Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Nuo ko pradėti?
- JepsteR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Ipswich
- Registravosi: 2010-02-13
- Žinutės: 885
- Atsiliepimai: 2
#551 2011-03-21 13:15
Re: Nuo ko pradėti?
1andrius1 rašė:
sveiki.zadu vel pradeti sportuoti,tik nezinau nuo ko pradeti ir kokius papildus vartoti
paskutini karta rimtai sportavau pries 5 m,dabar esu priauges menazai svorio.
tai vat gal kas patartumete kaip numesti svorio?kokius papildus vartoti?kur geriausiai pirkti internetu?ir nuo ko pradeti.
mano ugis 192 svoris 115 amzius 25m.
Pirma susidaryk normale mityba > http://www.kulturizmas.net/mityba-sport … ietos/338/
Antra tinkama programa > http://www.kulturizmas.net/kaip-sukurti … udeau/306/ ir http://www.kulturizmas.net/kaip-sukurti … udeau/386/
Ir trecia jei suderinus tinkama mityba atlieka pinigu, galvok apie papildus. Patarimas butu pirkti is cia > http://www.kulturizmas.net/forumas/f20-skelbimai pardavejai patikimi ir tikrai daug daug pigiau nei is parduotuves.
Del papildu tai pagrindas butu multivitaminai ir mineralai + omega3 (semenu aliejus arba zuvu taukai), isrugu (whey) proteinas, BCAA ir ka nors irebalu deginimui (l-karnitino+greantea arba koki nors burneri(omega3 butinos)).
Paskutinį kartą taisė JepsteR (2011-03-21 13:16)
Neprisijungęs
- Tacke
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-04-20
- Žinutės: 14
- Atsiliepimai: 0
#552 2011-04-20 10:51
Sveiki noriu biski dideles pagalbos, reiketu kad padetumet man suderinti svorio augima nes kazko jo niekaip nepriaugu,naudoju ir maisto papildus tiesiog neperzengiu 65+ svoriu, o ugis 176cm. Ka reiketu padaryti kad augtu svoris ir raumenys nes atroda kad stovi vietoje. Ar gal buti kad priklauso nuo treniruotes? Buciau dekingas uz atsakyma.
Paskutinį kartą taisė Tacke (2011-04-20 10:54)
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Silute
- Registravosi: 2010-11-15
- Žinutės: 1037
#553 2011-04-20 11:03
Valgyk daugiau.
Neprisijungęs
- Tacke
- Naujas dalyvis
#554 2011-04-20 11:05
Tas valgymas buna i diena 3 kartus valgau, bet yra beda tokia kad mano skrandis yra islepes kas nepatinka greit suvirskina ir salina, atroda daug suvalgai bet nieko nepadeda.
Paskutinį kartą taisė Tacke (2011-04-20 11:06)
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
#555 2011-04-20 11:18
Norint priaugt svorio reikia valgyt ne 3 kartus,o 5-6.
Neprisijungęs
- Tacke
- Naujas dalyvis
#556 2011-04-20 11:21
O cia tas pagrindinis maistas butu ryziai,vistiena? o pavalgat pvz vakare ir kosk protejinas butu gerai.
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
#557 2011-04-20 11:24
Pries miega gali varskes pakeli suvalgyt.Pagrindinis maistas butu ryziai,grikiai,kiausiniai,varske,vistiena,zuvis,darzoves,mesa.
Paskutinį kartą taisė griuk_negyvas (2011-04-20 11:27)
Neprisijungęs
- Tacke
- Naujas dalyvis
#558 2011-04-20 11:25
O jugortai? Dekui uz informacija.
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
#559 2011-04-20 11:28
Tacke rašė:
O jugortai? Dekui uz informacija.
na nzn del tu jogurtu.pats juos valgau nebent su varske,kad nebutu sausa.
Neprisijungęs
- Tacke
- Naujas dalyvis
#560 2011-04-20 11:32
O dabar vasarai artejant kaip svori palaikyti daugiau gal skysciu gerti reiketu?
