- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#23576 2012-03-29 07:55
Re: Blevyzgos
Jankys rašė:
http://www.facebook.com/photo.php?v=2484425008750 manau kiekvienas turi facebook anketą. Ranka nubombino ir kojos dalelė
taip,kad nežaiskit vaikai su bombioškėm
aiiik tu na.... kai pagalvoji , pipec visam gyvenimui be plastakos.. brr
Neprisijungęs
- Rytis.K
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-03-20
- Žinutės: 87
- Atsiliepimai: 1
#23577 2012-03-29 09:19
gal ir ziauriai skambes,bet gavo ko nusipelne...matosi norejo tokiu budu "pazvejot"...
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 1363
- Atsiliepimai: 7
#23578 2012-03-29 09:30
RIP rašė:
papai>sikna, bent man. o siaip 100/70/95 wo kur moteriska grubiai apie ugis-100=svoris dazniausiai man normali moteriske buna jei normalus sudejimas. Na kad paimti i ranka butu ka, nes "vyrai ne sunys, kaulu nemegsta"
Pagal tavo ismatavimus jei sikna ne isplaukus, tai jin gan nebloga, papai dar geresni
Juk buvo kalbeta apie neidelius variantus
Atsirado idealistas 
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#23579 2012-03-29 11:25
VarztaZz rašė:
wopper rašė:
VarztaZz rašė:
Tuom kad zmogus savo iskrypima propoguoja ir leidzia i eteri, taip darydamas traumas kitiem zmonem.
As to filmo neziurejau, man uzteko treilerio puse pamatyt.sakydamas ,,sutrypciau" iskart pasirodai identiskas autoriui.tu gal nefilmuotum, bet zmogiskai nesielgtum.tai kad isvada?.
cia zinai, galima filosofuot apie tai. Geriau vienam galva sutrypt, nei tukstancius zmoniu traumuot.
Kazkodel kedi visi laiko herojum, nors anas nuzude kelias atmatas, isgelbedamas neaisku kiek mergaiciu nuo traumu. Cia gali kaip nori interpretuot. As turiu savo nuomone, o kaip jum atrodo, man labai net neidomu
Nei tu tryptum, nei tu ka, parasei cia is kvailo mandrumo ir vsio.
bet jei is tikro taip mastai, tai reabilitacija butu jau neprosal!
Kedi herojum laiko puskvaisiai ir samokslu teorijom prijauciantieji, kuriai grupei tu priklausai, pats sau zinai. Nuomone turi turet visi, bet ji formuojama pagal kazka, tas kazkas butu gerai kad butu pagristas realybe, o ne fantazijom, cia kaip su tuo NIN. 
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2262
- Atsiliepimai: 2
#23580 2012-03-29 12:52
Rytis.K rašė:
gal ir ziauriai skambes,bet gavo ko nusipelne...matosi norejo tokiu budu "pazvejot"...
Tiesa
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis

- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 4732
- Atsiliepimai: 14
#23581 2012-03-29 13:00
RIP rašė:
papai>sikna, bent man. o siaip 100/70/95 wo kur moteriska grubiai apie ugis-100=svoris dazniausiai man normali moteriske buna jei normalus sudejimas. Na kad paimti i ranka butu ka, nes "vyrai ne sunys, kaulu nemegsta"
matos putlios patinka.
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis

- Registravosi: 2011-06-03
- Žinutės: 1620
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#23582 2012-03-29 15:28
olegaskimanas rašė:
VarztaZz rašė:
wopper rašė:
sakydamas ,,sutrypciau" iskart pasirodai identiskas autoriui.tu gal nefilmuotum, bet zmogiskai nesielgtum.tai kad isvada?.cia zinai, galima filosofuot apie tai. Geriau vienam galva sutrypt, nei tukstancius zmoniu traumuot.
