Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

antibiotic971
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-02-28
Žinutės: 11
Atsiliepimai: 0

#1 2014-02-28 03:36

truputi kitaip pas mane

Sveiki visi ,varciau foruma ir nerandu ko noriu suzinoti.
Situqcija tokia ,kad pas mane naktinis darbas nuo 19:00 - 7:00
Noreciau paprasyti kad padetumet pasidelioti maisto valgymus protingiau ,as mazdaug supratima turiu bet gerai kad kas protingai patartu..
Gryzes is darbo 7einu miegoti iki 12-1 kaip vaikas leidzia ....
Apie 16:00 galiu vaziuoti sportuoti , 19;00 darbas... Dirbu 4dienas per savaite,bet kadangi.naktini darba dirbu jau 8 metai ,tai man ir per iseigines neina uzmigti iki 4-5 ryto.zodziu nakti mano gyvenimas prasideda.patarkit su mityba protingiau. Mases man nereikia
Ugis 180cm
Svoris 108kg
Sportus apleidau pries 3gerus metus ,gryzau pries gera menesi ir po truputi isivaziuoju,jegos gryzta i buvusias dienas .lol.

Maista dbr mazdaug taip valgau parasysiu sios dienos nes panasiai vistiek eina

Mano rytas ! 13:00 sausi pusryciai proteinas
14;00 azotas + Animal cuts
15:00 dviratis10m+ treniruote +30m dviratis
16:30 gold proteinas
17:00 varskes  bananas (kartais suplaku su pienu viska) ,jei apetitas yra buna virta krutine su ryziais
19:30 jautiena makaronai plius siek tiek darzoviu
21:30 rukyta lasisa su pomidoriukais
01:00 varske
04:00 zuvies konservas kazkoks raso 30g baltymo 5g riebalo
07:00 gold proteinas ir miegot...

Prasau kas suprantat pakoreguokit ar isvis istaisykit ,labai padetumet man .
Didelis aciu smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net