Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

GediminasJ
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Manchester
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 2263
Atsiliepimai: 2

#151 2011-08-09 10:10

Re: Ausra :)

159159 rašė:

Ausra06 rašė:

ir kodel gyvenime viskas taip sunku... big_smile
bet tai nervuoj, kitos gali valgyti belenkiek, ir jom dzin, ne gramo nepriauga... neteisybe... hmm

taip irgi nėra, tiesiog jų apetitas mažesnis arba gyvenimo aktyvumas didesnis. labai daug bernų pasiteisina "valgau BELEKIEK, LABAI DAUG IR T.T. bet neauga svoris, matai nes medžiagų apykaita labai greita"
o per dieną suvalgo sumuštinį, arbatos puodelį išgeria, kotletą ir cepeliną.

ir 90% tokiu bicu atrodo, kad jie cia daug valgo... smile

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#152 2011-08-09 10:24

Ausra06 rašė:

bet tai nervuoj, kitos gali valgyti belenkiek, ir jom dzin, ne gramo nepriauga... neteisybe... hmm

kaip sunku, vaje, oi kodėl viskas taip neteisinga, aš juk tenoriu kelis tortukus sukirsti ir nepriaugti nė gramo, neteisybė.. kodėl mane likimas taip nuskriaudė, aš storėju, o kitos ne.. tik tikriausiai nežinau to, kad tos kitos dažniausiai užsiema bėgiojimu, aerobika, kitu sportu arba mėgdžioja prancūzes, kurios ramiai suvalgo belekiek ir eina išsivemti..arba prisižiūri plius minus mitybą ir nevalgo tų tortukų kasdien, o jei ir suvalgo pasistengia kuriam laikui po to pasedėti ant "dietos" kol vėl pasiekia norimą svorį..

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#153 2011-08-09 10:26

LarisVaris rašė:

Ausra06 rašė:

kaip sunku, vaje, oi kodėl viskas taip neteisinga, aš juk tenoriu kelis tortukus sukirsti ir nepriaugti nė gramo, neteisybė.. kodėl mane likimas taip nuskriaudė, aš storėju, o kitos ne.. tik tikriausiai nežinau to, kad tos kitos dažniausiai užsiema bėgiojimu, aerobika, kitu sportu arba mėgdžioja prancūzes, kurios ramiai suvalgo belekiek ir eina išsivemti..arba prisižiūri plius minus mitybą ir nevalgo tų tortukų kasdien, o jei ir suvalgo pasistengia kuriam laikui po to pasedėti ant "dietos" kol vėl pasiekia norimą svorį..

+5... Kiek zinai kudu paneleiu, tai jos tikrai nevalgo daug ir visko... jos sugriauzia koki sausaini ir socios buna... Cia daug mas viskas priklauso nuo apetito... ir kiek tu edi: cipsu, bandeliu, pyragaiciu prie arbatos (pas drauges), kiek daznai kokteiliukus geri, kiek daznai picerijoj sedi ir t.t.

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#154 2011-08-09 12:08

Ausra  ziuriu jau pradejai tipinio naujoko  kelia , paskaitai ir perki kazka kas ale pades   numest  svorio...Na  turbut daugelis tai pereina, nieko stebetino smile
Niekas,  patikek niekas nera geriau nei  tvarkinga mityba  +   sportas. Zinoma dideli vaidmeni  tavo svorio metime tures  tavo aplinka - t.y.  draugai  pazystami ir  zinoma seima.  Cia nemazas psichologinis persilauzimas turi but, kad sugebetum valgyt  ne kaip visi  pica kokia, o   grauzt  salota  su  liesa mesa( pvz cia).  Ir negalvok apie kitas paneles kurios ale daug valgo, galvok apie save. Issikelk realius tikslus , o ne tokius kad ZUTBUT va mirtinai numesiu  per savaite  kg.  Taip nebus, na ok gali buti, bet po to  duodu 99 % kad tu  "nutruksi" nuo rezimo ir prisirysi maisto    ir vel grausi save smile  Jei tu  nepratus normaliai valgyt  tai tau teks po truputi  keist mitybos iprocius kol iprasi tinkamai  valgyt ir ne nebemastysi  apie kitoki valgi, nes per viena nakti  gi vaikai negimsta ar ne? taip pat ir su maistu smile  Seip esu pastebejes   panu mastymas toks:   kad geriau sukirs sokolada negu normalaus maisto...
Sekmes ir kantrybes wink

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#155 2011-08-09 17:21

Ausra06 rašė:

Ausra06 rašė:

sporcmenas-2 rašė:

nu ir,tapaty duos ir paprasto lanko sukimas:D

Cia gi nepaprastas lankas big_smilebig_smile
Ne ne, juokauju... is tikruju tai kaaa... reiks minti dviratuka, taip lengvai su lanku neissisuksiu taip iseina huh big_smile

nu ir kokio utiutiu as ji pirkau tada? hmm 80 lt kaip i bala big_smile

todel kad greiciausia esi paprasciausia apsileidusi tingine...

