Puslapiai: 1 … 18 19 20 21 22 … 235
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#476 2010-10-30 21:35
Re: Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
nepatingejau is kito forumo:
mendelsonas;372385 rašė:
as po 2kauselius tik pries sunkias trenkes...dorian yateso noxpump irgi neblogas..pas mane jack irgi visiem patiko..
SenasSportas:);372388 rašė:
tai va, reiskia tikrai geras, jeigu tau pagal svori ir tai uztekdavo po 2kauselius, nors rekomenduojama 1-3. nors daugumai ir to 1 ar 2 per akis.
kas del dorian yates noxpump, tai net idomu is kur tu ji istraukei, nes pas mus egzotika jis, esu kazkada turejas kelias pakuotes, tai tikrai stiprus brudas buvogal net per stiprus, atsimenu daviau pazsitamui pora pakeliu pasibandyti, tai viena pabandes antra jau bijojo gert
dainiuz;372409 rašė:
pamenu sita dalykeli ir as puikiai,tai turbut SS as cia ir buvau?
siaip tikrai lb stiprus,net perdauk (bent man asmeniskai)
tai jautciu panasus paveikis turetu buti ir jacked.
Vaidas Viper;372410 rašė:
Nu nera per stiprus tas doriano noxpumpas
tikrai geras papildas. sakyciau,kad top 3 is NO su energetikais. bet Per stipriu, tai nepavadinciau.
dainiuz;372427 rašė:
vaidai o sudetis nepasikeitus to noxpump?nes uzvakar pirkau doriano gaineri,tai visos pakuotes pasikeitusios,o as ta noxpump senokai lb ir bandes,tai gal su pakuote ir sudetis pasikeitus?
Vaidas Viper;372430 rašė:
anksciau as jo nebuvau emes, tai nezinau kas anksciau buvo. Bet geras dalykelis.
dainiuz;372433 rašė:
siaip aplamai visi papildai dorian yates neblogai atrodo,nors tik 4 papildai isviso yra:)bet ir ner ispigiausiu brandas,bet kainos ikandamos.
mariukas;372536 rašė:
noxpump kaip uz tokia kaina super velka,gali suplyst per treniruote:D
Geineris Doriano superinis vanilla flavor:)
paimta is: http://www.bodybuilding.lt/forum/maisto … ack3d.html
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2010-10-30 21:36)
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#477 2010-10-30 22:02
SenasSportas rašė:
Robšė rašė:
Tai jau, chebra, jack3d galit mesti i siukslines, ant podiumo zengia naujas kvaisalas
jisai senas kaip tik kaip pasaulis
kiek man teke girdet, jame pirmajame buvo panaudotas geraniumas kitaip zinomas kaip DMAA ir dar visaip
zodziu pagrindine ta medziaga kuri visus taip tasko dbr ir kuri dedama i visus naujausius produktus
kai as dar buvau tiek visko nepriragaves pries tuos kelis metus, tai jis mane baisiai nustebinoo vienas draugelis isgeres viena pokeli, antro jau nebenorejo (bijojo gert jau, per ziauriai ten ji sutaske
)
reiketu gal dbr dar karta isbandyti, kad ivertint po tiek laiko kaip velka. manau butu pats tas, nes tada tiesa sakant man jis per ziaurus buvo
ir kuom ten tas ziaurmumas pasireiskia niekaip nesuprantu? sirdamusiu?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#478 2010-10-30 22:06
Savas4u rašė:
SenasSportas rašė:
Robšė rašė:
Tai jau, chebra, jack3d galit mesti i siukslines, ant podiumo zengia naujas kvaisalas
jisai senas kaip tik kaip pasaulis
kiek man teke girdet, jame pirmajame buvo panaudotas geraniumas kitaip zinomas kaip DMAA ir dar visaip
zodziu pagrindine ta medziaga kuri visus taip tasko dbr ir kuri dedama i visus naujausius produktus
kai as dar buvau tiek visko nepriragaves pries tuos kelis metus, tai jis mane baisiai nustebinoo vienas draugelis isgeres viena pokeli, antro jau nebenorejo (bijojo gert jau, per ziauriai ten ji sutaske
)
reiketu gal dbr dar karta isbandyti, kad ivertint po tiek laiko kaip velka. manau butu pats tas, nes tada tiesa sakant man jis per ziaurus buvo
nu jack3d vartoji, pats maciau giri, tai zinai kaip kas. nu tai tas nox pump'as 1pokelis kaip 2-3scoopai jac3d ir tik dar biski ziauriau viskas va tame tas ir ziaurumas, ty jegu daugiau, koncentracija, nusiteikimas, pumpas..
