Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Aizen
Dažnas senbūvis
Vietovė: World Wide
Registravosi: 2012-04-13
Žinutės: 3514
Atsiliepimai: 48

#1 2012-05-18 11:46

3 dienų treniruotė. Reikia pagalbos

Sveiki. sportuoju su pertraukomis ( toks jau darbas) Grįžau į trasą.Man 21 metai. Nuo spalio  svorio prisiauginau po truputį. Dirbu  suprantama pagal trijų dienų treniruotę . Mitybos reguliavimas nėra toks kategoriškas. Padarau 6-7 valgymus. Žiūriu,kad pirmoj dienos pusėj būtų angliavandeniai,antroj link vakaro baltymai. suvartoju apie 240 gr baltymų.  Augindamas masę vartojau geinerį,dabar vartoju balymus. Viso periodo metu geriau ir tebegeriu creatiną,amino rūgštis,omega 3

Pirmadienis: Krūtinė/ Bicepsas
Krūtinė

1. Spaudimas ant lygaus
          2. Spaudimas kampu     
         3 . Plėšimas /Lygiagretės

Bicepsas

1. Kėlimas stovint su štanga (Anksčiau su tiesia,dabar pora treniruočių mėginu su EZ. Įdomi kačiokų nuomonė  apie tai)
         2. Hantelis nuo kelieno
         3. Plaktukas atrėmus alkūnes,kad nesiūbuoti

Trečiadienis : Pečiai/ Kojos

Pečiam:

1. Smite už galvos
          2. Hantelių  kėlimas į šonus atsirėmus į sieną ir pasvirus šiek tiek ( vėlgi dėl siūbavimo)
         3 . Hantelių kėlimas prieš save

Kojos

1.Pritūpimai
         2. Kojų tiesimas / Lenkimas antsigulus ant pilvo
        3. Blauzdos

Penktadienis : Nugara/ Tricas

Nugara

1.Atkėlimai
              2. Lyno trauka prie pilvo arba  nežinau kaip vadinasi ,bet primena Drūžbos kūrimą big_smile
             3. Prisitraukimai

Tricas

Pagrindinis spaudimas ant lygaus siaurai. O kitus dažnai keitalioju: Lenkimai į šonus atrėmus prie galvos, prancūziškas sėdint/gulint, tiesimas už nugaros (primena slidininko veiksmą su lazdom)

Visus pratimus Atlieku 3x8 serijom. Kolkas svoris auga gan neblogai. Nuo Spalio mėn galo iki dabar  svoris pakilo 76> 94 .

Klausimai:
                  1. Kaip dėl pakartojimų skaičiaus, gal kuriuos nors pratimus netinkama daryti 3x8?
                 2 . Labai prastai progresuoja krūtinė,mano silpniausia vieta. Max spaudimas tik 95. (ūgis 195. Gal čia ir bėda,labai ilgos rankos)

Laukiu kritikos,ponai

P.S. atleiskit,kad sukūriau atskirą temą (kaip savanaudiška) ,bet  trijų dienų treniruočių temoj prieš mėnesį papostinau,atnaujinau pora kartų,tai tik vienas žmogas sureagavo.

Neprisijungęs

Zhaltys
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-02-22
Žinutės: 65
Atsiliepimai: 1

#2 2012-05-18 14:11

Re: 3 dienų treniruotė. Reikia pagalbos

Viskas atrodo čiki, neblogas progresas. Dėl krūtinės pabandyk įtraukt pullover'į. Visi pratimai manau tinkami daryt x8 (lygiagretes jei su svoriu darai arba pačio svorio užtenka).

Dėl siūbavimo  - tai mano subjektyvia nuomone tai visokios atramos tai tas pats kaip į stakles lįstum, ta prasme naudodamasis atramomis neverti dirbt stabilizuojančių raumenų, kas yra blogai. Kuo daugiau apjungi raumenų skaidulų - tuo geriau, dėl ko visi taip dievina bazinius pratimus. Na bet čia tik mano nuomonė.

Neprisijungęs

Dzinas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-20
Žinutės: 1753
Atsiliepimai: 0

#3 2012-05-18 15:35

Zhaltys rašė:

Viskas atrodo čiki, neblogas progresas. Dėl krūtinės pabandyk įtraukt pullover'į. Visi pratimai manau tinkami daryt x8 (lygiagretes jei su svoriu darai arba pačio svorio užtenka).

Dėl siūbavimo  - tai mano subjektyvia nuomone tai visokios atramos tai tas pats kaip į stakles lįstum, ta prasme naudodamasis atramomis neverti dirbt stabilizuojančių raumenų, kas yra blogai. Kuo daugiau apjungi raumenų skaidulų - tuo geriau, dėl ko visi taip dievina bazinius pratimus. Na bet čia tik mano nuomonė.

Nene netrauk krutinei pulloverio big_smile

Paskutinį kartą taisė Dzinas (2012-05-18 15:35)

Neprisijungęs

Aizen
Dažnas senbūvis

#4 2012-05-18 15:40

Dzinas rašė:

Zhaltys rašė:

Na jo,iš puloverio naudos mažai,bent man. Vis dėl to ne krūtinei skirtas pratimas,nors galbūt krūtinės raumenys ir įsijungia. O dėl siūbavimo įdomi teorija, kultūristai "cheatina" tokiu būdu,bet manau ,kad man dar daug žolės apkakoti reikia,kol tokiom metodikom galėsiu užsiiminėt smile

Neprisijungęs

Dzinas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-20
Žinutės: 1753
Atsiliepimai: 0

#5 2012-05-18 15:48

Aizen rašė:

Dzinas rašė:

Zhaltys rašė:

Na jo,iš puloverio naudos mažai,bent man. Vis dėl to ne krūtinei skirtas pratimas,nors galbūt krūtinės raumenys ir įsijungia. O dėl siūbavimo įdomi teorija, kultūristai "cheatina" tokiu būdu,bet manau ,kad man dar daug žolės apkakoti reikia,kol tokiom metodikom galėsiu užsiiminėt smile

Kiek girdejau tai jie del sanariu taip "cheatina" gali neatlaikyt svorio

Neprisijungęs

Mr. Dzoshas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2006-05-25
Žinutės: 487
Atsiliepimai: 2

#6 2012-05-18 15:50

Sveikas, visu pirma del kreatino istisinio vartojimo - blogas variantas, protingiausia vartoti ~8 sav. tada daryti ~4 sav. pertrauka. Del amino rugsciu, tikiuos, kad tai BCAA arba EAA, o ne kompleksines (presuotas proteinas), dar prie viso to pacioj pradzioj vitaminai turetu buti (tikiuos tik nepaminejai).
Toliau, viska daryciau 4x8 o ne 3x8, del krutines, lygiagretes mesciau i pati prieki (atlikti maximaliai apkraunant krutines apacia, o ne darant is ranku), tada vietoj stangos imciau hantelius ir daryciau spaudima kampu (bus efektyviau nei stangos spaudimas), plesima atliekant irgi labai dideli demesi skirciau atlikimo technikai, nes labai daug variantu esu mates, kad jis supanaseja i pusiau spaudima, o ne plesima (nezinau kaip tavo atveju, tik isreiskiu pastabas). Tiek bicui tiek tricui po du pratimus pakaktu, nebent pridet 21s pratima karts nuo karto ir taip pat (kaip ir teisingai darai) keist pratimus vis, bet ne per daznai. Presa bent karta per sav. pasidaryciau, kad ir pirmadienio treniruotes pabaigoje. Toliau peciu galui nieko nematau, o vertetu idet pratima. Nugarai dar vieno pratimo noretusi, nebent tiek su plociu tiek su nugaros storiu, tiek su apacia viskas galingai. Tiek mazdaug pastebejimu is mano puses.

Aizen rašė:

Sveiki. sportuoju su pertraukomis ( toks jau darbas) Grįžau į trasą.Man 21 metai. Nuo spalio  svorio prisiauginau po truputį. Dirbu  suprantama pagal trijų dienų treniruotę . Mitybos reguliavimas nėra toks kategoriškas. Padarau 6-7 valgymus. Žiūriu,kad pirmoj dienos pusėj būtų angliavandeniai,antroj link vakaro baltymai. suvartoju apie 240 gr baltymų.  Augindamas masę vartojau geinerį,dabar vartoju balymus. Viso periodo metu geriau ir tebegeriu creatiną,amino rūgštis,omega 3

Pirmadienis: Krūtinė/ Bicepsas
Krūtinė

1. Spaudimas ant lygaus
          2. Spaudimas kampu     
         3 . Plėšimas /Lygiagretės

Bicepsas

1. Kėlimas stovint su štanga (Anksčiau su tiesia,dabar pora treniruočių mėginu su EZ. Įdomi kačiokų nuomonė  apie tai)
         2. Hantelis nuo kelieno
         3. Plaktukas atrėmus alkūnes,kad nesiūbuoti

Trečiadienis : Pečiai/ Kojos

Pečiam:

1. Smite už galvos
          2. Hantelių  kėlimas į šonus atsirėmus į sieną ir pasvirus šiek tiek ( vėlgi dėl siūbavimo)
         3 . Hantelių kėlimas prieš save

Kojos

1.Pritūpimai
         2. Kojų tiesimas / Lenkimas antsigulus ant pilvo
        3. Blauzdos

Penktadienis : Nugara/ Tricas

Nugara

1.Atkėlimai
              2. Lyno trauka prie pilvo arba  nežinau kaip vadinasi ,bet primena Drūžbos kūrimą big_smile
             3. Prisitraukimai

Tricas

Pagrindinis spaudimas ant lygaus siaurai. O kitus dažnai keitalioju: Lenkimai į šonus atrėmus prie galvos, prancūziškas sėdint/gulint, tiesimas už nugaros (primena slidininko veiksmą su lazdom)

Visus pratimus Atlieku 3x8 serijom. Kolkas svoris auga gan neblogai. Nuo Spalio mėn galo iki dabar  svoris pakilo 76> 94 .

Klausimai:
                  1. Kaip dėl pakartojimų skaičiaus, gal kuriuos nors pratimus netinkama daryti 3x8?
                 2 . Labai prastai progresuoja krūtinė,mano silpniausia vieta. Max spaudimas tik 95. (ūgis 195. Gal čia ir bėda,labai ilgos rankos)

Laukiu kritikos,ponai

P.S. atleiskit,kad sukūriau atskirą temą (kaip savanaudiška) ,bet  trijų dienų treniruočių temoj prieš mėnesį papostinau,atnaujinau pora kartų,tai tik vienas žmogas sureagavo.

Neprisijungęs

Aizen
Dažnas senbūvis

#7 2012-05-18 16:20

Visų pirma labai dėkoju už konstruktyvius patarimus. Dėl lygiagrečių gali būti tavo tiesa,nors darant išleidžiu iki pat galo,tai vos padarau tuos 3x8. Dėl štangos kampu pataikiau į tavo patarimą,nes jau kokį mėnesiuką hantelius pasigriebęs darau. O dėl nugaros nei storiu, nei pločiu pasigirt negaliu žinoma,tai būtinai įtrauksiu dar vieną pratimą. Kokius vitaminus patari vartoti papildomai? Nes iš esmės tik gryno C vartoju.

Paskutinį kartą taisė Aizen (2012-05-18 16:22)

Neprisijungęs

Mr. Dzoshas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2006-05-25
Žinutės: 487
Atsiliepimai: 2

#8 2012-05-18 16:38

Aizen rašė:

Visų pirma labai dėkoju už konstruktyvius patarimus. Dėl lygiagrečių gali būti tavo tiesa,nors darant išleidžiu iki pat galo,tai vos padarau tuos 3x8. Dėl štangos kampu pataikiau į tavo patarimą,nes jau kokį mėnesiuką hantelius pasigriebęs darau. O dėl nugaros nei storiu, nei pločiu pasigirt negaliu žinoma,tai būtinai įtrauksiu dar vieną pratimą. Kokius vitaminus patari vartoti papildomai? Nes iš esmės tik gryno C vartoju.

Kad tik i nauda butu patarimai ir i rezultata smile Del vitaminu, tai nera labai diddelio skirtumo, bet rinkciausi is sio saraso: Animal pak (galima tik treniruociu dienomis, o paprastom dienomis tarkim kokiu paprastesniu), Opti - men (kiekviena diena, tiek sporto tiek poilsio), Orange Triad (velgi kiekviena diena, dar siek tiek galima tiketis sanariams profilaktikos del sudetyje esanciu medziagu, jei yra poreikis), galiausiai Olimp Vita-Min Sport. Cia visus pats bandziau ir surasiau tvarka pagal man labiausiai patikusius. Dazniausiai Animal pak eina sporto dienom (12 per menesi) plius ne sporto dienom (mano dbrtiniu atveju Opti-men po 2 capsules). Na ir gaunasi, kad menesiui vitaminams ~35 lt gaunasi, principe tas pats kaip kad Olimpo vitaminai, bet sudetis galingesne gaunasi galutiniam variante. Dar yra Armor V, bet kadangi tiek as tiek kiek pastebejau tu Omega 3 geri atskirai (kas ir pigiau) tai nebandziau ir nerekomenduosiu situ.

Neprisijungęs

Aizen
Dažnas senbūvis

#9 2012-05-18 16:50

Mr. Dzoshas rašė:

Aizen rašė:

Kad tik i nauda butu patarimai ir i rezultata smile Del vitaminu, tai nera labai diddelio skirtumo, bet rinkciausi is sio saraso: Animal pak (galima tik treniruociu dienomis, o paprastom dienomis tarkim kokiu paprastesniu), Opti - men (kiekviena diena, tiek sporto tiek poilsio), Orange Triad (velgi kiekviena diena, dar siek tiek galima tiketis sanariams profilaktikos del sudetyje esanciu medziagu, jei yra poreikis), galiausiai Olimp Vita-Min Sport. Cia visus pats bandziau ir surasiau tvarka pagal man labiausiai patikusius. Dazniausiai Animal pak eina sporto dienom (12 per menesi) plius ne sporto dienom (mano dbrtiniu atveju Opti-men po 2 capsules). Na ir gaunasi, kad menesiui vitaminams ~35 lt gaunasi, principe tas pats kaip kad Olimpo vitaminai, bet sudetis galingesne gaunasi galutiniam variante. Dar yra Armor V, bet kadangi tiek as tiek kiek pastebejau tu Omega 3 geri atskirai (kas ir pigiau) tai nebandziau ir nerekomenduosiu situ.

Per kalėdas buvau gavęs wellman tai tie sako irgi neblogi.pora mėnesiukų pagėriau. Pamiršau paminėt ,kad gavau už dyką animal pump bankę  praktiškai pilną,ten normaliai yra,tai pora savaičių kaip geriu be tos energetikų  tabletės.

Paskutinį kartą taisė Aizen (2012-05-18 16:52)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net