Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Lokysss
Kalbus dalyvis
Vietovė: UK, London
Registravosi: 2011-02-08
Žinutės: 99
Atsiliepimai: 0

#1 2012-07-28 17:59

mano planas ir papildu derinimas.

labas,

pradejau ryskinimosi etapa, nusipirkau tam tikru papildu siam reikalui ir mastau kaip geriau juos naudoti, pagal tai ka skaites ir is praktikos susideliojau taip :

darbo diena sportuojant su svoriais:

6.00 baltymu kokteilis  + 1g acetyl L-carnitine+ pusryciai + zuvu taukai, glukozomino sulfatas ir mineralai bei vitaminai.

7.30 lengvas uzkandis

10.30 maistas (50-60g angliu ir 20-30 baltymu)

13.00 maistas (50-60g angliu ir 20-30 baltymu)

16.30 bananas

17.45pries sporta: maistas + 5g BCAA ir 1g Acetyl L- Carnitine, 500mg L-arginine

18.30 sportas

19.30  baltymu kokteilis

20.00 lengvas daugiau baltyminis maistas su siek tiek angliavandeniu.

22.00 varske ar jogurtas + cinkas

Savaite sporto atrodo taip:

Pirmadieni Sportas su svoriais (kojos + bicepsas)

Andradieni Kovos menai

Treciadieni Sportas su svoriais (nugara)

Ketvritadieni Kovos menai

Penktadieni Kardio treniruote

Sestadieni Kardio treniruote (tusciu skrandziu tik BCAA ir  A l-carnitinas)

Sekmadieni Sportas su svoriais. (krutine peciai tricepsas)

Kai sportuoju Kardio arba kovos menus tuo met pries treniruote isgeriu5gBCAA ir  1g acetyl l carnintine ir per treniruote isgeriu dar apie 1g.

Siuo metu sveriau 99kg , body fat 22%

tikslas: body fat apie 14% arba sverti kazkur 90kg..Ir isaugoti kuo daugiau raumenu mases. po to jau ziuresim kaip bus.

Tikiuosi igyvendinti tai per 2menesius.

kaip manot ar gerai papildus susideliojau ?

ir pries tai serijas dariau 4x8 , tai ryskinimuisi daryti gal 3x10 ?

Neprisijungęs

Ailan
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-26
Žinutės: 1479
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 5

#2 2012-07-28 18:12

Re: mano planas ir papildu derinimas.

sveikas viskas kaip ir gerai!smile) o gali daryt 4x8 4x10 kaip patogiau))

Neprisijungęs

markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924

#3 2012-07-28 18:27

ryskinimui daryk 3x10-12. p.s poilsio visai nera, nedayk kojos+bicas, ta pacia diena, surasyk kiek viso koloriju surinki ir t.t.

Neprisijungęs

markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924

#4 2012-07-28 18:28

ryskinimui daryk 3x10-12. p.s poilsio visai nera, nedaryk kojos+bicas, ta pacia diena, surasyk kiek viso koloriju surinki ir t.t.

Paskutinį kartą taisė markota (2012-07-28 18:28)

Neprisijungęs

Lokysss
Kalbus dalyvis

#5 2012-07-28 18:54

kodel nedaryti koju + bico? matai pries tai dariau programa 4 dienu, siuo metu negaliu to daryti , nes pradejau lankyti kovos menus, ir kazkaip netelpu savaiteje as... gal bica tuomet per nugaros trenituote pajungti nes reliai tai ir bicas dirba neblogai kai nugara darai.

kaloriju orentuojuosi mazdaug apie 3000kcal . Ugis 187cm, 25m. 99kg. siaip reiktu apie 4000kcal su mano aktyvumu, darbas , sportas ir .t.t

Kitas dalykas: darant 3x10x12 gali kristi mano svoriai, ar verta ryskinantis duoti gero streso kunui, as megstu paskutini priejima daryti su maximumu ir kiek galiu(tai buna max 5 kokie istumimai ar pritupimai).. bet taip darau tik su baziniais pratimais.

Neprisijungęs

Knoxville
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-05-20
Žinutės: 517
Atsiliepimai: 1

#6 2012-07-28 18:56

ryskinimuisi visada reikia daugiau pakartojimu ir maziau poilsio, kad butu kuo didesnis intensyvumas.

Neprisijungęs

Ailan
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-26
Žinutės: 1479
Atsiliepimai: 5

#7 2012-07-28 19:07

Lokysss rašė:

kodel nedaryti koju + bico? matai pries tai dariau programa 4 dienu, siuo metu negaliu to daryti , nes pradejau lankyti kovos menus, ir kazkaip netelpu savaiteje as... gal bica tuomet per nugaros trenituote pajungti nes reliai tai ir bicas dirba neblogai kai nugara darai.

kaloriju orentuojuosi mazdaug apie 3000kcal . Ugis 187cm, 25m. 99kg. siaip reiktu apie 4000kcal su mano aktyvumu, darbas , sportas ir .t.t

Kitas dalykas: darant 3x10x12 gali kristi mano svoriai, ar verta ryskinantis duoti gero streso kunui, as megstu paskutini priejima daryti su maximumu ir kiek galiu(tai buna max 5 kokie istumimai ar pritupimai).. bet taip darau tik su baziniais pratimais.

Viska gerai darai...smile nekreipk demesio smile nera jie susidure nei su ryskinimu nei kuom nors panasiai viska zino tik is teorijos... o tu lankantis ir kovos menus ir dar cardio padarai smile jei tik netinginiauji saleje viskas bus ok! itemptai varai tik nepamirsk valgyt ir bus pasaka

Neprisijungęs

Lokysss
Kalbus dalyvis

#8 2012-07-29 02:16

na meginsiu , paziuresim kaip bus smile pranesiu kaip sekasi po keliu meneseliu..

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net