Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#751 2012-01-18 15:45

Re: Erzinantys dalykai sporto salėje

Maziausiai del to nervintis reiktu.

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-09
Žinutės: 4732
Atsiliepimai: 14

#752 2012-01-18 16:27

pas mane lietuvoj salej tai visi isaukleti, svorius nusiima, sutvarko po saves. Anglijoj tai visi balvonai palikineja belekur suoliukus, hantelius

Neprisijungęs

BiiG
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-01-24
Žinutės: 1011
Atsiliepimai: 2

#753 2012-01-18 17:33

Aš tai irgi nebekreipiu dėmesio jei nenuneša, svarbu pats padedu svorius į vieta po saves, gal ir kiti kadanors susiprotės

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884
Atsiliepimai: 7

#754 2012-01-18 17:41

budavo salej pas mane toks babajus, kur legprese susidedavo daug svorio ir vien po 5,10,15kg
o paneles kai nori daryt, jos ten nepasieke nusimt, sunku jom, tai bent tiek budavo gerai, kad padet galedavau big_smile visur yra pliusu, visur minusu ;D

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#755 2012-01-18 19:08

Mane irgi biesina kai svorius palieka. Ne tiek kad plaukus rauciaus is isiucio, bet uzknisa. Kodel kazkas kaip sistiorke turi kazkieno svorius nurinkinet?! Tipo ar sunku, o kodel to paties nepaklausus pas ta kuris paliko, tipo o jam sunku po saves nusirinkt? Zodziu..

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363

#756 2012-01-18 19:15

Pas mane tokia tvarka, kad niekas nieko nenusiema big_smile Treneris viena karta vos nesako utiutiu cia tos svorius nuimineji? big_smile Manes nuemimai nenervina tik siaip uzknisa del to, kad nezinai daro cia dar kas ar ne. Pirmojoje saleje (rusyje) tai ateini ir matai jei nera svoriu uzdeta, tai niekas nedaro, o jei daro su tuscia tai tokie tau maziausiai turetu rupeti big_smile Prie to paties papasakosiu kas pries pora dienu buvo saleje. Ziuriu ateina toks minkstokas su maike be rankoviu ir susikises ja i treningus (turbut, kad labiau viskas aptemta butu), tai del to tikraip p.x, bet kai priejo arciau ziuriu dedas dar valgyti nebaiges big_smile Eina su issiputusiais zandais ir kramto big_smile

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis

#757 2012-03-19 22:23

Truputi primirsta tema. Siand patyriau labai erzinanti dalyka ir prisiminiau sita tema. Taigi esme:
Pasportuoji, gerai issitaskai, visas slapias varai i rubine, ciumpi ranksluosti, duso zele ir.... Naaaaaxuuuuuiiiiii nera karsto vandens!!!!!! yikesyikesyikesmad

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962

#758 2012-03-19 22:52

rubizzz rašė:

Truputi primirsta tema. Siand patyriau labai erzinanti dalyka ir prisiminiau sita tema. Taigi esme:
Pasportuoji, gerai issitaskai, visas slapias varai i rubine, ciumpi ranksluosti, duso zele ir.... Naaaaaxuuuuuiiiiii nera karsto vandens!!!!!! yikesyikesyikesmad

grudinkis smile

Neprisijungęs

Turbin
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-02-02
Žinutės: 148
Atsiliepimai: 0

#759 2012-03-19 22:57

nu pas mus retas atvejis, kad kas palieka, nebent tokie su didžiuliu ego kuris išlenda per stogą, nors nieko įpatingo pas juos nėra, bet ant kurso kai būna, tai ohoho, kokie ereliai : DD istorija papasakosi, buvo vienas toks didelis vyrukas ant kurso (115~kg), darė chest, paliko, treneris sako nusiimk b l t svorius, tas sako kažką tuoj aš tau kai nuimsiu, treneris vėl kažką pasakė, pradėjo koliotis, tas dičkis sako gausi į nosi, treneris vėl kažką, bum, treneris guli apsibarščiavęs, poto nusivedė jį į trenerių kambariuką ir dar atitdaužė biški su pora kitų : DD tai va.. (bet čia tik pas mus taip būdavo, nes visokie ex daškiniai rinkdavos sportuot...)

