Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Ausra :)
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#151 2011-08-09 10:10
Re: Ausra :)
159159 rašė:
Ausra06 rašė:
ir kodel gyvenime viskas taip sunku...
bet tai nervuoj, kitos gali valgyti belenkiek, ir jom dzin, ne gramo nepriauga... neteisybe...taip irgi nėra, tiesiog jų apetitas mažesnis arba gyvenimo aktyvumas didesnis. labai daug bernų pasiteisina "valgau BELEKIEK, LABAI DAUG IR T.T. bet neauga svoris, matai nes medžiagų apykaita labai greita"
o per dieną suvalgo sumuštinį, arbatos puodelį išgeria, kotletą ir cepeliną.
ir 90% tokiu bicu atrodo, kad jie cia daug valgo...
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-04
- Žinutės: 1788
- Atsiliepimai: 12
#152 2011-08-09 10:24
Ausra06 rašė:
bet tai nervuoj, kitos gali valgyti belenkiek, ir jom dzin, ne gramo nepriauga... neteisybe...
kaip sunku, vaje, oi kodėl viskas taip neteisinga, aš juk tenoriu kelis tortukus sukirsti ir nepriaugti nė gramo, neteisybė.. kodėl mane likimas taip nuskriaudė, aš storėju, o kitos ne.. tik tikriausiai nežinau to, kad tos kitos dažniausiai užsiema bėgiojimu, aerobika, kitu sportu arba mėgdžioja prancūzes, kurios ramiai suvalgo belekiek ir eina išsivemti..arba prisižiūri plius minus mitybą ir nevalgo tų tortukų kasdien, o jei ir suvalgo pasistengia kuriam laikui po to pasedėti ant "dietos" kol vėl pasiekia norimą svorį..
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#153 2011-08-09 10:26
LarisVaris rašė:
Ausra06 rašė:
bet tai nervuoj, kitos gali valgyti belenkiek, ir jom dzin, ne gramo nepriauga... neteisybe...kaip sunku, vaje, oi kodėl viskas taip neteisinga, aš juk tenoriu kelis tortukus sukirsti ir nepriaugti nė gramo, neteisybė.. kodėl mane likimas taip nuskriaudė, aš storėju, o kitos ne.. tik tikriausiai nežinau to, kad tos kitos dažniausiai užsiema bėgiojimu, aerobika, kitu sportu arba mėgdžioja prancūzes, kurios ramiai suvalgo belekiek ir eina išsivemti..arba prisižiūri plius minus mitybą ir nevalgo tų tortukų kasdien, o jei ir suvalgo pasistengia kuriam laikui po to pasedėti ant "dietos" kol vėl pasiekia norimą svorį..
+5... Kiek zinai kudu paneleiu, tai jos tikrai nevalgo daug ir visko... jos sugriauzia koki sausaini ir socios buna... Cia daug mas viskas priklauso nuo apetito... ir kiek tu edi: cipsu, bandeliu, pyragaiciu prie arbatos (pas drauges), kiek daznai kokteiliukus geri, kiek daznai picerijoj sedi ir t.t.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#154 2011-08-09 12:08
Ausra ziuriu jau pradejai tipinio naujoko kelia , paskaitai ir perki kazka kas ale pades numest svorio...Na turbut daugelis tai pereina, nieko stebetino
Niekas, patikek niekas nera geriau nei tvarkinga mityba + sportas. Zinoma dideli vaidmeni tavo svorio metime tures tavo aplinka - t.y. draugai pazystami ir zinoma seima. Cia nemazas psichologinis persilauzimas turi but, kad sugebetum valgyt ne kaip visi pica kokia, o grauzt salota su liesa mesa( pvz cia). Ir negalvok apie kitas paneles kurios ale daug valgo, galvok apie save. Issikelk realius tikslus , o ne tokius kad ZUTBUT va mirtinai numesiu per savaite kg. Taip nebus, na ok gali buti, bet po to duodu 99 % kad tu "nutruksi" nuo rezimo ir prisirysi maisto ir vel grausi save Jei tu nepratus normaliai valgyt tai tau teks po truputi keist mitybos iprocius kol iprasi tinkamai valgyt ir ne nebemastysi apie kitoki valgi, nes per viena nakti gi vaikai negimsta ar ne? taip pat ir su maistu
Seip esu pastebejes panu mastymas toks: kad geriau sukirs sokolada negu normalaus maisto...
Sekmes ir kantrybes
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#155 2011-08-09 17:21
Ausra06 rašė:
Ausra06 rašė:
sporcmenas-2 rašė:
nu ir,tapaty duos ir paprasto lanko sukimas:D
Cia gi nepaprastas lankas
![]()
Ne ne, juokauju... is tikruju tai kaaa... reiks minti dviratuka, taip lengvai su lanku neissisuksiu taip iseina![]()
nu ir kokio utiutiu as ji pirkau tada?
