Puslapiai: 1 … 42 43 44 45 46 … 169
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Orginalas/klastotė
- gintaras1982
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 91
- Atsiliepimai: 0
#1076 2011-03-18 19:49
Re: Orginalas/klastotė
ka cia gincijates utiutiu
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-07
- Žinutės: 361
- Atsiliepimai: 1
#1077 2011-03-18 19:49
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
tu sakei ne tik man ta, o visam forumui, nemaisyk tokiu dalyku. is vaistines deca po 80lt tik gera tavo manymuKur tu matei deca po 80 lt vaistinej ?
Maciau tik Retabolili richter firmos , ir Olandiska Susta . Retabolilis kainuoja apie vidutiniskai 18-19 litu
.
tai skaiciuojam standarta, ir keik gaunasi>? o retabolil ne deca? bibolil bus uzrasyta tai bibolilu ir vadinsi?
grubiai 50mg, 20lt 20x4 - 80lt 1 deca standartine.
Na jei sakai kad bibolina turi pardavimui, tau gerai
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
- Registravosi: 2008-11-01
- Žinutės: 1611
- Atsiliepimai: 5
#1078 2011-03-18 19:52
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Nes as jam ta sakiau , kai bande man parduoti kai ka![]()
tu sakei ne tik man ta, o visam forumui, nemaisyk tokiu dalyku. is vaistines deca po 80lt tik gera tavo manymu
Taip sakiau , ir jei reiks vel ta pakartosiu . Dabar emiau is patikimo zmogaus , ir gerus produktus . Tai nesuku sau galvos . Jei reiks , idesiu i foruma foto siu prepu
. Be tuo esu vares ir vaistinine susta , tai zinok su tuo birzgalu kur vaiksto rinkoje nepalyginsi
.
is foto 100 % gali garantuot ar orginalas ar ne? sunku su tavim diskutuot
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1079 2011-03-18 19:53
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Kur tu matei deca po 80 lt vaistinej ?
Maciau tik Retabolili richter firmos , ir Olandiska Susta . Retabolilis kainuoja apie vidutiniskai 18-19 litu
.
tai skaiciuojam standarta, ir keik gaunasi>? o retabolil ne deca? bibolil bus uzrasyta tai bibolilu ir vadinsi?
Na jei sakai kad bibolina turi pardavimui, tau gerai
sunku sunku...
Paskutinį kartą taisė drugsmylife (2011-03-18 19:54)
Neprisijungęs
- gintaras1982
- Kalbus dalyvis
#1080 2011-03-18 19:54
nu jaunimas ka dar pasakysit:)
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1081 2011-03-18 19:56
gintaras1982 rašė:
nu jaunimas ka dar pasakysit:)
ai....
Paskutinį kartą taisė drugsmylife (2011-03-18 19:56)
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
#1082 2011-03-18 19:56
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
tu sakei ne tik man ta, o visam forumui, nemaisyk tokiu dalyku. is vaistines deca po 80lt tik gera tavo manymuKur tu matei deca po 80 lt vaistinej ?
.
Tu man primeni , ta Mr.Steroid . Kalbi daug bet nieko i tema . Sulygink mg prie mg , pvz Sustos is vaistines ir kokios nors kur paduodama dyleriu . Jei vaistinines Sustos testas parodys 100 % koncentracija 250 + - , o ta kur parduodama dylerio gali parodyti kokius 250 ar isviso nieko , tik alieju . Jauti skirtuma ? Nesakysiu nei kainu vaiksciuojanciu cia , nei man idomu su tavimi diskutuoti . Tik sakiau kad pirkdamas vaistineje , turi 100 % ir tiek . O tu cia , skeli skandalus , kad nepadarei sau biznio . Man neidomu , kas ka varo , tiesiog issakau savo nuomone , kuri pagrista ne tik kazkokiom teorinem ziniom , bet ir praktika . Ir nematau cia reikalo su tavimi diskutuoti , nes esi man neidomus zmogau
. Peace
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
#1083 2011-03-18 20:03
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
tu sakei ne tik man ta, o visam forumui, nemaisyk tokiu dalyku. is vaistines deca po 80lt tik gera tavo manymuTaip sakiau , ir jei reiks vel ta pakartosiu . Dabar emiau is patikimo zmogaus , ir gerus produktus . Tai nesuku sau galvos . Jei reiks , idesiu i foruma foto siu prepu
. Be tuo esu vares ir vaistinine susta , tai zinok su tuo birzgalu kur vaiksto rinkoje nepalyginsi
.
