Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruočių programų kritika
- » 4d programa, laukiu kritikos
- MnC
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-24
- Žinutės: 21
- Atsiliepimai: 0
#1 2011-11-18 15:04
4d programa, laukiu kritikos
pradesiu nuo to kad esu isandes daug programu, esme tame kad mankstinant viena raumenu grupe viena karta per savaite man buna maza. zinau kad maza nes kiekviena savaite jauciu pries tai mankstinto raumens skausma, na bent taip budavo. igijes patirties susikuriau savo programa, pagal ja sportuoju 2men, raumenu progresas sakyciau kad yra taciau zymiai labiau padidejo nuovargis. stai tas mano grafikas, ivertinkite ir kritikuokite:
Pirmadienis:krutine gulint, kampu, lygegriates plesimas; bicas paprastas ranku lenkimas, lenkimas suole, hamerio kelimas (hantelis sonu); tricas prancuziskas, rankos tiesimas gulint, tiesimas pasilenkus.
Antradienis: kojos pritupimai, spaudimas, tiesimas, pasistiebimai; nugara prisitraukimai, stangos trauka, stangos kelimas iki pilvo pasilenkus; peciai stangos stumimas aukstyn, mostai su hanteliais i sonus, mostai i sonus pasilenkus; trapecija guzciojimai su hanteliais.
Treciadienis: iseigine
Ketvirtadienis: krutine gulint, kampu, lygegriates plesimas; tricas prancuziskas, rankos tiesimas gulint, tiesimas pasilenkus.
Penktadienis: kojos pritupimai, spaudimas, tiesimas, pasistiebimai; nugara prisitraukimai, stangos trauka, stangos kelimas iki pilvo pasilenkus; peciai stangos stumimas aukstyn, mostai su hanteliais i sonus, mostai i sonus pasilenkus; trapecija guzciojimai su hanteliais.
viska darau 3x10, presas kasdien ir jam 3 pratimai.
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#2 2011-11-18 15:06
Re: 4d programa, laukiu kritikos
cia kazkoke xuinia pas tave
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#3 2011-11-18 15:06
"igijes patirties" susikūrei šūdą
Neprisijungęs
- MnC
- Naujas dalyvis
#4 2011-11-18 15:38
pagal jusu tokius pasisakymus supratau kad man tipo reikia imti tradicine sistema kai viena raumenu grupe mankstinama viena karta per savaite ir bandyti kazka isspausti..?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#5 2011-11-18 16:03
MnC rašė:
pagal jusu tokius pasisakymus supratau kad man tipo reikia imti tradicine sistema kai viena raumenu grupe mankstinama viena karta per savaite ir bandyti kazka isspausti..?
Kelis kart daryt manau net geriau, bet nereikia stengtis sudėt visu pratimų, kuriuos žinai. Pagrindas turi likt bazė, mažiau visokių izoliacinių pratimų. Pasižiūrėk į viršus/apačia splitus.
Neprisijungęs
- MnC
- Naujas dalyvis
#6 2011-11-18 20:24
aciu labai
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1