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
#561 2011-04-20 11:39
Tacke rašė:
O dabar vasarai artejant kaip svori palaikyti daugiau gal skysciu gerti reiketu?
Sportuojant reikia daug skysciu gert.Tai nesuprantu ko tu nori?ar priaugt svorio ar palaikyt esama?
Neprisijungęs
- Tacke
- Naujas dalyvis
#562 2011-04-20 11:42
Priaugti, ir kad nekristu svoris.
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
#563 2011-04-20 11:47
Tacke rašė:
Priaugti, ir kad nekristu svoris.
tai maitinkis 5-6 kartus ir augs svoris.Aisku betko valgyt nereikia.Koks turi but maistas jau parasiau.Dar pasiskaityk mitybos skilti ten daug naudingos informacijos apie mityba.
Neprisijungęs
- Tacke
- Naujas dalyvis
#564 2011-04-20 11:52
Dekui.
Neprisijungęs
- RolisKK
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Pakaunė
- Registravosi: 2011-05-12
- Žinutės: 21
#565 2011-05-12 09:06
Tacke rašė:
Sveiki noriu biski dideles pagalbos, reiketu kad padetumet man suderinti svorio augima nes kazko jo niekaip nepriaugu,naudoju ir maisto papildus tiesiog neperzengiu 65+ svoriu, o ugis 176cm. Ka reiketu padaryti kad augtu svoris ir raumenys nes atroda kad stovi vietoje. Ar gal buti kad priklauso nuo treniruotes? Buciau dekingas uz atsakyma.
mielai atiduočiau savo 10-15 kg
atkreipk dėmesį į tai, kaip maitinaisi prieš sportuojant ir dabar. Jei taip pat, tai nėr ko norėt, kad svoris augtų, juk sudegini daug daugiau energijos. Turi išaugti ne tik maisto kiekis, bet ir jo kokybė. Be abejo būta tokių žmonių su greita medžiagų apykaita, kad niekas nepadeda - skrandis dirba, kaip terminatorius
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#566 2011-05-12 10:20
RolisKK rašė:
Tacke rašė:
atkreipk dėmesį į tai, kaip maitinaisi prieš sportuojant ir dabar. Jei taip pat, tai nėr ko norėt, kad svoris augtų, juk sudegini daug daugiau energijos. Turi išaugti ne tik maisto kiekis, bet ir jo kokybė. Be abejo būta tokių žmonių su greita medžiagų apykaita, kad niekas nepadeda - skrandis dirba, kaip terminatorius
Jei svoris neauga, reiskia nevalgo ir viskas, apie kokias super turbo greitas medziagu apykaitas cia kalbi...
Neprisijungęs
- dvp
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-16
- Žinutės: 391
- Atsiliepimai: 1
#567 2011-05-12 11:43
O ka daryt jei del greitos apytakos labai greitai krenta svoris, viena diena nepavalgai normaliai, kad nebutu kaloriju deficito, kita diena jau 0.5kg neber...
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Atsiliepimai: 15
#568 2011-05-12 11:58
dvp rašė:
O ka daryt jei del greitos apytakos labai greitai krenta svoris, viena diena nepavalgai normaliai, kad nebutu kaloriju deficito, kita diena jau 0.5kg neber...
Neverta panikuot del to svorio sokinejimo...taigi raumuo greitai neauga, greitai ir nekrenta; skysciai isbego ir viskas.
Neprisijungęs
- RolisKK
- Naujas dalyvis
#569 2011-05-21 09:27
Makleris rašė:
RolisKK rašė:
Tacke rašė:
atkreipk dėmesį į tai, kaip maitinaisi prieš sportuojant ir dabar. Jei taip pat, tai nėr ko norėt, kad svoris augtų, juk sudegini daug daugiau energijos. Turi išaugti ne tik maisto kiekis, bet ir jo kokybė. Be abejo būta tokių žmonių su greita medžiagų apykaita, kad niekas nepadeda - skrandis dirba, kaip terminatoriusJei svoris neauga, reiskia nevalgo ir viskas, apie kokias super turbo greitas medziagu apykaitas cia kalbi...