EDIT: ai biski pats parmisau ka rasiau nu ziaurumas tame, kad per daug tos energijos buvo, nu sunku papasakot
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2010-10-30 22:08)
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
#479 2010-10-30 22:14
na nuo jacko man yra energijos, visa treniruote su malonumu pratempiu ir tikrai negalvoju kazko nedadares iseiti is sales. tiesiog nepritruksta energijos. bet tikrai nera taip, kad ten kunkuliuotu is vidaus
koncentracija tikrai gerai, nusiteikimas
3 scoopu dar net nebandes, visada po 2 dedu ir viskas. ar veikia sprendziu is diegliojimo plastaku, pedu, kartais net veido
p.s tikrai reikia vartoti bent 2-3 h nevalgius- tada iskarto diegliukai tokie begioje, bet va jei buni 1h tik nevalges, tai pasijaucia jie po kokios 1 valandos ir labai silpni, o ir salej nebe taip
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#480 2010-10-30 22:16
Savas4u rašė:
na nuo jacko man yra energijos, visa treniruote su malonumu pratempiu ir tikrai negalvoju kazko nedadares iseiti is sales. tiesiog nepritruksta energijos. bet tikrai nera taip, kad ten kunkuliuotu is vidaus
koncentracija tikrai gerai, nusiteikimas
3 scoopu dar net nebandes, visada po 2 dedu ir viskas. ar veikia sprendziu is diegliojimo plastaku, pedu, kartais net veido![]()
p.s tikrai reikia vartoti bent 2-3 h nevalgius- tada iskarto diegliukai tokie begioje, bet va jei buni 1h tik nevalges, tai pasijaucia jie po kokios 1 valandos ir labai silpni, o ir salej nebe taip
siaip tie diegliukai tavo visi turetu buti ne nuo ko kito, kaip nuo beta alanine tiesiog tai per daug nesureiksmink
as pvz ju nejauciu net kosminem dozem gerdamas gryna beta alanine
o kiti isgeria puse papildo porcijos kurioje yra jo vos keli gramai, ir nezino kur detis nuo to badymo adateliu
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2010-10-30 22:17)
Neprisijungęs
- Happybody
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Vln
- Registravosi: 2009-11-21
- Žinutės: 101
- Atsiliepimai: 0
#481 2010-11-13 21:21
Ar tiktu prie http://www.bodybuilding.com/store/univ/pump.html vartot monohidrata + primest gryno Grynas AAKG. ? Dėl gryno aakg tai žinau , kad rekomenduoja primest , bet kokiom dozėm ? kiek g?
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
- Atsiliepimai: 2
#482 2010-11-13 22:29
SenasSportas rašė:
Savas4u rašė:
SenasSportas rašė:
jisai senas kaip tik kaip pasauliskiek man teke girdet, jame pirmajame buvo panaudotas geraniumas kitaip zinomas kaip DMAA ir dar visaip
)
nu jack3d vartoji, pats maciau giri, tai zinai kaip kas. nu tai tas nox pump'as 1pokelis kaip 2-3scoopai jac3d ir tik dar biski ziauriau viskas
va tame tas ir ziaurumas, ty jegu daugiau, koncentracija, nusiteikimas, pumpas..
EDIT: ai biski pats parmisau ka rasiaunu ziaurumas tame, kad per daug tos energijos buvo, nu sunku papasakot
Na jau biski cia perlenkiat su tuo nox pump.... Jei jau sakai kad sis geriau veikia nei 3 kauseliai jacko, tai kogero tikrai nesi bandes 3 kauseliu jacko.... siaip esu pakankamai jautrus tiems energetikams ir organizmas tikrai greitai reaguoja... Man asmeniskai nox pump veikimas primine no-xplode... man jacko 2 kauseliai jau gerokai perdaug buvo...o sito pakutis labai normaliai... tikrai zoeleliu extraktu misinukai skiriasi nuo labiau sintetiniu medziagu veikimo...