Kazkodel kedi visi laiko herojum, nors anas nuzude kelias atmatas, isgelbedamas neaisku kiek mergaiciu nuo traumu. Cia gali kaip nori interpretuot. As turiu savo nuomone, o kaip jum atrodo, man labai net neidomuNei tu tryptum, nei tu ka, parasei cia is kvailo mandrumo ir vsio.
Kedi herojum laiko puskvaisiai ir samokslu teorijom prijauciantieji, kuriai grupei tu priklausai, pats sau zinai. Nuomone turi turet visi, bet ji formuojama pagal kazka, tas kazkas butu gerai kad butu pagristas realybe, o ne fantazijom, cia kaip su tuo NIN.
AS su tavim nesigincysiu, tu vienas is tu debilu, su kuriais as nerandu apie ka sneket ir kantrybes su tokiais pas mane nera. Pusk nuo manes kuo toliau. Forumas yra tam, kad reiksti savo nuomone, jei tau jinai ne prie sirdies, tai savo debiliskus komentarus pasilik sau kugeli
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis

#23583 2012-03-29 15:36
Jankys rašė:
Flagman rašė:
Jankys rašė:
http://www.facebook.com/photo.php?v=2484425008750 manau kiekvienas turi facebook anketą. Ranka nubombino ir kojos dalelė
taip,kad nežaiskit vaikai su bombioškėmBaisu ir ner ko cia juoktis.
nuo žioplumo vaistų nėra. Pamokantis filmukas jaunimo tarpe. Neteisk manęs,jei man juokinga koks jis žioplys
Norejo vaikis fejerverka paleist, nuplese ranka ir koja suzeide, o tam juokinga
Seni, kai ateis naujieji metai, ir tau koks nors dalykelis isnes mesos gabala ar ranka nuples, juokas tau dings. Ne veltui lietuvis
Neprisijungęs
- Flagman
- Išmestas
- Registravosi: 2010-05-01
- Žinutės: 1236
#23584 2012-03-29 15:46
VarztaZz rašė:
Jankys rašė:
Flagman rašė:
Baisu ir ner ko cia juoktis.
nuo žioplumo vaistų nėra. Pamokantis filmukas jaunimo tarpe. Neteisk manęs,jei man juokinga koks jis žioplys
Norejo vaikis fejerverka paleist, nuplese ranka ir koja suzeide, o tam juokinga
Seni, kai ateis naujieji metai, ir tau koks nors dalykelis isnes mesos gabala ar ranka nuples, juokas tau dings. Ne veltui lietuvis
Tai cia juokinga tik tiem kurie dar nesubrende, betka parodai zvengia jie.
Paskutinį kartą taisė Flagman (2012-03-29 15:47)
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#23585 2012-03-29 16:22
VarztaZz rašė:
olegaskimanas rašė:
VarztaZz rašė:
cia zinai, galima filosofuot apie tai. Geriau vienam galva sutrypt, nei tukstancius zmoniu traumuot.
Kazkodel kedi visi laiko herojum, nors anas nuzude kelias atmatas, isgelbedamas neaisku kiek mergaiciu nuo traumu. Cia gali kaip nori interpretuot. As turiu savo nuomone, o kaip jum atrodo, man labai net neidomuNei tu tryptum, nei tu ka, parasei cia is kvailo mandrumo ir vsio.
Kedi herojum laiko puskvaisiai ir samokslu teorijom prijauciantieji, kuriai grupei tu priklausai, pats sau zinai. Nuomone turi turet visi, bet ji formuojama pagal kazka, tas kazkas butu gerai kad butu pagristas realybe, o ne fantazijom, cia kaip su tuo NIN.AS su tavim nesigincysiu, tu vienas is tu debilu, su kuriais as nerandu apie ka sneket ir kantrybes su tokiais pas mane nera. Pusk nuo manes kuo toliau. Forumas yra tam, kad reiksti savo nuomone, jei tau jinai ne prie sirdies, tai savo debiliskus komentarus pasilik sau kugeli
Nemeginai problemu savy ieskot?
