Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » maxpower trefkes
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-04-04
- Žinutės: 170
- Atsiliepimai: 0
#1 2007-04-02 11:20
maxpower trefkes
kaip jau daugkas labai yra minejes nevartojant steroidu tinkamiausia programa yra full-body. beto, man bent jau ja daryt tai labiausiai patinka, nes man neiseina viena karta per savaite tik spaust stanga ar daryt pritupkes, neistveriu kaip noriu ta daryt kiekviena diena todel ir darau 3 kartus per savaite:
1. stangos spaudimas ant lygaus 2x8 (sito pratimo nekeiciu i nieka)
2. pritupimai arba koju tiesimas 3x6 arba 2x8 dar tarp priejimu padarau blauzdas 2x15
3. stangos spaudimas sedint arba hanteliu sklaidymas 2x8 (sklaidau su labai dideliais svoriais ir cytinguoju, bet man zjb )
4. mirties trauka (kai nedarau pritupkiu) 3x6, arba koks nors kitas bazinis pratimas nugarai, ju labai daug yra...
dar kai turiu laiko atskira diena padarau tik rankas, nezinau ar tas veikia, bet darau ir tiek
bicui ir tricui po 2 pratimus, pirma su labai dideliu svoriu ( pvz spaudima siaurai) atra su visai mazu, sheip uzpompuoju ir viskas jegos nepakeliau daug, bet 5 kg ant spaudimo visgi uzmeciau per 2 menesius paskutinius, o man tie 5 kg yra tikrai daug, nes esu ir ximines biski tai nelabai ir beauga kasnors... beto, varau visiskai be papildu, zaidziu fule ir boksuojuos
Neprisijungęs
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
#2 2007-04-02 11:24
Re: maxpower trefkes
paskutine treniruote :
spaudimas 2x8 (100 kg, padaryciau ir su daugiau bet nemegstu stenet labai )
pritupimai 8 su 100 kg ir 2x6 su 120 kg (kojos mano silnoji puse)
spaudimas peciams piramide, paskutinis 8 su 80 kg (peciai mano stiprioji puse )
bloko trauka nugarai is priekio 2x8 (70 kg)
Neprisijungęs
- MaksisXXX
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-03-25
- Žinutės: 444
#3 2007-04-02 11:49
o tu kietas
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-02-08
- Žinutės: 834
- Atsiliepimai: 4
#4 2007-04-02 11:54
MaxPower rašė:
paskutine treniruote :
spaudimas peciams piramide, paskutinis 8 su 80 kg (peciai mano stiprioji puse)
o spaudimui ne mazoka 2x8? as nuo tokios serijos krutunes tikrai neuzpompuociau, tupukam irgi mazoka
Neprisijungęs
- System
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-25
- Žinutės: 169
#5 2007-04-02 12:02
MaxPower rašė:
paskutine treniruote :
Tai gal išviso geriau būtų namie sėdėt nemanai?
Neprisijungęs
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
#6 2007-04-02 12:17
System rašė:
MaxPower rašė:
paskutine treniruote :
bloko trauka nugarai is priekio 2x8 (70 kg)Tai gal išviso geriau būtų namie sėdėt nemanai?
tai tu neprimesk kad as isviso nesistengiu, tiesiog nedarau ten labai visas isitempes ir nesistengiu is paskutiniu isspaust dar nors 1 pakartojima... nesveika tas labai.
mindaugelis, o kas sake kad as stengiuos uzpompuot?
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#7 2007-04-02 12:26
nezinau kokie tavo tikslai, bet man patinka raumeni isvargint ir pajaust kad jis tikrai dirba
Neprisijungęs
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
#8 2007-04-02 12:31
mano tikslas labiausiai jega ir greitis. o tu gal manai kad raumuo auga del isvarginimo? ar del dideliu svoriu kuriuos jis turi paklet?... ai, nepradesiu aiskint, paaugsi suzinosi
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#9 2007-04-02 12:40
sakai paaugsiu ir pakalbesim...? nuo kada svoriu kilnojimas skatina greiti, mmm? o jeigai pasirinkai visiskai netikusia programa, pabandyk 5x5 kiek laiko sportuoji?
