Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Tylus
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mintyse
Registravosi: 2011-05-03
Žinutės: 1343
Atsiliepimai: 19

#26 2011-12-06 20:23

Re: Meslungis

zma su tribulusu sujunk dar geriau bus, kitą vietą gal smagiai sutrauks smile

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#27 2012-03-02 08:01

and again hmm
  vartojau kali / magni   + multivitaminai ejo i trasa... kadangi pries darant  kraujo tyrimus reikia bent pora savaiciu ju nevartot.. nu ka  5 diena kaip negeriu nieko meshlungis vel sutrauke... krc utiutiu nebegaliu utiutiu utiutiu   utiutiu  kazkokia nesamone utiutiu
is tiesu net nelabai noris non stop gert kali ir magni...  jau nekalbant kad kainuoja per menesi 100 lt ~

Paskutinį kartą taisė MrBurbulas (2012-03-02 08:01)

Neprisijungęs

SeveloTeam
Išmestas
Registravosi: 2011-07-05
Žinutės: 1039
Atsiliepimai: 6

#28 2012-03-02 10:06

Valgyt pradek i nebtrauks

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat

#29 2012-03-02 17:07

SeveloTeam rašė:

Kolega, aš suprantu  kad jum labai graužia širdį jog aš darau mostuose daugiau negu jūs. Tačiau būtų malonu , jei savo neapykanta pasiliktumėt sau, blevyzgų man čia nereikia. Kaip ten sakoma , patylėsi atrodysi protingesnis.
Šiuo atveju  siūlau jums   tiesiog pasiilsėti nuo forumo, išeiti  i lauką , na ar nuveikti ką nors. Nes akivaizdžiai liejate nuoskaudą ant manęs. Tai tiek. Manau supratote.

p.s  kam  yra panašiai buvę , ar  turit  idomių nuomonių ir minčių, aš šeip esat kompetetingi šitoje srityje  ( ne tokių kaip  daugiau bezdėk , daugiau valgyk ir pns)  rašykit smile

Neprisijungęs

crank
Dažnas dalyvis
Vietovė: Uk
Registravosi: 2011-01-14
Žinutės: 554
Atsiliepimai: 0

#30 2012-03-02 17:10

MrBurbulas rašė:

and again hmm
  vartojau kali / magni   + multivitaminai ejo i trasa... kadangi pries darant  kraujo tyrimus reikia bent pora savaiciu ju nevartot.. nu ka  5 diena kaip negeriu nieko meshlungis vel sutrauke... krc utiutiu nebegaliu utiutiu utiutiu   utiutiu  kazkokia nesamone utiutiu
is tiesu net nelabai noris non stop gert kali ir magni...  jau nekalbant kad kainuoja per menesi 100 lt ~

man irgi traukdavo, tai pradejau b vitamino kompleksa isgerti su pusryciais po kapsule ir praejo viskas smile

Paskutinį kartą taisė crank (2012-03-02 17:11)

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat

#31 2012-03-02 17:13

crank rašė:

MrBurbulas rašė:

and again hmm

man irgi traukdavo, tai pradejau b vitamino kompleksa isgerti su pusryciais po kapsule ir praejo viskas smile

gal neisiskaitei i pirma posta smile as  vitaminus geriu nuolat.   + papildomai kali ir magni.  Nutraukus juos gert  vel traukia meshlungis. Tai negi visad papildomai reiks gert? kažkaip   nepatinka man tokia mintis..

