideliu kekiu , t.y 5 dienom n-skaicius pinigu . O kursas maziausiai rekuomenduojamas su siuo preparatu 3 menesiai . Taigi pamastyk ar tikrai nori susipjauti savo skrandi tabletem ? Nes kiekviena diena reiks ryti , dideli kieki siu tableciu , kad isgauti kazkoki efekta , o taip susipjausi sau skrandi . Mano pasiulymas butu Phenyl+Prop 6 sav lengvas kursiukas tau
. Susiderines mityba , sporta pasiektum zymiai geresniu rezultatu nei su siuo preparatu . Na bet spresti tau , nepamokslausiu , spresk pats . Sekmes tau sporte .
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#161 2010-08-11 21:55
AndrewM rašė:
Iskart su tokiu postu reikejo pradeti. Kaip jau minejo Vitalijus, testas yra pagrindas. Pats kai bukas buwau, norejau varyti viena metana, bet daugiau pasidomejes supratau, kad tai prie gero neprives, gali tureti problemu netgi su savo tarzanu O del adatu, tai maziau suk galva, imi maza adata, ji plona buna, net nesijauciau kai ismeigi. As net nedurdavau staigiai, o poleta sukisdavau adata i subines virsutine dali, jokio skausmo tikrai. Pirma injekcija zinoma buwo sunki kai svirksta pirma kart rankose laikai, rankos prakaitavo, drebejo, bet priprasi. Vienas zmogus cia buwo gerai issireiskias "dideliu vyru, dideles problemos". Vienu zodziu neissisuksi be adatos su steroidais. Geriau daugiau pasidomek, susirask kuris preparatas tau labiau naudingesnis. Nes is patirties galiu pasakyti, kad oral preparatai kerta per skrandi, sumazeja apetitas, sunkiau valgyti kurso metu. Sekmes.
Neprisijungęs
- Metropolitan
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: London
- Registravosi: 2010-08-07
- Žinutės: 398
#162 2010-08-11 22:27
Man tai kaiptik su dideliom adatom maziau skauda
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
#163 2010-08-12 11:12
aciu uz pagaliau normalius atsakymus! Man atrodo geriau pasiliksiu as dar su savo varske ir kosem, 19 metu, apsieisiu ir be steru.
Ir tada paskutinis klausimas, gal nelabai i tema, bet tiek to. Kaip jus minejote "oral preparatai kerta per skrandi" arba "susipjausi skrandi nuo tiek tableciu", o kaip su papildais? Jeigu tarkim animal pakas+animal pumpas = ~20 kapsuliu per diena. Kai kas dar ka nors pasijungia. Jos irgi labai pjauna skrandi, ar cia tik AS, nes nesulyginamai stipresni ir pan.?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#164 2010-08-12 15:07
AndrewM rašė:
aciu uz pagaliau normalius atsakymus! Man atrodo geriau pasiliksiu as dar su savo varske ir kosem, 19 metu, apsieisiu ir be steru.
Ir tada paskutinis klausimas, gal nelabai i tema, bet tiek to. Kaip jus minejote "oral preparatai kerta per skrandi" arba "susipjausi skrandi nuo tiek tableciu", o kaip su papildais? Jeigu tarkim animal pakas+animal pumpas = ~20 kapsuliu per diena. Kai kas dar ka nors pasijungia. Jos irgi labai pjauna skrandi, ar cia tik AS, nes nesulyginamai stipresni ir pan.?
Pavarai. Kiek bandes tai metanke labiausiai man ede skrandi, po to ir oxis. Kas vares Parabolana apie ji ta pati sneka. O vitaminai tai needa skrandzio
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#165 2010-08-12 17:41
AndrewM rašė:
jai gersi kaip nurodyta instr tai nesupisi,o ant tuscio skrandzio kai kurie vitaminai neka sterams nusileidzia,silpnesnis skrandis gali ir nuo kaikuriu papildu susiest,net ir nuo maisto:D
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Atsiliepimai: 16
#166 2010-08-14 12:49
Ar tiesa, kad jis turbut pats svariausias ir geriausias prepas musu rinkoj ?
