Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Water
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-12-01
Žinutės: 116
Atsiliepimai: 0

#1 2008-01-22 21:49

Sportholikas

As net nezinau, gal ir esu priklausomas nuo sporto.. As kasioras, turiu 2 komandas, tai man nera retenybe per viena diena tureti 2-3 treniruotes, tai gana daznai buna.. Ir siaip per savaite baveik kasdien treniruojaus, netgi ir laisva diena randu laisvo laiko sportui (pabegioju, padirbu su stanga)... Taigi kaip galima sakyti praktiskai poilsio neturiu. Buna pasitaiko laisva diena 1-2 kartus per savaite, taciau as netgi ir laisva diena negaliu nesportuoti, tuo metu mane pradeda "grauzti" sazine, kad as esa nieko neveikiu,tinginiauju, nors galiu laisvai dirbti, esa nukris forma ir t.t. Nors zinau, kad taip nera, bet negaliu neklausyti savo sazines... Ir vis tiek pasportuoju, minium 1-2 val... Negaliu saves kontroliuot. big_smile Nors buna tokiu dienu, kai ziauriai nesinori sportuoti, bet vis tiek mano organizmas automatiskai prisivercia sportuoti ir viska padarau iki galo, ir tik tada bunu patenkintas savimi, kad save iveikiau. Kaip manote, ar cia galetu buti priklausomybe nuo sporto?

Beje, tarp kitko, dar viena beda atsirado. Mane kamuoja nemiga, naktimis sirdis pradeda dauzytis, uzmigti negaliu, jauciuos visas isitempes.. Ir tada neissimiegu.. Buna nakciu, kai praguliu visa nakti ir taip neuzmiges.. Nepatinka man tokios nesamones, nes vertinu gera miega. Gal zinot, ka daryti, ir kaip iveikti sia problema? ACIU!

Neprisijungęs

Aleksandras
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2007-11-29
Žinutės: 301

#2 2008-01-22 21:52

Re: Sportholikas

Maziau trenerokis tu "sportholike" smile veliau sakysi "koks as durnas buvau ar dar ka panasaus"  kad taip dariau gi kas per daug nesveika.

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#3 2008-01-23 08:31

Water rašė:

As net nezinau, gal ir esu priklausomas nuo sporto.. As kasioras, turiu 2 komandas, tai man nera retenybe per viena diena tureti 2-3 treniruotes, tai gana daznai buna.. Ir siaip per savaite baveik kasdien treniruojaus, netgi ir laisva diena randu laisvo laiko sportui (pabegioju, padirbu su stanga)... Taigi kaip galima sakyti praktiskai poilsio neturiu. Buna pasitaiko laisva diena 1-2 kartus per savaite, taciau as netgi ir laisva diena negaliu nesportuoti, tuo metu mane pradeda "grauzti" sazine, kad as esa nieko neveikiu,tinginiauju, nors galiu laisvai dirbti, esa nukris forma ir t.t. Nors zinau, kad taip nera, bet negaliu neklausyti savo sazines... Ir vis tiek pasportuoju, minium 1-2 val... Negaliu saves kontroliuot. big_smile Nors buna tokiu dienu, kai ziauriai nesinori sportuoti, bet vis tiek mano organizmas automatiskai prisivercia sportuoti ir viska padarau iki galo, ir tik tada bunu patenkintas savimi, kad save iveikiau. Kaip manote, ar cia galetu buti priklausomybe nuo sporto?

Beje, tarp kitko, dar viena beda atsirado. Mane kamuoja nemiga, naktimis sirdis pradeda dauzytis, uzmigti negaliu, jauciuos visas isitempes.. Ir tada neissimiegu.. Buna nakciu, kai praguliu visa nakti ir taip neuzmiges.. Nepatinka man tokios nesamones, nes vertinu gera miega. Gal zinot, ka daryti, ir kaip iveikti sia problema? ACIU!

nemiegi del pervargimo, viskas paprasta
jei sirdis dauzosi, tai reiskia neapsidirba, neapsipranta prie kruviu tavo..
..o prie tokiu nzn, ar imanoma priprast..
mazink tempus

Neprisijungęs

andrukas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Ireland
Registravosi: 2007-12-07
Žinutės: 162

#4 2008-01-23 11:28

Man panasiai, kazkaip treniruociu dienom tokia
nuotaika visai kita, zinai, kad eisi i kacialka sportuoti,
smagu kazkaip, o netreniruociu dienom gruzas tikras..
big_smile

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#5 2008-01-24 20:15

Water rašė:

man irgi taip yra big_smile

Neprisijungęs

Rimvydas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas-Alytus
Registravosi: 2007-08-09
Žinutės: 397

#6 2008-01-24 23:17

Jai taip intensyviai treniruojiesi tai ryskiai persitreniruoji.

Neprisijungęs

Rakyad
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2006-07-14
Žinutės: 71

#7 2008-01-29 18:00

o va sakot, kas per daug - nesveika.. tai koks maximalus kruvis gali butu per savaite (valandomis) ? zn kad cia kiekvienam asmeniskai tas kruvis priklauso, na bet mazdaug? pvz as sportuoju apie ~11 h per sav. smile

Neprisijungęs

algasas1
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-03-04
Žinutės: 6

#8 2008-03-06 22:33

tikras sportozauras:Dbig_smile. na seip i savaite max 10val galima,o jei virsisi ,tai gresia persitreniriavimas. as viena karta 4dienas sportavau is eiles po 2val,tai paskutine diena ir mane kankino nemiega wink,o db 3dienu nevirsiju ir gerai man:)... na tau tai visai ziauru turetu buti:)

Neprisijungęs

Mindaugas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-11
Žinutės: 1283

#9 2008-03-07 08:32

Water rašė:

jei daugiau forume paskaitinetum, tai suprastum kad be poilsio progreso nebutu, kad ne treniruotes metu augi ir stipreji, bet po jos, t.y. kada ilsiesi.

Paskutinį kartą taisė krepsas (2008-03-07 08:32)

Neprisijungęs

bakaz
Dažnas dalyvis
Vietovė: Prie tavo vienkiemio
Registravosi: 2007-01-04
Žinutės: 696

#10 2008-03-07 10:59

algasas1 rašė:

tikras sportozauras:Dbig_smile. na seip i savaite max 10val galima,o jei virsisi ,tai gresia persitreniriavimas. as viena karta 4dienas sportavau is eiles po 2val,tai paskutine diena ir mane kankino nemiega wink,o db 3dienu nevirsiju ir gerai man:)... na tau tai visai ziauru turetu buti:)

Nera nieko labai jau ziauraus sportuot 4dienas is eiles. Svarbu tikrai gerai maitintis ir viskas labai normaliai. As sita savaite be poilsio treniravaus ir jokio nuvargimo nejauciu.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net