Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Zmogelis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-08-07
Žinutės: 14
Atsiliepimai: 0

#1 2012-08-09 13:47

Viridex+ creatinas+ bcaa+proteinas

Sveiki, nusipirkau gaspari viridex, testosterono boosteris. su kuo ji man butu galima vartot kad efektas kuo geresnis butu , turiu creatino bcaa proteina ir ka butu galima nusipirkt papildomo kad efektas didesnis butu.

Neprisijungęs

Ailan
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-26
Žinutės: 1479
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 5

#2 2012-08-09 13:52

Re: Viridex+ creatinas+ bcaa+proteinas

Mityba Nusipirk

Neprisijungęs

Zmogelis
Naujas dalyvis

#3 2012-08-09 14:23

tik atsikelus bananas arba jogurtas+ proteino kokteilis, pusryciai darbe ir pietus tarp ju bcaa geriu, gryzes proteino kokteili su gliucoze isgeriu ir i sale, is sales grizes tik gliukozes ir dazniausia vistienos krutineles su ryziais arba pasta, pries miegant caseina ir retkarciais zma nusiperku

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#4 2012-08-09 14:55

Zmogelis rašė:

Sveiki, nusipirkau gaspari viridex, testosterono boosteris. su kuo ji man butu galima vartot kad efektas kuo geresnis butu , turiu creatino bcaa proteina ir ka butu galima nusipirkt papildomo kad efektas didesnis butu.

Kiek metu,kad Viridex prireike ?
Betkuriuo atveju gryno DAA butum nusipirkes, nebutum praloshes.

Neprisijungęs

Zmogelis
Naujas dalyvis

#5 2012-08-09 15:01

man 26, pastebejau daug atsiliepimu geru apie ji, o dar uzmaciau akcija sakau kodel neisbandzius, tik va sakau su kokiu deriniu man butu geriausia ji suvartot

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#6 2012-08-09 18:50

Zmogelis rašė:

tik atsikelus bananas arba jogurtas+ proteino kokteilis, pusryciai darbe ir pietus tarp ju bcaa geriu, gryzes proteino kokteili su gliucoze isgeriu ir i sale, is sales grizes tik gliukozes ir dazniausia vistienos krutineles su ryziais arba pasta, pries miegant caseina ir retkarciais zma nusiperku

ispudis toks kad 3 valgiai ir tai neaisku kokie... koks tikslas ?

Neprisijungęs

Zmogelis
Naujas dalyvis

#7 2012-08-10 00:42

pusryciai pietus valgykloj nepasirinksiu savo meniu... po sales vakare vistienos kepsniai, tikslus man cia pasakoji, nors main klausimas buvo apie  papildu derini....

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#8 2012-08-10 09:03

Zmogelis rašė:

pusryciai pietus valgykloj nepasirinksiu savo meniu... po sales vakare vistienos kepsniai, tikslus man cia pasakoji, nors main klausimas buvo apie  papildu derini....

Ne pasakoja, o nori patarti, nes pats pagalbos prashai.
Kaip galima patarti nezhinant kokie tamstos tikslai ? Priaugti nori mases, numesti, jegos, ishtvermes - ko nori ?...
Nuo kada moksleiviui reikalingas Viridex tu man pasakyk geriau ?...

Neprisijungęs

Zmogelis
Naujas dalyvis

#9 2012-08-10 13:09

Suprantu kad mityba svarbiausias dalykas, taciau pilnavertes mitybos neleidzia esama situacija, todel vartoju proteina, bcaaa istisai. Tikslai mano paaugti svorio, ne mases o konkreciai raumens. ps nesu moksleivis 26 metai man.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net