Puslapiai: 1 … 86 87 88 89 90 … 235
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
- PovilasG
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2012-04-07
- Žinutės: 198
- Atsiliepimai: 0
#2176 2013-03-13 19:35
Re: Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
uzsivedes rašė:
Nepamirsk pamineti neurocore su dmaa ar be.
Geranium extract, tai ten tas pats utiutiu tik kitoj kalašoj.
Neprisijungęs
- Auriokas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-03-07
- Žinutės: 7
#2177 2013-03-16 17:57
Yra naudojanciu assaulta? Kazkaip nejauciu nieko blatno ji vartodamas. Siek tiek dilgcioja kuna pradzioje treniruotes, o visa kita lyg ir kaip paprastai. Nu aisku ir zvalumas savotiskas egzistuoja. Kaip ji geriat? ant tuscio skrandzio pries treniruote? ir siaip kaip dozuot patartumet. Isgerus pilna scoopo gerima kiek stresuoja organizmas tuo tarpu 1/2 mazai ka jauciu isvis.
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#2178 2013-03-16 18:44
Auriokas rašė:
Yra naudojanciu assaulta? Kazkaip nejauciu nieko blatno ji vartodamas. Siek tiek dilgcioja kuna pradzioje treniruotes, o visa kita lyg ir kaip paprastai. Nu aisku ir zvalumas savotiskas egzistuoja. Kaip ji geriat? ant tuscio skrandzio pries treniruote? ir siaip kaip dozuot patartumet. Isgerus pilna scoopo gerima kiek stresuoja organizmas tuo tarpu 1/2 mazai ka jauciu isvis.
ha ha man lygiai tas pats. Nej pumpas didesnis, nej ten tos energijos kazkiek baisiai daugiau.. tik kad dilgciojimas vos vos pasijaucia. bandziau ir visa scoopa kalt, tas pats sh.. Pabandyk kita akrta Scitec Hot Blood. sitas kabino baisiai mane visais atzvilgias tiek pumpo tiek nergijos, tiek motyvacijos ir t.t
Neprisijungęs
- PovilasG
- Atkaklus dalyvis
#2179 2013-03-16 22:41
Auriokas rašė:
Esu bandęs ir po vieną ir po 5 porcijas ant karto, tai nulinis skirtumas. Baby pre-workout'as.
Man kas veikia šiuo metu: Big Man Warrior, grynos BCAA ir NeuroCore. 15 g Big Man Warrior, 20 g BCAA ir du kaušeliai NeuroCore. Ir energijos būna ir pump'as geras ir t.t. ir pan. Šiaip nesitikėjau, kad toks poveikis bus nuo Warrior to.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#2180 2013-03-16 22:49
PovilasG rašė:
Auriokas rašė:
Esu bandęs ir po vieną ir po 5 porcijas ant karto, tai nulinis skirtumas. Baby pre-workout'as.
Man kas veikia šiuo metu: Big Man Warrior, grynos BCAA ir NeuroCore. 15 g Big Man Warrior, 20 g BCAA ir du kaušeliai NeuroCore. Ir energijos būna ir pump'as geras ir t.t. ir pan. Šiaip nesitikėjau, kad toks poveikis bus nuo Warrior to.
Neprisijungęs
- _Nieka_
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-03-31
- Žinutės: 129
#2181 2013-03-16 23:00
esu bandes asm pump fixx, grenade, jacka ir dar kelis neatsimenu. bet va kalu tris scoopus 30g Warrior ir man taip gera. galiu pasakyt man sitas geriausias. neskaintat kad skonis tai slykstyniu slykstyne bet svarbu kad veikia ir jauciasi. Patenkintas 100%
Paskutinį kartą taisė _Nieka_ (2013-03-16 23:17)
Neprisijungęs
- Valde222
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-04-13
- Žinutės: 164
- Atsiliepimai: 1
#2182 2013-03-17 00:27
ka patartume geriau ar naNOx9 ar epozone 02 is bsn noriu azoto skatintojo be energetiko kofeino sitie atrodo is geresniu ar gal yra panasia sudetim kazko pigiau ?
Neprisijungęs
- PovilasG
- Atkaklus dalyvis
#2183 2013-03-17 08:24
_Nieka_ rašė:
esu bandes asm pump fixx, grenade, jacka ir dar kelis neatsimenu. bet va kalu tris scoopus 30g Warrior ir man taip gera. galiu pasakyt man sitas geriausias. neskaintat kad skonis tai slykstyniu slykstyne bet svarbu kad veikia ir jauciasi. Patenkintas 100%
Skonis be komentarų. Kvapas tai lyg ir nieko, bet su skoniu nesusijęs deja.
Neprisijungęs
- Daniss
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-03-10
- Žinutės: 67
#2184 2013-03-18 16:30
smekla rašė:
Auriokas rašė:
Yra naudojanciu assaulta? Kazk aip nejauciu nieko blatno ji vartodamas. Siek tiek dilgcioja kuna pradzioje treniruotes, o visa kita lyg ir kaip paprastai. Nu aisku ir zvalumas savotiskas egzistuoja. Kaip ji geriat? ant tuscio skrandzio pries treniruote? ir siaip kaip dozuot patartumet. Isgerus pilna scoopo gerima kiek stresuoja organizmas tuo tarpu 1/2 mazai ka jauciu isvis.
ha ha man lygiai tas pats. Nej pumpas didesnis, nej ten tos energijos kazkiek baisiai daugiau.. tik kad dilgciojimas vos vos pasijaucia. bandziau ir visa scoopa kalt, tas pats sh.. Pabandyk kita akrta Scitec Hot Blood. sitas kabino baisiai mane visais atzvilgias tiek pumpo tiek nergijos, tiek motyvacijos ir t.t
as tris bonkes assaulto suvariau ir dejau viena scopa, ant tuscio skrandzio .Assaultas veikia svelniai neduoda per galva taip sakant kas buvo nuo explode.As patariu!
Neprisijungęs
- marius79
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-01-17
- Žinutės: 993
- Atsiliepimai: 31
#2185 2013-03-18 17:07
Daniss rašė:
smekla rašė:
Auriokas rašė:
Yra naudojanciu assaulta? Kazk aip nejauciu nieko blatno ji vartodamas. Siek tiek dilgcioja kuna pradzioje treniruotes, o visa kita lyg ir kaip paprastai. Nu aisku ir zvalumas savotiskas egzistuoja. Kaip ji geriat? ant tuscio skrandzio pries treniruote? ir siaip kaip dozuot patartumet. Isgerus pilna scoopo gerima kiek stresuoja organizmas tuo tarpu 1/2 mazai ka jauciu isvis.
as tris bonkes assaulto suvariau ir dejau viena scopa, ant tuscio skrandzio .Assaultas veikia svelniai neduoda per galva taip sakant kas buvo nuo explode.As patariu!
priklauso kam ko reikia, kaip taisykle jaunesni megsta kad per galva duotu energetikai, tada reiskia produktas gerai veikia, vyresni su mažiau energetiku labiau megsta.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#2186 2013-03-18 17:46
marius79 rašė:
Daniss rašė:
smekla rašė:
ha ha man lygiai tas pats. Nej pumpas didesnis, nej ten tos energijos kazkiek baisiai daugiau.. tik kad dilgciojimas vos vos pasijaucia. bandziau ir visa scoopa kalt, tas pats sh.. Pabandyk kita akrta Scitec Hot Blood. sitas kabino baisiai mane visais atzvilgias tiek pumpo tiek nergijos, tiek motyvacijos ir t.tas tris bonkes assaulto suvariau ir dejau viena scopa, ant tuscio skrandzio .Assaultas veikia svelniai neduoda per galva taip sakant kas buvo nuo explode.As patariu!
priklauso kam ko reikia, kaip taisykle jaunesni megsta kad per galva duotu energetikai, tada reiskia produktas gerai veikia, vyresni su mažiau energetiku labiau megsta.
cia patirties reikalas tiesiog
Neprisijungęs
- viliuskaw
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-12-22
- Žinutės: 2
#2187 2013-03-21 12:09
gal yra bandziusiu Dymatize Xpand 2X? kokie atsiliepimai? kokia nuomone apie si produkta? butu labai idomu suzinoti.
Neprisijungęs
- s.C
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2012-04-30
- Žinutės: 272
- Įspėjimai: 1
#2188 2013-03-23 15:27
Gal kas bandet sita bruda?
http://www.perfectbody.ie/muscle-warfare-napalm-250-g
Neprisijungęs
- Tomas69
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-03-18
- Žinutės: 5
#2189 2013-03-25 23:45
Sveiki, nezinau, gal ne i sia tema parasysiu, bet siandien pradejau vartot BSN Nitrix, tai pajutau kad per trenke sirdis lipa lauk ir dusint pradejo. Po keletos valandu vis tiek truksta oro iprastai kvepuojant. Pries tai nieko panasaus nera buve. Vartoju 3x3, gal doze sumazint reiktu? Sveriu 76. Kas ismanot, patarkit. Aciu.
Neprisijungęs
- Valde222
- Atkaklus dalyvis
#2190 2013-03-26 01:11
Kiek metu turi ? Treniruote kaip yprastai uzsiminejai ? daugiau nieko nevartoji tik nitrix ?
Neprisijungęs
- s.C
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2012-04-30
- Žinutės: 272
- Įspėjimai: 1
#2191 2013-03-26 01:28
Tomas69 rašė:
Sveiki, nezinau, gal ne i sia tema parasysiu, bet siandien pradejau vartot BSN Nitrix, tai pajutau kad per trenke sirdis lipa lauk ir dusint pradejo. Po keletos valandu vis tiek truksta oro iprastai kvepuojant. Pries tai nieko panasaus nera buve. Vartoju 3x3, gal doze sumazint reiktu? Sveriu 76. Kas ismanot, patarkit. Aciu.
Patarciau visada pradzioje pameginti puse rekomenduojamos dozes, ir vartoti ne ant tuscio skrandzio o pavalgius uz pusvalandzio.
Neprisijungęs
- Tomas69
- Naujas dalyvis
#2192 2013-03-26 10:11
Valde222 rašė:
Kiek metu turi ? Treniruote kaip yprastai uzsiminejai ? daugiau nieko nevartoji tik nitrix ?
19 metu. Treniruote iprasta, pratimai nepasikeite, svoriai irgi. Nitrix, ir Opti men pradejau ta pacia diena, bet tik viena tablete suvartojau. Nemanau kad nuo vitaminu kazkas galejo atsitikt.
Neprisijungęs
- Tomas69
- Naujas dalyvis
#2193 2013-03-26 10:12
s.C rašė:
Tomas69 rašė:
Patarciau visada pradzioje pameginti puse rekomenduojamos dozes, ir vartoti ne ant tuscio skrandzio o pavalgius uz pusvalandzio.
Dekui. pabandysiu dabar 2x3, stebesiu.
Neprisijungęs
- Valde222
- Atkaklus dalyvis
#2194 2013-03-26 11:04
Jai vel kas pasikartos pasikonsultuok su seimos gyditoju nes tiksliai kas tau negerai cia mazai tiketina, kad kas pasakis. Normalei ji reikia gerti ant tuscio skrandzio as pats isgeriu palaukiu pusvalandi pavalgau i sporto sale ir paskui iskarto po treniruotes tada vel uz puse h pavalgau.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#2195 2013-03-26 11:10
Tomas69 rašė:
s.C rašė:
Tomas69 rašė:
Dekui. pabandysiu dabar 2x3, stebesiu.
Pasimatuoji kraujo spaudima ir pulsa prieh vartodamas, pasimatuoji 30min po vartojimo ir gauni atsakyma .
Kvepuoti sunku ir sirdis lipa todel jog spaudimas ir pulsas sukyla
Mazhini iki 2*2 ir ziuri parodymus, jei vistiek lipa perdaug - meti lauk ta papilda
Neprisijungęs
- Valde222
- Atkaklus dalyvis
#2196 2013-03-26 14:49
MHP:
Trac Extreme-NO kiek supratau sitame nera kofeino ,gal kas vartojot ?
Neprisijungęs
- k0k41n4s
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-08-19
- Žinutės: 141
#2197 2013-03-31 19:20
katras geresin no skatintojas jusu nuomone ar Controlled Labs White Flood, Bpi 1.M.R , Grenade Calibre? aciu uz atsakyma
Neprisijungęs
- eslife
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-01-07
- Žinutės: 5190
- Atsiliepimai: 53
#2198 2013-03-31 19:22
Grenade
Neprisijungęs
- k0k41n4s
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-08-19
- Žinutės: 141
#2199 2013-03-31 19:28
o kaip Jack 3D Mikro gal stipresnis, reiktu ko stipresnio nes dabar vartoju Bpi 1.M.R tai poveikis nebesijuacia isvis net padidinus porcija
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#2200 2013-03-31 19:46
k0k41n4s rašė:
o kaip Jack 3D Mikro gal stipresnis, reiktu ko stipresnio nes dabar vartoju Bpi 1.M.R tai poveikis nebesijuacia isvis net padidinus porcija
tai kam ryji kaip saldainius ta energetika, pertrauka padaryk menesiui, poto vel jausis
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 86 87 88 89 90 … 235
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai