- Tylus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mintyse
- Registravosi: 2011-05-03
- Žinutės: 1343
- Atsiliepimai: 19
#26 2011-12-06 20:23
Re: Meslungis
zma su tribulusu sujunk dar geriau bus, kitą vietą gal smagiai sutrauks
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#27 2012-03-02 08:01
and again
vartojau kali / magni + multivitaminai ejo i trasa... kadangi pries darant kraujo tyrimus reikia bent pora savaiciu ju nevartot.. nu ka 5 diena kaip negeriu nieko meshlungis vel sutrauke... krc utiutiu nebegaliu utiutiu utiutiu utiutiu kazkokia nesamone utiutiu
is tiesu net nelabai noris non stop gert kali ir magni... jau nekalbant kad kainuoja per menesi 100 lt ~
Paskutinį kartą taisė MrBurbulas (2012-03-02 08:01)
Neprisijungęs
- SeveloTeam
- Išmestas
- Registravosi: 2011-07-05
- Žinutės: 1039
- Atsiliepimai: 6
#28 2012-03-02 10:06
Valgyt pradek i nebtrauks
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#29 2012-03-02 17:07
SeveloTeam rašė:
Kolega, aš suprantu kad jum labai graužia širdį jog aš darau mostuose daugiau negu jūs. Tačiau būtų malonu , jei savo neapykanta pasiliktumėt sau, blevyzgų man čia nereikia. Kaip ten sakoma , patylėsi atrodysi protingesnis.
Šiuo atveju siūlau jums tiesiog pasiilsėti nuo forumo, išeiti i lauką , na ar nuveikti ką nors. Nes akivaizdžiai liejate nuoskaudą ant manęs. Tai tiek. Manau supratote.
p.s kam yra panašiai buvę , ar turit idomių nuomonių ir minčių, aš šeip esat kompetetingi šitoje srityje ( ne tokių kaip daugiau bezdėk , daugiau valgyk ir pns) rašykit
Neprisijungęs
- crank
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Uk
- Registravosi: 2011-01-14
- Žinutės: 554
- Atsiliepimai: 0
#30 2012-03-02 17:10
MrBurbulas rašė:
and again
![]()
vartojau kali / magni + multivitaminai ejo i trasa... kadangi pries darant kraujo tyrimus reikia bent pora savaiciu ju nevartot.. nu ka 5 diena kaip negeriu nieko meshlungis vel sutrauke... krc utiutiu nebegaliu utiutiu utiutiu utiutiu kazkokia nesamone utiutiu
is tiesu net nelabai noris non stop gert kali ir magni... jau nekalbant kad kainuoja per menesi 100 lt ~
man irgi traukdavo, tai pradejau b vitamino kompleksa isgerti su pusryciais po kapsule ir praejo viskas
Paskutinį kartą taisė crank (2012-03-02 17:11)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#31 2012-03-02 17:13
crank rašė:
MrBurbulas rašė:
and again
![]()
is tiesu net nelabai noris non stop gert kali ir magni... jau nekalbant kad kainuoja per menesi 100 lt ~man irgi traukdavo, tai pradejau b vitamino kompleksa isgerti su pusryciais po kapsule ir praejo viskas
gal neisiskaitei i pirma posta as vitaminus geriu nuolat. + papildomai kali ir magni. Nutraukus juos gert vel traukia meshlungis. Tai negi visad papildomai reiks gert? kažkaip nepatinka man tokia mintis..
Neprisijungęs
- crank
- Dažnas dalyvis
#32 2012-03-02 17:16
MrBurbulas rašė:
crank rašė:
MrBurbulas rašė:
and again
![]()
is tiesu net nelabai noris non stop gert kali ir magni... jau nekalbant kad kainuoja per menesi 100 lt ~man irgi traukdavo, tai pradejau b vitamino kompleksa isgerti su pusryciais po kapsule ir praejo viskas
gal neisiskaitei i pirma posta
as vitaminus geriu nuolat. + papildomai kali ir magni. Nutraukus juos gert vel traukia meshlungis. Tai negi visad papildomai reiks gert? kažkaip nepatinka man tokia mintis..
na ne visa laika. isgerk pries koju diena ir per koju dienos treniruote. pas mane dabar , kai kiekviena treniruote jungiamos ir kojos, tai taip ir parasiau
Neprisijungęs
- SeveloTeam
- Išmestas
- Registravosi: 2011-07-05
- Žinutės: 1039
- Atsiliepimai: 6
#33 2012-03-02 18:51
MrBurbulas rašė:
SeveloTeam rašė:
Kolega, aš suprantu kad jum labai graužia širdį jog aš darau mostuose daugiau negu jūs. Tačiau būtų malonu , jei savo neapykanta pasiliktumėt sau, blevyzgų man čia nereikia. Kaip ten sakoma , patylėsi atrodysi protingesnis.
Šiuo atveju siūlau jums tiesiog pasiilsėti nuo forumo, išeiti i lauką , na ar nuveikti ką nors. Nes akivaizdžiai liejate nuoskaudą ant manęs. Tai tiek. Manau supratote kompetetingi šitoje srityje
kokia dar neapykanta?jei jau apie mostus prakalbai tai parodyk tuos pechius..i tema;nevalgai normaliai+vitaminu turbut nerasta ir traukia visus galus...chia aishkiau nebuna..
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#34 2012-03-02 21:21
SeveloTeam rašė:
MrBurbulas rašė:
SeveloTeam rašė:
Šiuo atveju siūlau jums tiesiog pasiilsėti nuo forumo, išeiti i lauką , na ar nuveikti ką nors. Nes akivaizdžiai liejate nuoskaudą ant manęs. Tai tiek. Manau supratote kompetetingi šitoje srityjekokia dar neapykanta?jei jau apie mostus prakalbai tai parodyk tuos pechius..i tema;nevalgai normaliai+vitaminu turbut nerasta ir traukia visus galus...chia aishkiau nebuna..
MrBurbulas rašė:
and again
![]()
vartojau kali / magni + multivitaminai ejo i trasa... kadangi pries darant kraujo tyrimus reikia bent pora savaiciu ju nevartot.. nu ka 5 diena kaip negeriu nieko meshlungis vel sutrauke...
SITUS NUOLAT VARTOJAU. kas dar gali buti neaisku mano poste? ka reiskia normaliai nevalgau? keik kg turiu priaugt per savaite kad tas normalu jau skaitytusi pagal tave?
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#35 2012-03-03 00:36
Nezinau ar cia i tema tinka, bet ar kas susidures su tokiu jausmu, kad vakare gulint butinai turi koja viena ar kita pajudint ir papurtyt kazkaip, nes nebegali vienoj vietoj laikyt bandydamas uzmigt. Jei per prievarta laikyt joks meslungis nesutrauktu, bet nesveikai negera, lyg tirptu nezinau, labiausiai padedantis dalykas yra pajudint koja. Netikiu, kad vienintelis as toks
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#36 2012-03-03 01:05
uzsivedes rašė:
Nezinau ar cia i tema tinka, bet ar kas susidures su tokiu jausmu, kad vakare gulint butinai turi koja viena ar kita pajudint ir papurtyt kazkaip, nes nebegali vienoj vietoj laikyt bandydamas uzmigt. Jei per prievarta laikyt joks meslungis nesutrauktu, bet nesveikai negera, lyg tirptu nezinau, labiausiai padedantis dalykas yra pajudint koja. Netikiu, kad vienintelis as toks
nu vitaminu trukumas cia jau ne priezastis, jei koja tiprsta jos neuzspaudus ar dar ka... stubura reiktu issitirt, buna kitiem kairioji puse tirpsta del sirdies
Neprisijungęs
- crank
- Dažnas dalyvis
#37 2012-03-03 01:37
uzsivedes rašė:
dar kartais atrodo lyg bado? cia nuo pervargimo buna, nuo nervines itampos.
Neprisijungęs
- Kate16
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2012-04-07
- Žinutės: 156
#38 2012-04-15 07:38
Man irgi trauke koja biski anksciau nors magni B 6 vartojau
Neprisijungęs
- Bonviveur