Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Kaunietis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-02-28
Žinutės: 106
Atsiliepimai: 0

#1 2012-09-15 15:19

Kaunietis prisistato :)

Sveiki, taigi esu užsiregistravęs jau gana senokai, būtent gal šis forumas gal ir kažkiek paskatino domėtis sportu ir suteikė motyvacijos.
Esu kaip galima suprasti iš nick iš Kauno, man 22 metai, vardu Deivis. Šiuo metu studijuoju.
Taigi mano istorija tokia, kad 9toj-10toj klasėje visos vasaros ir laisvalaikis būdavo su draugais ir dažniausiai be alaus niekaip neapseidavom, kainos būdavo kiek pamenu išties geros butelis litas su centais big_smile Taip gavos kad buvau 193cm gal ūgio ir svėriau gal 69kg, tikra tragedija šakalys grynas, dėkui dievui 10toje klasėje susipažinau su vienu dabartiniu vienu geriausių draugų, jis stipriai paskatino mane sportuoti, susipažinau su visai kita kompanija visi sportuodavom ir taip su pertraukom beveik 3 metus atlankiau sporto klubą, rezultatas buvo iš 69kg į 93kg geriausias rezultatas, aišku ir paaugau dar šiektiek dabar ūgis apie 198cm.
Na ir ka poto pabaigėm mokyklą prasidėjo studijos, persikrausčiau ir beveik užsibaigė sportai dar vis grįždavau tai po mėnesi tai po du palankydavau, tačiau atsirado ir darbas ir veiklos tiesiog nebebuvo laiko. Naktim dirbau dienom mokiausi. Visa tai tesėsi apie du metus, jaučiau kaip organizmas stipriai silpo, susivariau širdį truputį dėl to darbo, na ir ačiū dievui prisiverčiau tą darbą mesti, iškart pagerėjo sveikata, svoris buvo nukrites iki 84kg, dabar atsistatė iki 89kg, po truputį pradėjau vėl sportuoti namuose, taip pat retkarčiais pabėgioju.
Šiai dienai baiginėju paskutinį studijų kursą atsirado ir daugiau laiko tad stengsiuosi vėl pradėti lankyti koki klubą ir siekti kažkokių rezultatų, kad būčiau patenkintas savo išvaizda.
Tad prie to pačio, kas skaitys gal parekomenduos Kaune, geriausiai netoli Ž.Šančių arba centro sporto klubą koki. smile

Neprisijungęs

Misius
Keiciu ratus PM
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2012-02-21
Žinutės: 2279
Atsiliepimai: 4

#2 2012-09-15 15:24

Re: Kaunietis prisistato :)

Ner tu klubu perdaugiause, jai tinka tai prie akropolio " SAVAS ".
Sportuok, ir sekmes smile

Neprisijungęs

IzI
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-09-09
Žinutės: 918
Atsiliepimai: 3

#3 2012-09-15 15:26

Re: Kaunietis prisistato :)

Sveikas prisijunges, sekmes sportuojant wink

Neprisijungęs