Puslapiai: 1 … 4 5 6 7 8 … 168
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Pagaliau
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#126 2011-06-12 20:39
Re: Pagaliau
Vtuuf rašė:
Robšė rašė:
Jei tikrai noresi, tai ir antra ausim isgirsi bei apsisviesi pats
Visų pirma, tas "apšviesk" turbūt per daug sarkastiškai nuskambėjo. O jei rimčiau, tai aš kiek ieškau nieko nerandu apie tai kaip tas proteinas padaromas, tai telieka įsivaizduoti
P.S. Super avataras
pabandyk cia pasiskaitinet: http://www.kulturizmas.net/forumas/view … hp?id=4919
Neprisijungęs
- Vtuuf
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-05-27
- Žinutės: 180
- Atsiliepimai: 0
#127 2011-06-12 21:06
Robšė rašė:
Vtuuf rašė:
Robšė rašė:
Jei tikrai noresi, tai ir antra ausim isgirsi bei apsisviesi pats
Visų pirma, tas "apšviesk" turbūt per daug sarkastiškai nuskambėjo. O jei rimčiau, tai aš kiek ieškau nieko nerandu apie tai kaip tas proteinas padaromas, tai telieka įsivaizduoti
P.S. Super avataraspabandyk cia pasiskaitinet: http://www.kulturizmas.net/forumas/view … hp?id=4919
Aciū
Neprisijungęs
- nepyragas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: vilnius
- Registravosi: 2010-04-13
- Žinutės: 101
#128 2011-06-12 21:42
stiprus rašė:
NATURAL1978 rašė:
stiprus rašė:
Geriausiai butu zmogui apsisprest, boksas ar kulturizmas, nes sitie dalykai nelabai dera, vienas arba kitas ( nu gali biski kriausyte padauzyt ), bet as manau susikoncentruoti turi ties vienu tiksklu:)
as juk niekada net mintyse nebuciau pavadines save kulturistu.cia su jumis rasinejuos todel kad galiu pasidalinti svoriu kilnojimo praktika ir kai kuriais kitais klausimais.matai apie kovinius dalykus nera ka rasinetis dediesi pirstines ir davai- raundas.o cia yra vietos diskusijai.
koncentracija ties vienu tikslu matau prasminga jai tu idejes visa gyvenima i viena krypti uzdirbsi pinigu.pvz mano sunus boksininkas -jau 4 kart lietuvos cempijonas ir jau alga uz sporta kas men.gauna.jei laimes ateityje uz vyrus europos cemp tai iki gyvos galvos bus uzsidirbes cempijono renta 2500 lt i men.tai manau yra del ko sportuoti.gales i pencija iseiti ir kad 25 metu.
o kaip mes visi zinom kulturizme reikia belekiek ideti ir 0 lt horizonte ,kad tapsi top 10 profu tai zinai sancu nera. Zuras kol kas ten kazka gal ir uzdirba daugiau tai nzn.o tai kiek idejo i save.ir pakratys kojas nuo tos hemijos nesulaukes 60.ir ka ?o olimpineje sakoje laimi bent europos cemp ir kokie 70000 lt kiseneje.
manes gaila tevai nepastate tinkama linkme(priesingai kaip as saviskio) ir nepradejau kokios rimtos sakos sportuoti rimtai.
o svoriu kilnojimas limpa prie beveik visu sportu ,gal prie sachmatu tik ne.Kulturistas, megejas jau buvai, gal ir profas as to nzn, del boxso, tai viskas ten gerai, tik manau, kad zmogus turi issirinkti, tai ko jam reikia, ar tai kovos menai, ar kulturizmas ( kulturizmas, tai auginimas raumenu mases, atsizvelgiant i proporcijas ), tai net nzn ar rasai i tinkama foruma, mes cia susirinke, konsultuotis del raumenu aginimo ir proporciju derinimo, bet jei kalbant apie raumenu stiprinima, tai daugumoje, ypac kovos sportuose, tai yra pagrindas
pats nejauti kaip nusisneki, zmogus tau viska paaiskino, o tu vel savo... jis N metu gelezis kilnoja ir kovos sportu uzsiema, o tu jam aiskini kaip kokiam pienburniui kas yra kulturizmas ir kas kovos sportuose svarbu, tai kur logika?? jei forumas vadinasi kulturizmas, tai dar nereiskia, kad jame gali rasyt ir diskutuoti tik kulturistai , ir nuo kada boksas ir svoriu kilnojimas yra nesudaerinami dalykai?? nesidaryk sau gedos, nes visiskai kiauras esi.