Paskutinį kartą taisė Turbin (2012-03-19 22:58)

Neprisijungęs

Kurkudikis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Uk
Registravosi: 2011-06-27
Žinutės: 450
Atsiliepimai: 1

#760 2012-03-20 01:14

Turbin rašė:

nu pas mus retas atvejis, kad kas palieka, nebent tokie su didžiuliu ego kuris išlenda per stogą, nors nieko įpatingo pas juos nėra, bet ant kurso kai būna, tai ohoho, kokie ereliai : DD istorija papasakosi, buvo vienas toks didelis vyrukas ant kurso (115~kg), darė chest, paliko, treneris sako nusiimk b l t svorius, tas sako kažką tuoj aš tau kai nuimsiu, treneris vėl kažką pasakė, pradėjo koliotis, tas dičkis sako gausi į nosi, treneris vėl kažką, bum, treneris guli apsibarščiavęs, poto nusivedė jį į trenerių kambariuką ir dar atitdaužė biški su pora kitų : DD tai va.. (bet čia tik pas mus taip būdavo, nes visokie ex daškiniai rinkdavos sportuot...)

Cool story bro. big_smile

Neprisijungęs

Turbin
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-02-02
Žinutės: 148

#761 2012-03-20 09:09

nu jei kaunietis vietinis būtum žinotum : D va gali pagooglint apie buvusį savininką, Algirdas Antanynas

Paskutinį kartą taisė Turbin (2012-03-20 09:14)

Neprisijungęs

Kurkudikis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Uk
Registravosi: 2011-06-27
Žinutės: 450
Atsiliepimai: 1

#762 2012-03-20 09:38

Turbin rašė:

nu jei kaunietis vietinis būtum žinotum : D va gali pagooglint apie buvusį savininką, Algirdas Antanynas

Zinau,nesakiau juk,kad meluoji smile

Neprisijungęs

NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#763 2012-03-20 14:48

Turbin rašė:

cia HERAKLEJOJ judesys,nu girdejau kad sale antonio

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis

#764 2012-03-20 18:21

wopper rašė:

rubizzz rašė:

grudinkis smile

Tai is bedos nusiprausiau aisku, bet nekenciu taip smile

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-29
Žinutės: 565

#765 2012-03-21 14:24

erzinantys dalykai - smirdziai nervuoja. ateina i sale susute, susyla ir vanelina belenkaip. dar yra egzemplioriu kuriu burnos kvapas seka jiems is paskos po kelis metrus. preso kacialintojai nervuoja, kuriem butinai reikia sieneles, prie kurios vienintelis turnikas salej..
palikti tusti buteliai duse nervuoja. paliktos tases ant suolu kol ju seimininkai maudos tiesiog utiutiu. kol kas tiek.
siaip yra daug erzinanciu dalyku daugelyje klubu, daugumoj publika - muzikai.

Paskutinį kartą taisė kentacmis (2012-03-21 14:27)

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 16

#766 2012-03-21 14:49

Labiausiai tai blynai palikti ant stangos arba hanteliai ismetyti erzina, manau daugelis su tuo sutiks..

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884

#767 2012-03-21 15:42

lol

Neprisijungęs

dumblas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-01-29
Žinutės: 257

#768 2012-03-21 17:24

ismetyti dar nieko,bet kai sulauzo koki hanteli,kuriu tik keletas,va tada pasiutimas jama.

Neprisijungęs

Gintaras21
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-09-23
Žinutės: 814
Atsiliepimai: 6

#769 2012-03-21 18:00

dumblas rašė:

ismetyti dar nieko,bet kai sulauzo koki hanteli,kuriu tik keletas,va tada pasiutimas jama.

Toks ten ir hantelis jeigu sulauzyt sugeba ....

Neprisijungęs

eglyteee
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-03-31
Žinutės: 1

#770 2012-03-31 21:41

Sale jau senai nebeantonio, antonis jau 2011 pardave sale, dabar marius leonavicius su vienu asilu savininkai ir atremontavo sale, o antonis sedes dabar 12 metu. kaip cia jau vienas pasake : butumet kaunieciai zinotumet :DDDDDDDD

Neprisijungęs

Blackacid
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-02-29
Žinutės: 24

#771 2012-04-04 11:53

Balboa rašė:

man patinka
*sportuot su muzika gera
*sunkiai keldamas megstu saukt arba snypst kazkaip (man savaime taip gaunas) lol
*sportuot vienam dazniausiai (nors svarbu kad visi issitektu ir nebutu uzimtas mano stakles ar pan.)
*sportut su savo megstama apranga big_smile

nepatink:
*kai man aiskina kaip daryt nors pats aiskintojas nieko neuzsikacialines
*kai stanginej netvarka
*kai ner vandens ir visi tingi atsinest wink
*kai lygina mane su kuom nors kitu
LYG IR TIEK big_smile

Ar būtinai turi būti aiškintojas užsikačialinęs? Gal koks kineziterapeutas,kuris tikrai išmano kaip VISAS raumenų grupes teisingai treniruoti, tau aiškina. smile))

Man nepatinka kaip tik tie rėkiantys ir stenintys žmonės,kurie stumdami štangą ar keldami hantelius rėkia. Iš šono atrodo juokingai ir kvailai. Argi neįmanoma be emocijų? Kas bus jei visi pradės taip rėkti vienu metu? Atrodys lyg psichūškėj esi. smile NIeko nesakau kai tarkim darant paskutinį veiksmą sukaupus paskutines likusias jėgas žmogus jau parodo savo emocijas, bet kai nuo pat pratimo pradžios,tai jau tikrai juokingiau, nei juokinga.