Neprisijungęs
- nosteroids
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 39
#167 2010-08-14 13:47
kad svarus taip,bet kad geriausias tai tikrai ne.pirmam kursui sueitu gal,jei viena vartot o seip tik junk su kazkuo, nes "svelnus" lb brangus dalykas
Paskutinį kartą taisė nosteroids (2010-08-14 14:13)
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
#168 2010-08-19 01:18
Phobos rašė:
AndrewM rašė:
Bet juk yra kitokiu testosteronu tabletem? Anavara + testosterona tabletem pirmam kursui gal uztektu?
Testosterone ORAL http://www.steroidology.com/andriol-tes … decanoate/
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#169 2010-08-20 02:04
Hugoboy rašė:
Phobos rašė:
AndrewM rašė:
kaip ir sakiau - nera oralinio testosterono enantata gerk is ampoles, tas pats kakutis bus, o bus kakutis
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#170 2010-08-20 09:54
Hugoboy rašė:
Phobos rašė:
AndrewM rašė:
na tai nesunku ir purshkiamo HGH rasti, bet tai nereishkia kad jis duos nors 0.01% veikimo.
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
#171 2010-08-20 11:50
lexusrx rašė:
Hugoboy rašė:
Phobos rašė:
Nera testosterono tabletem.Testosterone ORAL http://www.steroidology.com/andriol-tes … decanoate/
na tai nesunku ir purshkiamo HGH rasti, bet tai nereishkia kad jis duos nors 0.01% veikimo.
Na kaip bebutu , bet yra oral testo nors jis ir kakutis , beje netik oral testo yra , o ir testosterone Gel (labai populiari tarp bobu kurios nori buti vyrais) bicus trina , tricus tepa ir tipo neblogai kabina ... nors kiek tiesos cia tai nezinau
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#172 2010-08-20 12:21
Hugoboy rašė:
lexusrx rašė:
Hugoboy rašė:
Testosterone ORAL http://www.steroidology.com/andriol-tes … decanoate/na tai nesunku ir purshkiamo HGH rasti, bet tai nereishkia kad jis duos nors 0.01% veikimo.
Na kaip bebutu , bet yra oral testo
nors jis ir kakutis , beje netik oral testo yra , o ir testosterone Gel (labai populiari tarp bobu kurios nori buti vyrais) bicus trina , tricus tepa ir tipo neblogai kabina ... nors kiek tiesos cia tai nezinau
Vienas juokas :-)
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Atsiliepimai: 13
#173 2010-08-20 17:59
Hugoboy rašė:
lexusrx rašė:
Hugoboy rašė:
Testosterone ORAL http://www.steroidology.com/andriol-tes … decanoate/na tai nesunku ir purshkiamo HGH rasti, bet tai nereishkia kad jis duos nors 0.01% veikimo.
Na kaip bebutu , bet yra oral testo
nors jis ir kakutis , beje netik oral testo yra , o ir testosterone Gel (labai populiari tarp bobu kurios nori buti vyrais) bicus trina , tricus tepa ir tipo neblogai kabina ... nors kiek tiesos cia tai nezinau
kabina kiek teko girdet,pagyvene vyrai tuos kremus naudoja potencijai gerint,kas del to tai veikia,o del sporto nemanau kad veiks,labai jau mazos koncentracijos,ir beja koks skirtumas per kur y krauja patenka:D
Neprisijungęs
- Geografas
- Išmestas
- Registravosi: 2009-03-31
- Žinutės: 50
#174 2010-10-05 09:01
Sveiki,
su kuo geriause junkti anavar kad butu geresnis efektas? (kūno masei ir jėgai) svarbu kuo didesnis rezultatu islikimas ir nedideli salutiniai poveikei.
AČIŪ!!!
Paskutinį kartą taisė Geografas (2010-10-05 09:14)
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#175 2010-10-05 09:14
Geografas rašė:
Sveiki,
su kuo geriause junkti anavar kad butu geresnis efektas? (kūno masei ir jėgai) svarbu kuo didesnis rezultatu islikimas ir nedideli salutiniai poveikei.
GH, Drostonolone Propionate, Metenolon Enanthate
Neprisijungęs