Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

• Pradžia
  •  » Sveikata
  •  » Noriu iveikti pirma maratona savo gyvenime spalio menesi bet....?
stangas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 47
Atsiliepimai: 0

#1 2011-01-06 18:47

Noriu iveikti pirma maratona savo gyvenime spalio menesi bet....?

Sveiki man 17 metu smile Tai va spalio menesi vyks maratonas, tai galvuoju kad reiketu turetu tai kaip tiksla 2011 metam. Manau kad man uztektu 3 menesiu kad gauti ta forma, kad iveikciau maratona. Bet ir nenoriu, palikt labai kudas per ta laika, nes mes tikriausiai visi zinome, jeigu daug begiosiu tai prarasiu mases. Tai kaip galvuojate, kaip man geriausiai butu suderinti tuos 2 dalykus? Nes tikria noriu iveikt maratona kol dar jaunas, nes noriu kad gelaciau pasakyt sau ''As iveikiau maratona''? big_smile Nu zinau kad cia kulturistu forumas, bet kiek manote reiketu kad gauti gera forma maratonui, ir kiek kartu per savaite biegioti? Atsiprasau del gramatikos

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 1743
Atsiliepimai: 7

#2 2011-01-07 13:44

Re: Noriu iveikti pirma maratona savo gyvenime spalio menesi bet....?

Kiek kilometru maratonas?

Neprisijungęs

stangas
Naujas dalyvis

#3 2011-01-07 15:54

Apie 42 km.

Neprisijungęs

TurnykMaster
Dažnas dalyvis
Vietovė: Narnia
Registravosi: 2010-03-23
Žinutės: 677
Atsiliepimai: 2

#4 2011-01-07 16:03

stangas rašė:

Apie 42 km.

yikes

Neprisijungęs

stangas
Naujas dalyvis

#5 2011-01-07 16:06

Kas? big_smile

Neprisijungęs

sidaz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2009-07-29
Žinutės: 958
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 1

#6 2011-01-07 16:38

Gal koks puloveris padetu, krutines lasta padidinti, bet cia rimtas dalykas maratonas geriau kokio trenerio klausk kaip ruostis

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 1743
Atsiliepimai: 7

#7 2011-01-07 16:53

Jeigu tu nebegioji ir per ~10men zadi pasiruost 42km prabegt nesustojant, tai juokauji turbut

Neprisijungęs

TurnykMaster
Dažnas dalyvis
Vietovė: Narnia
Registravosi: 2010-03-23
Žinutės: 677
Atsiliepimai: 2

#8 2011-01-07 17:29

stangas rašė:

Kas? big_smile

Nu ta prasme OHO !!!!!

Neprisijungęs

Uzsispyres16
Dažnas senbūvis
Vietovė: Elektrenai
Registravosi: 2010-08-01
Žinutės: 1253
Įspėjimai: 1

#9 2011-01-07 17:51

stangas rašė:

Sveiki man 17 metu smile Tai va spalio menesi vyks maratonas, tai galvuoju kad reiketu turetu tai kaip tiksla 2011 metam. Manau kad man uztektu 3 menesiu kad gauti ta forma, kad iveikciau maratona. Bet ir nenoriu, palikt labai kudas per ta laika, nes mes tikriausiai visi zinome, jeigu daug begiosiu tai prarasiu mases. Tai kaip galvuojate, kaip man geriausiai butu suderinti tuos 2 dalykus? Nes tikria noriu iveikt maratona kol dar jaunas, nes noriu kad gelaciau pasakyt sau ''As iveikiau maratona''? big_smile Nu zinau kad cia kulturistu forumas, bet kiek manote reiketu kad gauti gera forma maratonui, ir kiek kartu per savaite biegioti? Atsiprasau del gramatikos

sekmes

Neprisijungęs

stangas
Naujas dalyvis

#10 2011-01-07 20:59

Aciu smile

Bet nezinau ar tai verta, nes skaiciau kad tiek begti labai kenkia kunui.

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413
Atsiliepimai: 1

#11 2011-01-07 21:08

utiutiu tas vienas kartas nubegimas nenumirsi , bet as skaitau kad jeigu tiek noretum nubegt tai tu bent jau nesiruoses va dabar kokia 20-30km turetum nubegt , nes jeigu  nubegi dabar kokius 5kg tai cia ner apie ka kalbet net

Neprisijungęs

Arunas999
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-06-03
Žinutės: 149

#12 2011-01-10 08:53

stangas rašė:

Nezinau ar imanoma per tiek laiko pasiruosti, bet as kaip siek tiek begiojes galiu pasakyti tik tiek, kad pasiruosimas iki apsisisiojimo parastas - begti, begti, begti, ....... As darydavau taip, 2 dienas begi po 20 - 25 km. , trecia diena laisva. Ateis tokia diena kai begdamas galesi tiesiog pamirsti kad begi (juk kai eini i parduotuve alaus, juk negalvoji apie tai kad eini, o galvoji apie alu lol tai ir cia bus panasaiai, begi o mintimis tu visai kitur ....) va nuo to momento tavo potencialios distancijos ilgis darosi jau atitinkamas....

Neprisijungęs

sportoholikas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-01-11
Žinutės: 44

#13 2011-01-10 18:52

sake,kad internete yra visa maratono pasiruosimo programa.Ieskok

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

• Pradžia
  •  » Sveikata
  •  » Noriu iveikti pirma maratona savo gyvenime spalio menesi bet....?
Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net