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#156 2011-08-09 18:32

nu ką panelę, kritikos gavai nemažai big_smile

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2011-08-06
Žinutės: 75
Atsiliepimai: 0

#157 2011-08-09 18:52

159159 rašė:

tai jau tikrai huh
Lanka pirkaus ne siaip manydama, kad va pasuksiu ir sporto daugiau nebereikes, tiesiog kaip papildoma priemone  pasukti per tas dienas kol pasidarysiu laisvas dienas nuo sporto sales... Ir beje, ji pirkaus pavasari, jau kai puse metu sale lankiau, tad visiskai nemaniau, jog jis bus stebukladarys, o daugiau issidrebus ir gulesiu.
Stebuklu ir nesitikiu, kitaip nedaryciau to, ka darau dabar smile
Come on, people, nepriimkit visko taip rimtai ko cia dabar uzsirauket taip? neutral nejau nei pajuokaut negalima? Pati zinau kad viskas sunkiu darbu pasiekiama, ypac kai gamta taves neapdovanoja ispudingais matmenimis ir genais smile

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#158 2011-08-09 18:54

Ausra06 rašė:

159159 rašė:

tai jau tikrai huh
Lanka pirkaus ne siaip manydama, kad va pasuksiu ir sporto daugiau nebereikes, tiesiog kaip papildoma priemone  pasukti per tas dienas kol pasidarysiu laisvas dienas nuo sporto sales... Ir beje, ji pirkaus pavasari, jau kai puse metu sale lankiau, tad visiskai nemaniau, jog jis bus stebukladarys, o daugiau issidrebus ir gulesiu.
Come on, people, nepriimkit visko taip rimtai ko cia dabar uzsirauket taip? neutral nejau nei pajuokaut negalima? Pati zinau kad viskas sunkiu darbu pasiekiama, ypac kai gamta taves neapdovanoja ispudingais matmenimis ir genais smile

Svarcnegeris gime svarcnegeriu wink

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#159 2011-08-09 19:30

GediminasJ rašė:

Ausra06 rašė:

159159 rašė:

tai jau tikrai huh

Svarcnegeris gime svarcnegeriu wink

Neverciu visko ant genetikos, taciau manau tai irgi turi itakos. Straipsnis. Bet aisku tik sunkaus darbo deka bus galima pasiekti geru rezultatu, sutinku su tavim, Gediminai.

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962
Atsiliepimai: 7

#160 2011-08-09 19:40

Vienam reikia maziau pastangu rezultatui pasiekti,kitam didesniu.Bet abu pasieks jei tik tures noro ir ryzto.Tad sekmes ugdant valia ir nosi aukstyn  wink

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#161 2011-08-09 19:42

Robšė rašė:

Ausra06 rašė:

Ausra06 rašė:

Cia gi nepaprastas lankas big_smilebig_smile
Ne ne, juokauju... is tikruju tai kaaa... reiks minti dviratuka, taip lengvai su lanku neissisuksiu taip iseina huh big_smile

nu ir kokio utiutiu as ji pirkau tada? hmm 80 lt kaip i bala big_smile

todel kad greiciausia esi paprasciausia apsileidusi tingine...