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
- Atsiliepimai: 2
#483 2010-11-13 22:30
Happybody rašė:
Ar tiktu prie http://www.bodybuilding.com/store/univ/pump.html vartot monohidrata + primest gryno Grynas AAKG. ? Dėl gryno aakg tai žinau , kad rekomenduoja primest , bet kokiom dozėm ? kiek g?
AAKG per diena reikia nemaziau 6g.
Neprisijungęs
- Happybody
- Atkaklus dalyvis
#484 2010-11-13 23:45
Foundational Creatine Matrix 3000mg
Magnesium Creatine Chelate (MCC) *
Tricreatine Malate (TCM) *
Creatine Ethyl Ester (CEE) *
O dėl monohidrato ? pumpe kaip matau irgi yra 30 g kreatino matricų , ar verta primesdinėti monohidrata dar?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#485 2010-11-14 13:43
Happybody rašė:
Foundational Creatine Matrix 3000mg
Magnesium Creatine Chelate (MCC) *
Tricreatine Malate (TCM) *
Creatine Ethyl Ester (CEE) *
O dėl monohidrato ? pumpe kaip matau irgi yra 30 g kreatino matricų , ar verta primesdinėti monohidrata dar?
ne 30gr o 3gr
Neprisijungęs
- Happybody
- Atkaklus dalyvis
#486 2010-11-14 14:05
Oi ne taip paskaiciavau . tai verta primesdinet monohidrata ?
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#487 2010-11-14 16:50
turi kas nors is dyleriu ta doriano noxpumpa?
Neprisijungęs
- shop'as
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-09-08
- Žinutės: 18
#488 2010-11-14 19:01
http://shop.kulturizmas.net/ultralife-n … -xtreme-30
cia labai ir taip gera kaina
be to dovanu gera ultralife gertuve
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 889
#489 2010-11-14 20:46
Turi Valdas dar berods, bet tai manau pas jį bus "šiek tiek" brangiau Kažin kodėl toks nepopuliarus produktas, kiek teko girdėti atsiliepimų tai vienas stipriausiu NO. Pigiau negu k.net shop'e nelabai išeina gaut.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#490 2010-11-14 20:50
mauglis rašė:
Turi Valdas dar berods, bet tai manau pas jį bus "šiek tiek" brangiau
Kažin kodėl toks nepopuliarus produktas, kiek teko girdėti atsiliepimų tai vienas stipriausiu NO. Pigiau negu k.net shop'e nelabai išeina gaut.
aha pritariu, kaina cia lb gera, tai nlb apsimoka ji ir pardavinet taip sakant is po stalo. aisku kaina atrodo didele, bet jis brangus ir yra. Toj pacioj anglijoje sake sunku rast pigiau nei ~30GBP, kas butu ~120-125lt kokie. o siaip as jau cia kazkur skaiciau, bet apie ji tikrai geru atsiliepimu yra ir tikrai zinau, kad ne tik is "vaiku". tarkim anam forume mendelsonas rase, kad jam nox pump'as vienas is 2-3 geriausiu, o jis gal 140kg koki sveria, nu kas nezinot kas jis toks, tai rimtas dede
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#491 2010-11-14 21:16
Kad suprasti rimtumą, reikia paminėti 250kg spaudimą
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#492 2010-11-14 21:18
mauglis rašė:
be maikes beja maugli, bet ant traukos ir pritupimu dar jauciu sukovotum, ar ne?
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2010-11-14 21:19)
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#493 2010-11-14 21:21
SenasSportas rašė:
mauglis rašė:
be maikes
beja maugli, bet ant traukos ir pritupimu dar jauciu sukovotum, ar ne?
Kažin girdėjau, kad užsinorėjęs jis gali ir gan neblogai tūptelti
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#494 2010-11-14 21:25
mauglis rašė:
SenasSportas rašė:
mauglis rašė:
be maikes
beja maugli, bet ant traukos ir pritupimu dar jauciu sukovotum, ar ne?
Kažin
girdėjau, kad užsinorėjęs jis gali ir gan neblogai tūptelti
nu girdejau ir as speju ir be treniruociu skaiciai butu 200+, o jei kelis menesiukus treniruociu tam skirtu
bet siaip idomiai jis, jam neidomu nei traukt nei tupt kai suprantu, ir dar pastebejau is protokolu, arba jis varo max, arba isvis nevaro. toks jausmas, kad jam koks 290 tai ne joks ne rezultatas, o eina visada ant rekordu tik ar pan. lb didelius svorius iskart uzsako, arba praleidzia daug. arba maciau kazkada viena isspaude, antro ne, trecio net nebebande
nu siaip tu jauciu geriau zinai tokius niuansus, man tik toks ispudis susidare daznai protokolus nagrinejant gal ir nusisneku visai
ps: robse ar dar kas jei pamatysit, jauciu trinkit tokius nukrypimus
Neprisijungęs
- P406
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-08
- Žinutės: 623
- Atsiliepimai: 4
#495 2010-11-14 22:19
SenasSportas rašė:
mauglis rašė:
SenasSportas rašė:
be maikesbeja maugli, bet ant traukos ir pritupimu dar jauciu sukovotum, ar ne?
Kažin
girdėjau, kad užsinorėjęs jis gali ir gan neblogai tūptelti
nu girdejau ir as
speju ir be treniruociu skaiciai butu 200+, o jei kelis menesiukus treniruociu tam skirtu
bet siaip idomiai jis, jam neidomu nei traukt nei tupt kai suprantu, ir dar pastebejau is protokolu, arba jis varo max, arba isvis nevaro. toks jausmas, kad jam koks 290 tai ne joks ne rezultatas, o eina visada ant rekordu tik ar pan. lb didelius svorius iskart uzsako, arba praleidzia daug. arba maciau kazkada viena isspaude, antro ne, trecio net nebebande
nu siaip tu jauciu geriau zinai tokius niuansus, man tik toks ispudis susidare daznai protokolus nagrinejantgal ir nusisneku visai
ps:robse ar dar kas jei pamatysit, jauciu trinkit tokius iškrypimus
Neprisijungęs
- cailas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-11-01
- Žinutės: 45
#496 2010-11-14 22:31
Ant Cellmass pakuotes raso,kad rekomenduoja jungti su No-explode. Kaip zinom cellmasse yra glutamino,kuris nepatartinas vartojant NO ir pacio No-explode instrukcija raso,kad nevartot su glutaminu. Tai kaip cia yra istikruju?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#497 2010-11-14 22:36
cailas rašė:
Ant Cellmass pakuotes raso,kad rekomenduoja jungti su No-explode. Kaip zinom cellmasse yra glutamino,kuris nepatartinas vartojant NO ir pacio No-explode instrukcija raso,kad nevartot su glutaminu. Tai kaip cia yra istikruju?
nu cellmass su xplode sukurti kartu vartoti, taip kad keista, kad tokie klausimai kyla siaip KARTU geriau nevartoti glutamino ir nox, ir daug. o ten keli gramai glutamino gauti per diena su cellmass tai isvis jokios itakos nedaro. zodziu viska pasako tas, kad jie ir sukurti kad vienas kita papildytu vienas pries trefke, kitas po..viskas normaliai.
nepatartina kokiu 10gr gryno glutamino mesti i kokteili kartu su xplode ir gert :")_
Neprisijungęs
- butuzzic
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-03-01
- Žinutės: 226
#498 2010-11-14 22:37
cailas rašė:
tai no-xplode vartojamas juk pries treniruote, o cell mass po jos... vienas kitam netrukdo.
Neprisijungęs
- cailas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-11-01
- Žinutės: 45
#499 2010-11-15 13:41
Supratau, o kaip su cee vandens kaupimu, stipriai jis ji kaupia? Nes siuo metu geriu kre-alkaline, kadangi nenoriu vandens kaupimo. Nebutu geriau HMB su kre-alkaline jungt vietoi cellmas, prie noex ir nitrix? Atsistatymui geriu bcaa ir proteina.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#500 2010-11-15 15:36
CEE yra per viduri Monohydrato ir Kre-alkalyno pagal kaupima
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 18 19 20 21 22 … 235