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#129 2011-06-13 13:50
nepyragas rašė:
stiprus rašė:
NATURAL1978 rašė:
as juk niekada net mintyse nebuciau pavadines save kulturistu.cia su jumis rasinejuos todel kad galiu pasidalinti svoriu kilnojimo praktika ir kai kuriais kitais klausimais.matai apie kovinius dalykus nera ka rasinetis dediesi pirstines ir davai- raundas.o cia yra vietos diskusijai.
koncentracija ties vienu tikslu matau prasminga jai tu idejes visa gyvenima i viena krypti uzdirbsi pinigu.pvz mano sunus boksininkas -jau 4 kart lietuvos cempijonas ir jau alga uz sporta kas men.gauna.jei laimes ateityje uz vyrus europos cemp tai iki gyvos galvos bus uzsidirbes cempijono renta 2500 lt i men.tai manau yra del ko sportuoti.gales i pencija iseiti ir kad 25 metu.
o kaip mes visi zinom kulturizme reikia belekiek ideti ir 0 lt horizonte ,kad tapsi top 10 profu tai zinai sancu nera. Zuras kol kas ten kazka gal ir uzdirba daugiau tai nzn.o tai kiek idejo i save.ir pakratys kojas nuo tos hemijos nesulaukes 60.ir ka ?o olimpineje sakoje laimi bent europos cemp ir kokie 70000 lt kiseneje.
manes gaila tevai nepastate tinkama linkme(priesingai kaip as saviskio) ir nepradejau kokios rimtos sakos sportuoti rimtai.
o svoriu kilnojimas limpa prie beveik visu sportu ,gal prie sachmatu tik ne.Kulturistas, megejas jau buvai, gal ir profas as to nzn, del boxso, tai viskas ten gerai, tik manau, kad zmogus turi issirinkti, tai ko jam reikia, ar tai kovos menai, ar kulturizmas ( kulturizmas, tai auginimas raumenu mases, atsizvelgiant i proporcijas ), tai net nzn ar rasai i tinkama foruma, mes cia susirinke, konsultuotis del raumenu aginimo ir proporciju derinimo, bet jei kalbant apie raumenu stiprinima, tai daugumoje, ypac kovos sportuose, tai yra pagrindas
pats nejauti kaip nusisneki, zmogus tau viska paaiskino, o tu vel savo... jis N metu gelezis kilnoja ir kovos sportu uzsiema, o tu jam aiskini kaip kokiam pienburniui kas yra kulturizmas ir kas kovos sportuose svarbu, tai kur logika?? jei forumas vadinasi kulturizmas, tai dar nereiskia, kad jame gali rasyt ir diskutuoti tik kulturistai
, ir nuo kada boksas ir svoriu kilnojimas yra nesudaerinami dalykai?? nesidaryk sau gedos, nes visiskai kiauras esi.
PAGARBA uz minties taikluma,mano mintis issakei.
Neprisijungęs
- stiprus
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-12-15
- Žinutės: 97
#130 2011-06-13 15:49
nepyragas rašė:
stiprus rašė:
NATURAL1978 rašė:
pats nejauti kaip nusisneki, zmogus tau viska paaiskino, o tu vel savo... jis N metu gelezis kilnoja ir kovos sportu uzsiema, o tu jam aiskini kaip kokiam pienburniui kas yra kulturizmas ir kas kovos sportuose svarbu, tai kur logika?? jei forumas vadinasi kulturizmas, tai dar nereiskia, kad jame gali rasyt ir diskutuoti tik kulturistai
, ir nuo kada boksas ir svoriu kilnojimas yra nesudaerinami dalykai?? nesidaryk sau gedos, nes visiskai kiauras esi.
