Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

IlikeThisSport2
Dažnas senbūvis
Vietovė: USA SanFrancisco
Registravosi: 2011-09-10
Žinutės: 822
Atsiliepimai: 1

#51 2012-04-10 14:27

Re: Pasiruošimas varžyboms

p.s istrauka is tavo logo
Peciai, Kojos
ugis 196 svoris 85kg

1.Pečiai: Štangos kelimas į viršu sėdint 51kg 3x10
2.Pečiai: Hanteliu kelimas i prieki  15kg 3x16
3.Peciai: Hantelių kelimas į šonus  7kg 3x10
4.Pritupimai 56kg 3x10
5.Koju tiesimas sedint 47kg 3x12
6.Koju lenkimas gulint [NEDARIAU SUTRAUKE KOJA  ]
7.Blauzda
tai tada kaskur 14 metu buvaj ir tokius svorius varei ? big_smile

Neprisijungęs

Rytis.K
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-03-20
Žinutės: 87

#52 2012-04-10 14:42

gedemas rašė:

Oslo Grand Prix ar kazkas panasaus, zinau kad is lietuvoj keli trneriai atveza savo kuriniu parodyt big_smile ir vienas mano kolega slovakas vaziuoja pasirodyt, jei gausiu laisva diena ir as varysiu paziuret, gal net padet tam zmogeliui moraliskai smile

gal zinai adresa kur viskas vyks? bandziau googlint - neradau...reikia gi nueit parekaut,lietuvius palaikyt

Neprisijungęs

LifeIsGooD
Dažnas dalyvis
Vietovė: kauno
Registravosi: 2009-08-23
Žinutės: 227

#53 2012-04-10 14:48

IlikeThisSport2 rašė:

Peciai, Kojos
ugis 196 svoris 85kg

4.Pritupimai 56kg 3x10
7.Blauzda

Čia labai senai ja buvo, aš buvau su gipsu puse metu, tad tik lapkričio vidury 2011metų buvau grįžes i sporta atgal ;] Beje, kam kapstytis tai, kas buvo labai senai, net i data gali pažiūrėt smile O sportuot aš pradėjau nuo 14metų smile)

Neprisijungęs

IlikeThisSport2
Dažnas senbūvis
Vietovė: USA SanFrancisco
Registravosi: 2011-09-10
Žinutės: 822

#54 2012-04-10 15:32

LifeIsGooD rašė:

IlikeThisSport2 rašė:

Peciai, Kojos
ugis 196 svoris 85kg

4.Pritupimai 56kg 3x10
7.Blauzda

Čia labai senai ja buvo, aš buvau su gipsu puse metu, tad tik lapkričio vidury 2011metų buvau grįžes i sporta atgal ;] Beje, kam kapstytis tai, kas buvo labai senai, net i data gali pažiūrėt smile O sportuot aš pradėjau nuo 14metų smile)

tai ta ir turejau omeny kad 14 metu budamas toks ugis ir tiek sverei big_smile ir tokius svorius kilnojai eina utiutiu, dar kaskas man prikisa kad daug keliu ir koskomosas o cia tai jo...

Neprisijungęs

LifeIsGooD
Dažnas dalyvis
Vietovė: kauno
Registravosi: 2009-08-23
Žinutės: 227

#55 2012-04-10 15:59

IlikeThisSport2 rašė:

LifeIsGooD rašė:

IlikeThisSport2 rašė:

Peciai, Kojos
ugis 196 svoris 85kg

4.Pritupimai 56kg 3x10
7.Blauzda

tai ta ir turejau omeny kad 14 metu budamas toks ugis ir tiek sverei big_smile ir tokius svorius kilnojai eina utiutiu, dar kaskas man prikisa kad daug keliu ir koskomosas o cia tai jo...

Na taip, ugis tikrai neblogas ;D Tik jau šiuo metu nebeaugu smile Šiaip dabar pažiūrėjus i train loga, juokinga darosi, su kokiais svoriais dirbau, o kažkada tai atrodo ohoho...

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#56 2012-04-10 16:56

Rytis.K rašė:

gedemas rašė:

Oslo Grand Prix ar kazkas panasaus, zinau kad is lietuvoj keli trneriai atveza savo kuriniu parodyt big_smile ir vienas mano kolega slovakas vaziuoja pasirodyt, jei gausiu laisva diena ir as varysiu paziuret, gal net padet tam zmogeliui moraliskai smile

gal zinai adresa kur viskas vyks? bandziau googlint - neradau...reikia gi nueit parekaut,lietuvius palaikyt

kai suzinosiu parasysiu smile
ten kiek zinau beveik vieni lietuviai ir rinksis big_smile

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 16

#57 2012-04-10 18:05

LifeIsGooD rašė:

IlikeThisSport2 rašė:

LifeIsGooD rašė:

Na taip, ugis tikrai neblogas ;D Tik jau šiuo metu nebeaugu smile Šiaip dabar pažiūrėjus i train loga, juokinga darosi, su kokiais svoriais dirbau, o kažkada tai atrodo ohoho...

Neduok dieve man toki lol

Neprisijungęs

Rytis.K
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-03-20
Žinutės: 87

#58 2012-04-10 18:25

gedemas rašė:

Rytis.K rašė:

gedemas rašė:

kai suzinosiu parasysiu smile
ten kiek zinau beveik vieni lietuviai ir rinksis big_smile

nykstys

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#59 2012-04-17 21:50