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#10 2007-04-02 12:51
MaxPower rašė:
kaip jau daugkas labai yra minejes nevartojant steroidu tinkamiausia programa yra full-body. beto, man bent jau ja daryt tai labiausiai patinka, nes man neiseina viena karta per savaite tik spaust stanga ar daryt pritupkes, neistveriu kaip noriu ta daryt kiekviena diena
todel ir darau 3 kartus per savaite:
full-body pragramos skirtos masei, 5 ir maziau pakartojimu daugiau orentuoti jegai, o 6 ir daugiau masei, sakau pabandyk 5x5 turetu gerai ant jegos pramust, siaip as ne jegininkas bet zinau ka kalbu
ne visi cia forume besilankantys 16-meciai
Paskutinį kartą taisė mindaugelis (2007-04-02 12:52)
Neprisijungęs
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
#11 2007-04-02 13:02
mindaugelis rašė:
sakai paaugsiu ir pakalbesim...? nuo kada svoriu kilnojimas skatina greiti, mmm? o jeigai pasirinkai visiskai netikusia programa, pabandyk 5x5 kiek laiko sportuoji?
nu kad pats sneki apie nuvarginima... nuvargint gi gali ir su visai mazu svoriu daug pratimu darydamas, o tas tikrai daug naudos neatnes. programa man tikusi, ir greiti as didinu ne svorius kilnodamas.tokia programa su greicio didinimu gerai derinasi, nes kita diena po trefkes nejauciamas skausmas raumenyse ir sustingimas, o darant 5x5 kojos ir krutine kita diena skaudetu tikrai. sportuoju su stangom as kokius jau 4 metus, bet vasaras ir kitokias pertraukas atmetus kokie 2.5 tesusidarytu...
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#12 2007-04-02 13:08
su mazu svoriu nera logikos raumens gadint o raumenys gal tik ispradziu paskaudetu, jei po pertraukos esi, bet siaip neturetu... beje su belekokia programa raumenys kazkiek progresuoja, bent jau kuri laika
Neprisijungęs
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
#13 2007-04-02 13:23
mindaugelis rašė:
su mazu svoriu nera logikos raumens gadint
o raumenys gal tik ispradziu paskaudetu, jei po pertraukos esi, bet siaip neturetu... beje su belekokia programa raumenys kazkiek progresuoja, bent jau kuri laika
nu nezinau, bet man ji gera... beto, ne pats ja sugalvojau
Neprisijungęs
- System
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-25
- Žinutės: 169
#14 2007-04-02 14:37
Na nesu aš čia labai didelis specas bet nuo kada 2x8 jėgai? Pirma kart girdžiu ir kad nesistengiant iki paskutiniųjų (neskaitant draugo pagalbos ar ko pan.) raumuo geriau auga nei jį pribaigiant. nesiruošiu aš čia ginčytis ar ką tiesiog jei tau taip geriau tai taip ir daryk bet...
Neprisijungęs
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
#15 2007-12-08 12:51
db pas mane tokia situacija... ismete is sulios, einu i darba (nedaug fiziniu jegu reikalaujantis darbas, geros salygos pavalgyt kas 2-3h) ir poto dar i vakarine sule, 4 kartus i savaite..
tai vat i kacelke niekaip, nebent savaitgali. taigi, planuoju kacelintis namuose. jau uzsisakiau pas suvirintija suoliuka, pritupkem stova, kedute... pradzioj pasiimsiu tik stanga, su svoriais iki 140 kg, paskui (po kitos algos) dar planuoju pora surenkamu hanteliu iki 40 kg paciupt, ir svoriu kazkiek. primeciau, kad man visiskai turi uztekt, nes be situ reikmenu kacelkej dar naudoju tik lubu troso treniruokli, kuri pakeis turnikas ir lb retai dar tricui kanors su lynu darau, bet apsieisiu.
mastau taip:
1 diena: krutine (spaudimas, puloveris, skalidymas su hant. (kai turesiu)
2 diena: nugara ir bicas (m. trauka arba trauka prie pilvo, prisitraukimai, hantelio trauka.., bicui su stanga ir hanteliais ivairus pratimai)
3 diena: peciai (spaudimas uz galvos arba is priekio, plasnojimas su hant, svorio kelimas pries save..)
4 diena: kojos (pritupkes, trauka tiesiom kojom, blauzdos)
priejimai ivairiai, pagrinde 4x6, 3x6, 3x8.. blauzdom 3x24. raumens uzpompuot niekad nesieku, nebent kazkiek rankas. bet irgi nespecialiai, letai darant nuo didelio svorio uzsipompuoja. trenkes butu paskirstytos ivariai, pagrinde 4 is eiles, tada 1-2 dienu pertrauka.
dar visas sitas reikalas butu derinamas su nemazai cardio... isryto gan kuklus krosiukas, paskui dar pats darbas visgi daug judejimo, ir dar 1-2 bokso trenkes i savaite. maitinimasis geras, dar kokiu aminkiu ir kreatino paimciau.
kaip manot, galeciau progresuot dar? seip jau manau be steroidu man nekazkiek kils, nu kojos nebent, nes atsilieka. spaudimas pas mane 140, pritupkes 150, peciu darbinis 85, m traukos darbinis 130-140. svoris apie 95.
db kazkiek viskas nukrite, bet manau per menesi atsigauciau, o tada noreciau dar po kokia 10 kg visur uzmest, ant koju koki 20. ir be steroidu.
Paskutinį kartą taisė MaxPower (2007-12-08 12:53)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » maxpower trefkes