Is foto as nieko negaliu pasakyti , nes juos blogos kokybes . Bet is siu prepu , pats vartojau tik propa huangshi , tai man patiko . Del greaterio , nezinau nebandziau Fenylo , tai nieko negaliu komentuoti . Bet naudojau , deca greater firmos , man ji nesuveike . Nesakau kad ir pas ji fuflo , reik geresniu foto
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1084 2011-03-18 20:04
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Kur tu matei deca po 80 lt vaistinej ?
.
Tu man primeni , ta Mr.Steroid . Kalbi daug bet nieko i tema . Sulygink mg prie mg , pvz Sustos is vaistines ir kokios nors kur paduodama dyleriu . Jei vaistinines Sustos testas parodys 100 % koncentracija 250 + - , o ta kur parduodama dylerio gali parodyti kokius 250 ar isviso nieko , tik alieju . Jauti skirtuma ? Nesakysiu nei kainu vaiksciuojanciu cia , nei man idomu su tavimi diskutuoti
. Tik sakiau kad pirkdamas vaistineje , turi 100 % ir tiek . O tu cia , skeli skandalus , kad nepadarei sau biznio . Man neidomu , kas ka varo , tiesiog issakau savo nuomone , kuri pagrista ne tik kazkokiom teorinem ziniom , bet ir praktika . Ir nematau cia reikalo su tavimi diskutuoti , nes esi man neidomus zmogau
. Peace
apie zmogaus idomumus kalbi tai isvis su tavim ner ka diskutuot. nusirasaii konkreciai, lendi ten kur nereikia, kakzokius biznius mini, as kalbu faktais. o tu savo ambicijom... visi tau blogi is forumo...
Paskutinį kartą taisė drugsmylife (2011-03-18 20:07)
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1085 2011-03-18 20:07
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Taip sakiau , ir jei reiks vel ta pakartosiu . Dabar emiau is patikimo zmogaus , ir gerus produktus . Tai nesuku sau galvos . Jei reiks , idesiu i foruma foto siu prepu. Be tuo esu vares ir vaistinine susta , tai zinok su tuo birzgalu kur vaiksto rinkoje nepalyginsi
.
Is foto as nieko negaliu pasakyti , nes juos blogos kokybes . Bet is siu prepu , pats vartojau tik propa huangshi , tai man patiko . Del greaterio , nezinau nebandziau Fenylo , tai nieko negaliu komentuoti . Bet naudojau , deca greater firmos , man ji nesuveike . Nesakau kad ir pas ji fuflo , reik geresniu foto
jei tau patiko kiniskas, tai jau jis orginalas? ir dar kuo skiriasi greater nuo huangshi?
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
#1086 2011-03-18 20:08
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
tai skaiciuojam standarta, ir keik gaunasi>? o retabolil ne deca? bibolil bus uzrasyta tai bibolilu ir vadinsi?grubiai 50mg, 20lt 20x4 - 80lt 1 deca standartine.
Tu man primeni , ta Mr.Steroid . Kalbi daug bet nieko i tema . Sulygink mg prie mg , pvz Sustos is vaistines ir kokios nors kur paduodama dyleriu . Jei vaistinines Sustos testas parodys 100 % koncentracija 250 + - , o ta kur parduodama dylerio gali parodyti kokius 250 ar isviso nieko , tik alieju . Jauti skirtuma ? Nesakysiu nei kainu vaiksciuojanciu cia , nei man idomu su tavimi diskutuoti
. Tik sakiau kad pirkdamas vaistineje , turi 100 % ir tiek . O tu cia , skeli skandalus , kad nepadarei sau biznio . Man neidomu , kas ka varo , tiesiog issakau savo nuomone , kuri pagrista ne tik kazkokiom teorinem ziniom , bet ir praktika . Ir nematau cia reikalo su tavimi diskutuoti , nes esi man neidomus zmogau
. Peace
apie zmogaus idomumus kalbi tai isvis su tavim ner ka diskutuot. nusirasaii konkreciai, lendi ten kur nereikia, kakzokius biznius mini, as kalbu faktais. o tu savo ambijom... visi tau blogi is forumo...
Apie ka as nusirasau ? Nekalbu ambicijom , o issakau savo nuomone . Be tuo pats lendi kur nereikia , nemokyk tuo kuo pats nezinai , ar esi neisitikines . Nes sakau , kaip yra . Apie biznius , pats zinai , cia tuo nerasysiu .