ko cia nervuojiesi, as tik issakiau savo nuomone, tam ir yra forumas, kad diskutuotume, manau boxsas arba kulturizmas ir tiek, vienas arba kitas, cia mano nuomone, jokios gedos nesidarau, o del kiauro, tai irgi raminkis, reikia gerbti vieniem kitus
Neprisijungęs
- geduttis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-08-15
- Žinutės: 452
- Atsiliepimai: 1
#131 2011-06-13 16:26
Teisingai Natural1978 sneki, pats jau senai supratau,kad kulturizmas/jegos trikoves - ne tas sportas su kuriuo butu galima pasiekt kazka Lietuvos salygom + kokia trikove sportuojant tai sveikatele pamirst galima.
o del bokso ir svoriu kolnojimo(ne profesonalaus kulturizmo/trikoves), tai juk ir boksininkai dirba su svoriais. pats ir kacelkej einu, ir boksa sportavau seniau,stengiuos karts nuo karto kriause padauzyt, nezinai kada prireiks
Neprisijungęs
- vinstrolis
- Lietuvos Čempionas (IFBB)
- Registravosi: 2007-10-03
- Žinutės: 693
- Atsiliepimai: 5
#132 2011-06-13 19:42
NATURAL1978 rašė:
stiprus rašė:
Geriausiai butu zmogui apsisprest, boksas ar kulturizmas, nes sitie dalykai nelabai dera, vienas arba kitas ( nu gali biski kriausyte padauzyt ), bet as manau susikoncentruoti turi ties vienu tiksklu:)
o svoriu kilnojimas limpa prie beveik visu sportu ,gal prie sachmatu tik ne.
nors viena posta protinga is taves sulaukem,reiskias ne visai dar pramustas:)pease
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#133 2011-06-13 21:45
geduttis rašė:
Teisingai Natural1978 sneki, pats jau senai supratau,kad kulturizmas/jegos trikoves - ne tas sportas su kuriuo butu galima pasiekt kazka Lietuvos salygom + kokia trikove sportuojant tai sveikatele pamirst galima.
o del bokso ir svoriu kolnojimo(ne profesonalaus kulturizmo/trikoves), tai juk ir boksininkai dirba su svoriais. pats ir kacelkej einu, ir boksa sportavau seniau,stengiuos karts nuo karto kriause padauzyt, nezinai kada prireiks
va va teisingas pastebejimas,kad nezinia kada prireiks.jei zinociau kad ,nereikes su kazkuo apsikeisti smugiu kitu,tai nekankinciau saves prie maiso .siaip man procesas bokso trevkiu patinka ,bet va stuburui tai peilis tie visi zaibavimai.
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#134 2011-06-13 23:34
NATURAL1978 rašė:
nenormalus rašė:
NATURAL1978 rašė:
atvirai pasakyk, normaliai sportuoji ir maitiniesi dabar?
robse viska teisingai sako.esu vegetaras tai mano maistas 3 koses,keli bananai ir 4 kiausiniai sporto dienom.sportuoju 3 kart i sav. 1 bokso ir dvi su svoriais.svoriai mazi kad luzciau ant 20-15 pakartojimo.
manau kad cia atvirai visada pasakoju ,nera ko slepti.
tai as ta ir noriu pasakyti, kad ne amzius tave paveike, kad sukritai biski (aisku, viskas ok, nieko nesakau), bet pridejes 1 proteina, 1 varskes pakeli ir 200g vistos su papildomai ryziu ar grikiu, atrodytum kur kas stangresnis ir pilnesnis
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#135 2011-06-14 00:57
Robšė rašė:
http://img12.imageshack.us/img12/1991/p1050103e.jpghttp://img717.imageshack.us/img717/1445/p1050142z.jpg
Tiksliai, net Lee Haney plakatas tas pats, as irgi toki turejau, tik man tada gal ~16 buvo...