Mielas mano, žinau žmonių, kurie daugiau už mane suvalgo (pvz aš 3-4 Karmėlavos cepus iš karto), bet mano ūgio būdami, sveria 10-20kg mažiau už mane. Kaip sakai "turbo" medžiagų apykaita gali būti itin greita ne vien dėl to, kad jis sveikas, kaip jauris, bet ir dėl kai kurių organizmo sutrikimų. Vienas iš jų galiamas, tai skydliaukės problemos. Tai tik vienas iš daugelio, nekalbėsiu apie galimą fauną žarnyne, nes gal būt kas nors valgyti ruošiasi
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#570 2011-05-21 10:51
RolisKK rašė:
Makleris rašė:
RolisKK rašė:
atkreipk dėmesį į tai, kaip maitinaisi prieš sportuojant ir dabar. Jei taip pat, tai nėr ko norėt, kad svoris augtų, juk sudegini daug daugiau energijos. Turi išaugti ne tik maisto kiekis, bet ir jo kokybė. Be abejo būta tokių žmonių su greita medžiagų apykaita, kad niekas nepadeda - skrandis dirba, kaip terminatoriusJei svoris neauga, reiskia nevalgo ir viskas, apie kokias super turbo greitas medziagu apykaitas cia kalbi...
Mielas mano, žinau žmonių, kurie daugiau už mane suvalgo (pvz aš 3-4 Karmėlavos cepus iš karto), bet mano ūgio būdami, sveria 10-20kg mažiau už mane. Kaip sakai "turbo" medžiagų apykaita gali būti itin greita ne vien dėl to, kad jis sveikas, kaip jauris, bet ir dėl kai kurių organizmo sutrikimų. Vienas iš jų galiamas, tai skydliaukės problemos. Tai tik vienas iš daugelio, nekalbėsiu apie galimą fauną žarnyne, nes gal būt kas nors valgyti ruošiasi
Ka čia nusišneki? Tai jei per kartą suvalgo už tave daugiau cepelinų iškarto jau turi ir stori būt?
Kiti žmonės gal aktyvesni, valgo mažiau.
O del tos medžiagų apykaitos, tai čia kiekvienas prisiklauso pasakų iš bobučių kad svorio priaugti dėl jos negali ir tiki tuo, kasdien suvalgo pora sumuštinių šauktšą košės ir skaitosi valgau labai daug
Neprisijungęs
- RolisKK
- Naujas dalyvis
#571 2011-05-21 13:43
Bardo rašė:
RolisKK rašė:
Makleris rašė:
Jei svoris neauga, reiskia nevalgo ir viskas, apie kokias super turbo greitas medziagu apykaitas cia kalbi...Mielas mano, žinau žmonių, kurie daugiau už mane suvalgo (pvz aš 3-4 Karmėlavos cepus iš karto), bet mano ūgio būdami, sveria 10-20kg mažiau už mane. Kaip sakai "turbo" medžiagų apykaita gali būti itin greita ne vien dėl to, kad jis sveikas, kaip jauris, bet ir dėl kai kurių organizmo sutrikimų. Vienas iš jų galiamas, tai skydliaukės problemos. Tai tik vienas iš daugelio, nekalbėsiu apie galimą fauną žarnyne, nes gal būt kas nors valgyti ruošiasi
Ka čia nusišneki? Tai jei per kartą suvalgo už tave daugiau cepelinų iškarto jau turi ir stori būt?
O del tos medžiagų apykaitos, tai čia kiekvienas prisiklauso pasakų iš bobučių kad svorio priaugti dėl jos negali ir tiki tuo, kasdien suvalgo pora sumuštinių šauktšą košės ir skaitosi valgau labai daug
Nebūk toks kategoriškas, jei spėlioji: "Kiti žmonės gal aktyvesni, valgo mažiau" nekalbu apie gal, kalbu apie konktečius faktus. Vienodai sportuodavom, panašiai valgydavom ir panašų maistą, bet vienam eina į kūną, kitam ne. Nereikia karščiuotis tamsta Medžiagų apykaitos greitis nėra vienodas pas visus ir tai faktas, jei nesutinki, tuomet eik ginčytis į medikų forumus, nes tai jų įrodyta tiesa.