Aišku nepatinka prakaito kvapas.
Ir Ereliai,kurių ranką pirštais apimtum,o vaikšto lyg arbūzus į pažastis įsikišę būtų.

Visi turime žinoti savo vietą, kam reikia būti miške,kad pašūkautų, kam duše, o kam tiesiog pripažint,kad arbūzų po pažastim nėra.

Paskutinį kartą taisė Blackacid (2012-04-04 11:54)

Neprisijungęs

Svaigalas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-06-13
Žinutės: 369

#772 2012-04-04 12:10

Blackacid rašė:

Balboa rašė:

man patinka
*sportuot su muzika gera
*sunkiai keldamas megstu saukt arba snypst kazkaip (man savaime taip gaunas) lol
*sportuot vienam dazniausiai (nors svarbu kad visi issitektu ir nebutu uzimtas mano stakles ar pan.)

nepatink:
*kai stanginej netvarka
LYG IR TIEK big_smile

Ar būtinai turi būti aiškintojas užsikačialinęs? Gal koks kineziterapeutas,kuris tikrai išmano kaip VISAS raumenų grupes teisingai treniruoti, tau aiškina. smile))

Man nepatinka kaip tik tie rėkiantys ir stenintys žmonės,kurie stumdami štangą ar keldami hantelius rėkia. Iš šono atrodo juokingai ir kvailai. Argi neįmanoma be emocijų? Kas bus jei visi pradės taip rėkti vienu metu? Atrodys lyg psichūškėj esi. smile NIeko nesakau kai tarkim darant paskutinį veiksmą sukaupus paskutines likusias jėgas žmogus jau parodo savo emocijas, bet kai nuo pat pratimo pradžios,tai jau tikrai juokingiau, nei juokinga.

Ir Ereliai,kurių ranką pirštais apimtum,o vaikšto lyg arbūzus į pažastis įsikišę būtų.

Visi turime žinoti savo vietą, kam reikia būti miške,kad pašūkautų, kam duše, o kam tiesiog pripažint,kad arbūzų po pažastim nėra.

Kazint koks ten tada sportas, jei nei laselio prakaito sportuojant neislieji. Tie ereliai su arbuzais dazniausiai del to prakaito ir kelia vejus, kai patys ateja i sale bica kociot nesupranta, kaip cia zmogus po sunkios pritupimu serijos gali suprakaituot. no offence.

Neprisijungęs

Blackacid
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-02-29
Žinutės: 24

#773 2012-04-04 12:25

Svaigalas rašė:

Blackacid rašė:

Balboa rašė:

man patinka
*sportuot su muzika gera

nepatink:
*kai stanginej netvarka
LYG IR TIEK big_smile

Kazint koks ten tada sportas, jei nei laselio prakaito sportuojant neislieji. Tie ereliai su arbuzais dazniausiai del to prakaito ir kelia vejus, kai patys ateja i sale bica kociot nesupranta, kaip cia zmogus po sunkios pritupimu serijos gali suprakaituot. no offence.

Tai prakaitas smirda tik iš pažastų. Aš po ilgų kardio treniruočių taip nesmirdu kaip kaikurie, nes tam yra priemonės,kad mažint prakaito kvapą.

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-15
Žinutės: 686

#774 2012-04-04 12:31

Blackacid rašė:

Svaigalas rašė:

Blackacid rašė:

Tai prakaitas smirda tik iš pažastų. Aš po ilgų kardio treniruočių taip nesmirdu kaip kaikurie, nes tam yra priemonės,kad mažint prakaito kvapą.

Yra, bet antiperspirantai nėra labai sveika, ypač sportuojant. Aišku, visada naudoju kažkur varydamas, bet tik ne į salę. O kai ateina kokios bobos prisikvėpinusios kvepalais, tai tik blaško dėmesį tokie dalykai.

Paskutinį kartą taisė siluetaz (2012-04-04 12:33)

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#775 2012-04-04 12:34

visada naudoju dezodoranta pries salej. nes kvapelis tikrai jauciu ne koks butu be ju...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net