Bet pasakymu, kad neatgauciau formos, tai netikiu
As irgi sakyciau visai neblogai atrodo
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#136 2011-06-14 00:59
nenormalus rašė:
NATURAL1978 rašė:
nenormalus rašė:
atvirai pasakyk, normaliai sportuoji ir maitiniesi dabar?robse viska teisingai sako.esu vegetaras tai mano maistas 3 koses,keli bananai ir 4 kiausiniai sporto dienom.sportuoju 3 kart i sav. 1 bokso ir dvi su svoriais.svoriai mazi kad luzciau ant 20-15 pakartojimo.
manau kad cia atvirai visada pasakoju ,nera ko slepti.tai as ta ir noriu pasakyti, kad ne amzius tave paveike, kad sukritai biski (aisku, viskas ok, nieko nesakau), bet pridejes 1 proteina, 1 varskes pakeli ir 200g vistos su papildomai ryziu ar grikiu, atrodytum kur kas stangresnis ir pilnesnis
na cia klysti.as vegetuoju:D tik antri metai,o svoris pakrites jau kokie 6 metai bus.kai tik nuo svoriu nusokau normaliu.maista laikiau varske kasdien mesa po 3 kart i diena ir tt nu kaip jus kolegos megstat ir suprantat ,bet be impulso, maistas raumenu man asmeniskai neislaike,pamazu pabego 10 kg.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#137 2011-06-14 02:06
NATURAL1978 rašė:
nenormalus rašė:
NATURAL1978 rašė:
robse viska teisingai sako.esu vegetaras tai mano maistas 3 koses,keli bananai ir 4 kiausiniai sporto dienom.sportuoju 3 kart i sav. 1 bokso ir dvi su svoriais.svoriai mazi kad luzciau ant 20-15 pakartojimo.
manau kad cia atvirai visada pasakoju ,nera ko slepti.tai as ta ir noriu pasakyti, kad ne amzius tave paveike, kad sukritai biski (aisku, viskas ok, nieko nesakau), bet pridejes 1 proteina, 1 varskes pakeli ir 200g vistos su papildomai ryziu ar grikiu, atrodytum kur kas stangresnis ir pilnesnis
na cia klysti.as vegetuoju:D tik antri metai,o svoris pakrites jau kokie 6 metai bus.kai tik nuo svoriu nusokau normaliu.maista laikiau varske kasdien mesa po 3 kart i diena ir tt nu kaip jus kolegos megstat ir suprantat
,bet be impulso, maistas raumenu man asmeniskai neislaike,pamazu pabego 10 kg.
kokia prasme tu vegetarizmu? cia del mados ar kaip?
Paskutinį kartą taisė OZ (2011-06-14 02:06)
Neprisijungęs
- stiprus
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-12-15
- Žinutės: 97
#138 2011-06-14 03:45
Oho 10kg pabego, cia jau daug, gal mesyte vel reiktu pradeti vartoti?
Neprisijungęs
- Vtuuf
- Atkaklus dalyvis
#139 2011-06-14 06:35
OZ rašė:
NATURAL1978 rašė:
nenormalus rašė:
tai as ta ir noriu pasakyti, kad ne amzius tave paveike, kad sukritai biski (aisku, viskas ok, nieko nesakau), bet pridejes 1 proteina, 1 varskes pakeli ir 200g vistos su papildomai ryziu ar grikiu, atrodytum kur kas stangresnis ir pilnesnisna cia klysti.as vegetuoju:D tik antri metai,o svoris pakrites jau kokie 6 metai bus.kai tik nuo svoriu nusokau normaliu.maista laikiau varske kasdien mesa po 3 kart i diena ir tt nu kaip jus kolegos megstat ir suprantat
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#140 2011-06-14 08:38
stiprus rašė:
Oho 10kg pabego, cia jau daug, gal mesyte vel reiktu pradeti vartoti?
neperskaitei,svoris man nukrito mesyte edant po kila i diena maziausiai.mesos vartojimas man asmeniskai neturejo itakos mano svoriui.svoris krito del treniruociu rezimo pakeitimo.is pradziu nuo 6 pakartojimu ant 8,paskui ant 10 ,paskui 12 kol galiausiai atsiduriau 20+ zonoje.
Neprisijungęs
- robocop
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-13
- Žinutės: 306
- Atsiliepimai: 3
#141 2011-06-14 10:20
Vtuuf rašė:
OZ rašė:
NATURAL1978 rašė:
na cia klysti.as vegetuoju:D tik antri metai,o svoris pakrites jau kokie 6 metai bus.kai tik nuo svoriu nusokau normaliu.maista laikiau varske kasdien mesa po 3 kart i diena ir tt nu kaip jus kolegos megstat ir suprantat,bet be impulso, maistas raumenu man asmeniskai neislaike,pamazu pabego 10 kg.