80 lt kaip i bala
todel kad greiciausia esi paprasciausia apsileidusi tingine...
Neprisijungęs
- 159159
- Rusų ambasados apmokamas komentatorius
- Registravosi: 2010-11-18
- Žinutės: 10805
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 24
#156 2011-08-09 18:32
nu ką panelę, kritikos gavai nemažai
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Danija
- Registravosi: 2011-08-06
- Žinutės: 75
- Atsiliepimai: 0
#157 2011-08-09 18:52
159159 rašė:
tai jau tikrai
Lanka pirkaus ne siaip manydama, kad va pasuksiu ir sporto daugiau nebereikes, tiesiog kaip papildoma priemone pasukti per tas dienas kol pasidarysiu laisvas dienas nuo sporto sales... Ir beje, ji pirkaus pavasari, jau kai puse metu sale lankiau, tad visiskai nemaniau, jog jis bus stebukladarys, o daugiau issidrebus ir gulesiu.
Stebuklu ir nesitikiu, kitaip nedaryciau to, ka darau dabar
Come on, people, nepriimkit visko taip rimtai ko cia dabar uzsirauket taip? nejau nei pajuokaut negalima? Pati zinau kad viskas sunkiu darbu pasiekiama, ypac kai gamta taves neapdovanoja ispudingais matmenimis ir genais
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#158 2011-08-09 18:54
Ausra06 rašė:
159159 rašė:
tai jau tikrai
Lanka pirkaus ne siaip manydama, kad va pasuksiu ir sporto daugiau nebereikes, tiesiog kaip papildoma priemone pasukti per tas dienas kol pasidarysiu laisvas dienas nuo sporto sales... Ir beje, ji pirkaus pavasari, jau kai puse metu sale lankiau, tad visiskai nemaniau, jog jis bus stebukladarys, o daugiau issidrebus ir gulesiu.
Stebuklu ir nesitikiu, kitaip nedaryciau to, ka darau dabar![]()
Come on, people, nepriimkit visko taip rimtai ko cia dabar uzsirauket taip?nejau nei pajuokaut negalima? Pati zinau kad viskas sunkiu darbu pasiekiama, ypac kai gamta taves neapdovanoja ispudingais matmenimis ir genais
Svarcnegeris gime svarcnegeriu
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#159 2011-08-09 19:30
GediminasJ rašė:
Ausra06 rašė:
159159 rašė:
tai jau tikrai
Stebuklu ir nesitikiu, kitaip nedaryciau to, ka darau dabar![]()
Come on, people, nepriimkit visko taip rimtai ko cia dabar uzsirauket taip?nejau nei pajuokaut negalima? Pati zinau kad viskas sunkiu darbu pasiekiama, ypac kai gamta taves neapdovanoja ispudingais matmenimis ir genais
Svarcnegeris gime svarcnegeriu
Neverciu visko ant genetikos, taciau manau tai irgi turi itakos. Straipsnis. Bet aisku tik sunkaus darbo deka bus galima pasiekti geru rezultatu, sutinku su tavim, Gediminai.
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
- Atsiliepimai: 7
#160 2011-08-09 19:40
Vienam reikia maziau pastangu rezultatui pasiekti,kitam didesniu.Bet abu pasieks jei tik tures noro ir ryzto.Tad sekmes ugdant valia ir nosi aukstyn
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#161 2011-08-09 19:42
Robšė rašė:
Ausra06 rašė:
Ausra06 rašė:
Cia gi nepaprastas lankas![]()
Ne ne, juokauju... is tikruju tai kaaa... reiks minti dviratuka, taip lengvai su lanku neissisuksiu taip iseina![]()
nu ir kokio utiutiu as ji pirkau tada?
80 lt kaip i bala
todel kad greiciausia esi paprasciausia apsileidusi tingine...