Neprisijungęs

crank
Dažnas dalyvis

#32 2012-03-02 17:16

MrBurbulas rašė:

crank rašė:

MrBurbulas rašė:

and again hmm

gal neisiskaitei i pirma posta smile as  vitaminus geriu nuolat.   + papildomai kali ir magni.  Nutraukus juos gert  vel traukia meshlungis. Tai negi visad papildomai reiks gert? kažkaip   nepatinka man tokia mintis..

na ne visa laika. isgerk pries koju diena ir per koju dienos treniruote. pas mane dabar , kai kiekviena treniruote jungiamos ir kojos, tai taip ir parasiau smile

Neprisijungęs

SeveloTeam
Išmestas
Registravosi: 2011-07-05
Žinutės: 1039
Atsiliepimai: 6

#33 2012-03-02 18:51

MrBurbulas rašė:

SeveloTeam rašė:

Kolega, aš suprantu  kad jum labai graužia širdį jog aš darau mostuose daugiau negu jūs. Tačiau būtų malonu , jei savo neapykanta pasiliktumėt sau, blevyzgų man čia nereikia. Kaip ten sakoma , patylėsi atrodysi protingesnis.
Šiuo atveju  siūlau jums   tiesiog pasiilsėti nuo forumo, išeiti  i lauką , na ar nuveikti ką nors. Nes akivaizdžiai liejate nuoskaudą ant manęs. Tai tiek. Manau supratote kompetetingi šitoje srityje

kokia dar neapykanta?jei jau apie mostus prakalbai tai parodyk tuos pechius..i tema;nevalgai normaliai+vitaminu turbut nerasta ir traukia visus galus...chia aishkiau nebuna..

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat

#34 2012-03-02 21:21

SeveloTeam rašė:

MrBurbulas rašė:

SeveloTeam rašė:

Šiuo atveju  siūlau jums   tiesiog pasiilsėti nuo forumo, išeiti  i lauką , na ar nuveikti ką nors. Nes akivaizdžiai liejate nuoskaudą ant manęs. Tai tiek. Manau supratote kompetetingi šitoje srityje

kokia dar neapykanta?jei jau apie mostus prakalbai tai parodyk tuos pechius..i tema;nevalgai normaliai+vitaminu turbut nerasta ir traukia visus galus...chia aishkiau nebuna..

MrBurbulas rašė:

and again hmm
  vartojau kali / magni   + multivitaminai ejo i trasa... kadangi pries darant  kraujo tyrimus reikia bent pora savaiciu ju nevartot.. nu ka  5 diena kaip negeriu nieko meshlungis vel sutrauke...

SITUS NUOLAT VARTOJAU. kas dar gali buti neaisku mano poste? ka reiskia  normaliai nevalgau? keik kg turiu priaugt per savaite kad tas normalu jau skaitytusi pagal tave?

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#35 2012-03-03 00:36

Nezinau ar cia i tema tinka, bet ar kas susidures su tokiu jausmu, kad vakare gulint butinai turi koja viena ar kita pajudint ir papurtyt kazkaip, nes nebegali vienoj vietoj laikyt bandydamas uzmigt. Jei per prievarta laikyt joks meslungis nesutrauktu, bet nesveikai negera, lyg tirptu nezinau, labiausiai padedantis dalykas yra pajudint koja. Netikiu, kad vienintelis as toks

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#36 2012-03-03 01:05

uzsivedes rašė:

Nezinau ar cia i tema tinka, bet ar kas susidures su tokiu jausmu, kad vakare gulint butinai turi koja viena ar kita pajudint ir papurtyt kazkaip, nes nebegali vienoj vietoj laikyt bandydamas uzmigt. Jei per prievarta laikyt joks meslungis nesutrauktu, bet nesveikai negera, lyg tirptu nezinau, labiausiai padedantis dalykas yra pajudint koja. Netikiu, kad vienintelis as toks

nu vitaminu trukumas cia jau ne priezastis, jei koja tiprsta jos neuzspaudus ar dar ka... stubura reiktu issitirt, buna kitiem kairioji puse tirpsta del sirdies

Neprisijungęs

crank
Dažnas dalyvis

#37 2012-03-03 01:37

uzsivedes rašė:

dar kartais atrodo lyg bado? cia nuo pervargimo buna, nuo nervines itampos.

Neprisijungęs

Kate16
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2012-04-07
Žinutės: 156

#38 2012-04-15 07:38

Man irgi trauke koja biski anksciau nors magni B 6 vartojau

Neprisijungęs

Bonviveur