Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Chaser
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-03-30
Žinutės: 6
Atsiliepimai: 0

#1 2011-03-30 18:39

Reikia patarimo, pagalbos del papildu vartojimo. ACIU!

Sveiki,
Cia mano pirma zinute. TIkiuosi sulauksiu atsakymu, patarimu, rekomendaciju, buciau labai dekingas uz tai.

Pries du metus sprotavau impulse.Pora sezonu iki vasaros, paskui rudeni pradejau vel, ir pasitempaiu rasicius rankos, ir nesprotavau  2 metus.
dabar pries 2 menesius vel pradejau (vasario viduri). Mano ugis 182. pradejus sprotuot sveriau 69 kg. valgydavau vos viena kart per diena...  pasprotavau menesi ir  sveriau 74 kilogramus. Labai pradejau daug valgyti maisto - stengiuosi toki koks psortui reikalingas.  dabar jau  2 su puse menesio sportuoju.
Pries savaite nusipirkau  all stars amino 1000 ir  creatin monohydrat. Naudoju gal kokai savate.
Klausimas butu, kadangi as po poros menesiu greicausiai turesiu menesiui isvykti, ir negalesiu sprotuot, ar man isvis reikai tuos papildus naudoti? Gal nebenaudoti? O jei naudoti, ten pagal instrukcija naudoti rekomenduoja 6 savaites, tai gla suvarot ir paskui nebevarotot? ar tai pakenktu mano kunui? Snekejau su draugu, sake kad man viskas nutraukus lpapildus pavirs lasiniais... to as nenoriu  ir tia mane isgasdino.Tad labai noreciau patarimu ir pasiulymu, kaip elgtis?
Labai labai aciu,
C.

Neprisijungęs

Rytiss
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 34
Atsiliepimai: 0

#2 2011-03-30 19:24

Re: Reikia patarimo, pagalbos del papildu vartojimo. ACIU!

Kai nesportuosi tikslo vartoti papildų nėra nebent kokias aminkes, kad neprarastum ką jau pasiekėj.
O papildai nevirs lašiniais - čia didelė nesamonė, ką skiedžia nieko nesuprantantys ir jie neskiria anabolinių steroidų(nors ir po jų kurso nebus tų lašinių) nuo proteino ar maisto medžiagų, kurių negauni su maistu.
Čia tas pats jei vartotum mėsą ar kitą baltymingą maistą, o paskui nebevartotum ir taptum storu...?

Paskutinį kartą taisė Rytiss (2011-03-30 19:26)

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#3 2011-03-30 20:21

Re: Reikia patarimo, pagalbos del papildu vartojimo. ACIU!

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net