Nu ir na*** paziurejes toki video pakraupau vissikai, ties viduriu jau isjungiau...
Kas neuzsiregine youtubei galit pamatyti ji cia
http://www.disclose.tv/action/viewvideo … roduction/
Perspeju silpnu nervu zmonems nerekomenduojama
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#142 2011-06-14 11:17
Jūs rimtai čia ar žmogaus nenorit įžeist? "normaliai raumenų", "gerai atrodai", o gal tyčiojates? Atrodo čiuvas kaip geras tarčiok> Nei raumenų nesimato, nei dar ko. Jei su psichika negerai, gali kultyvuot savo vegetarizmą, bet mažų mažiausiai ne į kultūrizmo forumą dėt tokias foto.
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Danija
- Registravosi: 2009-09-03
- Žinutės: 2413
- Atsiliepimai: 1
#143 2011-06-14 11:20
neisivaizduoju kaip kulturizma sportuot be mesos , nepavalgau diena mesos jau iskarto trefkei jauciasi leviau jegu maziau ir t.t.. siulau pradet valgyt mesa
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#144 2011-06-14 11:36
gazuotas rašė:
Jūs rimtai čia ar žmogaus nenorit įžeist? "normaliai raumenų", "gerai atrodai", o gal tyčiojates? Atrodo čiuvas kaip geras tarčiok> Nei raumenų nesimato, nei dar ko. Jei su psichika negerai, gali kultyvuot savo vegetarizmą, bet mažų mažiausiai ne į kultūrizmo forumą dėt tokias foto.
Kulturistų čia gal keletas yra tik.
Lyginant su average joe tokio amžiaus tikrai geriau atrodo bent iš sudėjimo, dažniausia kiti tokio amžiaus jau tukt pradeda
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#145 2011-06-14 11:53
OZ rašė:
NATURAL1978 rašė:
nenormalus rašė:
tai as ta ir noriu pasakyti, kad ne amzius tave paveike, kad sukritai biski (aisku, viskas ok, nieko nesakau), bet pridejes 1 proteina, 1 varskes pakeli ir 200g vistos su papildomai ryziu ar grikiu, atrodytum kur kas stangresnis ir pilnesnisna cia klysti.as vegetuoju:D tik antri metai,o svoris pakrites jau kokie 6 metai bus.kai tik nuo svoriu nusokau normaliu.maista laikiau varske kasdien mesa po 3 kart i diena ir tt nu kaip jus kolegos megstat ir suprantat
nei del mados ,nei del to kad kiauliu gaila,tik skaiciau daug rimtos literaturos apie sveika mityba ir ji mane itikino kad zmogus lyginant su standartiniu plesrunu,anatomiskai ,nera sutvertas maitintis mesa.
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#146 2011-06-14 11:55
Bardo rašė:
gazuotas rašė:
Kulturistų čia gal keletas yra tik.
Lyginant su average joe tokio amžiaus tikrai geriau atrodo bent iš sudėjimo, dažniausia kiti tokio amžiaus jau tukt pradeda
Neberašyk tokių lempų.
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#147 2011-06-14 13:41
imesk savo foto kacioke. pazvengsim visi drauge.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#148 2011-06-14 13:51
NATURAL1978 rašė:
OZ rašė:
NATURAL1978 rašė:
na cia klysti.as vegetuoju:D tik antri metai,o svoris pakrites jau kokie 6 metai bus.kai tik nuo svoriu nusokau normaliu.maista laikiau varske kasdien mesa po 3 kart i diena ir tt nu kaip jus kolegos megstat ir suprantat,bet be impulso, maistas raumenu man asmeniskai neislaike,pamazu pabego 10 kg.
nei del mados ,nei del to kad kiauliu gaila,tik skaiciau daug rimtos literaturos apie sveika mityba ir ji mane itikino kad zmogus lyginant su standartiniu plesrunu,anatomiskai ,nera sutvertas maitintis mesa.
Kazkokiu rimtesniu argumentu iseitu prisimint? Kaip su maistiniu medziagu, vitaminu, mineralu surinkimu? Is ko elementarius baltymus surinkt?