Nu aciu
nesu as tingine, kitaip nei cia buciau ir bandyciau kazka pakeisti, nei sportuociau o ir tikriausiai pamatytum mane kur nors McDonalde bestoviniuojancia eilej
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#162 2011-08-09 19:47
wopper rašė:
Vienam reikia maziau pastangu rezultatui pasiekti,kitam didesniu.Bet abu pasieks jei tik tures noro ir ryzto.Tad sekmes ugdant valia ir nosi aukstyn
Sutinku
Nu dekui, o valios tikrai prireiks, bet va ziuriu berniukai duod man i kaili tolka tak, net praeina noras kazka ir bevalgyti
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
- Atsiliepimai: 7
#163 2011-08-09 19:50
Ausra06 rašė:
wopper rašė:
Sutinku
Nu dekui, o valios tikrai prireiks, bet va ziuriu berniukai duod man i kaili tolka tak, net praeina noras kazka ir bevalgyti
Valgyt reik, bet ne pyragus ir ne uogienes
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 1990
- Atsiliepimai: 6
#164 2011-08-09 19:58
wopper rašė:
Ausra06 rašė:
wopper rašė:
Sutinku
Nu dekui, o valios tikrai prireiks, bet va ziuriu berniukai duod man i kaili tolka tak, net praeina noras kazka ir bevalgytiValgyt reik, bet ne pyragus ir ne uogienes
kokie cia visi teisingi renkasi....
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#165 2011-08-09 20:03
wopper rašė:
Ausra06 rašė:
wopper rašė:
Sutinku
Nu dekui, o valios tikrai prireiks, bet va ziuriu berniukai duod man i kaili tolka tak, net praeina noras kazka ir bevalgytiValgyt reik, bet ne pyragus ir ne uogienes
Nevalgau as tu pyragu man toks jausmas kad jus mane tokia tik ir isivaizuojat
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#166 2011-08-09 20:04
Povilas rašė:
wopper rašė:
Ausra06 rašė:
Sutinku
kokie cia visi teisingi renkasi....
O ka, bene yra kitaip?
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
#167 2011-08-09 20:07
yra ir paprastu mirtinguju........;-)
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#168 2011-08-09 20:11
Tokiu kaip as, ane?
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
#169 2011-08-09 20:18
Ausra06 rašė:
Tokiu kaip as, ane?
nu..ne fanatu....kuriems sportas ne gyvenimas...o sportas salia gyvenimo...
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#170 2011-08-09 20:22
Ausra06 rašė:
Nevalgau as tu pyragu
man toks jausmas kad jus mane tokia tik ir isivaizuojat
Na ne, netaip ziauriai
Susikaupk ties mityba ir butinai pradek begiot (pries tai susirask, koki pulsa turi palaikyt begdama), nes treniruotese tikrai nei trecdalio nepadarai to ka reiketu, tikrai nemanau kad esi ipatingesne nei dauguma virssvori turinciu merginu, kurios galvoja, kad tinkamai sportuoja ir degina kalorijas. Linkiu pasikeist
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#171 2011-08-09 20:22
nei trecdalio nepadarau to ko reiketu... Nu idomus tavo pasakymas, bet tu sakai, tu zinai
Paskutinį kartą taisė Ausra06 (2011-08-09 20:34)
Neprisijungęs
- E5
- Moderatorius
- Registravosi: 2009-01-08
- Žinutės: 1645
- Atsiliepimai: 10
#172 2011-08-09 20:52
Ausra06 rašė:
wopper rašė:
Ausra06 rašė:
Sutinku
Nevalgau as tu pyragu
man toks jausmas kad jus mane tokia tik ir isivaizuojat
kokia motriska, nesinoretu po apacia tokios pakliut
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#173 2011-08-09 20:57
Ausra06 rašė:
nei trecdalio nepadarau to ko reiketu... Nu idomus tavo pasakymas, bet tu sakai, tu zinai
tiesiog esu isitikines
parasyk detaliai, ka darei paskutine treniruote, kiek kaladeliu ant treniruokliu buvo ir visakita, kiek laiko mynei dvirati ir t.t. manau, kad sitoj vietoj lygiai tas pats, kas ir su mityba. Roziniai akiniai gal ir gerai retsykiais, bet ne istisai.
Buvo cia pas mus toks vienas, kuris svori mete kojas mirkydamas baseine...
Neprisijungęs
- Ausra06
- Kalbus dalyvis
#174 2011-08-09 21:05
Robšė rašė:
Ausra06 rašė:
tiesiog esu isitikines
parasyk detaliai, ka darei paskutine treniruote, kiek kaladeliu ant treniruokliu buvo ir visakita, kiek laiko mynei dvirati ir t.t. manau, kad sitoj vietoj lygiai tas pats, kas ir su mityba. Roziniai akiniai gal ir gerai retsykiais, bet ne istisai.
Buvo cia pas mus toks vienas, kuris svori mete kojas mirkydamas baseine...
Vat specialiai rytoj po treniruotes viska aprasysiu koks treniruotes intensyvumas
Neprisijungęs
- Naturalas
- ..izo klubo paziba..
- Registravosi: 2007-09-27
- Žinutės: 1014
- Atsiliepimai: 9
#175 2011-08-09 21:07
kaip maitintis sekasi?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis