Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Kudoist
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-01-05
Žinutės: 73
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2013-03-11 16:10

Ar pavyktu paryskinti?

Sveiki. Galvoju nuo kito mėn eit pasportuot į sporto klubą,nes iki vasaros liko tiek nedaug. Nenoriu užsiauginti per tuos ateinančius 2mėn kaškokius kalnus raumenų,norėčiau išryškinti kaikurias kūno vietas (pilvo presas,rankos) bei numesti pora kg. Neseniai mečiau kovinį sportą tad nuo ten turiu šiokį tokį pilvo presą kuris pradeda nykt,o rankos tai nežinau nekažką matos. Tai va ar pavyktu man per tuos 2mėn kaškiek paryškinti tas vietas,gal biški ir kitas,bei numest kaškiek svorio sveikai maitinantis ir atsakingai sportuojant?

Paskutinį kartą taisė Kudoist (2013-03-11 16:11)

Neprisijungęs

filmas3
Išmestas
Registravosi: 2011-06-06
Žinutės: 218

#2 2013-03-11 16:27

Re: Ar pavyktu paryskinti?

prie bico preso pamirsai tik krutine ;D daugiau nieko kaip ir nebereikia vasarai

Neprisijungęs

Neonaz
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-04-04
Žinutės: 30

#3 2013-03-11 16:29

Sveiki. Galvoju nuo kito mėn eit pasportuot į sporto klubą,nes iki vasaros liko tiek nedaug. Nenoriu užsiauginti per tuos ateinančius 2mėn kaškokius kalnus raumenų,norėčiau išryškinti kaikurias kūno vietas (pilvo presas,rankos) bei numesti pora kg. Neseniai mečiau kovinį sportą tad nuo ten turiu šiokį tokį pilvo presą kuris pradeda nykt,o rankos tai nežinau nekažką matos. Tai va ar pavyktu man per tuos 2mėn kaškiek paryškinti tas vietas,gal biški ir kitas,bei numest kaškiek svorio sveikai maitinantis ir atsakingai sportuojant?

geriausia vieta

Paskutinį kartą taisė Neonaz (2013-03-11 16:29)

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#4 2013-03-11 16:30

tai aisku pavyktu, tik ziurek per daug ranku nevaryk nes dar kai uzaugs per dideles atrodys neproporcingai. stenkis neimti dideliu svoriu. krutinei irgi. ziurek nepersistank su svoriais kad neuzaugtu per daug raumens.

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#5 2013-03-11 16:33

Ir mažiau baltymu, nes nestovės + išpūs....

Neprisijungęs

Kudoist
Kalbus dalyvis

#6 2013-03-11 16:33

Neonaz rašė:

geriausia vieta

Čia kaip nevykusį pavizdį paėmiau. big_smile

Neprisijungęs

Kudoist
Kalbus dalyvis

#7 2013-03-11 16:35

Staffordshire rašė:

tai aisku pavyktu, tik ziurek per daug ranku nevaryk nes dar kai uzaugs per dideles atrodys neproporcingai. stenkis neimti dideliu svoriu. krutinei irgi. ziurek nepersistank su svoriais kad neuzaugtu per daug raumens.

Ok,paprašysiu,kad sudarytu man programa tom vietom ir ryškinsiu.

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#8 2013-03-11 16:37

Kudoist rašė:

Staffordshire rašė:

sorry bet tu bukas visai

Neprisijungęs

Kudoist
Kalbus dalyvis

#9 2013-03-11 16:51

Staffordshire rašė:

Kudoist rašė:

Staffordshire rašė:

sorry bet tu bukas visai

Bukas? Aš ant tokio sporto žalias esu. Sakai neimt didelių sunkių svorių ir nepersistenkt. Tai jei aš žalias aš tikrai persistengsiu su svoriais,todėl sakau paprašysiu,kad sudarytu man programą po kiek ką daryt ir su kokiais svoriai ar pan.

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#10 2013-03-11 17:51

kad ryskint  kuna , reik turet jau raumenis ,  o tu kaulus ryskinsi...

Neprisijungęs

giedriuvz
Dažnas senbūvis
Vietovė: prie stangu
Registravosi: 2008-02-17
Žinutės: 3424
Atsiliepimai: 3

#11 2013-03-11 18:39

Kudoist rašė:

Staffordshire rašė:

alah alah alah alah alah

ple net uzspringau kava gerdamas hmm

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#12 2013-03-11 18:58

Neprisijungęs

Tema uždaryta