Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Peter21
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-12-22
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#1 2010-12-22 18:15

Sveiki

Sveiki, aš Petras, man 36. Dabar gyvenu netoli kauno. 7 metus treniruojuosi. Turiu nuostabę šeima ir 2 nuostabius vaikus, tomą ir agnę ir savo mylimąją Rusnę. Esų rusų tautybės, bet jau 4 metus gyvenu Lietuvoje. Kadangi Rusijoje gyvenau galima sakyt tarp lietuvių tai nuo mažens mokėjau lietuviškai. Kadangi man tiek daug gerų dalykų pripasakojo apie Lietuvą, nusprendžiau čia atvykt ir čia sutikau savo mylimąją.

kolas tiek. cool

Neprisijungęs

Metaninis
Stuburatorius
Registravosi: 2010-10-12
Žinutės: 490

#2 2010-12-22 18:49

Re: Sveiki

Peter21 rašė:

Sveiki, aš Petras, man 36. Dabar gyvenu netoli kauno. 7 metus treniruojuosi. Turiu nuostabę šeima ir 2 nuostabius vaikus, tomą ir agnę ir savo mylimąją Rusnę. Esų rusų tautybės, bet jau 4 metus gyvenu Lietuvoje. Kadangi Rusijoje gyvenau galima sakyt tarp lietuvių tai nuo mažens mokėjau lietuviškai. Kadangi man tiek daug gerų dalykų pripasakojo apie Lietuvą, nusprendžiau čia atvykt ir čia sutikau savo mylimąją.

kolas tiek. cool

nu cia geras big_smile big_smile big_smile

Neprisijungęs

ZxsDruvC
Naujas dalyvis
Vietovė: Panevezys
Registravosi: 2010-12-19
Žinutės: 17

#3 2010-12-22 20:27

Zinai kur randiesi? big_smile

Neprisijungęs

provironas
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-11-28
Žinutės: 793
Atsiliepimai: 11

#4 2010-12-22 21:16

Nieko cia nuostabaus ,zmogus rado  forume skilty: PRADZIA - PRISISTATYMAI IR PASVEIKINIMAI,galvoja reikia pasisveikinti smile reikia buti draugisku smile su LABUSAIS  big_smile

Neprisijungęs

Nierkis
Kalbus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-10-03
Žinutės: 79
Atsiliepimai: 2

#5 2010-12-23 11:17

Nu jis pasakė "7 metus treniruojuosi."  Ką jum dar neužtenka? big_smile big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#6 2010-12-23 14:59

Peter21 rašė:

kolas tiek. cool

cia kulturizmo forumas, o ne pazinciu big_smile
nors, visai smagu buvo isgirsti miela meiles istorija roll as kartais irgi bunu romantiskas ir jautrus big_smile

ka nors apie sporta gal papasakosi?

Neprisijungęs

Nesustabdomas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-17
Žinutės: 43

#7 2010-12-24 02:47

Man atrodo cia vienas is tu atveju kada pagyvenes zmogus sportuoja reguleriai norint palaikyti forma ir gera savijauta.. nepaisant to sveikas atvykes, lauksim daugiau ziniu apie tave sporto srityje smile

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#8 2010-12-24 10:26

Nesustabdomas rašė:

Man atrodo cia vienas is tu atveju kada pagyvenes zmogus sportuoja reguleriai norint palaikyti forma ir gera savijauta.. nepaisant to sveikas atvykes, lauksim daugiau ziniu apie tave sporto srityje smile

Kai tau bus 36, tu savęs pagyvenusiu tikrai nelaikysi.

Neprisijungęs

Nesustabdomas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-17
Žinutės: 43

#9 2010-12-24 10:50

gazuotas rašė:

Nesustabdomas rašė:

Kai tau bus 36, tu savęs pagyvenusiu tikrai nelaikysi.

turiu omeny ne pagal, pasaulines sveikatos organizacijos pasiulytus zmogaus amziaus tarpsnius, bet, kad pagyvenes - mates pakankamai gyvenimo

Neprisijungęs

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net