Jei nori , galim per AP pabendraut
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
#1087 2011-03-18 20:10
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
is foto 100 % gali garantuot ar orginalas ar ne? sunku su tavim diskutuotIs foto as nieko negaliu pasakyti , nes juos blogos kokybes . Bet is siu prepu , pats vartojau tik propa huangshi , tai man patiko . Del greaterio , nezinau nebandziau Fenylo , tai nieko negaliu komentuoti . Bet naudojau , deca greater firmos , man ji nesuveike . Nesakau kad ir pas ji fuflo , reik geresniu foto
jei tau patiko kiniskas, tai jau jis orginalas? ir dar kuo skiriasi greater nuo huangshi?
utiutiu , as tau sakiau kad huangshi originalas ar UG ? . Greater ir Huangshi undergroundiniai prepai. Ir kas ?
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1088 2011-03-18 20:13
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Is foto as nieko negaliu pasakyti , nes juos blogos kokybes . Bet is siu prepu , pats vartojau tik propa huangshi , tai man patiko . Del greaterio , nezinau nebandziau Fenylo , tai nieko negaliu komentuoti . Bet naudojau , deca greater firmos , man ji nesuveike . Nesakau kad ir pas ji fuflo , reik geresniu fotojei tau patiko kiniskas, tai jau jis orginalas? ir dar kuo skiriasi greater nuo huangshi?
utiutiu , as tau sakiau kad huangshi originalas ar UG ?
. Greater ir Huangshi undergroundiniai prepai. Ir kas ?
tu juk vartoji tik orginalus. aciu uz sia nuomone. uzteko sio atsakymo.
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
#1089 2011-03-18 20:15
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
jei tau patiko kiniskas, tai jau jis orginalas? ir dar kuo skiriasi greater nuo huangshi?utiutiu , as tau sakiau kad huangshi originalas ar UG ?
. Greater ir Huangshi undergroundiniai prepai. Ir kas ?
Rask man tai kur sakiau kad vartoju tik originalus ? Ant kiek pamenu , issakiau savo nuomone apie Greater Deca ten . Ir + issakiau savo nuomone apie vaistinine Susta , taigi kur nusisnekejau zmogeli ?
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1090 2011-03-18 20:19
Vitalijus85 rašė:
Apie ka as nusirasau ?
Nekalbu ambicijom , o issakau savo nuomone . Be tuo pats lendi kur nereikia , nemokyk tuo kuo pats nezinai , ar esi neisitikines . Nes sakau , kaip yra . Apie biznius , pats zinai , cia tuo nerasysiu .
tu isakai savo nuomone visiskai ne i tema, apie zmogaus idomumus rasai....
nusirasai apie zmogaus neidomuma, rasau apie deca, tu man apie susta, tada rasai isvis kad tau neidomu su manim diskutuoti, nors kalba eina apie farma konkrecia, tu pradedi apie visai kitka rasyt. ir ta lindima kur nereikia turejau omeny, bizniu skelbima, tau biznis skaitosi gaut 30lt, man cia nebiznis nu jau viskas isasakyta. tu vistiek teisus kad ir kaip bebutu, "aj isivi neidomus tu man"
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1091 2011-03-18 20:21
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
utiutiu , as tau sakiau kad huangshi originalas ar UG ?. Greater ir Huangshi undergroundiniai prepai. Ir kas ?
Rask man tai kur sakiau kad vartoju tik originalus
? Ant kiek pamenu , issakiau savo nuomone apie Greater Deca ten . Ir + issakiau savo nuomone apie vaistinine Susta , taigi kur nusisnekejau zmogeli ?
nu zmogeli viskas ok, baigiam diskusija vistiek neidomu
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
#1092 2011-03-18 20:24
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
tu juk vartoji tik orginalus. aciu uz sia nuomone. uzteko sio atsakymo.Rask man tai kur sakiau kad vartoju tik originalus
? Ant kiek pamenu , issakiau savo nuomone apie Greater Deca ten . Ir + issakiau savo nuomone apie vaistinine Susta , taigi kur nusisnekejau zmogeli ?
nu zmogeli viskas ok, baigiam diskusija
vistiek neidomu
Kas ok ? Tai tu juk ponas teisinguolis , tai rask man kur as nusisnekejau ?
. P.S Geriau papasakok apie ta trena kur stumdei bambaliuose po 10 ml , be etikeciu
. Kas ten per viralas buvo ? Ar jau neatsimeni
?