Visi sutinkam, kad stambiausi tie, kurie daugiausiai suvalgo, bet kiekviena taisyklė, kaip ir ši, turi išimčių. Būtent apie vieną iš tų išimčių ir norėjau pasakyti pradžioj, nes pagal visus, vieno iš šios temos iniciatorių požymius, jis kaip tik čia ir patenka - valgo normaliai, sportuoja, o svoris neauga.
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Atsiliepimai: 4
#572 2011-05-21 13:48
RolisKK rašė:
Bardo rašė:
RolisKK rašė:
Mielas mano, žinau žmonių, kurie daugiau už mane suvalgo (pvz aš 3-4 Karmėlavos cepus iš karto), bet mano ūgio būdami, sveria 10-20kg mažiau už mane. Kaip sakai "turbo" medžiagų apykaita gali būti itin greita ne vien dėl to, kad jis sveikas, kaip jauris, bet ir dėl kai kurių organizmo sutrikimų. Vienas iš jų galiamas, tai skydliaukės problemos. Tai tik vienas iš daugelio, nekalbėsiu apie galimą fauną žarnyne, nes gal būt kas nors valgyti ruošiasiKa čia nusišneki? Tai jei per kartą suvalgo už tave daugiau cepelinų iškarto jau turi ir stori būt?
O del tos medžiagų apykaitos, tai čia kiekvienas prisiklauso pasakų iš bobučių kad svorio priaugti dėl jos negali ir tiki tuo, kasdien suvalgo pora sumuštinių šauktšą košės ir skaitosi valgau labai daugNebūk toks kategoriškas, jei spėlioji: "Kiti žmonės gal aktyvesni, valgo mažiau" nekalbu apie gal, kalbu apie konktečius faktus. Vienodai sportuodavom, panašiai valgydavom ir panašų maistą, bet vienam eina į kūną, kitam ne. Nereikia karščiuotis tamsta
Medžiagų apykaitos greitis nėra vienodas pas visus ir tai faktas, jei nesutinki, tuomet eik ginčytis į medikų forumus, nes tai jų įrodyta tiesa.
Visi sutinkam, kad stambiausi tie, kurie daugiausiai suvalgo, bet kiekviena taisyklė, kaip ir ši, turi išimčių. Būtent apie vieną iš tų išimčių ir norėjau pasakyti pradžioj, nes pagal visus, vieno iš šios temos iniciatorių požymius, jis kaip tik čia ir patenka - valgo normaliai, sportuoja, o svoris neauga.
tada reikia valgyt dar daugiau ir neverk cia visiem kad svoris neauga... o kad tavo draugas sako kad jis panasiai valgo tai nesireikskia kad taip ir yra...
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#573 2011-05-21 14:22
RolisKK rašė:
Bardo rašė:
RolisKK rašė:
O del tos medžiagų apykaitos, tai čia kiekvienas prisiklauso pasakų iš bobučių kad svorio priaugti dėl jos negali ir tiki tuo, kasdien suvalgo pora sumuštinių šauktšą košės ir skaitosi valgau labai daugNebūk toks kategoriškas, jei spėlioji: "Kiti žmonės gal aktyvesni, valgo mažiau" nekalbu apie gal, kalbu apie konktečius faktus. Vienodai sportuodavom, panašiai valgydavom ir panašų maistą, bet vienam eina į kūną, kitam ne. Nereikia karščiuotis tamsta
Medžiagų apykaitos greitis nėra vienodas pas visus ir tai faktas, jei nesutinki, tuomet eik ginčytis į medikų forumus, nes tai jų įrodyta tiesa.
