- mcF
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-01
- Žinutės: 32
- Atsiliepimai: 0
#1 2011-04-27 22:39
Keistas Raumenų skausmas
Taigi sportuoju jau beveik metus, kurį laiką sportavau be mitybos, įgavęs žinių susidariau mitybą ir sportuoju jau ilgokai su ja. Visą sporto laiką neturėjau jokių traumų ar raumenų skausmų. Tačiau prieš savaitę pakeitęs programą iš masės į jėgą ( billy 5x5 ) jaučiu kairės rankos skausmą. Tai toks skausmas lyg iš vidaus aptirpinėtų, ranka būna sunku iškelti, pasidaro labai įsitempus. Aš negeriu, nerūkau taip pat negeriu kavos, jokių energetinių gėrimų. Bet esu rukęs gal nuo 12 iki 15 metų. Jau metai kaip nerūkau.
Iš pradžių galvojau, jog ranka aptirpinėja dėl per didelių svorių. Todėl padariau pertrauką 2 savaičių ir nuėjau į krepšinį mėtyt, rankos skausmas atsinaujino..
Ar taip gali būti dėl vitaminų trūkumo? Kokios jūsų diagnozės?
p.s: Daktarui pasakęs, kad užsijamu svorių kilnojimu iškart jį apkaltino, bet nieko konkretaus nepasakė.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#2 2011-05-03 21:02
Re: Keistas Raumenų skausmas
mcF rašė:
Taigi sportuoju jau beveik metus, kurį laiką sportavau be mitybos, įgavęs žinių susidariau mitybą ir sportuoju jau ilgokai su ja. Visą sporto laiką neturėjau jokių traumų ar raumenų skausmų. Tačiau prieš savaitę pakeitęs programą iš masės į jėgą ( billy 5x5 ) jaučiu kairės rankos skausmą. Tai toks skausmas lyg iš vidaus aptirpinėtų, ranka būna sunku iškelti, pasidaro labai įsitempus. Aš negeriu, nerūkau taip pat negeriu kavos, jokių energetinių gėrimų. Bet esu rukęs gal nuo 12 iki 15 metų. Jau metai kaip nerūkau.
Iš pradžių galvojau, jog ranka aptirpinėja dėl per didelių svorių. Todėl padariau pertrauką 2 savaičių ir nuėjau į krepšinį mėtyt, rankos skausmas atsinaujino..
Ar taip gali būti dėl vitaminų trūkumo? Kokios jūsų diagnozės?
p.s: Daktarui pasakęs, kad užsijamu svorių kilnojimu iškart jį apkaltino, bet nieko konkretaus nepasakė.
gali but nuo kruviu pertemtas raumuo ir ysimetes uzdegimas,sunku isgydyt ir dar dazniau atsinaujina
Neprisijungęs
- karkis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-06-14
- Žinutės: 7
#3 2011-06-14 20:45
sveiki, man 16 metu jau 2 savaite darau atsispaudimu trenirute. Darydamas atsispaudimus is visu jegu pajutau kad man diegia kaires rankos raumeni skausmas eina nuo peciu iki tricepso, bet tik kaires. dabar kai darau atsispaudimus man vis pradeda skaudeti ta ranka. Kas tai galetu buti?
Neprisijungęs
- Joo.
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-02-02
- Žinutės: 1030
- Atsiliepimai: 1
#4 2011-06-14 20:53
karkis rašė:
sveiki, man 16 metu jau 2 savaite darau atsispaudimu trenirute. Darydamas atsispaudimus is visu jegu pajutau kad man diegia kaires rankos raumeni skausmas eina nuo peciu iki tricepso, bet tik kaires. dabar kai darau atsispaudimus man vis pradeda skaudeti ta ranka. Kas tai galetu buti?
Gali but kad per didelis kruvis, man tas pats buvo,bet padariau pratimu pertrauka kelias dienas, ir praejo
Neprisijungęs
- karkis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-06-14
- Žinutės: 7
#5 2011-06-14 21:39
dar 1 klausimas ne i tema. Pries darant atsispaudimus reikia apsilt?
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-04
- Žinutės: 1788
- Atsiliepimai: 12
#6 2011-06-14 21:52
karkis rašė:
dar 1 klausimas ne i tema. Pries darant atsispaudimus reikia apsilt?
nepakenks.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#7 2011-06-14 21:58
pasitempei neapsiles
Neprisijungęs