Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

straikeriss
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-26
Žinutės: 34
Atsiliepimai: 0

#1 2009-04-17 18:58

Del greito svorio priaugimo.

Per metus priaugau 26kg vartojau tik papildus. Ar tai gali pakenkt kaipnors sirdziai? Kazkur esu skaites kad gali nes sirdis nesugeba aprupint visa kuna krauju. Dabar man kartais paskauda sirdi turbut del labai sokinejancio spaudimo. Kartais pasoka ne sporto metu iki 169 apatinis ~87 pulsas nelabai didelis ~79 bet toks spaudimas nepastoviai kai sedi nieko nedarai spaudimas buna apie ~129 vos tik pradedi vaiksciot pakyla o paskui vel nugriuna. Taip gali darytis del pergreit priaugtos mases?

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#2 2009-04-17 20:22

Re: Del greito svorio priaugimo.

straikeriss rašė:

Per metus priaugau 26kg vartojau tik papildus. Ar tai gali pakenkt kaipnors sirdziai? Kazkur esu skaites kad gali nes sirdis nesugeba aprupint visa kuna krauju. Dabar man kartais paskauda sirdi turbut del labai sokinejancio spaudimo. Kartais pasoka ne sporto metu iki 169 apatinis ~87 pulsas nelabai didelis ~79 bet toks spaudimas nepastoviai kai sedi nieko nedarai spaudimas buna apie ~129 vos tik pradedi vaiksciot pakyla o paskui vel nugriuna. Taip gali darytis del pergreit priaugtos mases?

šiaip manau galėtų taip būti. 26 kilogramai yra labai daug. gal tu kardio treniruočių niekuomet nedarydavai, o tik kilnodavai svarsčius ir auginai masę. Jei juodai kilnoji geležį tai ir vertėtų ir pabėgioti retkarčiais smile o mano patarimas būtų aišku nueiti pas daktarus. geležies kilnojimą pristabdyčiau ir krosiukus vakarais lengvai pradėčiau bėgti vietoj tavęs smile

Neprisijungęs

Awrimas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-03-15
Žinutės: 139

#3 2009-04-17 20:30

169? Važiuok į klinikas pas kardiologą, jei/kai pasakysi, kad primatuoji ir po 169, neabejoju, kad pasiūlys gultis į ligoninę tyrimams.

Neprisijungęs

straikeriss
Naujas dalyvis

#4 2009-04-17 20:33

Jo tik auginau mase ir viskas nes sveriau lb mazai.begiojau tik per fizinio pamokas o jei vietoj krosiuko paminciau treniruokli dvirati ar cia netaspats?

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#5 2009-04-17 20:42

taip tai tapati cardio treniruote smile

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#6 2009-04-17 20:59

Koks amzius paties?
Buna jauname amziuje, jautriai sirdis sureaguoja i didelius fizinius kruvius, gal dar brendimas su savais niuansais dasideda, - prasideda visokie sirdies permusimai ir spauddimo svyravymai...
Kitavertus, ar esi tikras, kad tavo sirdis visiskai sveika, tikrinta sveikatos bukle? Jei ne, tai butinai pasitikrink, nes jei yra kazkokiu specifiniu sveikatos sutrikimu, tai ir fiziniai kruviai turi buti specializuoti...
Anksciau tie dalykai budavo labiau kontroliuojami, - turedavai treneriui pateikti gydytoju pazyma, kad sveikas esi (is sporto dispanserio)... Dabar kiekvienas ligonis gali laisvai eit i klubus ir draskyt gelezis... hmm

Neprisijungęs

straikeriss
Naujas dalyvis

#7 2009-04-17 21:03

Buvau poliklinikoj sake brendimas ir israse vaistu

Neprisijungęs

straikeriss
Naujas dalyvis

#8 2009-04-17 21:07

Pries pora men. suejo 17.o sirdyj tai nieko ligtais blogo tik uzaugo per greit kaip pas suaugusi pasidare sake nuo brendimo.

Paskutinį kartą taisė straikeriss (2009-04-17 21:09)

Neprisijungęs

E5
Moderatorius

#9 2009-04-17 21:11

straikeriss rašė:

Pries pora men. suejo 17.o sirdyj tai nieko ligtais blogo tik uzaugo per greit kaip pas suaugusi pasidare sake nuo brendimo.

Pas mane irgi lygiai tas pats su sirdimi, dar nesu pilnametis, o sirdis jau kaip pas suaugusi zmogu.

Neprisijungęs

Robšė
®

#10 2009-04-17 21:12

straikeriss rašė:

Pries pora men. suejo 17

Nu gali buti ir del brendimo, man irgi budavo ir spaudimo pasvyravimai uzeidavo ir permusimai budavo...
Taciau, butinai pasitikrink sirdi, kad padarytu kardiogramas dar ka reikia, kad butum tikras. O daktarei  pasakyk, kad jegos sportu uzsiimineji ir moralu nereikia, nes tai geriau nei asfalta slifuot, o paprasciausiai rupiniesi savo sveikata ir nori buti tikras, kad su sirdim viskas gerai...
VNZ nejuokauk, nemanau kad kas blogai, greiciausiai tikrai su brendimu susije, bet pasitikrink ir kuriam laikui sumazink treniruociu intensyvuma-kruvius, - pasidraskysi rudeni...

Neprisijungęs

straikeriss
Naujas dalyvis

#11 2009-04-17 21:15

E5 rašė:

straikeriss rašė:

Pas mane irgi lygiai tas pats su sirdimi, dar nesu pilnametis, o sirdis jau kaip pas suaugusi zmogu.

O tau jauciasi kasnors? Sirdies skausmai? Ar yra spaudimo svyravimai?