Šituo sportu, teorine puse daugiau domiuosi apie metus, tokių kurie rašo super greita medžiagų apykaita pas mane, valgau žiauriai daug esu mates šimtus. Paklausi ką valgai, atsakymas būna pora sumuštiniu bandele ir t.t., gale dienos 1,5k kcal jei surenka tai čia jau gerai būna. Žinoma yra ir išimčių nesakau, kad čia visi tokie. Bet kol nemačiau žmogaus dienos valgiaraščio kažką sakyt kad aš nepriaugu svorio dėl medžiagų apykaitos mažų mažiausiai kvaila
Dar vienas dalykas kokiam Petrui "normalus" valgymas, yra sumuštinis su dešra ryte, dieną karbonadas su bulve , vakarieniai koldūnai ar pan. Visų supratimas skiriasi apie tą normalų valgymą. Aš pavalgau nuo 5-6 kiaušinių, kas nors kitas vos ne vos du tesuvalgo, ir jau jaučiasi pilnas.
Neprisijungęs
- RolisKK
- Naujas dalyvis
#574 2011-05-21 15:00
gedemas rašė:
RolisKK rašė:
Bardo rašė:
Visi sutinkam, kad stambiausi tie, kurie daugiausiai suvalgo, bet kiekviena taisyklė, kaip ir ši, turi išimčių. Būtent apie vieną iš tų išimčių ir norėjau pasakyti pradžioj, nes pagal visus, vieno iš šios temos iniciatorių požymius, jis kaip tik čia ir patenka - valgo normaliai, sportuoja, o svoris neauga.tada reikia valgyt dar daugiau ir neverk cia visiem kad svoris neauga... o kad tavo draugas sako kad jis panasiai valgo tai nesireikskia kad taip ir yra...
Verkiu ne aš o iš kitos pusės tai ir yra forumo pagrindas - kažkas "verkia" (ar klausia, ar prašo ir t.t.) , kažkas pataria, ką daryti. Nebus tokių - nebus forumo, arba vien blevyzgom užsiima, žinau tokių forumų, kur naujokai baninami už delitantiškumą ir tie forumai pasmerkti
Neprisijungęs
- RolisKK
- Naujas dalyvis
#575 2011-05-21 15:04
Bardo rašė:
RolisKK rašė:
Bardo rašė:
Visi sutinkam, kad stambiausi tie, kurie daugiausiai suvalgo, bet kiekviena taisyklė, kaip ir ši, turi išimčių. Būtent apie vieną iš tų išimčių ir norėjau pasakyti pradžioj, nes pagal visus, vieno iš šios temos iniciatorių požymius, jis kaip tik čia ir patenka - valgo normaliai, sportuoja, o svoris neauga.Šituo sportu, teorine puse daugiau domiuosi apie metus, tokių kurie rašo super greita medžiagų apykaita pas mane, valgau žiauriai daug esu mates šimtus. Paklausi ką valgai, atsakymas būna pora sumuštiniu bandele ir t.t., gale dienos 1,5k kcal jei surenka tai čia jau gerai būna. Žinoma yra ir išimčių nesakau, kad čia visi tokie. Bet kol nemačiau žmogaus dienos valgiaraščio kažką sakyt kad aš nepriaugu svorio dėl medžiagų apykaitos mažų mažiausiai kvaila
Dar vienas dalykas kokiam Petrui "normalus" valgymas, yra sumuštinis su dešra ryte, dieną karbonadas su bulve , vakarieniai koldūnai ar pan. Visų supratimas skiriasi apie tą normalų valgymą. Aš pavalgau nuo 5-6 kiaušinių, kas nors kitas vos ne vos du tesuvalgo, ir jau jaučiasi pilnas.
O čia visiškai teisus esi reikia pamatyt tikrąjį jo racioną tai viena. Kita, dėl ko sutinku - kad būna išimčių
Beje, dabar laikas pasisakyt tam kuris klausė apie savo problemą. kas per mityba pas jį?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Nuo ko pradėti?