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-18
- Žinutės: 985
#23586 2012-03-29 16:33
Flagman rašė:
VarztaZz rašė:
Jankys rašė:
nuo žioplumo vaistų nėra. Pamokantis filmukas jaunimo tarpe. Neteisk manęs,jei man juokinga koks jis žioplysNorejo vaikis fejerverka paleist, nuplese ranka ir koja suzeide, o tam juokinga
Ei jūs, tai gal eikit į kampą ir paverkit? Jeigu tiek jau visiem čia baisu ir graudu darosi
Nenoriu aš čia su jumis ginčytis "subrendeliai" jūs. P.s Dėl naujųjų nesijaudink, nesu toks žioplys 
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#23587 2012-03-29 16:55
Flagman rašė:
VarztaZz rašė:
Jankys rašė:
nuo žioplumo vaistų nėra. Pamokantis filmukas jaunimo tarpe. Neteisk manęs,jei man juokinga koks jis žioplysNorejo vaikis fejerverka paleist, nuplese ranka ir koja suzeide, o tam juokinga
Man is pradziu irgi gaila buvo, BET
Etikete:
Tokie daikciukai parduodami nuo 18 arba 21 metu.
Turejo susiprasti, kad tai ne jam. Niekas proto neidejo - neteko plastakos.
Vel gi, petarda nepirktine, nemanau, kad gauta legalei... O jei ir pasidare pats, dar blogiau, turejo susiprasti, kokios pasekmes galimos.
Sprogdinti ezere, koks tikslas? Zudyti zuvis, ar paziureti kaip i virsu visas vanduo iskils.
Mano nuomone, gaila, bet taip ir reikia. Akivaizdi pamoka jaunimui, zais zaiskit su petardom, bet ne su tokio galingumo....
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#23588 2012-03-29 17:02
GediminasJ rašė:
Flagman rašė:
VarztaZz rašė:
Norejo vaikis fejerverka paleist, nuplese ranka ir koja suzeide, o tam juokingaSeni, kai ateis naujieji metai, ir tau koks nors dalykelis isnes mesos gabala ar ranka nuples, juokas tau dings. Ne veltui lietuvis
Etikete:
Vel gi, petarda nepirktine, nemanau, kad gauta legalei... O jei ir pasidare pats, dar blogiau, turejo susiprasti, kokios pasekmes galimos.
Sprogdinti ezere, koks tikslas? Zudyti zuvis, ar paziureti kaip i virsu visas vanduo iskils.
Mano nuomone, gaila, bet taip ir reikia. Akivaizdi pamoka jaunimui, zais zaiskit su petardom, bet ne su tokio galingumo....
Cia tas pats jei tu eitum pro gatve ne per pereja ir tave nukaltu belekokiu greiciu lekiantis, o as sakyciau, va pamoka bus kitiem. Tas poelgis gal ir kvailas, bet protas ateina su amzium, o jei jau turejo ateiti, bet neatejo cai yra pamoka su per ziauriom pasekmem. Jei tavo vaikas karstysis po medzius nukris susilauzys stubura irgi sakysi, kad gera pamoka? Nenorejau pamokslauti ir kai imete nk nerasiau, bet jau uzkniso tokie "teisingumo" ieskotojai.
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#23589 2012-03-29 17:06
Neieskau as teisingumo ar dar kazko, tavo pasakymas :
"cai yra pamoka su per ziauriom pasekmem"
Viska pasako.
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#23590 2012-03-29 17:11
Pasako, kad nors ir gera, bet neverta. O tu rasei: "Mano nuomone, gaila, bet taip ir reikia." Tikrai reikia?