Neprisijungęs
- Vtuuf
- Atkaklus dalyvis
#149 2011-06-14 14:14
OZ rašė:
NATURAL1978 rašė:
OZ rašė:
kokia prasme tu vegetarizmu? cia del mados ar kaip?nei del mados ,nei del to kad kiauliu gaila,tik skaiciau daug rimtos literaturos apie sveika mityba ir ji mane itikino kad zmogus lyginant su standartiniu plesrunu,anatomiskai ,nera sutvertas maitintis mesa.
Kazkokiu rimtesniu argumentu iseitu prisimint? Kaip su maistiniu medziagu, vitaminu, mineralu surinkimu? Is ko elementarius baltymus surinkt?
Šiaip yra daugybė knygų, straipsnių parašytų apie tai. Jei tu manai, kad dabar tą mėsą kur perki valgyt labai sveika, klysti, nes tas gyvulys sertas visokiu šh, hormonų prileisti, apsigimę ir visiškai anti sanitarinem salygom gyvena. Pienas, kurį perkame iš parduotuvių, taipogi turi ir hormonų, ir kito šūdo. O daržovėse ir vaisiuose yra PILNA tu maisto medžiagu, vitaminų, mineralų. O baltymų gali surinkti lengvai. Sakė šitas, kad valgo kiaušinius, o kiaušinio baltymas kaip žinia geriausias. Dar yra baltymų lęšiuose ir grūdinėse kultūrose. Tik klausimas ar žmogus, visą gyvenimą valgęs nesveiką maistą, kuris yra kaip narkotikas (pasakykit kiek kartų valgydami nesveikų mėsos produktų negalit sustot, norit dar ir dar), galės pakeisti viską nuo pagrindų? Nemanau, kad atsiras daug tokių žmonių, kai vis dar vyrauja nuomonė "visi aplinkui taip valgo, kodėl aš taip negaliu?".
Neprisijungęs
- sportinis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: uk
- Registravosi: 2010-02-26
- Žinutės: 238
#150 2011-06-14 14:25
Vtuuf rašė:
OZ rašė:
NATURAL1978 rašė:
nei del mados ,nei del to kad kiauliu gaila,tik skaiciau daug rimtos literaturos apie sveika mityba ir ji mane itikino kad zmogus lyginant su standartiniu plesrunu,anatomiskai ,nera sutvertas maitintis mesa.Kazkokiu rimtesniu argumentu iseitu prisimint? Kaip su maistiniu medziagu, vitaminu, mineralu surinkimu? Is ko elementarius baltymus surinkt?
Šiaip yra daugybė knygų, straipsnių parašytų apie tai. Jei tu manai, kad dabar tą mėsą kur perki valgyt labai sveika, klysti, nes tas gyvulys sertas visokiu šh, hormonų prileisti, apsigimę ir visiškai anti sanitarinem salygom gyvena. Pienas, kurį perkame iš parduotuvių, taipogi turi ir hormonų, ir kito šūdo. O daržovėse ir vaisiuose yra PILNA tu maisto medžiagu, vitaminų, mineralų. O baltymų gali surinkti lengvai. Sakė šitas, kad valgo kiaušinius, o kiaušinio baltymas kaip žinia geriausias. Dar yra baltymų lęšiuose ir grūdinėse kultūrose. Tik klausimas ar žmogus, visą gyvenimą valgęs nesveiką maistą, kuris yra kaip narkotikas (pasakykit kiek kartų valgydami nesveikų mėsos produktų negalit sustot, norit dar ir dar), galės pakeisti viską nuo pagrindų? Nemanau, kad atsiras daug tokių žmonių, kai vis dar vyrauja nuomonė "visi aplinkui taip valgo, kodėl aš taip negaliu?".
optimistas manai darzoves be chemikalu ir tt,beveik viso yra modifikuotos kad butu atsparios kenkejams,tai nereikia svaigt kad valgysi darzoves ir vaisiu ir busi sveikas.pradek dar suni sert darzovem paziuresiu kiek ilgai istems.net ir kaime uzaugintos neaisku kiek zemej sedi visko ir kokios seklos,dar plius krituliai ir kita
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 4 5 6 7 8 … 168
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Pagaliau