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1093 2011-03-18 20:29
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Rask man tai kur sakiau kad vartoju tik originalus? Ant kiek pamenu , issakiau savo nuomone apie Greater Deca ten . Ir + issakiau savo nuomone apie vaistinine Susta , taigi kur nusisnekejau zmogeli ?
nu zmogeli viskas ok, baigiam diskusija
vistiek neidomu
Kas ok
? Tai tu juk ponas teisinguolis , tai rask man kur as nusisnekejau ?
. P.S Geriau papasakok apie ta trena kur stumdei bambaliuose po 10 ml , be etikeciu
?
o treno yra, ir ne po 10ml. ir be etikeciu. ir dauguma bus kitu produktu be etikeciu - jei ant ju etiketes buvo tai dabar nebebus
jei tau reikia etikeciu galiu padaryt pagal spec uzsakyma ir uzrasyt 1ml 350mg acetato. bet etiketes atskirai bus, galesi pats uzsiklijuot kaip noresi.
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1094 2011-03-18 20:30
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Apie ka as nusirasau ?
Nekalbu ambicijom , o issakau savo nuomone . Be tuo pats lendi kur nereikia , nemokyk tuo kuo pats nezinai , ar esi neisitikines . Nes sakau , kaip yra . Apie biznius , pats zinai , cia tuo nerasysiu .
tu isakai savo nuomone visiskai ne i tema, apie zmogaus idomumus rasai....
nusirasai apie zmogaus neidomuma, rasau apie deca, tu man apie susta, tada rasai isvis kad tau neidomu su manim diskutuoti, nors kalba eina apie farma konkrecia, tu pradedi apie visai kitka rasyt. ir ta lindima kur nereikia turejau omeny, bizniu skelbima, tau biznis skaitosi gaut 30lt, man cia nebiznisnu jau viskas isasakyta. tu vistiek teisus kad ir kaip bebutu, "aj isivi neidomus tu man"
sitos raides buvo apie teisinguma
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
#1095 2011-03-18 20:33
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
nu zmogeli viskas ok, baigiam diskusijavistiek neidomu
Kas ok
? Tai tu juk ponas teisinguolis , tai rask man kur as nusisnekejau ?
?
o treno yra, ir ne po 10ml. ir be etikeciu. ir dauguma bus kitu produktu be etikeciu - jei ant ju etiketes buvo tai dabar nebebus
jei tau reikia etikeciu galiu padaryt pagal spec uzsakymair uzrasyt 1ml 350mg acetato. bet etiketes atskirai bus, galesi pats uzsiklijuot kaip noresi.
Kaip ir trena pagal savo receptura darai ? . Tuo viskas , ir pasakyta . Ir nebesvaik apie teisinguma . Nes jau juokinga , biskuty , ir isties risame ta diskusija .
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#1096 2011-03-18 20:40
Vitalijus85 rašė:
drugsmylife rašė:
Vitalijus85 rašė:
Kas ok? Tai tu juk ponas teisinguolis , tai rask man kur as nusisnekejau ?
?
jei tau reikia etikeciu galiu padaryt pagal spec uzsakymair uzrasyt 1ml 350mg acetato. bet etiketes atskirai bus, galesi pats uzsiklijuot kaip noresi.
Kaip ir trena pagal savo receptura darai ?
. Tuo viskas , ir pasakyta . Ir nebesvaik apie teisinguma . Nes jau juokinga , biskuty , ir isties risame ta diskusija .
etiketes pagal savo dizaina tau galiu padaryt. o recepturai as jokios itakos neturiu ir neturesiu.
Neprisijungęs
- gintaras1982
- Kalbus dalyvis
#1097 2011-03-18 21:58
vis dar gincijates:) gal fotke nuoroda ar ka imest galit kad pasitikrinciau su savo sudukais:)
Neprisijungęs
- Audriuxs
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-19
- Žinutės: 8
#1098 2011-03-19 14:11
Kaip manot, proviron fake ar ne?
http://img190.imageshack.us/i/bayerproviron25mg.jpg/
Paskutinį kartą taisė Audriuxs (2011-03-19 14:12)
Neprisijungęs
- gintaras1982
- Kalbus dalyvis
#1099 2011-03-19 14:40
http://img861.imageshack.us/i/sam1835.jpg/
http://img840.imageshack.us/content_rou … am1836.jpg
na gal dabar geriau matosi
Paskutinį kartą taisė gintaras1982 (2011-03-19 14:41)
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#1100 2011-03-19 15:28
nu utiutiu lepsynas, nusipirkot utiutiu tai saukites ir pamatysit netriede ce per kelis puslapius
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 42 43 44 45 46 … 169
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Orginalas/klastotė