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis

#23591 2012-03-29 17:29
GediminasJ rašė:
Flagman rašė:
VarztaZz rašė:
Norejo vaikis fejerverka paleist, nuplese ranka ir koja suzeide, o tam juokingaSeni, kai ateis naujieji metai, ir tau koks nors dalykelis isnes mesos gabala ar ranka nuples, juokas tau dings. Ne veltui lietuvis
Etikete:
Seni, tu man papasakok, kuom skiriasi brokuota petarda 16mecio rankose, ir 21 mecio rankose? Nelaimingo ivykio atveju tu is 16mecio juokies, o 21mecio atveju ziuri labai rimtai? Dawai gal atsigaunam ir gryztam i realybe, ka?
Jeigu vaikas 1ųmetu suserga plauciu veziu nuo cigaretes, tai pasijuokim, o jei susirgsi tu (ji esi pilnametis), tai visiem labai liudna tures but? Kaip jus mastot xebra, as nesuprantu
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis

#23592 2012-03-29 17:31
GediminasJ rašė:
Flagman rašė:
VarztaZz rašė:
Etikete:
Zinai tu ten pirktine nepirktine, kitas dalykas - sutokiom niekas zuvu nesprogdina tekancio upej. Visi jus tokie protingi, bet loginio mastymo biski truksta. Gerai kai tu jaunas budamas verzlumo pagautas budavai labai teisingais. As neturiu zodziu:)
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3972
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#23593 2012-03-29 18:08
olegaskimanas rašė:
VarztaZz rašė:
wopper rašė:
sakydamas ,,sutrypciau" iskart pasirodai identiskas autoriui.tu gal nefilmuotum, bet zmogiskai nesielgtum.tai kad isvada?.
Del Kedzio taip, bet Stankunaite vargse mamyte, nuskriaustoji
tu is tu, kurie taip mano ?
Nors cia yra didelis meshlas, geriau isvis teliko neziureti kai tai rodoma ir apeiti delfi komentarus 
Paskutinį kartą taisė duglas (2012-03-29 18:09)
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
#23594 2012-03-29 18:12
Gražus avataras duglai 
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3972
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#23595 2012-03-29 18:22
Jankys rašė:
Gražus avataras duglai
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
#23596 2012-03-29 18:32
duglas rašė:
Jankys rašė:
Gražus avataras duglai
Šitam filme, džiokerio vaidyba - tobula! 
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2010-03-10
- Žinutės: 3884
#23597 2012-03-29 18:59
Zaidziau krepsini, stipriai ciurna pasitempiau, isorine dali skauda, bet netintsta, praejo apie 4 valandos po traumos, dabaigiau dar zaisti krepsini, nes tuo momentu nelabai skaudejo. Dabar paeit negaliu, saldau isvien koja, bet netinsta, negali buti luzis? Pirstu neskauda, prie ciurnos pradzioj is abieju pusiu paspaudus tuos kaulus ir neskauda.
Neprisijungęs
- Joo.
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-02-02
- Žinutės: 1030
#23598 2012-03-29 19:13
nepasimetes.
Neprisijungęs
- sezonas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-12
- Žinutės: 232
- Atsiliepimai: 0
#23599 2012-03-29 19:16
Joo. rašė:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ppCPrEjB56k nepasimetes.
neblogas motocikliukas 
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#23600 2012-03-29 19:47
VarztaZz rašė:
GediminasJ rašė:
Flagman rašė:
Tai cia juokinga tik tiem kurie dar nesubrende, betka parodai zvengia jie.Man is pradziu irgi gaila buvo, BET
Etikete:
Mano nuomone, gaila, bet taip ir reikia. Akivaizdi pamoka jaunimui, zais zaiskit su petardom, bet ne su tokio galingumo....Zinai tu ten pirktine nepirktine, kitas dalykas - sutokiom niekas zuvu nesprogdina tekancio upej. Visi jus tokie protingi, bet loginio mastymo biski truksta. Gerai kai tu jaunas budamas verzlumo pagautas budavai labai teisingais. As neturiu zodziu:)
Logika studijuoji ar ka?
Zinai verzlumo buvo, gerai, kad jis panaudotas teisingai, turbut todel dabar galiu spotuoti saleje...O jis ne...
Neprisijungęs
El. parduotuvė