Neprisijungęs

straikeriss
Naujas dalyvis

#12 2009-04-17 21:18

Robšė rašė:

straikeriss rašė:

Pries pora men. suejo 17

Nu gali buti ir del brendimo, man irgi budavo ir spaudimo pasvyravimai uzeidavo ir permusimai budavo...
Taciau, butinai pasitikrink sirdi, kad padarytu kardiogramas dar ka reikia, kad butum tikras. O daktarei  pasakyk, kad jegos sportu uzsiimineji ir moralu nereikia, nes tai geriau nei asfalta slifuot, o paprasciausiai rupiniesi savo sveikata ir nori buti tikras, kad su sirdim viskas gerai...
VNZ nejuokauk, nemanau kad kas blogai, greiciausiai tikrai su brendimu susije, bet pasitikrink ir kuriam laikui sumazink treniruociu intensyvuma-kruvius, - pasidraskysi rudeni...

Sumazinsiu kruvi pradesiu begiot jei nepraeis eisiu vel pas daktarus

Neprisijungęs

Robšė
®

#13 2009-04-17 21:36

Kardio tikrai bus i nauda, nes didele dalis to prieaugio bus riebalas... Bet manau tuos pabegiojimus irgi tik ristele, nepradek sprintu begiot wink

Neprisijungęs

E5
Moderatorius

#14 2009-04-17 21:38

straikeriss rašė:

E5 rašė:

straikeriss rašė:

O tau jauciasi kasnors? Sirdies skausmai? Ar yra spaudimo svyravimai?

Kartais suduria stipriai, bet priezasties del ko tiap yra, daktarai nerado. Taip pat turiu igimta uzesi, bet sake, jog tai nepavojinga.

Neprisijungęs

straikeriss
Naujas dalyvis

#15 2009-04-17 21:43

Aciu visiem uz atsakymus.reikes pradet kardio daryt.

Neprisijungęs

super
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-07-21
Žinutės: 659

#16 2009-04-17 22:03

straikeriss rašė:

Aciu visiem uz atsakymus.reikes pradet kardio daryt.

dar pasiimk zuvu tauku smile nepastebejau ,akd kas paminetu.

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mažeikiai
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 955
Atsiliepimai: 1

#17 2009-04-18 18:29

sirdziai ir normaliam kraujospudziui palaikyti pagrindiniai elementai yra magnis ir kalis... jei ju truksta tai prasideda problemos - is savo skaudzios patirties sakau roll

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#18 2009-04-18 19:24

straikeriss rašė:

poliklinika ne ligoninė.

Neprisijungęs

Pharmacist
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-09-12
Žinutės: 201

#19 2011-07-01 23:12

straikeriss rašė:

blin nelabai tikiu, kad tiek priaugai..smile jofana cia labai daug....cia prognozuot tavo nutukima galima....Tai padaryt su papildais labai lengva - ypac proteinais, o ypac gaineriais..nebent steroidai...

Paskutinį kartą taisė Pharmacist (2011-07-01 23:30)

Neprisijungęs

Pharmacist
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-09-12
Žinutės: 201

#20 2011-07-01 23:25

TITANAS rašė:

sirdziai ir normaliam kraujospudziui palaikyti pagrindiniai elementai yra magnis ir kalis... jei ju truksta tai prasideda problemos - is savo skaudzios patirties sakau roll

magnis cia vopse niekam nereikalingas, nes jo trukuma sukelti reikia labai pasistengti...Kalio galbut..Bet irgi sunkoka...Visoms raumeninems skaiduloms kontrakcijai sukelti reikalingas kalcis.....Jis jungiasi su troponino molekules treciaja dalimi - sukeliama kontrakcija...Kalcis yra tas elementas, kuris pastoviai turi buti papildomas...Kalio trukuma sukelti sunkukaip ir  natrio trukuma..O magnis cia  vopse.....Ir tik del jo (ca) trukumo atsiranda meslungis, sirdies raumenu problemos...(kontrakcijos )

Paskutinį kartą taisė Pharmacist (2011-07-01 23:31)

Neprisijungęs

world
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-07-23
Žinutės: 662

#21 2011-07-07 16:44

Pharmacist rašė:

straikeriss rašė:

blin nelabai tikiu, kad tiek priaugai..smile jofana cia labai daug....cia prognozuot tavo nutukima galima....Tai padaryt su papildais labai lengva - ypac proteinais, o ypac gaineriais..nebent steroidai...

tipo sunku per menesi 2kg priaugt?..

Neprisijungęs

Dovyydas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2010-01-21
Žinutės: 160

#22 2011-07-09 16:37

straikeriss rašė:

ten pas juos musu amziaus pacientams atsakymas 'brendimas' pats pagrindinis ir jie tai jau sako net nepazieje nieko.. tiesiog maziau vargo

Neprisijungęs

Muscle Pump
Dažnas dalyvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2011-05-24
Žinutės: 592
Atsiliepimai: 11

#23 2011-07-09 17:27

Dovyydas rašė:

straikeriss rašė:

ten pas juos musu amziaus pacientams atsakymas 'brendimas' pats pagrindinis ir jie tai jau sako net nepazieje nieko.. tiesiog maziau vargo

Visur tie neismaneliai daktarai kisa brendima .. man kazkada vaikysteje buvo voztuvo prolapsas, tipo sake nesportuoti nieko, gal isaugsiu, bet as sportavau ir viskas man isaugo .. kiekviena skausma iskarto primeta sportui ir liepia nesitreniruoti .. Siaip turiu sumazejusi stubuto diska, sako irgi nesportuok ir t.t., bet as su sportu kaip tik susitvarkiau nugara, nes buvo toks laikas, kai is lovos nebegalejau islipti ..

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net