Nu aciu big_smile dumbom nesu as tingine, kitaip nei cia buciau ir bandyciau kazka pakeisti, nei sportuociau o ir tikriausiai pamatytum mane kur nors McDonalde bestoviniuojancia eilej bebe

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#162 2011-08-09 19:47

wopper rašė:

Vienam reikia maziau pastangu rezultatui pasiekti,kitam didesniu.Bet abu pasieks jei tik tures noro ir ryzto.Tad sekmes ugdant valia ir nosi aukstyn  wink

Sutinku stoltsmile
Nu dekui, o valios tikrai prireiks, bet va ziuriu berniukai duod man i kaili tolka tak, net praeina noras kazka ir bevalgyti big_smile

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962
Atsiliepimai: 7

#163 2011-08-09 19:50

Ausra06 rašė:

wopper rašė:

Sutinku stoltsmile
Nu dekui, o valios tikrai prireiks, bet va ziuriu berniukai duod man i kaili tolka tak, net praeina noras kazka ir bevalgyti big_smile

Valgyt reik, bet ne pyragus ir ne uogienes big_smile

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#164 2011-08-09 19:58

wopper rašė:

Ausra06 rašė:

wopper rašė:

Sutinku stoltsmile

kokie cia visi teisingi renkasi....big_smilebig_smile

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#165 2011-08-09 20:03

wopper rašė:

Ausra06 rašė:

wopper rašė:

Sutinku stoltsmile

Nevalgau as tu pyragu big_smile man toks jausmas kad jus mane tokia tik ir isivaizuojat big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#166 2011-08-09 20:04

Povilas rašė:

wopper rašė:

Ausra06 rašė:

Sutinku stoltsmile

kokie cia visi teisingi renkasi....big_smilebig_smile

O ka, bene yra kitaip? big_smile

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#167 2011-08-09 20:07

yra ir paprastu mirtinguju........;-)

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#168 2011-08-09 20:11

Tokiu kaip as, ane? big_smile

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#169 2011-08-09 20:18

Ausra06 rašė:

Tokiu kaip as, ane? big_smile

nu..ne fanatu....kuriems sportas ne gyvenimas...o sportas salia gyvenimo...

Neprisijungęs

Robšė
®

#170 2011-08-09 20:22

Ausra06 rašė:

Nevalgau as tu pyragu big_smile man toks jausmas kad jus mane tokia tik ir isivaizuojat big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Na ne, netaip ziauriai wink
Susikaupk ties mityba ir butinai pradek begiot (pries tai susirask, koki pulsa turi palaikyt begdama), nes treniruotese tikrai nei trecdalio nepadarai to ka reiketu, tikrai nemanau kad esi ipatingesne nei dauguma virssvori turinciu merginu, kurios galvoja, kad tinkamai sportuoja ir degina kalorijas. Linkiu pasikeist wink
http://kalafioras.files.wordpress.com/2011/01/stora-ir-plona.jpg

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#171 2011-08-09 20:22

huh nei trecdalio nepadarau to ko reiketu... Nu idomus tavo pasakymas, bet tu sakai, tu zinai big_smile

Paskutinį kartą taisė Ausra06 (2011-08-09 20:34)

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#172 2011-08-09 20:52

Ausra06 rašė:

wopper rašė:

Ausra06 rašė:

Sutinku stoltsmile

kokia motriska, nesinoretu po apacia tokios pakliut big_smile

Neprisijungęs

Robšė
®

#173 2011-08-09 20:57

Ausra06 rašė:

huh nei trecdalio nepadarau to ko reiketu... Nu idomus tavo pasakymas, bet tu sakai, tu zinai big_smile

tiesiog esu isitikines
parasyk detaliai, ka darei paskutine treniruote, kiek kaladeliu ant treniruokliu buvo ir visakita, kiek laiko mynei dvirati ir t.t. manau, kad sitoj vietoj lygiai tas pats, kas ir su mityba. Roziniai akiniai gal ir gerai retsykiais, bet ne istisai.
Buvo cia pas mus toks vienas, kuris svori mete kojas mirkydamas baseine... big_smile

Neprisijungęs

Ausra06
Kalbus dalyvis

#174 2011-08-09 21:05

Robšė rašė:

Ausra06 rašė:

tiesiog esu isitikines
parasyk detaliai, ka darei paskutine treniruote, kiek kaladeliu ant treniruokliu buvo ir visakita, kiek laiko mynei dvirati ir t.t. manau, kad sitoj vietoj lygiai tas pats, kas ir su mityba. Roziniai akiniai gal ir gerai retsykiais, bet ne istisai.
Buvo cia pas mus toks vienas, kuris svori mete kojas mirkydamas baseine... big_smile

Vat specialiai rytoj po treniruotes viska aprasysiu koks treniruotes intensyvumas bebebig_smile

Neprisijungęs

Naturalas
..izo klubo paziba..
Registravosi: 2007-09-27
Žinutės: 1014
Atsiliepimai: 9

#175 2011-08-09 21:07

kaip maitintis sekasi?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis